Cok acı çekiyorum, aşamıyorum?

Birini çok sevdim aşık oldum sanki aynam oldu.. aramızda çok farklı bir bağ vardı.. bunu anlatmak neredeyse imkansız.. ama hissederek soyluyorum;İki insan bu kadar mı benzer birbirine, Essiz bir şey vardı aramizda. Ben çok yakıştırıyorum ikimizi. birkac aydır ayrıyız onsuz geçen gunlerim beyhude ve haram sanki.. sorguluyorum kendimce hiç mi aklına düşmuyorum hiç mi özlemiyor diye.. Bana söylediği güzel sözler ve vaat ettiği seyler geliyor aklıma.. içimde eziliyorum niye savaşıp mücadele verseydi en azından diye. Allah'tan af ve bağışlanma diliyorum unutamadigim için onu.. Hangi gunagimin cezasini yasadim yaşiyorum diyorum... Belki de çoktan unuttu diyorum yaşayıp gidiyordur diyorum zoruma gucume gidiyor.. düşünce aklıma ve hissime gözlerim doluyor. Kalbim paramparça.. söküp te atamiyorum niye neden diye soruyorum kendime cevap bulamıyorum... Elim kalbimin üstünde dua ettim kana kana ağlayarak.. Simdi sular kadar durgunum.. Gün doğuyor ben karariyorum.. Hobilerime verdim kendimi.. alan yaratıyorum yaşadıklarımı unutabilmek için.. Beni yarım bıraktı bunu asamiyorum.. Sanki tanımadığım bilmediğim bir şehire ona güvenerek gelmişim de tam ulastigimda sessizce ortadan kaybolmuş beni ortada öylece bırakıp gitmiş gibi.. Arıyordum aşkı tam aradığımı onda bulmuştum...

Güncellemeler
+1 yıl
Güncel.
Güncellemeler
+1 yıl
., güncel.,
Cok acı çekiyorum, aşamıyorum?