1 yıllık ilişkim,1 ay önce bitdi. Toxicti, ama sevmiştim. Şimdi her ne kadar unutdum desem de yine hatırlıyorum. Sizce bu durumdan nasıl kurtulurum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kadar da kötü değil gibi. Çabuk unutursun diye düşünüyorum zamana bırak başka şeylere odaklan
Yani nasıl çabuk unuturum. Şu an artık gelecek hayatımda kimsenin olmayacağını düşünüyorum. Boşluğa düştüm
İlk sevgilin miydi?
Evet
O zaman normal biraz uzun sürer belki ama üzüldüğüne hiç ama hiç değmeyecek. Bu senin için tecrübe sadece başka insanlara şimdiden vakit ayır flört olsun arkadaş olsun daha rahat atlatırsın. Sana çok daha iyi gelecek insanlar olduğunun bir an önce farkına var. Ben eskiden baya eziktim 3 yıllık aşkıma 2 sene üzüldüm. Çok geç aydınlandım bu konularda. Hiç sıkma tatlı canını
Ben bir az bitmişlik sendromu yaşıyorum. İlişkim toxicti ama bağlanmıştım. Yoruldum diye kendim ayrıldım. Şimdi flört yok, yapamıyorum da. Çünki her erkek onun gibi diye düşünüp başlamamış soğuyorum
Direkt flörtleşme önce arkadaşça yaklaş insanlara zaten o esnada iyi kötü anlıyosun kimin ne olduğunu. Çok farklı karakterler insanlar var. Belki aynı sorunları yaşarsın ama farklı tecrübeler edinirsin yine. İstersen biraz ara ver bu işlere kafanı dinle
Aynısını yapıcam. Flörtleşsem tümüyle ilişkiden iğrenicem
Hiç gereği yok. Nerede yaşıyosun?
Abi yeter ya
Akışına bırak her duygunun tadına bak her zaman mutlu olamayız ki olamıyoruz zaten orası ayrı üzülmeliyiz de
Doğru öyle
Bende ayni sekilde 2 yıl ugrastim iliski için sonra takıntı haline geldi iliskimiz basladi 1 ay sonra soguyup ayrilmistim sonra unutamadigimi farkettim 1 yil oldu hala da aklimda unutup unutamayacagina sen karar vericen
Veremiyorum
Simdi soyle cocuk bana tekrar yazdi ama 1 yil boyunca hayat bana zehroldu bide ben kendi ellerimle mahvedince herseyi daha bı aci oluyo bı bak tekrar olurunuz varsa unutma birak ugras onum icin ama baktin hersey coktan bitmis unutucan mecbur askim
Çok toxicti. Ruhumu sömürüyordu. Şimdi de bitmişlik sendromu yaşıyorum. Erkeklerden uzağım ve bi daha kimsenin beni sevmeyeceğini düşünüyorum
Bizimki de toxic bı iliskiydi kendine baglayan da bu oluyo hersey guzel ilerlese boyle baglamiyo insani ama cok yoruyodu diyosan iyi olmus boyle bağlandıgin içinde bitmislik sendromu yasiyosun gayet normal ama dediğim gibi ilişki icindeykende mutlu degilsen bittigi iyi olmus
Hayır ya hiç mutlu değildim. Hatta o zamanlar bile depresyona düşürdü beni. Enerjimi sömürüyordu
Tamam o zman yeni biriyle tanıs saglikli bı iliski yap mutlu oldugunu gordukce unutacaksin onuu
Sorun o ki her defa yine öyle olacağını düşünüp flört bile yapmıyorum
of o kadar iyi anliyorum ki sende bu aciyi cekeceksin başka care yok o zaman kimse onun yerini tutmayacakmis gibi geliyordu bana da 3 gün önce ondan sonra ilk kez date ciktim hala kimse iyi gelmiyo duzelicez ikimizde insallah
İnşAllah ya
Peşinden koşması için taktik veriyim mi sana ama burdan söyleyemem 😊
Her kadının sorusuna musallat olan beyinsizin tekisin, arada bir aynaya bak yüzüne tükür
Zamanla
İnşAllah
Amim
Amin
Unutursun
Amin ya
Amin