Bunu bir türlü aklımdan silemiyorum.Ne yapmalıyım? Kendinizi benim yerime koyun.?

Eski sevgilimi 3 senedir seviyodum işte ama ayrıydık onu hayatında başka bir kız vardı benimse kimse yoktu nasıl olsunki gözüm ondan başkasını görmiyodu unutamıyodum.Kızla aynı sınıftalar hatta.Neyse işte bu beni faceden ekledi baya laf yaptı buluşalım dedi bende senin sevgilin yok mu dedim oda sadece bişey söyliycem sonra gidersin o kadar yaşadıklarımızın hatrına seni hiç unutamadım sana öyle bişey yapcamki çok mutlu olcaksın benim olcaksın dedi bende heralde o kızdan ayrıldıda benle barışcak diye gittim işte.Kim olsa ümitlenmezdi ki? Meğersem amacı çok farklıymış tamamen cinsellik için gider gitmez bana sahip olmak istedi evine götürmek için yalvardı bende bütün o laflar ubnun içinmiydi dedim oda evet dedi.Sonra ben mesajları silmiştim yani sevgilisine göstermek için elimde kanıtta kalmadı şimdi halen o kızla ve mutlu ben çok acı çekiyorum öyle bir ızdırapki anlatamam ona olan duygularım gerçekti
Bunu bir türlü aklımdan silemiyorum.Ne yapmalıyım? Kendinizi benim yerime koyun.?