Nazım Hikmet ne güzel demiş öyle , Belkide en güzel AŞK olur, “sesini sevdiğim” ”sohbetini sevdiğim” dediğin bir varlığı sessizce yasamak.. Ben AŞK’a Âşık biriyim , aşkın duygusuna -hissettirdiği güzelliğe.. Belki de bu nedenle aşkın elbisesini kimseye giydirmeyi sevmiyorum..
Aşk değilde hayranlık oldu tabiki 15 yaslarindaydim her gece radyoda onur yar'la son durak programı vardı. 23:00 başlar 02:00 da biterdi. Çok güzel bir hayran kitlesi vardı dinleyen kizlar sesine hayrandi tabi bende öyle. Sürekli şöyle derdi "yarin bir gün evlenirsem bütün köprüleri kapatacağım kizlar intihar etmesin" 😁
Yüzünü görmeyi hiç istemedim program bittiğinde yıkılmıştım. Hala da bakmadım o büyüsü kaçar şimdi sesine duyduğum hayranlık bitmesin diye.
Bir insanın yüzünü görmeden sesine aşık olması diye bir şey yoktur tam tersi sesinden hoşlanabilir Yani bu bir nevi beğenme insan yüzünü görmediği elini tutmadığı Daha doğrusu birbiriyle ile göz teması kurmadığı takdirde hiçbir zaman arada bir aşktan bahsedilmez bunun en altı Beğenmedir Beğenmenin bir ustu hoşlanma alır artık hoşlanmanın bir üstü asktir bu Zincire göre hareket ettiğimiz zaman Senin dediğin sadece sesini beğenmek oluyor
Karşı cinsin sesi bazen insanı etkiler. Tabii aşık olma demiyelim buna, cezbeder. Hatta bir arkadaşım sesini beğendiği kadını görmek için, onunla buluştu. Sonrasında kendisini beğenmedi. Diyeceğim ses, duygu kapısı açık olanı cezbeder ama, aşık eder diyemeyeceğim.
Hayır olmadı.. Sesime düşen olmuştu ama ciddi ciddi. Sesim çok iyi olmasa da sesime iltifatlar aldığım olmuştu. Kadınlar garipler valahi anlamak zor. flslsşaş
13 yaslarımda bir telefon sapığım vardı o ilk aradığinda yanliş numarayi arayıp benim sesimi beğenmiş ve devam etmisti aramaya.. ben de cok etkilenirim sesten.
İtiraf ediyorum 🤭 sesinden aşk değilde etkilendiğim oldu kaç gün acaba nasıl biri diye düşünmeden duramamıştım Allah afetsin 😄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Seneler önce olmuştum gerçekten harika bir sesi vardı çalıştığımız firmalar birbiriyle çalışıyordu daha sonra öğrendim ki çocuk nişanlıymış dahada sesini duymak istemedim mailleştim böyle bir kısa hikayem var
Oldu olduuu sesi hala kulağımda , hastane için randevu alıcaktım sesine düştüm diyebilirim hatta baya arkadaşmışız gibi vurulduk telefonu kapatmıyodu konuşmaya çalışıuodu saçma sapan😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim olmadı ama bana olanlar oldu çok tuhaftı hiç anlam veremiyordumm