Sevgilimin kardeşiyle aram bozuk, ne yapmalıyım?

Sevgilimin kız kardeşiyle tanıştım daha sonra konuşmaya başladık felan ben kızın sevgilisi olduğunu biliyordum görmüştüm fakat kendi söylememisti sonra ben sordum öğrendim kendi söyledi bana kızla sevgilisi arasında problemler yaşıyordu benj arıyordu ağlıyordu ben destek oluyordum felan sonra kızin sevgilisi evgilime yazacağını felan demiş kız korkmustu istek felan atmıştı bnde sevgilime yazmazsın yani abisine yazmasin diye oğlanı engelledm Bn engelledm ama sevgilim farketmis birde başka hesaptan sevgilime biri mesaj atınca iyice işkillendi bana sormaya başladı sıkıştırmaya başladı en son yalan söylersen ayrılırız felan dedi bnde en son sevgilisi demek zorunda kaldım birde bunlar o kadar olay yaşadıktan sonra tekrar barıştır yani kızda 20 yaşında felan Bayadır sevgilim kardeşiyle konuşmadı bu olaydan sonra 5 6 ay yani simdi yeni yeni konusuyorlar ben çok üzülüyorum kız beni suçluyor 2 yıldır Bn saklıyorum sen öğrendin abim ogrendi diye benim amacım kötü değildi kızın başı derde girmesindi ama hersey alt üst oldu kız şimdi benle hiç konuşmuyor numaramı da sildi instegramdan engelliyim ne yapmalıyım bilmiyorum bende 23 yaşındayım kızla arama iyi olsun istemiştim ama hersey çok kötü oldu

Sevgilimin kardeşiyle aram bozuk, ne yapmalıyım?