eski sevgilimle anlaşamıyorduk biz de ayrılmaya karar verdik ama evine gittikçe abisini görüyordum ve hoşuma da gidiyordu açıkçası instagramdan ekledim kendisini ayrıldığımızı öğrenmiş olmalı ki mesaj attı konuştuk, ettik ve şu an sevgili gibiyiz. sizin başınıza gelse ne tepki verirsiniz? kötü bir şey yapmış mı oluyorum?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eh “bir adam aynı anda iki kız kardeşle evlenemez” diye bir evlilik yasağı var, yani önce birinden boşanmalı ki anca diğeri ile evlensin. Kimse bir adam, bir kız kardeşle evlenmiş ise diğer kız kardeşle asla evlenemez diye bir kural koymadığına göre bir kadın da bir erkek kardeş ile evlenmiş ise sonra diğer erkek kardeş ile de evlenebilir gayet (tabi senin durumun sevgililik farkındayım, ama bunu ondan kıyasla diye diyorum).
Olabilir yani böyle şeyler, oluyor da.
Benim başıma gelmesini istemem ama, ne enişte dediğim adamın 2. eşi olmak isterim ne de abi diyeceğim adamın eşi olmak isterim. Dünyada adam mı kalmamış, gidip başkasını bulurum.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Eski sevgilinin abisi karaktersizin teki.. Kardeşinin çıktığı birine nasıl oluyorda göz koyabiliyor..
487 Yorumla
Soran+1 yıl@aguero_07 abisinde de suç var bana karşılık vermeyebilirdi.
- +1 yıl
@Bekirr532 kız ve abisi de karaktersiz
- +1 yıl
10/10
- +1 yıl
Ver bir kere abisinden kurtul kardeşide biliyordur emin ol 😁 paçavrayı herkes göt bezi yapar kardeşşş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sevfilimin krdeşitle öpüşmüştüm ıkıntı yapma
29 Yorumla- +1 yıl
benımde hayalım ıkı kardesle birseyler yapmak ama olmadı daha
- +1 yıl
@Gasdfg aynen
- +1 yıl
başka açıklaması kötüye gider
- +1 yıl
@Gasdfg ablam var ama ben yapmam :))
- +1 yıl
@Gasdfg aynen.
Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. Yani sonuçta abisi olduğu için biraz sıkıntı yapabilir o yüzden onunla konuşup bunu çözmen lazım, ama abisi ile de aynı şeyin yaşanmasını istemiyorsan onun ile konuş.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
111
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılEger kimse sorun etmiyorsa cinsel olarakta aranizda eski sevgilinle bir sey gecmediyse takilma cok
00 Yorumla Doğru değildir diye umuyorum :)
Böyle bir şeyi nasıl mide kaldırır merak ediyorum.242 YorumlaYanlıs bır ılişkı. Şöyle dusun senın eskı sevgılınle kız kardesın cıksa hosuna gıderse kı gıdecegını hıc sanmam burdakı sucun %100 sana aıt. Cunkı secıcı kadındır sen bu duruma yol hazırladın. Acıkcası senın gıbı bırınle komsu ya da arkadaş olmak hıc ıstemem hersey beklenır yanı tv lerdekı yuva yıkan kadınlar senın gıbı cahıl dusuncelı kadınlardan cıkıyor
46 Yorumla- +1 yıl
aşırı doğru demissin
- +1 yıl
@Duru_1999 Ben bekarım evlı yaa bekarda olsam kardesımın degıl ben arkadasımın cıktıgı kızla bıle cıkmam bızım kıatabımzda olmaz. Ancak burada kabahat ıkısındede var ancak cogunlugu kadında neden dersen secıcı kadındır bır erkek sana meyıl etse bıle kadın o kapıyı acmadıktan sonra agzınla kus tutsa bostur. Bu anlamda yukarıdakı yazıya bakarsak kız zaten evlerıne gıttıkce abısınıde göruyordum hosuma gıdıyordu kelımesı bu hanım kızımız zaten nıyetı bozmus coktan bahane arıyor.
- +1 yıl
@Duru_1999 Tabıkı sadece kadında olmuyor suç erkektede oluyor evlı adamın başka maceralar pesınde olmaması gereklı bu farklı bır durum ancak böyle karısık denklemlerde genelde anahtar kadındadır yukarıdakı yazıyı daha derın analız etmek gereklı ınstegramda hanım kızımız eskı sevgılısının abısını ekleyek kapıyı aralamıs oluyor her durum kendı ıcınce detaylar ıcerır. Sen sımdı eskı sevgılın abısını ınstegramda eklersen burda fıtılı ateşleyen kımdır sence
+1 yılBoyle dusun: Turk halkina her nekadar aski memnudaki bihter kufur yediyse sende ayni duruma dusmus oluyorsun. Yanlis anliyabilirsin pek takmiyorum... Sana kufur etmiyorum ama sen eski sevgilinle evlenseydin bence yine ayni duruma dusmus olurdun. Buyuk konusmak istemem ama bakalcinin oglu var, avmde gorevli adam var, yolda cay satan, yolda herkeze laf atan adam var. Kisacasi her turlu adam var ama sen bile bile bana sakin masum iyi ev kizi ayaklarini oynama. Icinde onu ilk gorundugen beri boyle bir dusuncen varmiski olmus. 2 tane kardesle iliskidesin yani ne bekliyorsun hickimse bu durumu onaylamicak. En iyisi sen Leyla, Ugur ve Nejla Yaprak dokumu dizisinin tekrarlarini izle belki kendi hatalarindan izlersin Allah yardimci olsun. Ramazan ayimiz bitmeden hayirli bir karar alirsin insAllah
00 Yorumla
+1 yılkardesleri birbirine dusuren, hayat boyu devam edecek güvensizlik tohumlarını eken aile facialarından biri. böyle bir durumda genellikle belli bir zamandan sonra kardesler bir olup kızı suclarlar; oysa ki ortada bir suclu varsa, o da kardesinin sevgilisiyle goz koyma serefsizligini gosterebilen kardestir. Ve en önemlisi eski sevgilin senin gibi birinden kurtulduğu için dünyanın en şanslı erkeği. Nasıl mide var Sende çok kötüsün tek kelime ile
00 Yorumla
+1 yılUmarım bu gerçek değildir😳 Senin yaptığın karaktersizliği bir yana koyuyorum, abisinin yaptığı şeref eksikliğini bir yana. Ama işin içinden çıkamıyorum🤦♀️ Çocuğa üzüldüm vallahi çok üzüldüm. Hadi sen çıkar gidersin hayatlarından ama abisi sandığı insan hayatının en büyük kazığını attı resmen.
00 Yorumlayerinde oluyum istediğim kadar hoşuma gitsin ( ki dünyada başka birimi kalmadı) ayrılırım bugün kardeşinin sevgilisini o gözle bakan yarın kim bilir kime ne gözle bakar empati kurunca imkansız gibi geliyo bana ben kardeşimin sevgilisine o gözle bakamam. konuşmayı bitir çok pis şeyler bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlur mu hiç öyle şey yaptığın çok iyi birşey. Kızım saçmalama. Başka adam mı yok. Abi kardeş nedir ya. Öpüşüyorsun ediyorsun. Aynılarını abisiyle de yapacaksın. Gözünüzü seveyim azıcık kendinize gelin. Abi kardeş nedir. Sana yapılsa sen ben hissedersin. Ablanla eski sevgilin. Ayıptır
06 Yorumla
Soran+1 yılay nolacak sanki ne var
Cevap sahibi+1 yılMiden kaldırıyorsa diyecek birşey yok. Ama ayıp denen şey var. Bir gün olur tartışırsınız. Yüzüne vurur.
Soran+1 yılvursun çokta umurumdaaa
Cevap sahibi+1 yılKarakter meselesi tabi denecek birşey yok. Kendi bildiğini yapacaksan sorma bence
Soran+1 yılkız yok anlatayım dedim soru biçiminde olsun diye öyle ekledim
Cevap sahibi+1 yılPeki.
+1 yılSevgilinin haberi var mı durumdan hem şunu da diyim sevgilinle kötü ayrıldıysan ve abisi öyle mesaj attıysa sen istek attiktan sonra seninle uğraşıyor da olabilir anlamıştır senin ilgini uğraşıyordur işte adını falan çıkaracaklardır bilgin olsun dikkat et. Çünkü abi kardeş arasında böyle bisey olması çok zor yani büyük bir kara sevda olacak anca öyle ki öyle bisi yok gibi gözüküyor bunu bir düşün tatlim😉
00 YorumlaYahu bu nasıl soru? Yani ilişkinin bazı etik kuralları var memleket de adam mı kalmadı arkadaş. Birbirinize sorun ikiniz de maşallah akıl küpü gibisinizdir şimdi. Atalarımıza kurban oliym. Ne güzel demişler "Minareyi çalan kılıfını hazırlar."
00 Yorumla
+1 yılAbisinden sonra babasına geçmeyi planlıyor olmalısın. Tüm aile geçecek üzerinden sanırım
51 Yorumlaİkiniz de suçlusunuz abisinin yaptığı da karaktersizlik senin de onandan kalan yanın yok sen elbet bir gün abisinin hayatından çıkıp gideceksin ya eski sevgilin ve abisi aynı evin içinde düşman kalıcak
00 YorumlaBana aynısını yapsan ve abimle evlensen abimin gözü önünde defalarca s. ikerim hiç kusura bakma böyle bir şey olmaz yapma yani yanlış git başkasını bul aklını başına al cinayet sebebi olursun abi kardeş arasına girme felaket olur
00 Yorumla
+1 yılKime güveneceğimizi şaşırdık yemin ederim. Her yer karaktersiz kaynıyor, korona bu kadar yaygın değil.
31 Yorumla- +1 yıl
Malesef öyle oldu
Bide bunu soruyor musun? Yapacağınızı yapmışsınız zaten. İkinizde karaktersizce davranmışsınız bana göre. Şimdiki sevgilin de nasıl bir mide var acaba...
10 Yorumla
+1 yılSenin de onun da karakterinde sorun var. Arkadaş için aynı durum olsa anlayış gösterilir fakat kardeş arasında olmaz. Demek ki abisinin sende önceden beri gözü varmış. Senin de onda olduğu gibi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bana göre ters bir durum bu.. Şahsen kardeşimin ya da arkadaşımın çıktığı kızla sadece arkadaşça muhabbet ederim onu ayarlamaya çalışmam..
20 Yorumla
+1 yılBu durumun artık toparlanıcak bir tarafı kalmamış üzgünüm. Bu durum buralara kadar gelirken aklınız nerdeydi?
20 YorumlaYav noluyor arkadaş, yaa ruh hastasimısınız?
Memlekette insan mı bitti?
Sen kendine bunu nasıl layık görürsün?
Tuaf yaa gerçekten, yani heşeyede hormonal bakılmaz ki. Beyin denen bişey var.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. abisinden ayrılınca da babası ile dene belki onunla yürür ilişki
72 Yorumla
+1 yılSuç sen de değil abisinde hadi sen kendini kaptırdın (ikizler burcu vakası) abisi ayrı karektersizmiş kardeşi öğrenince ne olacak bir ömür kedi köpek olacaklar.😡yanlış şeyler✂️
00 Yorumla
+1 yılBenimde kardeşimin sevgilileri oluyordu eve getirip beceriyordu sonra ayriliyordu hiçbirini ayrildilar diye instagrama eklemedim öyle bir karaktersizlik yapmam. Allahdan evlendide kurtukdum ondan mahalledeki tüm kızları elden geçirdi bize kız bırakmadı 😅
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir İstanbul masalı dizisi konusu. O hikaye de alnma zaten. Yani yaşanmış olay bu da. Ama ben tasvip etmiyorum. Kardeş ya arkadaş arana girilmesi çirkin hareket bana göre.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Test yap derim ben kardeşiyle abisini kıyasla karanlıkta aydınlıka ormanda hangisi cesur hangisi korkak , ilerde anlaşırlarsa sana karşı güç birliği yaparlar.
00 Yorumla
+1 yılBence hemen aradan çekilmelisin ahlak dışı bir şey bu. Tabi gönül bu da abisiyle eski sevgilinin arasını bozarsın. İkincisi ise başkalarının gözünde kötü bir kız durumuna düşersin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 799 cevap paylaştı. Sevgili olmak yetmez evlen cocuk yap eski sevgilin amcası olsun ilerde dersin amcan benim eski sevgilimdi diye
37 YorumlaKızım siz şaka mısınız ya abisi ayrı sen ayrı bir karakter yoksunusun. Senin başına gelse hoş mu karşılarsın şu durumu Allah aşkına
10 Yorumla
+1 yılÇok kotu ya birkere abisi adam olsaydi kardesinin sevgilisiyle olmazdi uzak dur kardesine hainlik yapan herkese yapar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu hikâyede senden daha yollu biri varsa o da eski sevgilinin abisidir.
20 Yorumla
+1 yılKuzey Güney hayranları toplanın, mevzu aynı duruyor.
20 Yorumla
+1 yılSırada kim var babası mı :d aılesini elden gecır ıyı yapıyosun
20 Yorumla
+1 yılSende Az Karaktersiz midesiz ve haysiyetsiz değilmişsin hani.. Seni kullanıp atıcak sen ve senin gbilerin ALLAH belasını versin.
11 Yorumla
+1 yılEski sevgilinin bundan haberi var mı kardeş katliamı çıkmasın sonra 😂
20 Yorumla
+1 yılAyrılarak toparlarsın yoksa ya ikisi birbirine ya da ikisi sana
20 Yorumla
+1 yılVer bir kere kurtul kardeşide bu durumu biliyordur sen rahat ol paçavrayı herkes göt bezi yapar reiss iyi günler ;)
00 Yorumla
+1 yılO adam da sana hayır gelmez. Sen de masum değilsin tabi ama kardeşi de karaktersizmiş ki seninle görüşüyor.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılGönül bu ota da konar b*ka da demişler ama seninki bile bile b*k yemek olmuş kusura bakma yanlış yoldasın
00 Yorumla
+1 yılBenim pek onaylamadığım durumlar, önemli olan sana doğru gelip gelmemesi. Senin vicdanın rahatsa kimin ne dediği pek önemli değil.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı. Gelemezki kızın ki altından olsa ben abimin cıktığıyla asla oda kesinlikle olamaz çok karaktersiz bir davranış abisinin yaptığı
00 Yorumla
+1 yılKarakterin yerlerde surukleniyor bacim haberin olsun. Babasini dayilari felan varsa onlarada hallen es gecme k*ltak seni.
00 YorumlaYuh lan tüm sülalaesine arkanı dönersin sen hiç güvenilmez bir eşsin senide o sözde abi olan herifide kınıyorum
00 YorumlaFazlasıyla boktan bir durum çocuk için, iki kardeşi birbirini kırdırmaktan başka bir şey olmayacağını düşünmüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gözünü bağlayıp her an birlikte seni skbilirler haberin olsun ben kuzenimle öyle yapmıştım Fazla güvenme derim 😃
00 YorumlaŞimdi öncelikle bir konuda tavsiyemi belirtmek isterim 🙏🏼 tabiki dinlemek istersen. Korkma dmye gel demicem 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılpeki kardeşi ve senin eski sevgilin bunu öğrendiğinde?
05 Yorumla
Soran+1 yılsorunu boşuna uzatmışsın bebeğim ya parmaklarına yazık
- +1 yıl
ah canım üzülme ben seni düşünüyorum sana yazık olmasın da
Soran+1 yılyok ben ne yaptığımın farkındayım 😄
- +1 yıl
öyle diyorsan ne diyelim peki madeem
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe abide karekter var ne sende abi dedigin kardeşinin sevgilisine bakabiliyorsa sorunvar ha diyorsan ben iyyim böyle diye sizin sonunuz yok o eve tekrar nasıl gireceksin lewelmi atladm diyeceksin
013 Yorumla
Soran+1 yılBilmem o yokken giderim
Cevap sahibi+1 yılSenin niyetin eve atılmak abi kardeş bahane
Soran+1 yılhahahdhhshd nerden anladın tüm sırrı bozdun bak
Soran+1 yılo gözlükler ne len kıro
Cevap sahibi+1 yıltipik eyşan bakışı erkek olsun nefes alsın beni taşısın
Cevap sahibi+1 yılHiçdeğilse ben kendimi açık ediyorum kanka
Cevap sahibi+1 yılBarz o
Cevap sahibi+1 yılAmkdjd bar zo yuda kanka olarak çevirdi
Soran+1 yılböyle açık edeceksen etme gözlerim kanadı vizyonsuzluğuna
Cevap sahibi+1 yılKedi ulaşamadıgı çiğere mundar dermiş
Soran+1 yılkedi uzanamadığı ciğere murdar dermiş sözün gerçeği bu önce kullanacağın cümlelerin doğruluğunu araştır sonra kullan ama senden çokta bir şey beklemiyordum zaten
Cevap sahibi+1 yılGerçi herşey tipde degil karekterde sanmamki onunda sende olduğunu
- +1 yıl
Milletin yazdığının doğruluğunu tartışacağına kendi ucuzluğuna karaktersizliğine ağla güzelim, yaptıklarının doğruluğunu tart önce
Hiçbir şey olmaz. Gönül bu. İnsanlar saygı duymayı öğrenmeli. Ama gerçekten aşk olduğuna emin misin? Seni kandırıyor olmasın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. toparlanacak bir tarafı yok. o abinin de kardeşine yaptığı delikanlılığa sığmaz. eğer seninle gönül eğlendirmeyecekse
10 YorumlaYerinde olsam 2. sinden hoslanmadan once 3. su var mi diye iyice kontrol ederdim tedbir mahiyetinde
10 Yorumlaİnsan bu dünyada abisine de mi güvenemeyecek arkadaş!
10 Yorumla
+1 yılKuzey cemreye kavuşmuştu sende kavuşursun ama onlad güney hapse girdikten sonra kavuştular ;)
10 Yorumla
+1 yılbütün aileyi elden geçireceksin yani... iğrencççççç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılOha dunya baska biri mi kalmadi abi kardesin arasi girme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılUmarım trol bir sorudur yoksa tamamiyle iğrençlik
30 Yorumla Sevgilinin abisi çok karaktersizmiş nasıl kardeşinin eski sevgilisiyle beraber olur?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen kendine bunu yakıştırıyorsan bence sorun yok. 😂
00 Yorumla
+1 yılYanlış değil ama gerçekten başka erkek mi kalmadı diye de düşünmedwn edemiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. kızda suç ama belki de kardeşinin intikamını almak için kabul etmiştir :D skip atarlarsa şaşırmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. değil kardeşimin arkadaşımın bile sevgilisine bakmam.
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Devamını Gör(219)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimin abisiyle sevgiliyim, bu durumu nasıl toparlarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler