Onu unutamıyorum, ne yapmalıyım?

Ortaokuldaydık 8. sınıfın sonlarında arkadaşımın arkadaşıydı bu sayede tanıştık, daha sonra Instagram'dan birkaç ay konuştuk her gün akşama kadar bazen gece yarılarına kadar sürekli birbirimizle flörtleşiyor konuşuyorduk aradan aylar geçti ve aramıza bir soğukluk girdi ve konuşmayı kestik ama ben ona karşı olan özlemi içimden atamadım o benim ilk aşkım olmalıydı bana gerçekten değer veren ilk kişiydi beni ben olduğum için seven, ben tekrar yazdım ve tekrardan konuşmaya başladık birbirimize sözler verdik falan, her şey çok güzeldi, harikaydı ta ki lise 1'in sonuna kadar, eskisi gibi değildi sanki her şey, artık eskisi kadar konuşmuyorduk, çok farklı kişiler olduk bir anda ve artık birbirimize yazmamaya başladık ne ben yazdım ne o yazdı ve aradan tam 3 ay geçti ve ben onu o kadar çok özlüyordum ki her akşam yastığa kafamı koyduğumda o aklımdan çıkmıyor ve bildiğin cehennem gibi geçiyordu, ben dayanamadım artık ve tekrardan yazdım o da özlemiş olsa gerek ki tekrardan konuşmaya başladık ama yine aynı sebepten ötürü bitti, aradan 1 yıl geçti şimdi ise yeni birisini bulmuş ben o'na bu kadar aşıkken başka birisiyle olması içimi yakıyor, beni sevdiğine o kadar emindim ki artık kör mü oldum anlamıyorum, yeni birileriyle tanışmaya çalışıyorum deniyorum ama kimse onun gibi gelmiyor, her şey bana onu hatırlatıyor ama onu unutmak ta istemiyorum bilmiyorum kafam çok karışık lütfen yardımcı olun...

Onu unutamıyorum, ne yapmalıyım?