Eski sevgilim yeni sevgili yapmış, cok canım acıyor. Ben sabahlara kadar ağlayıp dua ederken bunu kaldıramıyorum. Benim sevdiğim adama şimdi başkası dokunuyor. Ayrılalı 2 ay oldu. Ben hiçbir erkekle görüşmedim konuşmadım. Ben ona ayrıyken bile sadıkken bu acıya dayanamıyorum arkadaslar ne yapacağım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aci çekmen normal sen onu unutamamissin belli ki ama hayat devam ediyor
Sence döner mi bana sende erkeksin erkek psikolojisinden anlarsın az çok
Artik sanmam yeni ilişkiye bile baslamis hayatina devam et
Yapamıyorum, psikolaga gideceğim çünkü tek basıma dayanamıyorum.
Kolay degil seni anlıyorum ama o kisi sadece yok hayatinda onun yüzünden yasa hayatini acini cek maalesef zaman ilaci
Belkide cicek acma zamanin geldi ve Rabbin seni artik günahtan koruyo
Ilgilenirsen bide kitap onercem sana. Bunlar aci cekmen cok guzel seyler keza aynisini yasadim ve Şu an o konuda huzurluyum..
Onerir misin
Herseye canini sıkma ey gönül ne bu dünya kalici nede bu ömur UĞUR KOŞAR oku mutlaka
Teşekkür ederim
Video iyi geldi dimibbiraz muhafazakar isen hele tum yasadigini anlatti sana
Evet teşekkür ederim onu hergün Allahtan istiyorum allahım beni sevsin diyorum
Sevginin kaynagi Allah. Olmuyorsa diretmemeyi bilcenki Rabbin seni koruyabilsin. Sakinligini koru Ve ondan cok Rabbini sev. Şu an farkinda misin varsa yoksa o. Onu sevmeyi sevdiren Rabbini ne kadar seviyosun tart bi düşün. Problemin bu senin. Haram sevda...
Biz evlenicektik biliyor musun.. araya bişeyler girdi olmadı herkes demekki allahın bir bildiği var dedi ama olmuyor işte kalbime söz geciremiyorum
Kalbin Allahındır. Ve Allah kırık kalplerde. Evlenecektik diyosun 2 ayda nasil birisini bulur :) İnsanogluna degilde Allahi sevsen acitmaz bu kadar guzel kardesim. Düşün senin sonsuz sevme duygun var bir kisi yuzune guler bir kat daha seversin, yardim eder 2 kat seversin sonsuza kadar gider sevmen. Ama farkindamisin sevdigin bir fani seni terkte edebilir, seni yariyolda dabirakir aldatabilir, ölebilirde senin sonsuz sevme duygun karsilik gormuyor tıpki Şu an ki gibi. Bu yuzden azap cekiyosun Cunku mütmain olamiyosun. Ama sonsuz sevgini sonsuz olaan seni hic terk etmicek es seciminde yardimci olcak Allaha versen? Sence mütmain olmaz mı sevgin :) İnan ben bu aşk acisi meselesinden boyle kurtuldum. Allaha saril. Kalk ve namaz kıl ve Allahın dedigine boyun eğki kurtulusa eresin. Rabbine küsme vermedi diye :) cunku onun bi bildigi var. Sen 2 ayda unutucak birine vermedi :)
Ne güzel yazmıssın tesekkür ederim peki Allah onu neden karsıma çıkarttı bu kadar sevdirdi
Seni benim karsima cıkarmasida tesadüf degil. :) Hersey planlı seni sınıyor çünkü ve suanda da sadece sevginin karsiligini alamadigin icin degil. Onunla iken isledigin gunahlar icinde acı cekiyosun. Cunku günahlarini öbür dünyaya goturmeni istemiyor. Seni cok seviyor O. Suandada gunahlarini gozyaslarinla dokturuyor sana tertemiz yapiyor senni ve benide bunlari hatirlatmam icin karsina cikardi :) kim bilir belkide sen Allahtan yardim istedin ve beni yolladı. :) Hicbirsey tesaduf degil :) Onun karsina cikmasi bile. Simdi o soyledigim kitabi al mutlaka ve bide hakan mengucun kalbin temizse hikayen mutlu biter kitabini al ikisini oku bir arada. Ne mutlu sana ki temizleniyorsun. Ondan haber almamaya calısarak Rabbine sarıl. Sakın haber alma cunku Allah kendisine guvenenleri asla yari yolda birakmaz.:)
Erkek icin uzulmeye degmez sen de baskasını bulacaksın
Bidaha sevemem ki kimseyi sevmek de istemiyorum
Karsına baskası cıkmadıgı icin boyle dusunmen normal
Gel sarilalim yaaa ne derdimiz var boyle olmayacak insanlar icin heder oluyoruz :((((((
şu an çok ihtiyacım var buna biliyor musun? Beni çok sevdiğini söylüyordu nasıl 2 ay sonra baskasını buldu Allahım dayanamıyorum ya
Senin ki daha betermis benim ki en azindan sevmiyom diyo :(
Çpk üzüldüm gercekten Allah yardımcın olsun seninde
Amin ya seninde
Sence döner mi bana birgün hiç umudun olmasın asla dönmem sana bitti her şey dedi bana en son
Yeni sevgili yapmış diyosun bitti dönmem dedi diyosun. İlersini döner mi ki acabayı düşünmeden şu an sadece acını yaşa bence. Nede olsa yeni bi sevgilisi var seninle sevgiliyken baska bir kizin sevgilini dusunmesini onu dondurmeye calismasini istemezdin demi? Empati kur. Eğer kızdan ayrılırsa kendini ona hatirlat ama yazarak vs degil uzaktan uzaktan ona iyiyim harikayim gibi... zaten bosta kalinca seninde mutlu mesut takildigini gorunce donme ihtimali azda olsa var. Ama bu uzun bi surec. Belkide hic ayrilmazlar bilemeyiz ki...
Çok haklısın çok güzel yazmışsın. Ama beni ailesiyle bile tanıstırmıstı. Bu kadar seven adam beni nasıl 2 ayda unuttu da baskasını sevdi bunu anlayamıyorum? Sence de çok sacma değil mi
Erkekler bu konuda çok şaşırtıcı davranabiliyorlar maalesef
O da beni sucladı ayrılırken biz evlemcektik ailem istemedi o baska sehirde yasıyor diye bende seneye evlenelim birbirimizi daha iyi tanıyalım dedim sonra sen benim evliliğe de ilişkiye de içimde ne varsa bitirdin senden soğudum dedi ayrıldı sırf seneye bekleyelim dedim diye
Yani dicek kelime bulamıyorum..
İleride evleneceğin insanda şu an birine dokunuyor. O daha kötü 😱
büyüyeceksin
Nasıl peki
Hayatta kimseyi böyle sevmedim
acıyla büyümeyi öğreneceksin. herkesin hayatında mutlaka böyle dönüm noktaları olmuştur. zamanla alışacaksın. başkaları girecek hayatına. imkansız gibi gelebilir şuanda sana ama illaki olacak