Eşimin ailesi uzakta olmasına rağmen yanımdaymış gibi hissediyorum eşim hergün ailesini arıyor sizce ne yapmalıyım?

Eşimin ailesi uzakta olmasına rağmen eşim hergün bir defa annesini hergün bir defa kardeşini arıyor. üstelik biz 3 aylık evliyken kardeşi iş bulmal için geldi ve 10 gün bizimle kaldı. sonra tekrar sevgilisinle geldi 3 gün biz de kaldılar. sonra bir gün daha kaldı. ve bu durumları ben kontrol edemiyorum birşey söylediğim de eşimle aramızda sorun çıkıyor. kardeşi çalışıyor ama eşim ona destek olmak istiyor düşüncesi bile beni kardeşi ve ailesinden soğutuyor eşim baab görevi görüyor sankii yanlıs ailede?
Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle aslında aramız iyi sadece ailesinle ilgili en ufak olumsuz bişey söylemediğim sürece. Ama nedense zorla sevmemi onların peşinden koşmamı benim sürekli aramamı istiyorlar. saygı duyuyorum fakat sevmek istemiyorum. Ben bu tarz şeylere hemen alışamam nişanlıyken anne demiyorum diye bile psikolojik baskı yaptı herkes. Ama artık eski tarz aile yapıları yok. Allah birbirne yakın yaşayan ailelere sabır versin :/
Eşimin ailesi uzakta olmasına rağmen yanımdaymış gibi hissediyorum eşim hergün ailesini arıyor sizce ne yapmalıyım?