AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Yazık be Seninle yasitim. Duruma üzüldüm. Umarım çocuk yoktur. uste çıkmaya çalışıyor bu aldatan kesim direk. Elindeki resimleri boşanma nedeni olarak gösterebilirsin sanırım silme. Kendine iş ara. Şu dönemde bulamazsın belki ama kısmetin nereden çıkacağı belli olmaz. Zaten boşan dememe gerek de yok sanırım. gebersin kocan da.
bir hafta konuşma sonrasında hiç cevap vermedi görme en son güzel açıklayıcı bir mesaj at her yerden engelle sil ve kendi hayatına bak kendi kalbini hoş tut o zaman ne demek istediğimi anlarsın
Bosanacaksin bir is bulup calisacaksin ve kucuk bir ev kiralayip keyfine bakacaksin. ailenin de cani cehenneme. destek olmayacaklarsa olmasalar da olur
Git aç boşanma davasını beya.
Nafakayı sıke sıke verecek.
Asgari ücretle bir işe gir.
Ailen eve almıyorsa 1-2 kız arkadaşınla eşyalı bir kiralık eve çık.
Hımm evet ciddi durum seninki, ne desem boş gerçekten. yardım edecek biri lazım akraban olur arkadaşın olur ama sonuç senin elinde, yaşayanlar bilir senin durumu
Eşinin sana sorduğu sorunun cevabı gerçekten önemli, bosanabilirmisin ondan? ailenden bahsetmişsin biraz!!
O mesajın çıktısını al bununla doğruca iyi bir avukata git boşanma davası aç ve elinde ki bu delille onu boşamakla bırakma donuna kadar soy
ALLahım sen koru asla evlenmiycem. Bir erkeğin er ya da geç sizi aldatmayacağından nasıl emin olup evleniyorsunuz aklım almıyor?
Boşanacağini sanmiyorum genelde hanimefendiler korkuyorlar ve durumu kabul ediyorlar ama siz etmeyin lütfen çünkü devami olacak
Bana özelden mesaj at abla ya da istek at ben hukuk okuyorum sana yardımcı olmak isterim açikcası🌸
Sacmalama bir insanın omru bir başka insana bağlı değildir önce buna inan. Sonra devlet sahip çıkıyo
Ona mı kaldın sen
O hayatım dediğinin profil resmi varmı? telefonunu sorgula kim olduğunu senden farklı ne özelliği olduğunu bir şekilde öğren..
Yine kendi ayakları üzerinde duramayan eşinin kölesi olan bir kadın vakası
ya kıyamam sana ya deymez galerısıne bak kadınla resmı falan var mı varsa telefonuna yukle bosanmaya kalkarsan lazım olur
Kendi hayatını kurabilirsin.. Kimsen yoksa kadın sığınma evleri sizler için var.. Çalışır parada kazanırsın. nafakanı alırsan o senin peşinden koşar..
Ayril çok net tazminat vs al ailen öyle dusuncelileese onlarida şutla ve biraz sabredip caba sarfet kendin çalis kendi hayatini kur vs ailenin yanina gitme zaten
Ailene anlat durumu , ve bosan ondan.. Özellikle abin varsa abinden yardım al yoksa babana git , yani erkek bir akrabadan yardım al
Bu soruyu soruyorsan aldatıldığımı öğrendim ne yapmalıyım sana ne kadar söylesek sen yine yapacaksın yapacağını akışına bırak 😁
Gizli Üye hnm al işte bir salak daha insan eşini nasıl aldatır sen olmasan açlıktan zıbarır eğer çoğcugun yoksa boşa güzel kadınsan takrar evlenırsın sıkıntı etme
hemen dava aç ondan habersiz al çoluk çocuğunu annene abıne babana yerleş kaybol bı anda ortadan avukatınada söle davalar o gitsin sen gitme
Bir süre çok iy davran yemekler yap güzel giyin iltifatlar et sonra yeterli delili topla sana tam bağlanmışken boşan
Peki senin aklında ne var ne yapmayı düşünüyorsun ben sana ayrıl ya da ayrılma asla demem ancak şunu sakın unutma bir yapan bir daha yapar sakın beni bir daha aldatmaz beni sever diye umutlanma
Oldurmek sacmaliktir. Ne yani simdi her aldatilan intiharmi edecek? Direk avucak tur barodan ve dava ac. Ailene soyle acikla aldatildigini? O kadar gericimi ailen? Evlenmek farz ise bosanmakta haktir.
kendını oldurmene gerek yok aılende madem bu ışlere karsı esınle karsılıklı otur konus cok uzuldugunu ona bellı t muhtemelen escıorttur gecelık ışte haftalık takılanlardan sen o kadına mesaj yazsana ıcınden gecenlerı soyle madem numarsını al
senden korkusu yokmuş ki rahatca hayatım diye kaydedip msjlasabiliyo ve o karsı kadın nası bir ucuzdur ki seni bile bile böyle devam ediyo.. boşan sen kurtulursun iyi de bir nafaka talep edersin kimseye minnet duyma gururlu ol
Hayatm diede kayit etmiş aldattığı için değilde süzme mal olduğu için boşarm
Şrfsz madem aldatacaksın niye 21 yaşında genç kuzum dünyasını karartıyorsun! Boşanma süründür!
Eşin pek seni seven taraf değil sanki? Hiç özür dinlememiş git diyor sana.
Başın dik olsun sen değil o ağlasın hata yapan halt yiyen sen değilsin.
Soyle ablan abin falan yok mu acaba senin onlarla konusurdun veya onlara giderdin falan ben biran kendimi senin yerine koydum ben galiba alır parasini otele gider kalirdim beni arasada telefonunu acmazdim bir süre otelde kalir ya ablama anlatir durumu ya da aileme ondan sonra sadece yüzünü bosanma davasında görürur tükürürdüm.
Ya ne çekiniyorsun, aç davanı , bir işte bul. Kimseye muhtaç değilsin, ayaklarının üzerinde dur. Zaten aileleri de anlamıyorum göle geri kafalı , sen bozla moralini. Ayakta dur, dik dur.
Zor bı durum gerçekten ilk sakin ol mantıklı karar ver çocuğunuz yok demi o zaman senin için bı tık daha iyi çocuk olsydi zorlastirirdi. Ailene durumu izah et anlarlar seni
23 yaşındasın bence hayatın başındasın.. Kimse ayrılsın istemem ama kardan adam olur ondan adam olmaz. Seni insan yerine koymayan birisi o açıdan kendine yeniden yol çizmelisin adam kendine o kadar güveniyor ki o kişiyi hayatım diye kaydedebiliyor..
Seni aldattığı kadının eşi varsa (kocası) sende onunla aldat onları.. iş üstündeyken onları basın. onları birbirine bağlayın ve gözlerinin içine baka baka sevişin.. veya aileni al yanına onları suç üüstü yakala
Böyle biriyle hayat geçmez boşanmış ve rahatlamış biri olarak söylüyorum kendini seviyorsan boşan bunun sonu yok
Ayrıca kanıtlarını sakla mahkemede lazım olucaktır nafaka ve tazminat alırsın bu senin hakkın tek başına yeniden bir hayat kurman için ve seni yalnızlığa iten o ödemek zorunda sen eğer bu olaya boyun eğersen bu zaten güçsüz bu zaten bana muhtaç diyerek herzaman aldatıcaktır seni seçim senin
Geçer. Öldürme filan düşünme. kaybeden sen değilsin.
Neden sevgilisini gizli kodla kayıt etmemiş demekki evli olduğunu bilmiyor
seni aldattığını belgelersen d. nuna kadar alırsın ve kendi hayatına bakarsın. aldatılmak kabul edilemez ve affedilemez
Yav koronadan biz nefes almaya çekiniyoruz millet aldatıldım diyor.
Bu konuyu ciddi bir ortam da konuşabilir sana yardımcı olabilirim eğer ki istersen tabi
Konuşmak ister misin
İntihar etmek gibi bir düşüncen olmasın delilleri topla ve boşan kendi ayaklarının üstünde durmayı da zamanla öğreneceksin
Bide. ne yapcammi diye soruyorsun. ayril gitsin bu pislikten
Annenin yanına git onları o konusmaları hepsinin resmini cek kendi telefonunla savcilıga git ve ayrıl o adi pzvenkten
Hayatim diye mi kaydetmis genelde erkekler haydar osman sucu ahmet diye kaydediyomus seninki baya safmis
Safki saf askkhh bence trol adam sifre koyardi israr etmsne rağmen vermiyormuş çünkü
@Rumeysansy şifre var zaten
Ne yaptin acaba nasıl bir yol izledin adam evden gittimi
@Rumeysansy gitti. Boşanma savaşı açacağımı söyledim. Sende o kadar yurek var mi eninde sonunda kapıma geri gelirsin dedi bana güvenmediğini anlamıştım zaten güvenmeyen insan sevmezdi yazıklar olsun falan deyip çıkıp gitti gece
Sen ne yapiyorsun Şu an peki
Adina üzüldüm arkadaşım, yani yapacak iki şık var ya boşanma ya kabullenme
senin çaresizliginin farkında o angut onun için bu kadar rahat... geçmiş tecrübem ile elimden gelen bilgi ve birikimimle istersen yardım edebilirim.. şunu unutma sakın ama sakın çaresiz hissetme kendini...
Boşan kendini haklı çıkarmaya çalışmış ama her şey ortada işe girersin çalışırsın kendi ayaklarının üzerinde de durursun sadece o yok dünyada adam gibi adamlar da var bu vakitten sonra onu duzeltemezsin
Ayrıl gitsin yol yakınken kimse için canına kıymaya değer mi delimisin sen
ve ağlarken de üşenmedin buraya yazdın başına böyle bir iş gelmişken yav heee he
İnsanlar ağlarken usenmez. Lutfen inanmıyorsanız yazmayın kimseyi çekecek halde degilim
boşanma davası aç elindeki kanıtla beraber ayrıl nafakanı al
Senin adına çok üzüldüm sakın susma aldatmak kabul edilemez
Ben uyandırır skerdim Çocuk var mı yoksa hemen anneni ara at evden bunu şöyle yap haberin yokmuş gibi davran sen de soğuk davran ona eve gelince anahtarı varsa kapının kilidini değiştir açamaz disarda kalir boşanırsıniz
Ne zamandan beri sana soğuk davranıyordu bu arada
Yaklaşık 6 aydir
Tamam eve anahtarla mi giriyor sen mi açiyorsun kapisini bir de yarin o işe giderken seksi giyin seni en son bitmiş yılmış görmesin dimdik ayakta duran enerjik bir kadın görsün karşısında sana güveniyorum
Beş para etmez p*çler için kendini üzme
He bir de telefonundaki mesajlari kendi telefonuna çek gönder kanıtsız kalma
Numarayi da al
Telefonunda şifre var kadının numarasini göremiyorum bildirimi okudum sadece nasil alabilirim numarasini
Bari o mesaji çekseydin
Kendi Telefonumla cektim ekranından
İyi güzel ev kira mi
Hayir eşimin evi
Ailen o kadar mı vicdansiz beni aldatti dese sokakta mi yatacaksin niye böyle biriyle evlendin
Severek mi evlendin o seni seviyor muydu görücü usulü müydü?
Severek evlendik. 1 yil sevgililik dönemi vardi
Çocuk yok demi sizin
Yok
O kadinin numarasini al. Sonrada o oros... Agzina si.. c
Şifresini bilmiyorum rehbere girmeden alamam numarayı :(
Öğren bir sekilde
Bekara koca bosamak kolay gelir. Bosver onlari. Ya dedigim o kadinin numarasini bul ya da esinin ilgisini çek. Onun ilgisini eve cek
Nasıl bu kadar emin boşanmayacagından resmen kapıma gelirsin diyor arsıza bak bu erkeklerin arsızlığı da beni sinir ediyor
Ayrıl bu kadar basit.
Bekara karı kocamak boş derler lakin aldatma var bis yapmaya gerek yok ayrıl.
Bence boşama kocanı her namazından sonra "Allahım kocamı bana bağışla" diye dua et. Benim annem babam ayrı ama ben buna çok seviniyorum bu durum sizde çocuklarınızda farklı düşücelere sebep olabilir
Şık kafasına bu pisliklere en güzel verilecek cevap budur yoksa bitmez bu pislikler
Salla ya ne yaparsa yapsın ama sözünden geri dönme lütfen ayrıl ve kendine bir iş bulmaya çalış kendi hayatını düşün daha çok gençsin üniversite dahil okuyabilirsin kendine bir iş bul ve kendi yaşamını kur
Sakin kendinden taviz verme kendinden emin ve dik ol
Yaşın genç ayrıl bitsin her halikarda ayaklarının üzerinde durdursun
Çocuk var mı
kadını bulursam bir güzel döv en azından hınçını alırsın