Cok mutsuzum uzgunum?

Yalniz olmaktan cok yoruldum. Annemle kardesimle yasiyorum cok sukur sagligmiz yerinde vs unv mezunuyum okuyorum. Spor salonuna gidiyorum is cikislari kucuk bi cevrem var bi kac ark bazen görusuyorum. En az 3 senedir ciddi bi iliski istiyorum bunun icin cok mucadele verdim yeni insanlar tanimaya calistim hep ciddi olmayan beni yzenn insanlar oldu. 2 yil önce hayatimin askini buldum sandim Ilk gercek ciddi iliskimdi Oda 9 ay Sonra bitti ayri sehirlerde oldugmuz icin bahanesi oldu cok zor zaman gdcirdim bi daha asla dedim. Sonra 5-6 ay kendi yagimda hedeflerimde kostum. Daha sonra kisin Gercekten bu sefer dag öncr bi tanismisligim olan ortak bi akrabanin tanidigi biri vardi onla iliskimiz cok huzli yirudu. Gercekten adam gibi adam sandim cidfi oldugnu yuzukler alindi vs Sonra zamanla Ne kadar bencil narsust igeenc bi insan oldugnu gösterdi. Dayanamadim ayrildim 2 ay önce. Namaza basladim. Cok güzel oldugmu cok iyi huylu oldugmu duyarim etrafimda hdp Ama gel görelimki icimde buyuk bosluk hissediyorum zaman gectikce dahada depresifleaoyorum. Baba eksikligi yasadim babam ayni evdeyken o hayati boyu kumar pesinde kosty sagolsun aileyi yikti yakindafa defolup gudicek. Akrabam var kovasiyla sirekli gezme lrda Burda mutluluk pesinde kosarken surekli o paylasimlaei görurken benim böyle aci cekmem cok zoruma gidiyor hayattan biktim sogudum. Sabrediyorum dua ediyorym dayanamical noktata geldinmi hissediyorum. Bunun ustune is degistirmeye calisiyorum sanssizlik oda iyi gitmiyo bu aralar.
yas 28
Cok mutsuzum uzgunum?