Çok aşığım (platonik) acı çekiyorum, çirkinim?

Arkadaşlar baştan söyliyeyim uzun bir soru olacak, ben lise öğrencisiyim lütfen dalga da geçmeyin :D Okulun basında lise 3 lerden birine aşık oldum, ama hala da devam ediyor okulların kapanmasına 2 gün kalmasına rağmen. Sırf onu görmek için her teneffüs kantin-bahçe turluyorum 10 kere :( Ne bileyim görmeyince eksik hissediyorum, bakarken yakalıyo hep mesela ben kantinde otururken o merdivenden çıkıyosa ben illaki ardından bakarım ve o da beni hep yakalıyo birden dönüp :( Her neyse ben bu çocuğu ocak ayında filan faceden de ekledim :D hatta 8 9 aydır ask.fmden de soru soruyorum deli gibi. Anlayacağınız ergenliğin zirvelerindeyim :D Geçen gün yanlışlıkla çocuğa bişey yazdım faceden, çocuğa normalde arkadaşlarım çok havalı olduğu için apaçi filan der ben dedim kesin küfür edecek... Ama öyle olmadı çok kibar karşıladı çok şaşırdım. Cumartesi günü de cesaretimi toplayıp selam nasılsın filan dedim yine gayet kibar karşıladı ama o konuşma iyi sen dedikten sonra sona erdi. Napıcam ben? Okullarda kapanıyor. Tamam belki çok güzel bir kız olmaya bilirim ve bundan eminimki onu güzellikle filan alt edemem. Popüler olan arkadaşlarımın fotoğraflarına bakıoyrum mesela, direkt o beğenmiş, ne bileyim üzülüyorum ya. Yazın da kesin sevgili yapacak. Ha söylemeyi unutmuşum güzel resim çizerim bir de çocuğun 3 tane resmini çizdim bayağı da benzedi hatta çocuk ilkini faceden instagramdan filanda paylaştı ve tabiki pısırık ben bunları ask.fm den anonim olarak atmıştım :( Neyse öyle yani unutmayı planlıyorum ama ne bileyim uyumadan önce filan onu düşünüyorum, ağlıyorum, içim acıyo. Nasıl unutmalıyım sizce? Ben kolay kolay kimseyi de sevmezdim o yüzden teklif edenlerin hiçbirini de kabul etmedim sevgilim de olmadı. Napıcam lütfen yardım edin:/
Çok aşığım (platonik) acı çekiyorum, çirkinim?