Aldatıldığımı öğrendim, ne yapmalıyım?

Kocamla 2 yıllık evliyiz. Bugün işten gec geldi ve direk uyudu iki kelime bile etmeden. Zaten şüpheleniyordum daha önceki hareketlerinden. Sürekli telefonla oynuyor, bana soğuk davranıyor ve işten geç dönüyordu. Neyse ben o uyuduktan sonra telefonunu aldım ekrandaki bildirimde "hayatım" diye kayıtlı birinden mesaj geldiğini gördüm. Mesajda "yarin eve dönme burada kal lütfen" yazıyordu. Ben simdi ne yapicam o uyuyor ve ben ağlıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir is sahibi degilim ve ailem biraz geri kapalıdır bırakırsam beni eve geri kabul etmezler
Güncellemeler
+1 yıl
Gece cok kötüydüm ve kendimi çok yalnız hissettiğim için buraya geldim ama bazılarımız pek inanmamış ama olsun. Ben kocami uyandırıp konustum. Bana güvenmediğini bilmiyordum, guvenmiyorsun demekki sevmiyorsunda, nasil telefonumu karistirisin falan dedi bende boşnacagimi soyledim. O da sende o kadar yurek var mi eninde sonunda kapıma geri gelirsin dedi. Bende görürsün mahkemede dedim. Tartistik. Aniden firlayip çıkıp gitti evden gece. Belki de o kadına gitti. Bende mesajin fotoğrafı var. Yaşım 23
Aldatıldığımı öğrendim, ne yapmalıyım?