şuradaki yorumlara istinaden yazıyorum bu cevabı.
öncelikle bu durumdan müzdarip olarak konuşup, söylüyorum. boşanmış biri ve tecrübe olarak şunları diyebilirim.
öncelikle ekran görüntüsü al ve elinden geldiğince delil elde edip bir yere koy bunlar elinde kalsın.
çocuğun yoktur umarım, bir avukat bulup en iyi şekilde yönetmesini sağlayıp delilleri iyice kabartın, bu yararınıza olacaktır. uzaklaştırma isteyin bulunduğunuz eve yaklaşamasın, yaklaştığı anda ceza alır.
nafaka ya da tazminat talep etsin avukat yüksek miktarda size para versin.
ailenizin düşündüğünü boşverin, evlendiyseniz kendi ayakları üstünde durabiliceğini gösterdiniz demektir.
bu saatten sonra kendiniz kendi hayatınızda kahraman olacaksınız. başkasını kahraman ilan etmiceksiniz.
zaman geçince durumun daha iyi ve daha güzelleşicek emin olabilirsin.
biraz psikolojik travmaya baglı yorgunluk olabilir. bir hedefe varmak için o yorgunluğun sana bir yol olsun.5511 Yorumla- +1 yıl
Helal abim be 👏👏👏👏
- +1 yıl
Benim kisaca demek istedigimi siz ayrintilari ile anlatmisiniz. Helal kardesim
- +1 yıl
@Dutcheland034 Estağfurullah abicim sizin gibiler lazım bu ülkeye 👍
- +1 yıl
@Bloodymary1543 ben kisa yoldan yazdim yorumumu okursaniz ancak @wilsalas arkadas detayli sekilde yazmis. Aslinda onu tebrik etmek lazim ve bu aldatilmis kadinlar aslinda herzaman destek vermek lazim. Hayatta siz kadinlarin yasam sartlari zaten cok zor
- +1 yıl
@Bloodymary1543 teşşekür ederim, görüşünle sevindirdin.
- +1 yıl
estağfurullah ikinizden de Allah razı olsun 🙏
- +1 yıl
@Bloodymary1543 döktürmüşsün
- +1 yıl
@Wilsalas döktürmüş
- +1 yıl
@Tesettürlübirkız 🤗
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelik sensin canım ve daha değerlisi yok ilk bunu yerleştir kafana. Asla evi terkeden sen olma ve avukatla mutlaka görüş o sana en doğru yolu gösterecektir. Elbette sevginin ağır bastığını düşünüp özür dilediğinde affetmek isteyeceksin. o sırada bunu da sor kendine tekrar ilk günkü gibi güvene bilecek misin. Sürekli arkasını aramakla , adam artık birşey yapmıyor olsa bile işkillenmekle geçecek günlerin. ve kabus farklı boyutta çalacak kapınızı bu defa sürekli huzursuzluk olarak gelecek. ve sen sadece sen dahada yıpratacaksın kendini. Bu anlattığın tek gecelik bir hata olmamışki. adamın düzenli ilişkisi var. Bile isteye sürdürülen ve seni anladığım kadar kendisine ne yaparsa yapsın muhtaç ve ezik gören. sana bir kere böyle bakmaya başlayan bir adam huri melek olsan dünyanın en güzel kadınına da dönüşsen asla gözünde bir kraliçe olamayacaksın ve çabalamaya da değmez.önce ben demeyi öğrenmelisin. ve aklını kullanıp kimseye muhtaç olmadığını göstermelisin kardeşim. sanıyormusun ki diğeriyle çok mutlu olacak. O kadınında aklında hep şu şüphe olacak zamanında karısını aldattı ya benide aldatırsa işte buda onların arasındaki kemirgen olacak. her zaman kötüler kazanmaz.
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Aldatmayı hiç bir zaman savunmuyorim.. oncelikle bunu belirteyim...
Fakat aranızda bazı eksiklikler olduğu ortada o kadına neden gidiyor? Aşktan olmasa gerek demek ki kadın yatakta ona karşı iyi muamele gösteriyor
Gece burda kal demesinden bu erkeği cinsellikle kendine bağlamaya çalıştığı apaçık ortada
Tercih senin ya boşanıp kendine yeni bir hayat kurup meydanı o şıllığa bırakacaksın.. ya da kocanı o kadına kaptırmayacaksın tercih senin..02 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Öğrendiğini söyleme hemen. Fotoğrafını çek mesajın. Sonra birkaç açığını daha yakalamaya çalış.
Kocanı çaktırmadan takip et, kadının kim olduğunu öğren.
Sonra k*çına tekmeyi basmadan önce ikisini de rezil et. Kanıtlarla birlikte boşan.
Kadını çevresine rezil etmeyi de unutma (mahalle karısı gibi değil aklını kullanarak)🤣93 Yorumla- +1 yıl
Böyle şeyler genelde dizilerde oluyor ama gerçek hayatta da işe yarar belki.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
144Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadin dayanisma dernekleri var, is bulmana yardimci olabilirler. Internetten arastir. Ayrica o kadina da manevi tazminat davasi acabilirsin bosanirken. Zaten eski esinden de nafakani, tazminatlarini alacaksin. Her ilde barolarin adli yardim burolari olur. Fakirlik belgesi al al muhtarliktan, dava acmak icin sana en yakin adli yardim burosuna basvur. Ayrica is bulmak icin Iskur'un cesitli programlari var. Cocugun varsa ozel ayricaliklarin oluyor. Mesela Iskur IEP programi ile ise girersen cocugunun kimlik fotokopisini ibraz ederek gunluk 95 TL ucret aliyorsun, istihdam garantili programlar vb. de var. (cocugu olmayanlar 89 TL aliyor mesela...) Iskur'a git, is ve meslek danismaninla gorus kisacasi. Yani tek care ailenin evine donmek degil. Seni sevmeyen, sana saygisi kalmamis bir adama katlanmak zorunda degilsin. Yapabileceklerin bunlar benim bildigim kadariyla.. Kesin o kadinin yanina gitmistir, zaten "sende yurek var mi, kapima gelirsin" laflari genel olarak evliliginizde psikolojik siddet gordugunun bir gostergesi. Siddetin her turu bosanmada 'hakli' bir sebeptir. Zaten aldatma hakli bir sebeptir. Benim telefonumu karistirmis diye kendini savunamaz. Nafakani, tazminatlarini alirsin. Cocugun varsa velayetini alirsin. Cocuk icin nafaka alirsin ek olarak.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İlk olarak sevinmelisin, daha sonra da böyle karakteri düşük biriyle geç de olsa kurtulduğun için tekrar sevinmelisin, son olarak da kız arkadaşlarının -aslında onun kaybettiğini, seni haketmediği vb. - şeklindeki sözlerini dinlemelisin, gerçi bunu ilk başta yapmış olman lazım ama şayet yapmadıysan bu sıralamayı takip ederek yapmanı öneririm.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun.. Aldatmanın cinsiyeti yok ve desteklemiyorum bunun bir bahanesi veya özrü olamaz seninle haz almıyorsa dışardakiyle mutlu oluyorsa o evde kalıp onun hizmetçiliğini yapmana da gerek yok.!
Senin ailene gidemeyeceğini biliyorsa kendisine muhtaçsın gözüyle bakıyordur ve devam edecektir..
Delilleri toplayıp dava aç, tazminat alabilirsin.
Mahkemeye kadar aynı evde kalman bilmiyorum nasıl olur Kadın Sığınma evine gidebilirsin. Beceremem dersen bekle boşandığında mahkeme de benim gidebilecek yerim yok beni burdan direk kadın sığınma evine götürmenizi rica ediyorum de.30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Eşin karakter yoksunu biraz sanırım. Ailenin bu durumu nasıl karşılayacağını oda iyi biliyor ve seni çantada keklik olarak görüyor ekonomik bağımsızlığında olmadığı için gidemeyeceğini düşündüğü için gayet rahat. Çocuğun yok sanırım sakın çocuk yaparsam bırakır yapmaz evine ailesine bağlı biri olur diye düşünme çünkü öyle olmuyor buna inan çocuğada yazık ve hatta çocuğun olursa iyicene bağlanırsın ona şimdi boşansan bile bir nevi ayakta durabilirsin çocuğun olursa bu imkansız olur çünkü heran sana ihtiyaç duycak ailene anlatsan ne derler erkektir yapar mı derler kardeşin falan var mı
20 Yorumla
+1 yılAldatan kadar aldatılanın da suçu vardır. Sevip evlendiği kadını durduk yere aldatmaz biraz bunun üzerinde düşün ama artık her şey için çok geç. Yorumumu okuyan genç kadınlara söylüyorum, önce iş kariyer vs. ondan sonra aşk. Aksi halde işte durum bariz. Bir kadın kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli.
Haydi kendini toparla ve erteleme tak maskeni ve git bir iş bul. Bulana kadar da eve dönme. Çalışır kendini toparlar ayrı eve çıkarsın. Korona muhabbetinin geçmesini beklersen daha çok beklersin yazık olur. Onu da sil artık ne yapıyorsa yapsın önüne bak. Ne kadar güçlü olduğunu artık herkese göstermelisin. Emin ol sen güçlü olursan kimse sana bunu yapma cesareti bulamaz. Yapan da pişman olur. Neyse bol şans..12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Öncelikle eşinizin yüzsüzlüğüne ve pişkinliğine pes diyorum. Size ve sizin gibi evli çalışmayan, ailesi yanında olmayan, arkasında durmayan kadınlara küçük bir tavsiyem var. Bütün zayıf noktalarınızı ve acziyetinizi EŞİNİZ de dahil hiç kimseye belli etmeyin ki böyle küçümsenir durumlara düşmeyin.
İnsanların karakterine göre yapılacak şey bellidir.
1- Delillerle birlikte boşanma davası açılır maddi manevi bütün haklarınızı istersiniz.
2- Ben bunu unuturum eşim pişman olmuştur ona yeniden güvenirim bir daha yapmaz bir şans daha vereyim gibi teselli cümlelerine sığınıp evliliğinizi sürdürürsünüz.
Ama sakın ve sakın bu zaman zarfında haklıyken haksız duruma düşüp kırılan gururunuzu daha fazla incitmesine izin vermeyin. Her kararınızın arkasın da dimdik durun. Yaparsın yapamazsın dur bak boşuyorum dava açtım gibi inatlaşmaya girmeyin. Diyalog içinde bile olmayın kararınızı alın uygulayın kendisi sonuçları yaşayarak görsün.10 Yorumla
+1 yılYuh! Bir de utanmadan “hayatım” diye mi kaydetmiş! Sanırım çocuğunuz yok.. Yanii bekara koca boşamak kolay tabii ama bence biraz daha delil elde ettikten sonra avukata ver! İş sahibi değilsin ama elin ayağın tutuyor değil mi? Garson ya da tezgahtar olmak için bir vasıf sahibi olman da gerekmiyor. Ve yaşın daha çok genç. İlerde karşına kimin çıkacağı belli olmaz, hiç yolunu kapatma! Ve seni sevmeyen, gözünün içine baka baka aldatan bir adama muhtaç kalma! Kadın her zaman güçlüdür, yeterki ayağa kalksın!
10 Yorumla
+1 yılMaalesef zor bir durumdasınız, ülkemizde radikal dinci vatandaşlarımızda daha çok görülen bir konu, ki ben buna araplar kültürlerini din diye bizlere aşılamış diyorum. Tahmine göre görücü usulü evlendiniz.
Keşke alelacele kocanız ile tartışmasaydınız, Avrupa'da rastladığım buna benzer olayda, kadın tartışma yerine, en sevecen şekilde kocasına sarılmaya başladı, her gün kapıda öperek karşıladı, en sevdiği yemekleri yaptı, yatakta ilk birleşme yaşanan heyecanı tekrar yaşatmaya devam etti. Adam şimdi eşiyle 10 yıldır yaşıyor...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüçlü ve soğukkanlı ol, olmalısın..
Okurken ben gerildim gte bak bir de laf sokuyor aklınca pislik şey...
Burda çok güzel yol gösterenler olmuş, akılcı savaş, delil topla, neyi varsa al.. Bu senin hakkın...
Aileni onu bunu boşver, paranı umarım ki alınca bir de iş bul derken yeni bir hayat.. Dik dur, bol şans 🍀 🙏💜40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilen ne kdr geri kafalı olursa olsun kızının kuma hayatı yaşamasını istemezler. Önce annene anlat durumu konuştum düzelmedi beni tehdit ediyor de. Canıma kastedecek bu gidişle de. Eşyalarını topla hemen bas git evden. Boşanma davasını aç delilleri ver ve donuna kadar al. O arada bir iş bakar çalışırsın elbet. Bence senin durum aile işsizlik falan dğil sen hala seviyorsun göze alamıyorsun baksana adamda bunu farketmiş sende o yürek var mı diyor. Yapmayın bunu daha yaşın genç sana daha çok değer verecek hatta maddi durumu daha iyi olan biride karşına çıkabilir. Hayat bu belli olmaz. Bırak onu hayır gelmez sana artık. Çocuğun olsa çabala derdim ama yok kendine zulüm etme. Biran önce git o evden. Ona muhtaç olduğunu bilmesin. Aileni ara
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılKanunlar ve devlet sizden yana. Bildiğiniz dışında tüm dijital ve mobese görüntüleri ile beyefendi ayaklarınıza kapanacak şekilde maddi manevi kayıplar yaşayacaktır. Aileninizinsahipligine ihtiyaç duymadan ayakta kalabileceginiz kadar tazminat alabileceğinize emin olun.
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılen iyi savunma saldırıdır, yakalanınca saldırmış işte bir diğer konuda senin ne durumda olduğunu biliyor adam çaresiz görüyor seni hepsini geçtim istisnalar var ama bir kere aldatılıp affedilirsen tekrarı mutlaka olur adam zaten aşmış telefonuna hayatım diye kaydetme cesaretini bile göstermiş evde olduğunu bile bile kadın mesaj atacak kadar cesaretlenmiş, yaşım 23 diyosun çocuk yoksa bir an olsun bile bakma arkana derim çatır çatır alırsın nafakanıda zaten şimdiki kanunlar nafaka hariç evliliği bitirdiği için kadınada ayrıca tazminat davası açma hakkı veriyor gir bir işe çalış kendi hayatını kur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğun yoksa bir iş bul heryere başvuru yap kendi ayakların üstünde durabilirsin ailen kabul etmese bile Onu evden sen kov olmadı başka bir yere yerleş zamanla herşeyin üstünden gelirsin yol yakınken bitir. Bir şans daha verme öyle insanlar akıllanmaz üstelik aldatıyor ve hayatım diye onu kaydetmesi çok çirkin bişey seni düşünmeyi sen de düşünme biraz özgüvenli ol yoksa kaybeden sen olursun zor olur ama yapabilirsin hatta bizim iş yerinde eleman arayışı var Şu an istambuldaysan sana şirketin numarasını veriyim ara Bilgi al
10 Yorumla
+1 yılKocan öğrendiğini bile bile inkar etmeden yüzsüz bir şekilde sende o yürek var mı diyorsa bosan bence. Çünkü adam direk seni es geçmiş. Özür dilemesi gerekirken hatalı olduğunu söylemesi gerekirken bu şekilde konuşuyorsa affetme bence. Eşinin yaptığı çok yanlış. Aldattığı yetmiyormuş gibi telefon numarasını vermesi filan hiç hoş değil. Mahkemeye ver nafakani iste. Bütün malların da yarısını iste. Hakkın olan ne varsa al adamdan. Bunu yanına bırakma.
30 Yorumla
+1 yıl1. Mallığı seni aldatması 2. si de o kadını hayatım diye kaydetmesi. Bekara koca boşamak kolay ama kesinlikle telafisi olmayan bir hata bu. Geçmiş olsun, senin şu an hissettiğini hiçbirimiz anlayamayız.
38 Yorumla- +1 yıl
Bu arada tüm kanıtları al
- +1 yıl
Konuşma kayıtlarını at kendine fotoğraflar varsa at
- +1 yıl
Allah kahretsin o aileyi. Böyle erkeklere muhtaç ediyorlar kızlarını.
Soran+1 yılTelefonun şifresini bilmiyorum konuşmaların devamını da okuyamadim
- +1 yıl
O ekranı kendi telefonunla çek
- +1 yıl
Muhtemelen ona gitti
Soran+1 yılGeri dönmez umarim
- +1 yıl
Yüklü miktarda tazminat iste
+1 yılKıyamam yaaa gerçekten ama gerçekten çok üzüldüm. Henüz 23 yaşında olan bir taze geline nasıl kıyabiliyor , aldattığı kişi de eminim senin eline su dökemez. Rabbim yardımcın olsun. Bir de suç bastırmak kendini haklı çıkarmak için güven sorunsalı ortaya çıkarmış.
21 Yorumla- +1 yıl
Kocanın ailesi ile konuşsan, eğer iyi insanlarsa , sana ve senin sözlerine değer veriyorlarsa, olumlu sonuç alabilirsin belki
Iş gün yok aile desteği de yok ama olsun, korona muhabbeti geçsin, eğer bırakmasa adam olmazsa boşanırsın direk, mahkeme senden yana, verir nafakasını vs, aldatmanın cezasını çeker ömür boyu, sende hayatın bakarsın, ailen de yanında olur emin ol ve bir an bile düşünme, ayrılmak şu durumda en büyük hakkın, sakinliği koru yine de, hepsi geçicek... Eşin karaktersiz çıkmış sadece
21 YorumlaAdam karaktersiz orasi belli. Senin mesleginin olmamasi ve aile yapini bildiginden ne yaparsa yapsin hep onunla kalacagini, ona bagimli olacagini saniyor. Bundan kurtulmanin en iyi yolu adama yanildigini göstermek. Daha cok gencsin istedigin her seyi yine yapabilirsin. Birdahakine asla adama böyle direkt sorma delil topla ve mahkemede kullan.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. İşi gücü olmayan,
Eşinin üzerinden parazit bir yaşam süren
Herkes
Evliligindeki olumsuzluklara da katlanmak zorunda kalır.
Bence sorun eşinin başka kadınla olmasi değil, sana karşı saygisiz ve umursamaz davranmasidir. O da biliyor senin çaresizliğini.20 Yorumla
+1 yılMerhaba canım
Öncelikle fevri davranmissin bir süre gözlem yapıp delileleri alsaydın buluşma zamanlarinda takip edip direk bassaydin daha baskın olurdun. şu an seni bastırmak için telefonu önüne sürüyor sana tavsiyem ailene anlat ve bitir affetsende devami gelecek ve daha beter şeyler olacak zaten kurduğu cümleler açık kapıma geleceksin tarzında ayaklarınin üstünde durabilirsin. Bebeğin var mı20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAilene ihtşyacın yok sırf aileme geri gidemem deyip katlanmak doğru degıl. kadın sıgınma evleri var kendini toplayıp düzen kurana iş bulana kadar orda kalırsın... açarsın davayı haklıysan nafakada alırsın hayatını yasarsın. tek sorun umarım çocugun yoktur
20 Yorumla
+1 yılAile kızını ortada bırakmaz. Nasıl düşünürlerse düşünsünler seni kabul edeceklerdir. Bu adamla yaşama. Ben de aldatıldım soruyu okur okumaz ağlamaya başladım. Ömür boyu onunla yaşama hayatını zehir eder sana. Sana tavsiyem çok zaman geçirme. Boşan ve nafakanı da al. O mesajları kaybetme.
20 Yorumla
+1 yılGenceciksin gerçekten çok üzücü bir durum canım:( çocuğun varsa boşandıktan sonra çok zor olur senin için öncelikle bence işe girmen gerek fakat şu lanet virüs varken şu an ne yapılabilir bilemiyorum! Böyle iğrenç o kadar çok insan varki! Önce ağla ağla bu durumu kabullen çok acıı gerçekten ama önce hazmetmek gerekiyor. Ailene durumu anlat onun ailesine de sana söylediği o iğrenç cümleyi anlat sende boşanacak göt var mı benim kapıma döneceksin dediğini sakın korkma herşey insanlar için her zaman bir çözüm bulunur: kendini yalnız ve aciz hissetme! Bana yaz konuşalım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neden evlenmiyorsun diyorlar böyle insanlar olduğu sürece evlenilmez, etraf bekar erkek kaynarken aşifteler neden evli erkeklere musallat olur ya bunlar için ciddi ciddi kadınların bir şeyler yapması lazım meydan dayağı atmak güzel bir rezil etmek lazım.
10 Yorumla
+1 yılEkran görüntüsü aldıysan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir. Hiç korkma, nafaka veya aldattığı için alacağın parayla kendine yeni bir hayat kurarsın. Daha sonra çalışmaya başlarsın mis gibi geçinip gidersin. Ama sakın boşanmayacağım deme. Lütfen bunu yapmayın.
10 Yorumla
+1 yılNeden 20'li yaşların başında evlenmeyi seçiyorsunuz bilmiyorum? Aldattığına dair kanıtların olsun elinde bu arada istersen yavaş yavaş iş ara mutlaka çalış ya da eğitimine devam et. Sende o yürek var mı ne demek ya 😬 Dik dur kararından geri adım atma ilk dönemler çok zorlanırsın ama istersen kısa dönemde toplanıp kararının ne kadar doğru olduğunu anlayabilirsin. Umarım en kolay şekilde atlatırsın.
10 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm senin adına. Önce bir düşüncelerini duygularını düzene sokmaya çalış. Şimdilik onu ne ara ne yaz. Eğer ayrılmayı düşünüyosan ve daha önemlisi kendini bu adıma hazır hissediyosan seni zaten kimse tutamaz. Duygusallığı bir kenara bırakmalısın mantığınla davranıp doğru kararlar vermelisin. Kocan seni küçük görüyor ve ondan bu kadar rahat davranabildi.
10 Yorumla
+1 yılVay beee. İnsan sevdiğinde güvenemiyecekse batsın ulan bu dünya ayrıl güzel kardeşim sen o kö peğe muhtaç değilsin kadın dayanışma dernekleri var yardım al onlardan ailene de söyle ama şimdi sahip çıkmazlarsa onlarada yazıklar olsun. Toplaya bildiğin kadar delil topla ver iyibir avukata donuna kadar al geb ersin it. Üzüldüm ulan evlenmiyecem bekar gezecem soğudum bu nedir ya.
10 YorumlaHemen bir avukat tut , çalış işe gir , nikah kıyılırken mihir koyulan para veya altın , onları al , ki hakkın zaten , boşan ve kendi ayaklarının üzerinde dur , biz kadınlar çok güçlüyüz , ve boşanmış bir ailenin çocuğu olarak , umarım bir bebeğin yoktur.
10 Yorumla
+1 yılAldatılmak kötü. 2 defa yaşadım. Bu yüzden sevginin varlığına olan inancım bitti. Ama duramadım da. İntikamımı aldım. Yine de içimdeki öfke bitmiyordu. Uzaklaşmanın en mantıklı şey olduğunu öğrendim. Sana tavsiyem ise sende böyle yap. İş sahibi değilsin henüz ama ileride olabilirsin. Kocanın evde olmadığı bir zamanda evdeki tüm para edecek eşyaları sat ve yeni bir eve çık. Zamanla işte bulursun. Kafan rahat bir şekilde de yaşarsın. Özgürce.
10 Yorumla
+1 yılÖnce sakin olmalısın eşini karşına al bir konuş önce gerçekten böyle bişey varsa ailende güvenliğin birisi muhakkak vardır kuzenin yigenin vs onlardan yardım iste ama öncelikle eşinle konuş ve lütfen bir anlık sinirle birşey yapma hiç birşey senden önemli değil unutma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini öldürmek gibi bir şey geçmesin aklından. Boşan ama kanıtların olsun mutlaka. Zor bir durum gerçekten Allah yardımcın olsun. Üstesinden gelebilirsin ailen kabullenmez diye endişelenme sen bir denersin baktın kabul etmiyorlar kendi başının çaresine bakabilirsin.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. Öncelikle geçmiş olsun ne diyim aldatılmak kötü bir duygu benimde başıma gelmişti
Ama bu saatten sonra aile filan kimseye güvenmeyip kendi ayaklarının üzerinde duracaksın yaşın genç tecrübesizsin ama hayat vaz geçecek kadar kısa değil ama ölmeyecek kadar da uzun değil
Tavsiyem üzülme akışına bırak kafa olarak kendini toparla ve kendi ayaklarının üzerinde durmak için mücadele et20 Yorumla
+1 yıldelilleri topla yüklü miktarda tazminat davası aç merak etme gani gani yeter o para sana devlet 150.000 de hibe veriyo kendi işini kurar geçimini sağlarsın
23 Yorumla- +1 yıl
Bak sen yüzsüze! Bence keşke hemen söylemeseydin dedektif tutup fotoğraf ses kaydı falan da toplatsaydın daha iyi olurdu. Ama cesaretine hayranım gerçekten helal olsun kadın gibi kadınsın başkası olsaydı kocamdır der göz yumardı tebrik ederim seni. Yaşın daha genç ondan daha daha iyisini bulursun bana inan, imtihan bu kötüler bize👍
Soran+1 yılUmarim dediğin gibi olur. Iyi ki bebek sahibi olmamızın bu adamdan yoksa ne yapardim bilmiyorum
- +1 yıl
Haklısın dualarım seninle 🙏 O şerefsizden çıkar bu, sen hiç merak etme 👍Canı yanmışların ahı tutar
+1 yılMesajı ss alıp kendine atıyorsun. Numarayı da kendine kaydediyorsun. Daha sonra da iyice izleyip güzel bir baskın yapıp dava açıyorsun. Tazminatı öderken de o ağlayacak emin ol. Ama tabii sineye çekerim diyorsan bilemem
62 Yorumla- +1 yıl
@selfangel teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar kalitesiz bir aldatma hikayesi. Adam diğer kadını hayatım diye kaydediyor. Herşey uluorta. Hiç bir gizem gizleme saklama yok. Yerinde olsam hiç birşey olmamış gibi davranır, kendi dalgama bakardım. Kocanada mesafe koy. Madem gidecek yerin yok. Ayır odaları, kendinle ilgilen, kendi hayatına bak, o yokmuş gibi hayatına devam et. Bunu yapmak zorundasın.
30 YorumlaBunu burda sorarak çözemezsin eşinle Ailenle güvenebildiğin insanlarla çözmen lazım burdan kimsenin aklına uyma derim böyle hayati önem taşıyan bir konuda. Özelden yaz diyenler olmuş onlarla sohbet edince rahatlamıcaksın uzak dururdum yerinde olsam.
50 Yorumla
+1 yılIşte bu yüzden kadınların çalışması önemli sen çalısmadığin icin ne olursa olsun bana muhtaç kafasına giriyo bence sen işe başla ve ne olursa olsun kendine saygın olsun vr onu da bırak Bu tarz düşunen erkeklerin soyu tükenmeli gerçekten 😡😒
41 Yorumla
+1 yılEğer çocuğun yoksa eşyalarını topla ve git. Nasıl erkekler var ya. Allah kahretsin onları. Lanet şey. Böylesiler seni suçlu çıkarır kesin.
717 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@Rizio ln dazlak erkekler adına genelleme yapma herkesi baban mi kendin mi sandın 100 de 80 ni böyle böyle diyon ln davar delikanlı bir adam da açık saçık tiplere bakmaz doğal olana yönelir bunu da böyle öğrenmiş ol
- +1 yıl
@DOKSANLARADAMI 👏👏👏👏
- +1 yıl
@Ebru bacım böyle serefszleri iyi belleyin bunların srefszlk yapmak için bahaneleri hep böyle olur yok kilolu yok cirkindi yok bana şunu yapamadı yok şu bu bilmem anlatabildim mi.
- +1 yıl
@DOKSANLARADAMI muhattap olmamak en iyisi.
- +1 yıl
@Ebru Aynen öyle bacı hatta ben varya bunları gördüğüm yerde boğazlayasm geliyo.
- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Ay canım yaa içim parçalandı okurken. Aileden destek görmüyorsun eş de böyle çıkınca ah.Çok sinirlendim pişkin pişkin bir de seni suçlamıyor mu burda ben çıldırıyorum. Lanet olsun bu karısını aşağılayan hor gören erkeklere. İlk işin bool bol delil topla avukat tut çatır çatır al parasını hayvan herifin
10 YorumlaKendi tecrübemden yola çıkarak evli iken aldatildigindan şüpheye düştüysen %90 aldatiliyorsundur boşan derim böyle devam etmez hayat çocuk var mı peki
15 Yorumla
Soran+1 yılHayir yok
Soran+1 yılDayanamadım uyandirdim ve agzina geleni söyledim. Bosanma davası acicam dedim. O yurek sende var mi eninde sonunda kapıma geri gelirsin dedi. Bana guvenmiyorsun telefonunu nasil karistirirsin falan diye bağırdı çağırdı çıkıp gittti 2 saat once. Eminim o kadına gitti
+1 yılHerkes boşal yazmış.
İlk olarak resmini çekmiş olsaydın
İkincisi eşini karşına al herşeyi anlat ve bunu hak etmediğini ve neden böyle bir şey yaptığını söyle seni sevmiyor mu yoksa sadece eğlencesine mi yaptığını öğren ve sonuç olarak aldıpın cvblar ile bir karar ver ve kararını da net bir şekilde anlatı ver10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar aldattan Adam var ki. Seni Kim bilir ne kadardan süre bile aldatiyordur bilemesin. Iyiki gördün kendin gözünle. Ayril gittsin, bir kadinsin evet, ama bir kadin da kocasiz herseyi becere bilir 1840 yilinda degiliz. Ayrica üzüldüm durumuna, karaktersiz birisiyle birliktemisin. Ve inan o kadinida "aldattir". Eger kabul edersen seni devam aldattir daha Iyi bir taktikle. Devamini Sen bilirsin iyi düsün.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma davası aç iş ilanlarının %40'ı bayan der iş mutlaka bulursun hele boşanöak üzere/boşanmış bayamları daha çabuk alıyorlar bu durum çok bariz ama feministler nedense hğç buna değinmiyor korkma cesaretli ol.
22 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim işsiz biriyim ben ve bugün ileride kuracağım şirkete kadın eleman buldum Sen düşün yüzde 70 kadın oldu ne yüzde 40 i
- +1 yıl
@selman_kingof ben biraz iyimser yazayım dedim. 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanm seni çok iyi anlıyorum ikimizin eşide bizim arkamızda duracak ailemizin olmadığını biliyorlar benm eşim beni aldatmadı ama onun benzeri beni üzecek şeyler yaptı ailem beni hatalı buldu boşansam boşanamadm gitsem gidemedm kaldım oturdum oturduğum yere. Çünki ben eşimle ailemin rızası olmadan evlendim onlarda bizi dinlemeden şimdi çek diyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 878 cevap paylaştı.
+1 yılŞu anda çaktırmamaya çalış bir işe başla ekonomik güç kazandıktan sonra bas tepiği boşa ayrıca işten mi geç dönüyor s**işten mi? anlıyorum çok zor bir durum ama acele etme onu terk edebilecek bir konuma gelmen lazım maddi olarak öncelikle
21 Yorumla- +1 yıl
mesajın fotoğrafı varsa direk boşanırsınız zaten
+1 yılOooo kolay değil yaa bilemedim ne desem ama ayrıl ve asla boyun eğme herzaman ilk kuralın bu olsun güvenmiyorsun demek ki diyor güvenilecek biri olsaydı o boku yemezdi ya bak ayrıl kendi hayatını kur işe girmeye çalış girebilirsen eve de gitme çok canın yanar ailen geri kafalı dediğin için diyorum çünkü yine seni anlayacak biri yok psikolojin bozulur aklı başında bir büyüğün varsa ona danış en azından yardımcı olacaktır
10 Yorumla
+1 yılKendini suçlama ve ailen o karaktersizin yaninda seni bırakmaz en kötü bir süre ailenle yaşar sonra bir işe girer çalışırsın sen mecbur musun bunu yaşamaya az akıllı olun lütfen ya
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılkonuş iletişim kur ama bağırıp çağırma dinle ona hakvermeye çalışma sadece dinle yalan soyleyebilir ama olsun dinle sende konus sonra otur düşün sakin sakin düşün sonra bir karar ver verdiğin karara sıkı sıkıya bağlı kal
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç karşısına ciddi şekilde onun ne kadar büyük hata yaptığını belirterek konuş neden böyle bir şey yaptığını ve ne kadar üzüldüğünü açık şekilde belirt zaten seni gerçekten seviyorsa kendini affettirecektir. boşanmak senin için çare olmayabilir çünkü ailen öyle dediğin gibiyse. en iyisi yüzyüze açıkca konuşup anlaşmak. intihar vs. bunlar çözüm değildir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. Ağlama sakin ol önce bir bekle haberin yokmuş gibi yap hemen yansıtma
19 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman söylemeliyim
Soran+1 yılYarin gece o kadınla kalmasına göz yumayim yani
Soran+1 yılSu an rahatım. Elimde kanıt da var. Boşanma davasını acicam direk.
Aşk İlişkileri konusunda 853 cevap paylaştı. Sende o yürek var miymis aç boşanma davasını da gorsun ve kesinlikle affetme bir kere yapan bir daha yapar
40 YorumlaHiç acıma boşan bir güzel de nafaka talep et eşek gibi ödesin. Kendine bir iş bul kendi ayaklarının üzerinde durmayı bil. Durumun ciddiyetini anlayınca pişmanım vs demeye başlar affetme.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıl😔😔😔😔 Kıyamam yaaaa napçaksın ayrılcaksın kabul mü etmediler çalışırsın asgari ücret nafaka da alırsın sana yeter artar kendimi kesinlikle ezdirme senin gururun onun pezevenkliğinden önemli allah yolunu bahtını açık etsin inşallah
26 Yorumla- +1 yıl
Kardeş görüşün yanlış olmuş toparlamak istedim 1 çalışana nafaka vermezler 2 nafaka herkese verilmiyo ve verilenler çocuğu olanlar öncelik onlar da süreli 🙂
- +1 yıl
Bu yaptığım yorumu sakın yanlış anlama olanı söyledm ben isterim srefszlk yapan bir ömür ezilsin ama malesef durum öyle gitmiyo adalet yok zaten malum
- +1 yıl
Ay ne bileyim bildiğim bir nane değil bir şekilde toparlanır yani göz yummamak gerekir insan tiksinir ya şüphe duyar işe mi gidiyo ona mı gidiyo yazık piskolojiside bozulur
- +1 yıl
Aynen öyle göz yuman adam değildir zaten benim bile miğdem bulandu
- +1 yıl
Evet 😔
- +1 yıl
Üzülme kardeşom🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılYaşın daha çok çok genç kendine yepyeni bir hayat kurabilirsin daha herşeyin başındayken bunlara katlanmak zorunda değilsin tek ihtiyacın olan şey kendine güvenin. Allah yardımcın olsun..
20 Yorumla
+1 yılKanitli olmasi iyi olmuş ayril gitsin. Bende 4 seenelik iliskimde aldatildim nasil kotu bir his oldugunu bilirim. Ayril sakin minnet uyma! Ailenin yanina dön.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılcorona virus erkek nufusunu azaltacak. bencee kocana sahip çık. belliki boşansan kocan hiç hayır demez. kocanı elinden alıyorlar ve sen sadece ağla. ilk onu anla, sonra dinle. sonra geri kazan. sonra cezasını kesersin.
15 Yorumla- +1 yıl
Olenlerin %60 erkek. Erkek nüfusu azalıyor bayb.
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılKader ortağıyız desem? 🙄
Beni de eşim olacak kadın aldattı mesajlaşmaları yakaladım anasının evine gönderdim boşandık anlaşmalı olarak ne nafaka ve ziynet eşyası vermedim...
Ne diyeyim ki sana ailen kabul etmez diye birşey yok direkt olarak boşan... NET!!!10 Yorumlakendını öldurmekmı saçmalama öyle bı haın içinmi boşanabilirsin ve kendıne ıs bulup calısıp ayaklarının ustunde durabılırsın kendıne yenı bır hayat kurabılırsın o gerı kafalı aılenıde bosver
20 Yorumla
+1 yılOna "güvenmemekte haklıyım çünkü beni aldatıyorsun" deseydiniz. Valla erkeklerin çoğu nedense böyle, hel aldatıyor, valla neden yapıyorlar anlamıyorum.
10 Yorumla- Devamını Gör (207)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat