Bir çocuk var eski tanıdığım konuşmaya baslamistik bana uzun aralıklarda bir yazıyordu bir de çapkın bir tip olduğu için konuşmayı bırakmak istedim o süreçte eskiden ondan hoşlandığımı söylemiştim ama bu dediğim aylar önce bana gene ayda bir üç haftada bir yazdı buluşalım diye sürekli en sonunda bende senden hoşlanıyorum mesafelisin bana karsi bana güvenmen lazim ben de eskiden kötü şeyler yaşadım ama ben öyle p I c biri değilim dedi kaç kes bana uzun uzun mesajlar yazdı em sonunda buluşma ayarladık cevap gelmeyince görüşmeyelim dedim bence de görüşmesek daha iyi sana karşı bir şey hissetmiyorum dedi ben de neden yazdın onları dedim eski sevgilim ile ilgili bir mevzuyu dinlemek istemezsin dedi canım çok acıyor….. onu görmek çok istiyorum arkadaş olarak görüşelim dedim ama yaptığı çok ağır bu kadar zamandır neden şimdi dedi bana bunu Ilk o yazmıştı bana konuşmak için sonra sildim peşimden geldi bunları yaptı
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boşluğa düşmüş sana yazdı, sen istemeyince inada bindirip arkandan koştu. her şey bu kadar basit
Kabul ettim görüşelim diye sonra birden yazmayınca en iyisi görüşmemek dedim sonra birden bire benim sana hissim yok dedi tamam da ben koşmadım ki peşinden daha fazla vaktini harcamak istemem dedi
Dediğim gibi boşluğa düşmüş ve seninle oyalanmis. Yanlış anlamazsan bir soru sormak istiyorum. Bu süreçte hiç c! nsel konuştunuz mu?
Ama bana koyan şu, kendi diyor ki bende senden hoslaniyorum nolur görüşelim ben p I c gibi görünüyorum ama öyle değilim bana önyargılı olma daha önceleri konuşmaya çalıştı ama tersledim hani o da yok bir sürü kız da ekliyor benden ne istedi de yalan söyledi bir sürü sonra da 360 derece döndü
Bazen kişilerde elde etme isteği olur. Seni elde etmek istemiş sen ters yapınca biraz inada bindirmis. Seni elde edemeyeceğini anladığında da bitirmek istemiş. "Ben p! c değilim" demesinde ki amaç güvenini kazanmak ve onu başka erkeklerden farklı görmendi. Sende o kişiye güvenip bu başka erkekler gibi değil bana değer veriyor cidden beni istiyor düşüncesine kapılıp ona istediğini verecektin. O da istediğini alınca yine gidecekti.
Eski sevgilisiyle olan durumunu neden bana belirtiyor? Tamam anlıyorum boşlukta yazdı ama bende senden hoşlanıyorum demesi çok irrite edici sonra da benim sana karşı hissim yok demesi. Ben kari değilim ego kasmam böyle durumlar bana sadece vicdan yaptırır diyor birde ulan sen yazdın ben silmistim onu. Aylar önce bir kere senden üni döneminde hoslanmistim dedim bu kadar. Baska da ilgi vermedim. Şimdi bana diye eski sevgilimle ilgili durumdan dolayı sana bunları yazdım böyle bir dengesizlik olabilir mi
Sal@klik insana herşeye yaptırır. Seni elde etmek için yapmadığı yalan dolan kalmamış yazık
Bir sürü kız ekliyor, eminim görüşüyor ona istediğini de veriyorlardır bana niye bunu yaptı çok üzüldüm
Arkadaş olarak görüşelim dedim, görüşüp her içimdeki her şeyi kusucam ona instadan silmistim geri istek gönderdim gurursuz gibi duruyor biliyorum ama bu adam o görüşmeye gelecek ve içimdekileri kusucam tek isteğim bu
Bence bu yaptığın apt@llik olur. Seni kullanmak isteyen birine bunu yapmak seni aciz gösterir çünkü o seni kullanmaya çalıştı ve senin bu halini görünce eminim tek yapacağı şey acımak ya da kendi ole gurur duymak olur
Bence en güzeli olmuş.. En azından seni üzecek bir olay olmamış en başında görmüşsün ne olduğunu
Aylardır oynadı benimle hala diyor ki ben kari değilim bu durum benim egomu oksamaz anca vicdanımi kötü hissettirir e aylardır yaptığın ne
Küfür edicem de ' tam bir laf cambazı sanırım popiş anca boş boş kelimelerle kendini acındırma halleri yok boşta kalınca sana yazmalar falan bak çok ciddiyim sen ona bi " S**tır git kardeşim" de. Vallahi daha mutlu olucaksn şu saçmalığa bak. Adam deniyor sanki
bu işlerden hayır gelmiyor be abla üzülürsün boşu boşuna sil gitsin