AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
büyük konuşmak istemiyorumda iki kardeşin arasına girme derim
yok asko iyi bisi yapmis oluyon hatta sevap isliyon ne bicim bir soru bu
Iki kardeşin arasına girme onlar kavga eder sonra barışır olan sana olur hem bu işin oluru yok
Hemen ayrılarak haberleri yoksa haberleri olduğunda sana olacakları düşünemiyorum
Evet kotu yapmis oluyorsun.
Baska adam mi kalmadi
Abi kardeşin arasını bozmakta niyetin doğru yoldasın. Ama olmaması gereken bir durum bence
Kardeşinden hayır görememişsin abisinden mi göreceksin güldürme beni
bence ikinizde hatalisiniz bu ilişkiye derhal son ver üzülürsun
Aile boyu sıradan geçecek diyorsun yani.
Ne değişik insanlar var şu evrende heee
K. sarlikta zirve yapmışsın kardeşim. Mezhebin geniş olsun
Onu bilmiyorum da benim midem bulandı bu durumdan siz nasıl rahatça yaşayabiliyorsunuz anlamıyorum.
Şaka yapıyor olmalısın eğer öyle değilse de cok acayip bir durum yapma devam ettirme
Toparlayamazsin topluma bak garip garip huylar olusmusn... neyse kelimelere yazik
Abisinden de ayrılırsın o kadar karakterli biri olsa zaten böyle olmazdı
Vay arkadaş yaaa.
Ne aileymiş?
Sırada da babası mı var?
Ne sacmaliyorsunuz yaa siz olcak ismi bu ne bicim mide var sizde
Hadi senin mezheb geniş anladikta abisi ayrı bir olaymış ne kafalar var be
bu senaryo iş yapar bak ama dizi olsa Türkiye'de 🤣 benim başıma böyle bir şey gelemez çünkü abim yok tek çocuğum allahtan🤣🤣🤣
Gerizekali trol ya da mavili abazan çünkü boyle bisey karakter meselesi midesizlik yani Çok kötüsün
Sizin için mermi bile sıkmam, öyle yöntemler biliyorum ki; bir an önce ölmek için yalvarırsınız
Birbirinize aşık olsanız derim kader ama sen daha çocukla sevgiliyken abisine göz dikmişsin aşıkta olduğunu düşünmüyorum bu karaktersizlik olur tamamen heves giderme içi sizinki başka biriyle gidermeye çalış ne diyim
Yani ilk kardeşi ile el ele tutuştun sonra abisi ile tutuşacaksın öpüşeveksin belki kardeşi de biliyordur kullanıyorlardır seni
Yani anladım onlara saygın yokta, keşke kendine biraz saygın olsaydı.
Birde soruyorsun eski sevgilinin abisiyle flörtsün sana k*şar derler haberin olsun :)
umrumda değil aşkım ya herkes herkese bir şey diyor zaten kendileri düzgünmüş gibi 😄
abisinden sonra da bana gel çok geç kalma ;)
@aguero_07 sen kimsin kokuşmuş
Sen kendine bak la tescilli kaŞşar denir sana :D :D
@aguero_07 benim hayatım değil mi sen bana böyle hakaret et diye sormadım soruyu ama senin beynin kaşarlaşmış belli
benlik bir durum yokki ortada ne halin varsa gör banane
Ne kadar iğrenç aşşağılık bir insansın sen. dünya da başka adam mı kalmadı.
Trol bile olsa nasıl bir karaktersiz olduğunun belirtisi.
Kardeşler birbiriyle konuşmayabilir bence engelle onu. İlerde mutlu olamazsınız.
Konuşurlar be eminim 😄
çok şaçma bir olay
Benm kuzenim eski sevgillisinin abisi ile evlendi hatta çocukları var ama eşi biliyormuş kardeşinin eski sevgilisi olduğunu bilmiyorum
Sevgilimin annesi ile babam sevgili oldular :D O yüzden anormal değil bence
Sağlıklı bir ilişki beklemiyorsun umarım. Abisi seni skmek istiyor daha ne olabilir
Dimi açık açık 🙂🙂
Trol degilse kardeşi abi kaşar bu yuru demiştir lisedeyken böyle yapan bir arkadaşım vardı
Aynen kanka çok güzel bir durummuş gibi gel anlat burda. Abisi ayrı sen ayrı iğrenç insanlarsınız. Emin ol ki onlar da kendi aralarında sana gülüyorlar sen de bunu hak ediyorsun. Abisiyle olmazsa ikisinin ortak arkadaşı yazar artık korkma
Bende eski sevgilimin ablasiyla napim anasi guzel doğurmuş bizde kullaniyoruz
aynısını bir erkek yapsa, hem kız kardeşle hem ablasıyla birlikte olsa oo puşta bak sen, çapkın, buda az değil derler, kız yapınca kaşar oluyor.. erkeğe de aynı muhabele yapılsa içim yanmaz
pardon ama bayağı saçmalıyorsun, burada da kıza oo aferin gibisinden şeyler söyleyenler olmuş. birkaç kişinin böyle söylemesi herkesin öyle söylemesi anlamına gelmez. aynısını erkek yaptığında gâyet de güzel kardeşim muamması görüyor, ki öyle de. ve burada çoğu kişi kızdan çok çocuğun abisine saydırmış. feministim diye havalı olmaya çalışırken feminizmi yanlış gösteriyorsunuz.
güzel değil i*ne awq
@simonderki feministlik taslamadım. ki burada erkeği suçlamışlar çünkü erkek erkek kardeşine yanlış yapmış diye. ben çok gördüm hem abla hem kız kardeşle de sevgili olan ama kimsenin de kötü bir şey dediğini görmedim
ben erkeği suçlamalarına bir şey demedim iyi oku istersen. ikincisini görmemen için de kör olman falan gerek herhalde
İçin rahat etmemiş ki insanlara sorma gereği duymuşsun. Yani kimseye güvenme derim. Eski sevgilinle abisi birlik olup şu an seni deniyor bile olabilirler. Direk engelle bence uzaklaş ondan.
Helal sana devam et. onlarda birbirine anlatıyordurl.
Muhtemelen soru fake. İhtimal vermiyor bir insanın bu kadar düşük karakterli olduğuna.
dayımın oğlu murtaza var sonra onunla da olursun🤣😂🤣😂
İkinizde birbirinizden karaktersiz birbirinizden iğrenç varlıklarsınız.
Şeytan gibi abi kardesin arasına girdim de bence
Koca dünyada başka erkekmi yok? bu nasıl bir aymazlık böyle...
Her ne kadar duygular olusmus ve duygulariniza hakim olamiyor olsanizda. Yanlis bir durum.. bence uzak dur ve unut
Offf kardeşin de böyle güzel öpüp elliyordu mu diyeceksin birlikteykenIyyyy
artıkgrup tamamlamış veya terkedersin veya sana oyun yapılmış
obilmiyormuydu senle konuştuğunu sen bilmiyormuydun kardeşiolduğunu
Direkt bırak yani. Bir, iki kez şahit oldum ve sonu iyi bitmedi hiç birinin. Sen bilirsin tabii.
en dogru cvp askı memnu gıbı olmus
nasi bir mezhebiniz var ya ask-i memnu mu lan bu
şerefsiz ve kancık bir arada dört dörtlük ilişki olur bence devam edin :D
Ben de zamanda geriye gidip Ertuğrul Gazi'nin hatununa çiçek verdim.
Eski sevgilimin abisi bana yavsamaya basladi ve anladigim an kosarak uzaklastim..
Ben seninde.
Onun gibi abiyide.
Allah ne yapıyorsa yapsın sizi.
abisi senle ciddi düşündüğünü sanmam ki bence kardeşi bu durumu biliyor bile olabilir
Toparlanmaz vazgeç sevgilinle kardeşinin arası bozulur
Çok aşkı memnu izlenilmiş belli... bunu yazanın yaşı kaç 13 mü? Ne mide kalmıış ne ahlak ne terbiye etrafınızdakilerden utanmadınız ailenizden de mi utanmadınız haysiyetsizler!
Sagliksiz sorunlu hatali olmaması gereken bir iliski gururluysan sktrolup gidersin
Kardeşine verdin Mi bilmem ama abisine kesin verirsin diye düşünüyorum
Bende bir zamanlar abisiyle kardesiyle konusmustum sıkıntı yapma 😂
O senin problemin değil bence abisi bilmiyor muydu sonuçta ikisinin arasında çözülsün olay
Eski sevgili veya eşin yakın akrabasıyla çıkmak ya da evlenmek günah diye biliyorum.
Ona bakarsan sevgili olmakta günah
Bilemiyorum karmaşık bir durum yani bayağı bir ğeçmişiniz varmıyfı eskisiyle
Elite Nano Marina geliyo aklıma
Benim de Cennet Mahallesi'nden Beter Ali
Bakiremisin? Kaşarlıkta zirve resmen az da abisiyle beraber Olayım kafasında ya
bide soruyo burda sen nasıl bir orrrrrosbusun la seni bir sikkmek lazım kendine gelirsin o zaman