Aynı yerde çalışıyoruz, bir üstü konumdayım. Depremde annesini evini kaybetmiş. Flörttük. Tişörtünü sevdim diye aynı günlerde giydi. Akşam iyi geceler sabah günaydin yazardı. Geç yazsamda anında yazardı mesajının üzerine mesaj atardı. Daha sonra evlilik bekleme gezeriz takılırız dedi. Sen beni takılmalık görmüşsün dedim. Öyle demek istemedim dedi, tartıştık.
Her kıza aynı olup evlilik istemediğini dedi. Bende dedim hem istiyosun hem istemiyosun o nasıl oluyor? Şunlari dedi,
Herkesten çok istiyorum mutlu olmaya gücüm yok. Yuvam olsun istiyorum ama gücüm yok. Tükendim pes ettim. Gönlümü çekse de yârin hayali Aşmaya kudretim yetmez cibâli Yolcuyum bir kuru yaprak misâli Rüzgârın önüne katılmışım ben.. Şiiri attım evet şiirde şair bir şeyler olsun istiyor, gücü yok dedi.
Hem istiyor, hem istemiyor beni. Instagrama attığı resim duvara yazılı pes ettik yazısı, bir kız beğenmedi. Mutlu olmayı haram görüyor.2 gün önce story attım gönderme attı bir şiir aşkla alakalı. Kendisine şunu dedim,
Evlilik meraklısı değilim seni tanımayı istedim bizden olur diye düşündüm kapattım konuyu. Arkadaşça konuşmak istersen buradayım. İyi geceler.
Şunu dedi, Seni evlilik delisi düşünmedim kendi tercihim. Bir kızla konuşuyorsam evliliğe kadar gider takılayım zaman geçsin diye kavramım yok. Şu sıralar düşünmüyorum hayatıma kimseyi alamıyorum belki hiç alamayacağım bilmiyorum. Duyguların sevindirdi şu sıralar benden olmaz, küs değilim. Konuşursan konuşurum. dertleşmek yerine susmayı tercih ettigimi biliyorsun.
Şunu dedim, Bir şeyi çok konuşmak sıkıyor. Allah hakkına hayırlısını nasip etsin. Arkadaş olarak konuşuruz küs değilim geri kalanı unuttum.
Dün birbirimizi yok gördük bir ablaya anlatmış aramızda garip bir şey var bugün konuşacağım deyip. Yabancı daha mı iyiyiz dedim yok deneyelim akşam konuşalım dedi. Akşamda şunları dedi.
Ben 30 sen 22 sın insanların dış görünüşe maddiyata bakmam insan olsun, sevmek yetmiyor okumuşsun bir çok sertifika sahibisin nereye gitsen alırlar şehirde büyümüşsün, lise mezunu sokakta büyüyen ne iş olsa yapanım köyde yaşıyorum tarlada çalışıyorum. Güzelsin her erkeğin isteyebilecegisin senle olmak isterim devam edip köye gidelim desem yapamazsın pazarcığa gelelim desem küçük aileler uymaz kızım sen bununla mı evleneceksin bana oğlum sen napıyon derler. Biz halletsek çevre girer huzur olmaz aramızda 8 yaş var benzer yanımız yok farklı büyümüşüz yerimde başkası olsa yok demez ileriyi düşünerek söylüyorum bize yazık olacak psikolojimiz bozuk baglanırız yaşadığımız ortam müsaade etmezse zarar olur beni geçtim atlatırım zor olan senin hayatın olacak, istemediğimi düşünmeni istemiyorum yolun başında üzülelim Atilla İlhan demiş Sen cigercinin kedisi ben sokağın kedisi. Evlenmek cocuga karışmak isterim evim olsun işim gücüm denk olalım insanlar denkleriyle evlenir. İlgim yok degil. İçinden çıkamıyorum.
Ne dersem diyeyim olmadı işten çıkarım dedi susmak zorunda kaldım. Canım acıyor bakar mısınız napayım çok seviyorum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer