Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle aslında aramız iyi sadece ailesinle ilgili en ufak olumsuz bişey söylemediğim sürece. Ama nedense zorla sevmemi onların peşinden koşmamı benim sürekli aramamı istiyorlar. saygı duyuyorum fakat sevmek istemiyorum. Ben bu tarz şeylere hemen alışamam nişanlıyken anne demiyorum diye bile psikolojik baskı yaptı herkes. Ama artık eski tarz aile yapıları yok. Allah birbirne yakın yaşayan ailelere sabır versin :/
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yani sende haklısın bşr yerde her gün arama işi falan abartı insan gibi al karşına konuş
Konuştum kavga ediyoruz tartışıyoruz ama yıpratıcı oluyor. Ben de aynısını yapmaya başladım ailemi sürekli arıyorum cok aramazdım eskiden ama bişey demiyor o çok sallamıyor böyle şeyleri. Bazen kardeşi 7 de yemeğe geliyor 11de gidiyordu bunlar sıklaşır diye korkuyorum zaten
Ailesi sonuçta atsa atamaz satsa satamaz empati yap senin ailenden birisi gelse eşin senin yaptığın gibi yapsa ne düşünürsün.
Evet bunu demişti ama benim ailem 7 aydır evliyim bir defa geldiler. Annem korkuyor bişey der rahatsız eder diye bizi. Ama insan çocuğuna demez mi hic onlar yeni evli kuzenlern de kalabilirsi bir gün bile kalmadı. Benim kafam kadın kafası gibi değil :) ama işlerne gelince ben kızım gelinim artık her ne diyorlarsa bana. işlerine gelmeyince bizler bir bireyiz tırıvırı.
Olur mu canım öyle şey?
Eşinin kafası çalışmıyor anlaşılan.
Kardeşi de olsa had var hudut var.
Mecburen dedi napayım kardeşim o benim dedi. kuzenler filan var ama doğulu oldukları için yakışmazmış iyi ki uzaklar diyordum kardeşi buraya çalışmaya geldi şimdi ev tuttu. fakat kardeşinle aynı yaştayız çocuğa abla gibi davranayım istyorlar bense malesef onu yabancı olarak görüyorum hala.
Hayır abi yanlış yapıyorsun. Yarın ters bir olay olur. Suçlusu sadece sen olursun.
Kabullenmem gerekiyor galba başka yolu yok. İnsanlar sadece bana hak verseler ve düşünceme saygı duysalar yeter. Yılışık yapışkan bir kız olsaydım mutlu olurdum heralde:) bense herkese hemen güvenmem tartarım önce ve alışma evrem vardır evlilikte bu evreyi beklemiyorlar
Yapcak bişi yok.
Aramamasını istiyorsun? bu güzel bişey tabiki arıycak ailesini destek olucak kardeşine
Tabiki destek olucakta kardeşi kendi kararını berdi kalktı ve bizi düşünmeden10 gün bizimle kaldı işini buldu maaşını alıyor. Benim de kardeşlerm var ama biri kursa gitcekse işe girer çalışır ya da evlendiyse ben bisüre gitmem çünkü çekinirim biri kardeşim ama diğerini daha tanımıyırum. Doğuda böyle olmuyor galba artık evlendin kız alma konusu kadar sacma bişey yok. kız almak ne demek onlara karıştın ne demek şuanda bizim aileleriz bile durumu böyle kabulleniyor ama. Ben özgür yetiştim oyüzden bunu kabullenmem zaman alıcak ama hic zaman vermiyorlar
Onların böyle olduklarını biliyorsan evlenmiycektin şimdiden kardeşinin gelmesini laf ediyorsan daha çok sorun çıkar aranızda ama bence yanlış düşünüyorsan evlendiyseniz artık onun ailesi senin ailen senin ailen onun ailesi aramasıda gelmeleride kalmalarıda sorun olmıycak bana göre yanlış düşünüyorsun
Evet genelde böyle diyor herkes ama ben insanlara zor güvenir ve konuşurum. birine güvenmem aylar sürer. Hemen gelmesi ayıp değil mi? Ben okurken ve çalışırken kimseden destek almadım ve kızım. Benden bisürü şey istenirken kardeşi çalışıyor ve biz yardım ediyoruz kart limtii yetmiyor ing set alıyor ona. Bu cocuk benle aynı yasta ve 4.000 maas alıyor gelmeden çnce bunları planlamalıydı
Kaç yaşındasın ya çok çocuk gibi düşünüyorsun cidden e adamın kardeşi yardım eder herşeyde yapar seninde bundan mutlu olman lazım benmi farklı düşünüyorum bilmiyorum ama yanlış bana göre düşüncelerin 5 yıldır evlisiniz hiç mi görüşmedin ailesiyle kardeşiyle de bukadar sevmiyorsun batıyor herşey?
Hayır 7 aydır evliyim sorun bu zaten. Ailesinle hemen evlenmemize gerek yoktu anlatabildim mi. Ben zaten çalışıyorum eşimde yorucu bir hayat. Beni de kardeşlerim var biri okuyor hatta kalktı gitti başka şehire yemeğini de kendi yapıyor işe girmeyi bile düşünüyor parttime. Bende parttime çalıştım. Bunu diyorum çaba göremiyorum oyüzden sevemiyorum kardeşini ailesini
3 aydır evli olup 2 tane çocuğunuz nasıl olabiliyor
Önemli olan buda değil de bence çok şımarıksın kaç yaşındasın merak ettim çocuk gibi konuşuyorsun en büyük sorun sende farkında değilsin kendin için de evliliğin içinde bu kafadan vazgeç önce bir onun annesini kardeşini tanı sev artık seninde annen kardeşin seninkilerde onun neyine güvenemiyorsun kardeşinin eşinin bir abla gibi doğru düzgün davranırsan kötü de düşünmezsen hiç birşey olmaz
Zaten bende tanıyacagım da tanımak uzun bir süre. Esini de öncesinde tanıyorsun ya hani. Ama burda pat ye bri geliyo kalıyor sende. Ben yapmacık bir insan değilim zamanla sevebilirim herkesin yapısı farklıdır bunu kabul etmek lazım bende böyleyim. Ben herkesi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum ki oyuzden buraya yazdım. ve sevemesem de kimseye saygısızlık etmem.
sadece telefonla ise sıkıntı etme
Sadece telefonla olması konusunda şanslıyım. bende ailemi kardeşlerimi seviyorum ama ben yeni evlenen birilerine pek karışmazdım ayrılmalarına ben sebep olurum diye insanlar neden bu şekilde düşünmüyor?
bazı insanlar kocanın ailesi gibi çok düşüncesiz oluyor herşeylerine karışmak onları yönetmek kendilerine köle gibi olmasını istemek giibi
Evet yine çoğu kişi şükretmemi istiyor ya ama buna lütufmuş gibi mi bakalım. en azından uzak ve az müdehale ediyorlar diye:/ Malesef ben böyle olamıyorum kendimimi değiştirmeliyim annecim annecim diye gezen biri ya da cahil olsam mutlu olurdum heralde gercekten küçümsemiyorum
içten gelerek demen lazım bence de tam tersi uzak olmaları kötü
Tanışmadınız mı la daha önce
bu dönemde bırak karışma ya arasın sende ara bence
Tanismadan mi evleniyorsunuz anlamiyorum ki
Tabiki tanıştık ama flört döneminde bnları anlamıyorsunuz zaten bu kadar detaylı düşünen bir kız değildim evlilik 2 kişilik gibi düşünmüştüm:/
Hayirlisi olsun de kafana takma