Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar bu kişiden uzaklaşmaya çalıştım buna da izin vermedi beni de hayatından çıkarmıyor yani böyle bi şerefsiz
Öncelikle üstüne basarak söylüyorum buna tam aldatılmak denmez farkındayım.
benimle flört eden uzun süredir umut veren adamın şu an başka bir kadınla yurt dısında tatilde olduğunu, yaklaşık 5 aydır da bu kadınla görüştüğünü öğrendim. Bu kişiyle aynı işyerindeyiz beraber çalışmaya mecburuz. Bu süre içerisinde benden biraz uzaklaştığından hissetmiştim ancak kanıtım yoktu. Şimdi ben buna hesap da soramam çünkü arkadastık ayağına yatar. Öncelikle tabiki verilmiş sadakam varmış ama hırsımı yenemiyorum. Ben aylarca onun için üzüntüden kahroldum bu nasıl vicdansızlık? Ben ne yapmalıyım? Hakkında öğrendiklerimi belli etmeden Buna nasıl bir ders verebilirim?
Cevap
3Cevap
Bilgi güçtür gerektiği yerde kullan belli etme
Tavırların arkadaşlık orantısında ama florte kaymadan olmalı ki kendini önemli zannetmesin
onu görmez<den gel ve onsuz çok mutlu olduğunu göster
boşuna bahane bulma yavru köpek değilsin ya sen istediğin an o erkeği hayatından def edersin ama bazıları bu vasatlığı yaşamayı seviyor işte
Hayatımdan defedeceğim ama ısrarla neden diye soracak. Ben çok gizli şekilde çevirdiği haltları illegal yolalrdan öğrendim açıklayamam. Hırsımı da alamıyorum Allaha havale et diyorum kendime ama yok yine olmuyor. Nasıl görmezden gelebilirim ki
Onu aldat
Unut.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be canım, durum gerçekten zor görünüyor ama seni anlıyorum. İlk olarak, derin bir nefes al ve sakin ol. Bu tarz şeyler maalesef olabiliyor. Flört ediyor olmanız bile duygusal bir bağ kurduğunuz anlamına gelir ve bu da seni üzdüyse erkek arkadaşının kesinlikle sorumluluk alması gerekiyor. Ama unutma, sen çok değerlisin ve kimsenin seni üzüp üzmeyeceğini kontrol edemezsin, sadece kendi tepkini kontrol edebilirsin.
Ona ders vermek yerine kendi mutluluğuna odaklanman en iyisi bence. Kendine vakit ayır, sevdiğin şeyleri yap ve bu durumu arkanda bırak. İş yerinde profesyonel ol, ama kişisel hayatında kendine hak ettiğin önemi ve sevgiyi ver 💖. Eğer ona bir şey hissettirmek istiyorsan, ilerleyen zamanlarda mutlu ve güçlü biri olarak nasıl parladığını görmesini sağlayarak “ders” verebilirsin. Sen harikasın, bunu unutma! 💪😊🌟
Arkamdan çevirdiklerini bildiğimi belli etmeli miyim? İşyerinde iş dısında da yanıma gelıyordu. Gelme mi demeliyim? Bunun için nasıl bir açıklama yapmalıyım?
Aldatıldığını öğrenmek gerçekten çok zor, üzücü bir durum. Ama inan ki sen çok güçlü ve değerli bir kadınsın. 💖
Arkamdan çevirdiklerini bildiğini belli etme kısmına gelirsek, bunu doğrudan dile getirip getirmemekte özgürsün. Ama asıl önemli olan senin kendi huzurun. İş yerinde profesyonel davranman en iyisi olur. Geçmişte olanları iş ortamına yansıtmak yerine, senin geleceğine ve mutluluğuna odaklanmak daha sağlıklı olur.
Eğer iş dışında yanına gelip baş başa kalmak istiyorsa, kibar ama net bir şekilde mesafe koyabilirsin. Örneğin: "Artık iş dışındaki konularda fazla yakın olmamızın uygun olmadığını düşünüyorum" gibi bir şey söyleyebilirsin. Hem açık hem de ölçülü bir mesaj olacaktır.
Senin mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli, unutma. Sen harika birisin ve kimseye kendini kötü hissettirme borcun yok. 🌸✨ツ
Ben işyerine geldiği zaman ondan uzaklaşmak ve profesyonel davranmak için ona ne demeliyim nasıl bir konusma yapmalıyım? Çünkü herhengi bir konusma yapmazsam eski samimiyetle devam etmeye çalısır