Üni öğrencisiyim. Bu sene oson. Yaklaşık 2-3 ay önce sınıftan bir çocuğun bir akrabası vefat etti. Bende başın sağolsun falan diye yazmıştım. Sonra kaç kere nasıl olduğunu sormuştum. Geçen sene benim de bi akrabam öldü, onun nasıl hissettiğini gayet iyi anlıyorum. Neyse Sonra vize sınavlarımız gelmişti. Bir gün sınıfta oturmuşum vize sınavını bekliyordum baktım bu bana x cim nasılsın gel sana bir sarılayım dedi ve sarıldık. Sonra bu haliyle vizelerden sonra yaklaşık 1 ay kadar falan okula gelmedi. En son 2 hafta önce falan pazartesi günü okula gelmişti o zaman konuşmuştuk. Bana yanımda oldun falan dedi. Öyle konuştuk. Geçen haftalarda da okula uzun süredir gelmeyince acaba dersleri takip edebildi mi diye yazmıştım. Biraz zaman geçtikten sonra cevap yazmıştı. Ve ona mesaj yazdığımda telefona baktıkça moralim bozuluyor. Ona aşık değilim sevmiyorum da çünkü onunla konuşurken falan kalbim atmıyor titremiyorum normal konuşuyorum. Ama bana sarıldığı sınıfın önünden geçerken o sıraya bakıyorum ve istemsiz gülümsüyorum. Ve aşağıdan o sınıfa bakınca da gülümsüyorum. Bir de bundan on gün önce falan okulda final sınavlarımız vardı. Sınav bitti aşağıya indim. Baktım aşağıda bizim sınıftakilerle konuşuyor. İçimden acaba sınavı nasıl geçti diye sorsam mı diye geçirdim Ama utandım gidemedim yanına. Sonra yanına gittim. Ortaya sınavlarınız nasıl geçti dedim. Bu da döndü bana iyi geçti kolaydı falan dedi. Öyle konuştuk. Sonra ben sınıftan diğerleriyle konuşurken o 2 arkadaşıyla okuldan çıkıyordu. Bana x cim görüşürüz dedi. Şunları da eklemek istiyorum. İnstagram sahte hesabımdan onun hesabını buldum. Bir ara ölen akrabasıyla ilgili birşeyler paylaşmıştı. Sabah annesinin hesabına baktım o da ölen kişiyle ilgili birşeyler paylaşmış. Mezarının fotoğrafı da hesabında duruyor. Ve ne zaman o ya da annesi hesabından birşeyler paylaşsa bakıyorum ve çok üzülüyorum ağladığım bile oluyor. Ve bir daha da o paylaştıkları şeyler aklımdan çıkmıyor.
Bir de şöyle bir şey var. 2-3 sene önce bir çocuk vardı kalbimi inanılmaz bir şekilde kırmıştı. Bu çocukla kalbimi kıran çocuk çok yakın arkadaşlar. Ve bu akrabası ölen çocuk o zaman kalbimi kıran çocukla en yakın arkadaş. Kalbimin tekrar aynı şekilde kırılmasından korkuyorum bu yüzden tekrar birisini sevmekten korkuyorum. Dediğim gibi üstelik bu çocuk o kalbimi kıran çocuğun en yakın arkadaşlarından birisi. Dediğim gibi bu çocuğu seviyor muyum anlamadım ve birisini sevmekten korkuyorum. Ve bu çocuğun akrabası sürekli aklımda hiç aklımdan çıkmıyor ve her aklıma geldikçe de çocuğa çok üzülüyorum çünkü acısı geçmeyecek kendimden biliyorum. İkimizin de kalbindeki yaralar aynı. Belki aynı kişiyi kaybetmedik ama dediğim gibi kalbimizdeki yaralar aynı olduğu için mi acaba ona karşı böyle tuhaf oldum anlam veremiyorum. Bir de dediğim gibi bu sene üni bitiyor. Şubatta bahar dönemi başlayacak. Ve okul biteceği için de üzülüyorum niye üzülüyorum bilmiyorum. Ve bu konular kafamı fazlasıyla doldurup kurcalıyor
Bir de şöyle bir şey var. 2-3 sene önce bir çocuk vardı kalbimi inanılmaz bir şekilde kırmıştı. Bu çocukla kalbimi kıran çocuk çok yakın arkadaşlar. Ve bu akrabası ölen çocuk o zaman kalbimi kıran çocukla en yakın arkadaş. Kalbimin tekrar aynı şekilde kırılmasından korkuyorum bu yüzden tekrar birisini sevmekten korkuyorum. Dediğim gibi üstelik bu çocuk o kalbimi kıran çocuğun en yakın arkadaşlarından birisi. Dediğim gibi bu çocuğu seviyor muyum anlamadım ve birisini sevmekten korkuyorum. Ve bu çocuğun akrabası sürekli aklımda hiç aklımdan çıkmıyor ve her aklıma geldikçe de çocuğa çok üzülüyorum çünkü acısı geçmeyecek kendimden biliyorum. İkimizin de kalbindeki yaralar aynı. Belki aynı kişiyi kaybetmedik ama dediğim gibi kalbimizdeki yaralar aynı olduğu için mi acaba ona karşı böyle tuhaf oldum anlam veremiyorum. Bir de dediğim gibi bu sene üni bitiyor. Şubatta bahar dönemi başlayacak. Ve okul biteceği için de üzülüyorum niye üzülüyorum bilmiyorum. Ve bu konular kafamı fazlasıyla doldurup kurcalıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer