Canım acıyor yardım edin?

Mayıs ayında tanıştığım ve aynı yerde oturduğum çocuktan hoşlanmaya başladım o da benden hoslaniyormus. Instagramini bulup ekledim ve konuşurken bi anda ben başka birini unutamadım dedi ve gitti.1 hafta sonra tekrar benimle flörtleşmek istedi ve 2 gün sonra hiçbir açıklama yapmadan gitti. Birkac hafta sonra ben yazdım bu sefer ben başlattım flört meselesini akşam konuşurken konu ayıp şeylere (siz anladınız onu) geldi ve yaptık bu bundan çok pişman oldu bende pişman oldum Birkaç gün konuşmadık sonra dedi ki akşam sana bir şey söylemem gerekiyo ama asla demedi yazmadı bir şey ve beni her yerden engelledi. Sonra arkadaşı bu olayları bilmeden bana istek attı flörtleşmeye çalıştı falan ben durumu anlattım arkadaşına sonra gitmiş arkadaşı bu olayi anlatmış o da bana yazdı özür dilerim tekrar olalım falan diye bende sana çok kırgınım gönlümü alman gerekiyo dedim o da tamam yemeğe çıkarıcam seni konusuruz orada dedi tamam dedim ve ertesi gün beni yine engellemişti. O zamandan beri konuşmadık simdi yeni sevgili yapmış 1 ay olmuş galiba çok üzüldüm bana sebepsiz yere kötü davrandı şimdi bu kıza iyi mi davranacak yani benim suçum neydi bende mutlu olmak istiyordum bana niye vermedi o mutluluğu ben ona bir şey yapmadım ki benim farkım ne o kızdan hem biz daha yakındık birçok ortak noktamız vardı dayanamiyorum ben artık canım çok yaniyo
Canım acıyor yardım edin?