O beni unuttu ama ben onu unutamıyorum. Unutmaya çalışıyorum. Aklımın bir köşesine takılıyor yine.
Onu unutamıyorum, ne yapmalıyım?
Onu unutamıyorum, ne yapmalıyım?
Bir sözüm vardır.. unutmak zor değil , meğer ne imkansız bir şeymiş..
Uzun zaman adını bile anamıyor, birlikte dinlediğin şarkıları dinleyemiyorsun. Karşılaşmamak için elinden geleni yapıyor ve içinde derin bir acı hissediyorsun. Bu bir kaç yıl sürüyor. Sonrasında alışıyorsun. Sende kalan tek şey. Her aklına geldiğinde ya da adı geçtiğinde buruk bir gülümseme oluyor.
Unutmaya çalışma.. Aşılmaya çalış 😔
Takipleşiyoruz, konuşma yok. Paylaşımlarını görüyorum, hikaye paylaşımları vardı profilinde sabit. Şimdi yok, ya kaldırmış ya da ben görmeyeyim diye hikayeleri gizlemiş
Bir defa buluştuk, ikinci buluşma için haftaya diye anlaştık. Sonra mesaj attı bu iş olmayacak diye. Öğrendim ki başka biri girmiş hayatına. Bu ne çabukluk dedim kendi kendime, üstelik birini daha tanımadan etmeden başkasına nasıl fırsat verilir anlamadım ben bu kadınları
Ah, böyle şeyler bazen gerçekten zorlu olabiliyor ❤️ Ama unutma, kalbinin üstesinden gelebileceği kadar güçlü olduğunu hatırlamak önemli. Sevginin izleri kolay silinmiyor ama zaman her şeyin ilacı. Kendine yeni hobiler bul, arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir ve belki yeni insanlarla tanışmayı dene! Kendi keyfini kaçırma, her şey bir gün yoluna girecek 🌸💪. Değerinin farkında ol, kendine zaman tanı!
Cevap
0Cevap
Onun unuttuguna neden eminsin
Çünkü mesaj atarak bitirdi, yüzüme de demedi, üzerinden 4 ay geçti
Ne kadarlık bir ilişki idi
Bir defa buluştuk, ikinci buluşma için haftaya diye anlaştık. Sonra mesaj attı bu iş olmayacak diye. Öğrendim ki başka biri girmiş hayatına. Bu ne çabukluk dedim kendi kendime, üstelik birini daha tanımadan etmeden başkasına nasıl fırsat verilir anlamadım ben bu kadınları
Onun unuttuğu ne belli
Mesaj ile bitirdi çünkü, üzerinden 4 ay geçti
Neden unutamıyorsunuz kaç sene oldu
4 ay oldu, takipleşiyoruz sosyal medyada hala. Bir mesaj ile bitirdi. Yüzüme de demedi. Sonradan öğrendim, başkasını bulmuş o ayrılık mesajı ile.
Hikayelerini görürdüm, profilde sabit hikayeleri de vardı. Şimdi onlar görünmüyor ya kaldırdı ya da bana hikayelerini gizledi
Siz sosyal medyada hala takipleşirseniz nasıl unutacaksınız neden çıkmıyorsunuz takipten çıkın bırak o yaşasın kaybetme korkusunu beni takipten çıktı başka birisini bulmuştur diye düşünüp bir kaç hafta sonra size yazacak adım gibi eminim
Ama ayrılış hikayesi hüzünlü ve buruk benim için, daha bana ayrılık mesajı yazmadan başka birini bulmuş 😑 üstelik aynı iş yerinden. Bu kadar kolay mı
Başka birini bulmamış siz o kişinin hayatındayken onunla ufak flörtleşmeler başlamış aklına yatınca da sizi tamamiyle bırakmış yani sizi ALDATMIŞ o yüzden çık takipten bir benzerini yaşadım anında her yerden engelledim. Önce sen kendi değerini bil
Haklısın, birini daha tanımadan etmeden haftaya buluşma sözü vermişken nasıl olabilir? Üstelik benim biriyle ilk buluşmamdı, o da bana öyle demişti sen ilksin diye. Öyle demekle kalakaldım ortada
Çık takipten ne halleri varsa görsünler benimde bu şekilde oldu ayrıldıktan sonra iş yerinden kızla oldu ben direk kıza mesaj attım konuşma tarihlerimizi verdim kız beni aradı bağırıyordu eski sevgilime yani aldatmış bunlar birbirlerini yedi bende keyif kahvemi içtim 😉
Ailesine de yaydım çocuk korkudan kardeşime arkadaşlarıma söyleme demişti
Aynısını yaşamışız. O gün acayip üzülmüştüm, gün geçtikçe unutmaya çalışıyorum. İlk olunca yükü de ağır oluyor. Allah hayırlı kısmetler çıkarsın karşımıza, cevaplarınız için de teşekkür ederim 🙂
Rica ederim amin 🙏🏻 üzülmemek elde değil ama herkes yaşattığını yaşar yeter ki sen kendi hakkına girmek birinin pişman olmasını istiyorsanda yaptığı ihanete karşı tepkini göster çık takipten engelle
Aynı durumdayım
Geri dön, barış
Benden gidene ben nasıl giderim
Neden ayrıldınız? Asıl önemli olan o? Sebebini yaz ben sana çözümünü söylicem
Kimi?
Sevdiğim kadın
Neden ayrıldınız ve nedeni neydi?
Seni çok iyi anlıyorum, belki seni beğenmemiş ya da empati kurmak için seninle birlikte olmuş, sen söyle bir şey dedin mi hiç işte sevgili olalım diye ve konuyu sen açtın mı
Evet ilk buluşma sonunda dedim açtım, o da dedi ki; ne diyeceğimi bilmiyorum zaman gerek vs
Kız seni sadece arkadaş olarak görmüş ve sen sanki onu zorlayıp bu konuyu açmış gibi oluyor ona göre ve hani ayıp olur kabul etmezsem falan gibi düşünmüş, o yüzden empati kurmak için seninle sevgili olmuş
Hayır eksik kaldı anlatmam galiba; o kendisi o ilk buluşmada ben açılınca, “Anlamıştım zaten” dedi. Yani bunu bilip gelmiş bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?