burda bir kiza çok pis aşik oldum ve kizla tek kelime bile konuşmadan. hatda kiza ulaşamiyorum bile sadece nikini biliyorum. napicagmi bilmiyorum ya köpek gibi aşigim kiza ((((((
Cevabın nedir?
+1 yılBen merak ettim ya hani sey gibi olmasin ama nasil asik oluyosunuz burda hani yaptigi yorumlari filan okudugunuz zaman onlarmi ilginizi çekiyor yoksa
Bence çekinme yani bence fazla düsünmeden mesaj ativer anlayisla karsilar bence Sana bol Sanslaar😊😊✨01 Yorumla
Soran+1 yılhm bence aşkin nasilsi olmaz ama. neden aşik oldum diye sorarsam kendime isin icinden hic cikamam bu kende kafayi yerim. zaten benim tek isteyim hayatimin bundan kalan kismini onunla konusa bilmek onun yaninda ola bilmek. yasil yazcagmi bilmiyorum ama
En İyi Cevaplar
Asiksan kiza yazsana yazdin seni istemediyse bilemem tabi.
03 Yorumla
Soran+1 yılyazmadim yazamadim ilk başda 10 gun felan kiza selam bile yazamadim ellerim felan titredi nasil selam yazayib diye gunlerce dusundum kafa iste. sora cesaret topladim bu kezde olmadi. ama onu etiketledim. ama yine gelmedi. (( belkide haberi yok
Soran+1 yılacik yazamadim öncelikde heycanim izin vermedi ama gunler sora cesaret topladim bu kezde xpmi nemi oyle bisey yetmemis yazmaya. ((
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@handöö veya @handööö olması lazım. Seni seven biri var burada.
010 Yorumla
Soran+1 yılyok handö kendisi sadece tek ö harfi var arkadaşim
Cevap sahibi+1 yıl@handö
Cevap sahibi+1 yılBu kızı tanıyorum çok eski bir üye kendisi.
Soran+1 yılyanliş anlaşilir o kizlarda zor durumda kalir belki oyuzden dedim bu yazdiklarin nik degil. niki handö sadece
Soran+1 yılevet ya bu kendisi. allah senden razi olsun
Soran+1 yılnikini biliyodum her gün bakiyorum zaten ama konuşamiyoruz. kendisi benden habersiz malesef (
Cevap sahibi+1 yılAt mesaj söyle çekinme
Soran+1 yılnikin karsina @ koyunca yapilan yorumdan haberdar oluyormu şimdi?
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle
Soran+1 yılcok tsk ederim kardeş
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
8Cevap
+1 yılaşk demeyelim sevmek diyelim bu 1 peşini bırakma muhabbeti en kısa zamanda kurmaya bak tabi bir bulda
03 Yorumla
Soran+1 yılhayir aşk diyelim. çunki sevgi denilen şey zamanla oluşan bişey ama aşk denilen şey bir anlik gaflet. çarpiyor insani gidiyor malesef ((((
- +1 yıl
aşk diye birşey yoktur bence kardeşi. neyse ama öyle . diyelim kızı takip etmekten vazgeçme
Soran+1 yılsağol tavsiyelerin için kardeş. aşk var sevgide var bunlarin arasinda ince cizgi var. biri zamanla oluşan bişey diğeri anlik bir gaflet. çarpilma gibi resmen (
hacı konuşmadan falan nasıl aşık oluyorsunuz aqya
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşamadan bilemiyosun işte. sen bir körün ve dilsizin aşkina inanirsinda bunami hayret ediyorsun?
Soran+1 yıl@yesucan başkasinin adindan konuşamam, kim duygusunu nasil yaşar allah bilir. ben kendi sevdami anlatmak istiyorum sadece ona. ne benden öncekiler nede sorakiler her kesin ameli kendine
+1 yılBende burdan bir erkeğe
01 Yorumla
Soran+1 yılcok gecmis olsun vallah cok zor bir durum (
İlginç, divan şairlerini bile solladın evladım.
01 Yorumla
Soran+1 yılvallah benim öyle bir niyetim yok (( niyetimde o kiz amelimde o kiz ama hayatimda o kiz olsun istiyorum sadece ((
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Buradan nasıl aşık oluyosunuz ya 🙄
03 Yorumla
Soran+1 yılsadece 5 dakika benim yerimde olysaydiniz eger anlardiniz o zaman nasil asik oldum bir anda o kiza ben (((
Soran+1 yılo kadar kolay deyil işte. aşk boyle işte sadece bir selami yazmak icin 10 gun dusundum acaba nasil selam veriyim diye (((( cok aptalca
Ergenlikte olur böyle şeyler)
01 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşinda ergen olduğnu düşünmüyorum ben ( ciddiyim
+1 yılHayırlı olsun şimdiden
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sagol kizla konuşa bilsem inşallah hayirlisi olur
Kimmiş o acabaa? :d
13 Yorumla
Soran+1 yılkusura bakmayin ama siz değilsiniz. yablis bir anlasilma oldu
Soran+1 yılben baska birni etiketledim siz degilsiniz sadece nik name benzerliği oldu
+1 yılherşeye aşk demeyi bırakın ya
014 Yorumla
Soran+1 yılgel 5 dakika benim yerime geç anla o zaman halimi
- +1 yıl
hoşlantıdır o aşk öyle saçma bişey degil
Soran+1 yılsöyledim ya 5 dakika benim yerimde ol o zaman benim ne yaşadiklarmi
Soran+1 yılaşka dişardan bakan göremez. görmek için yasamalisin
- +1 yıl
Benden kilometrelerce uzağımda olan bir adama deli gibi aşığım ailem vanlı diye karşı babamdan hatta tokat yedim onun için ve zarar gördüm bu ilişkide hep ama ondan dolayı degil ve onunla çok mutluyum 2 ay da bir görüşüyoruz ve buluştugumuzda her seferinde deli gibi ağlıyoruz yani aşk dediğin bence kokusunu duymadan fedakarlık vermeden öyle ilk görüşte aşk denilen saçmalık degil saygı duyuyorum sana da ama böyle düşünüyorum bende ☺️
Soran+1 yılsenin dediklerni ben anliyorum hiç süpen olmasin ama bende hayatimda ilk kez resmini gorduyum bir kiza asik oldum hemde hiç konuşmadan eger sende seviyosan birini o zaman aşk yaşadiğmi anlardin. görmemek veya konuşmamak aşka bir engel olamaz. o zaman körler ve dilsizler aşk yaşayamazdi dimi? hayir bak işte aşki sadece temiz kalb yaşar.
- +1 yıl
tanımadığın birine aşık olamazsın ki seninki dış görünüşe vurulmak aşk dedigin hislerle oluşur gülümsemesini seversin konuşmasını seversin utanırken yaptıgı hareketi seversin bence benim aşkımı yalanlamak yerine kendi aşkını sorgula bu gerçek mi diye
Soran+1 yılsen şimdi diyosunki kör bir insan hayati boyunca aşik olamaz. bu nasil bir mantik ama. aşik olmak için illa birinin sana gülümsemesi gerekmez. hem merak etme aşk öyle köşede bucakda buluşmak değil, elimi uzatayim şuna sahib olayim demek değil. onunla onsuz yaşiya biliyosan ağlatir seni aşk. ne demiş Veysel Sari " Seversin kavuşamazsin aşk olur"
- +1 yıl
Kör insanlar görerek sevmedede duyarak sever bence çok zıt düşünüyoruz bence aşk kavramlarımız farklı senin dedigin gibi olsun diyip uzatmıyorum
Soran+1 yılben düşüncelermiz farkli ola bilir ama unutmaki aş denilen duygu aynidir. benim yaşadiğim duyguyu sen veya başka biri yaşamişsa beni kolaylikla anlaya bilir. bende ayni şekilde tabi. bide şunu şöyliyeyim kalp denilen şey görendede ayni görmeyendede ayni. {""gözlerini kapatipda birini hayal ede biliyorsan ne mutlu sana""}. kalbinde sorun yokdur o zaman. al işte konu kendiliyinden kapandi.
- +1 yıl
Kendiliğinden kapandı da benim aşkıma laf edip durduğunun farkında degilsin sanırım seninki plotonik hoşlantı ve abartıyosun bunun farkında degilsin benim aşkıma sevdigim kişiyede sayğılı ol bence çünkü ben sana saygı gösterip senin dedigin gibi olsun dedim ve ben uzun süredir birini seviyorum çok uzun zamandır o yüzden aşkı bilseydin felan diyip duruyosun bence bilmeyen sensin iyi günler daha fazla cevap vermiycem ☺️
Soran+1 yılkusura bakmada ben sana saygisizlik etdiğmi düşünmuyorum ben sana yaşadiğin aşkin inceliklerni anlatmaya çalişiyorum ama ben aşkimi dilediğim gibi yaşamakda özgürüm demeye getiriyosun. aşk senin ve dilediğin gibide yaşarsin ama birakda kimin kime aşik oldugna her kes kendi karat versin. eğer ben o kiza aşiğim diyosam aşiğimki diyorum. burda belkide milyon tane kiz vardir ve ben sadece 1 tanesini istiyorum oda o kiz. milyon tane kizdan hoşlana bilirsin ama birine aşik olursun. ister platonik ister organik ister karşilikli ne dersen de ama aşk denilen duygu hep aynidir ayni aşk sadece bir tek duygudur hiç bir bir duyguyla karişdirilamaz... SON...
- +1 yıl
peki iyi günler.
Soran+1 yılteşekkür ederim. sanada iyi günler ve mutluluklar.
+1 yılAynisi bende de oldu 3 4 gundur takipteyim 😕
015 Yorumla
Soran+1 yılben 3-4 haftadir böyleyim napicagmi bile bilmiyorum.
- +1 yıl
Ben 3 4 gundur boyle 😀 gormez olsaydim
Soran+1 yılvalla durum çok ciddi bende yani benim açimdan
- +1 yıl
😊 yaz o zaman derim beklemek baskalarina firsat vermektir
Soran+1 yılhmm zaten hayatinda birinin var oldugnu duysam kahr olurum galiba
- +1 yıl
Salla o kadarda abartma ama yaz derim
Soran+1 yılaskda abatma olmaz bence. ya asiksindir ya da degilsindir. askin azi cogu olmazki abartayim.
- +1 yıl
Ok yaz kabul etmezse etmez en azindan bundan iyi olur
Soran+1 yıletmezse bile ondan nasil vazgecicegmi bilemiyorum gercekten (
- +1 yıl
Modem isigini ya da veri baglantisini kapatarak bu kadar basit
Soran+1 yılpeki ya aklimi ve kalbimi kim kapaticak? onlarin kapatma duymesi yok malesef ((
- +1 yıl
Ona da intihar diyorlar
Soran+1 yılama intahar bir son değil bir başlangic aslinda.
- +1 yıl
Kisiye gore degisir
Soran+1 yılkisiye gore degilde iman getirib getirmeyene gore degisiyor o.
+1 yılGeçmiş olsun kardeşim 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılçok sagol tsk ederim ama gulmene gerek yokdu
helal olsun 1 resimle asik oldun
01 Yorumla
Soran+1 yılresim olmasa bile belkide ayni duyguyu yasardim. allah bilir
hala konuşamadin mi?
071 Yorumla
Soran+1 yılhayir ama onun icin onun nikname ile bisey paylasdim yani @ ile onu gorucekdi ama paylasdigmiza sistem sildi. gicik sistem
Soran+1 yılgiri ne demek?
Soran+1 yılşimdi 72 saat sora paylasim yapa bilcem diyolar malesef ama bitsin yine onun icin paylaşim yapicam. off ya ben ne ara bu kizi tanimadan etmeden bu kadar çok sevdim ((((((
Soran+1 yılniye bulamadin? @Handö bak kendisi bu. beni deli eden kiz bu
Soran+1 yılgir burdan bak
Soran+1 yılben her gün bakiyorum salak salak onun profiline ((((( kendimi suçluyorum ona aşik olduğum için. sonuçta bir birmizi tanimiyoruz ya (
Soran+1 yılben yazdim sana o ismin üzerine tikla direk onun profilne girceksin zaten.
Soran+1 yılevet ta kendisi
Soran+1 yıloluyor ama sen bana ismini simdi atdin ya ben uzerine tikladim direk onun hesabina girdim. sen niki pembe renk olarak göruyorsun dimi?
Soran+1 yıldogru degil ama @ işaresi olunca pembe renkde oluyor ve uzerine tiklamak mumkun oluyor o zaman. baskasindada öyle oluyor sende neden öyle olmadi? ben simdi yaziyorm bide buna tikla @Handö
Soran+1 yıltamam inaniyorum sana. peki o zaman onun linkini sana mesajla ata bilirmiyim? öyle mümkun olucakmi?
Soran+1 yılözel nasil oluyor burdan oliyormu? yani özel yorum atmak mümkunmu?
Soran+1 yılfakat ben yorumu gizleyemiyorum galiba
Soran+1 yılofffff yaaaaaa link vermem icin 2 xp olmam lazimmiş. gicik siteeee. kusura bakma atamadim burada atamiyorum mesajada atamiyorum xp lazimmiş
Soran+1 yılteşekkür ederim. inşallah konuşucam bir şekilde. en büyük arzum zaten onunla konuşa bilmek.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim gerçekten çok iyisin. tamam bulursun inşallah. bende onunla konuşmaya elbet çalişiyorum inşallah olucak.
Soran+1 yılyinede çok sagol ya Allah senden razi olsun. tabiki bende onunla konuşmak istiyorum sirf bunun için çalişiyorum hep inşallah başaricam. inşallah aşkim karşilik bulur (
Soran+1 yılbende istiyorum. belkide kimse benim kadar isteyemez onunla konuşa bilmeyi. konuşmak neki ölumlu dunyada yaşayacağim bundan sonraki her animda yanimda olsun istiyorum
Soran+1 yılyapamiyorumki onun hesabi kapali yapdigi yorumlari goremiyorum. sen pc lemi giriyosun yoksa telefonlami? @Handö yazdiğin zaman diren cikiyor ama kizin hesabi
Soran+1 yılallahim yazdim handö ye insallah görur beni
Soran+1 yılevet ya inanamiyorum zaten yazdiğma. offf yaaa kaç saat oldu daha cevab yazmadi ((((
Soran+1 yılofff bekliyemiyorumki için kipir kipir. inşallah yazar cabuk yazar. ya da cabuk yazmasada olur yeterki yazsin. yazmasa bile okusun mesajmi ya da hem okusun hem yazsin offff yaaaaaaaaa kusura bakma ne yazcagmi karisdirdim yine
Soran+1 yılyeterki yazsin ben beklerim. hep beklerim zaten beklicem insallah yazicak. acaba yarin yazarmi?
Soran+1 yılgerçektenmi? birazdan yazarmi? o zaman ben cikmiyayim burdan
Soran+1 yılo zaman ben beklerim zaten hep beklerim onu. ama ya gelmiyosa artik bu siteye? (((
Soran+1 yılkesin gelmiyodur artik bu siteye (( off allahim
Soran+1 yılhayir o degil bunun gozleri gozukmuyor resimde. yanlis hesab
Soran+1 yılnik namesi @Handö aynen yazdigim gibi
Soran+1 yılgördugun resim zaten kendi degil sereney galiba ben onu demiyorum
Soran+1 yılbuldun galiba
Soran+1 yılof yaaaa yazmiyor ki @Handö (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Soran+1 yılbilmiyorumki yazmiyor ( acaba artik burayami gelmiyor?
Soran+1 yılnapcam o zaman ben? (
Soran+1 yılhmm yokki nasil takib edicem. (( en mantiklisi burda her gün bekliyeyim onu belki görür beni (
Soran+1 yılbekliyorum ama yazmiyor (
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaba asiksin galiba evet diyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılhemde en kötüsünden. daha kizdan haberim bile yok ((( çok pis bir durum
Cevap sahibi+1 yılsöyle kiz kim belkide benimdir ben olabilirim hissediyorum
Soran+1 yıliyi niyetli oldugnu dusunuyorum. sen degilsin. kizin niki handö
Cevap sahibi+1 yılbenim nikim ne
Soran+1 yılbilmiyorum. gizli bir üyesin.
Cevap sahibi+1 yıltamam
Soran+1 yılsagol iyi niyet ve anlayisin icin
Git konuş bence
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm ona kalbimdeki her şeyi anlatmak istiyorum ama çekiniyorum
+1 yılYok artikkk
01 Yorumla
Soran+1 yılvallah (((
Yenisini bul
01 Yorumla
Soran+1 yılhm bulubda aşik olamiyosun malesef ( aşik oluyosun o zaman bulmuş oluyosun (
Gizli Üye(30-35)+1 yılNicki ne
013 Yorumla
Soran+1 yılhandö (((
Cevap sahibi+1 yılZalımın kızı
Soran+1 yılöylemi? ((
Cevap sahibi+1 yılBence
Soran+1 yılgünah bendemi peki? yani asik oldugun icin diyorum
Cevap sahibi+1 yılTa burdan nesine asik oldun soyle suc sende mi degil mi soyliyim
Soran+1 yılya bir anda oldu hesabi karsima cikdi girmis bulundum hesaba bir resmide vardi once bir hesaba bakdim cidden cikmak istemedim hesabindan sora resmine tikladim iste o anda bilmiyorum iste tarif etmek imkansiz iste o gun bu gundur kafam calismiyor sanki hep onun hesabna girib cikiyorum ((
Cevap sahibi+1 yılSanal burasi bosver ya 😐
Soran+1 yılburasi sanal ola bilir ama benim duygularim değil. (
Cevap sahibi+1 yılUzdun la
Soran+1 yılkusura bakma
Cevap sahibi+1 yılSacmlama ks kardesligi 😁
Soran+1 yılben kimle ne konuşdugmum farkindamiyim şu kiz yuzunden
Kaçın
01 Yorumla
Soran+1 yılo gelmez belki (
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılEtiketle gelsin...
05 Yorumla
Soran+1 yılyapdim daha önce ama gelmedi (
- +1 yıl
O zaman sende sallama be kardeşim...
Soran+1 yılama olmuyor işte kaç hafta bekledim geçer belki diye ama olmuyor (
- +1 yıl
Hafta mı? güldürme be kardeşim 1-2 hafta içinde unutulmaz tabi biraz canın yanacak...
Soran+1 yılya ne bileyim ben kac hafdada unuta bilicegmi kafam ondan baska bisey basmiyor. 3 hafta felan oldu ama sadece mal gibi hesabina bakiyorum (((
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol teşekkür ederim. ama geçmiyor iste. haftalardir (
Kacirma derim
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten bir muhabbet ede bilsem onu hayatim boyunca birakmam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenmiyim o
01 Yorumla
Soran+1 yılsacmalama kiz kendisi
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz