3 yıllık evliyim. Gayet de güzel giden bir ilişkimiz vardı her anlamda. Ancak aldatıldığımı öğrendim. Tek gecelik bir durum ama kadın sonrasında da devam etmeye çalışmış anladığım kadarıyla. En azından eşim bana öyle anlatıyor. Gerçi mesajlardan da öyle anlaşılıyor. Ben kadının bana ulaşmasıyla öğrendim. Elimde eğer kanıt sayılıyorsa Instagram ve whatsapp SS'leri var. Şu an ne yapmam lazım hiç bilmiyorum. Eşim yalvar yakar vaziyette ama ben affetmek istesem de affedebileceğimi zannetmiyorum. Devlet memuruyum ayrılırsam tek yaşamak beni zorlayabilir ama idare ederim diye düşünüyorum. Sizce ne yapmam lazım? Hem hazmedemiyorum hem de mantıklı düşünemiyorum şu an?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü bir süreç. İlk şoku belki tam anlamıyla atlatamamış olabilirsiniz. Bu yüzden tam sağlıklı bir karar vermek için 1 - 2 hafta bekleyin bu arada da evde onu iyice bi ezin, kepaze edin şayet şiddet uygulamayacağından eminseniz tabii ki. Ailenizin haberi yoksa onlara ufak ufak açılın tabii ki önce annenize açılın. Bu arada avukatlar çok pahalı 15 - 20 bin lira istiyorlar aklınızda bulunsun bu. Elinizde ki delilleri asla kaybetmeyin. Burada sizi en büyük rahatlatacak olan şey çocuğunuzun olmaması. Bizler insanoğluyuz çiğ süt emmişiz , hepimizin başına her şey gelebilir böyle bir olgunlukla düşünün tüm bu olayları. Bu iradesizlik olayı, sizin hiç bir suçunuz yok, iyilikten maraz doğuyor işte, yok ben şeytana uydum lafları da yalan inanmayın sakın böyle şeylere. Bu nu ona siz yapsanız var ya asla affetmez bi de ortaya silah filan çıkarırdı. İşte sizin ne kadar daha olgun düşünüp ne kadar daha insancıl olduğunuzun bir göstergesi de bu. Şu durumda mümkün olan ne varsa kopartın ondan. Eğer ortsk banka hesabınız carsa hemen gidio kapatın tüm parayı da kendi hesabınıza aktarın. Çünkü şu an size en çok lazım olacak şey maddi güç. Evi zaten satacaksınız ve ikiye böleceksiniz parayı. Ya da kendi hakkını size devretmesi daha güzel olur zaten şu an suçlu durumda o. Bunu yapması lazım. Tüm aldığınız eşyalar ikinize ortaktır yani eşyanın faturası kimin adına olduğu hiç önemli değil. Büyük geçmiş olsun diyorum. Eminim ki buz kesilmişsinizdir. Ama zaman çok çok büyük bir ilaç. 5 - 6 ay sonra kendinize olan büyük güveniniz şimdikinin 1000 kat daha fazlası olacak. Sadece şu sorun olabilir yalnız kalmamaya çalışın yanınızda biri olsun hep evde. Yoksa bir süre sonra düşüne düşüne içinize ata ata kafayı yemeye başlarsınız. Biri olsun hep yanınızda, eve geldiğinizde sohbet edin bol bol ve birlikte yemeğinizi yiyin. Tekrar geçmiş oşsun, içinize atmayın ve bol bol en yakınınızda ki güvendiğinizle dertleşin lütfen...
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Şu an aynı evde değiliz öyle itip kakarak da sinirim geçmez. Aileme nasıl söyleyeceğim kısmı en zor kısmı. Beni herkese rezil edecek.
Avukat konusunda neyse ki şanslıyım. Çok iyi avukat arkadaşlarım var.
Evimiz yok. Araç var. Ev içinde birikmiş bir para var ama zaten benim hesabımda. Şu an çok maddi kısmını düşünemiyorum ama- +1 yıl
Anlıyorum. Rezil olunacak bir durum yok , bu herkesin başına gelebilecek bir durum çünkü. 10 gün kadar süre verin kendinize, çünkü 10 gün sonra ilk şoku atlatıp daha sağlıklı kararlar alabileceksiniz. Annenizle konuşmaktan kaçınmayın sakın , ayrıca bu durum onun rezilliği , sizin utanacak rezil olabilecek hiç bir durumunuz yok ortada. Bunu size asla yapmamalıydı sonuçta. Yok alkollüydüm , yok şeytana uydum bunlar sadece fasafiso , yani bu işin günah çıkarma kısmı sadece..
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. tabii ilk seçenek bu olay karşısında ayrılmak olabilir. Anlattığın kadarıyla eşin yaptığı davranışı anlatmış ve bu hareketinden oldukça pişman. Şimdi hemen acele karar verme, olayları tekrar değerlendirirsin eşin gerçekten bir şans daha verilecek birisi mi acaba? tabii bunu unut yeni bir sayfa açmalısın demiyorum kolay değil bir kere güvenin kırıldı. Bunu tekrar kazanmak zaman alır, son olarak eşinin seni sevdiğine inanıyorsan ve gerçekten pişmansa veya doğru söylediğine inanıyorsan bir kez daha deneyebilirsin. Ama şunu iyi anlatmalısın bu olayın bir daha tekrarı olamaz.
00 Yorumla
+1 yılÖnce kendine zaman tanı. Şoku atlat.
sonra bir daha ona güvenebilir misin düşün. Güvenemezsen pek iyi devam etmez ilişkiniz. Ama tek başına da kalmak ister misin. Tabi bir gün karşına güzel bi insan çıkar ama bi süre yalnız olucaksın. Tekrar bi insana güvenmen de zaman isteyecek.01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha evleneceğimi sanmıyorum
+1 yılÇocuğunuz yok ise ayrılmanız tavsiyem. Affetseniz bile evlisiniz devamlı aklınıza gelecek çocuğunuz olacak belkide zor bir durum. İhanet ölümle eş derler. İyi düşünün derim bir de eşiniz yapmış ve hala o kişi ile iletişim halinde demek ki tek gecelik olamaz bu durum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
29Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Şans ver diyen erkekler neyin kafasıni yaşıyor aldatılan kendileri olsa mezara sokarlar kadını..
Düşünülecek bir şey yok ortada. O yalvar yakar hallerine hiç inanma. Seni aptal yerine koyarken, başka bir kadının yatağına girerken pişman olmuyor, yakayı ele verince mi pişman oluyor..20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılSakin kalın ve o kişiden uzakta yeni bir hayat kurun
00 Yorumla Eşin bu karmaşadan kurtulmak için tek gecelik demiş olabilir sana. Eğer gerçekten tek gecelik ise bence affet ve sonrasında ise sürekli kontrol et gizli gizli bakalım eşin doğrumu söylüyor. Eğer gerçekten kadın kocanın peşini bırakmıyor ise boşanma bir şans daha ver derim. Zaten tek yaşamakta seni zora sokacakmış herkes bir şansı hak eder. İkinci şansı ona asla verme. Tamam yapan yine yapar ama bu da bir ihtimal belki şeytana uydu belki kadın onu yoldan saptırdı nedir ne değildir bilemem ama bence eşine son bir şans ver ve o kadından uzak durmasını söyle. Bu konuyu da eğer hazmedersen sürekli gündeme getirme evde huzur kalmaz. Yapılan hatalar unutulmuyor ne yazzık ki ancak orta 3 yıllık bir evlilik var çocukta varsa bence fazla kafana takma affet ve gündeme getirme olayı, ancak tekrar edilen bir hata karşısında asla affetme.
00 YorumlaDavulun sesi uzaktan hoş gelir derler ya o yüzden boşan gitsin demek çok kolay başkaları için. Evet aldatilmak kadar kötü bir duygu olamaz ama şu da bir gerçek ki boşandıktan sonra maddi olmasa bile manevi olarak çok yipranacagin kesin. Dul kadına yaklaşımları az çok biliyorsundur ya da duyuyorsundur mutlaka. Dediğim gibi illa affet devam ettir demiyorum ama biraz zamana bırak ve iyi düşün. Kolay bir durum değil boşanmak.
16 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul'da yaşıyorum. Çok da öyle dul kadın baskısı göreceğimi sanmıyorum. Ailemde destek olur. Ondan yana bir sorun yaşamam. Zaten bir daha ilişki kurabileceğimi sanmıyorum
Soran+1 yılZaten acele karar vermiycem. Ama affedebileceğimi sanmıyorum. Afedersiniz ama ben ona bu saatten sonra dokunamam bile
Soran+1 yılSanmıyorum ama teşekkür ederim
+1 yılAllah kimsenin başına vermesin aldatılmak dünyanın en b. k şeyidir. Kişiyi kendini yetersiz değersiz hissettirir bende olmayan ne onda vardı da ona gitti diye düşündürür. Karar sizin hayat sizin ama ilerde aklınızın köşesinde hep bu kalacak devam etseniz de o yüzden hayatım alt üst olacak diye üzülme nerden biliyorsun altının üstünden daha iyi olmadığını derim.
00 Yorumla
+1 yılAffetmek diye bir şey yok ablacım maalesef sen affettim sansan da kendini buna zorlasan da içinde bir öfke ve kin baki kalır. İğrenerek baktığın adamla aynı yatakta yatmaya nasıl devam edeceksin? Çocuğun 'baba' diye bu adama sarılırken bile aklına gelecek ihanet. Henüz gençsin 0dan bir hayata başlamak için yeterli imkanın da var. Şoku atlattıktan sonra otur bir mantıklı düşün derim ne demek istediğimi anlayacaksın. Güven bu denli kırılınca eskisi gibi olması imkansız.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesleğin var kimseye muhtaç değilsin çocuk da yokmuş zaten ayrıl gitsin sen onu affedersen o seni yine aldatır ki yine affeder der. Ayrıca kendine saygı duymalısım açıkcası ben aldatılsam soğurum tiksinirim aynı yatakta bile yatamam. Nafaka falan alma eğer eviniz arabanız varsa sana bıraksın aldattığını da kanıtla ki ev araba varsa sana versin o hiç bir şeyi haketmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAraba var ev yok. Ama inan ki hiçbir şey istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşanmayı düşünüyor musun ne yapacaksın
Soran+1 yılBilmiyorum. Çok yüksek ihtimal boşanırım
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn doğrusu çocuk yoksa boşanman çünkü bunu affedersen adam bu nasılsa bişey demiyor diye yine aldatacak şu an birken üç beş on olacak dayanabilecek misin evet zor bı durum ama memurum diyosun boşan kendi hayatına bak değmez yani aldatmak bunu bile bile yapmış aynısını sen yapsaydın bosardi seni
02 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle. Ama gerçekten mutluydum ve şok oldum. Hala kabus gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılUmarım bu şoku atlatırsın kolay değil ama bilmiyorum bu şekilde devam etmen için rahat edecekse boşanma
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİdare edersen bile bir müddet sonra sende onu aldatmak isteyeceksin ve hayatın böyle devam edecek, Yaşantın ayrı ayrı ama evli olarak sürdüreceksin. ayrılabilirsin de, yeniden bir başkası ile evlenirsin tabi o zaman nasıl olur bilinmez.
Bu duruma alışabileceksen devam et, herkes kendi hayatını yaşasın diyorsun, kabullen.00 Yorumla
+1 yılEşin itiraf etmiş sen ne hissediyorsun? Çocuk var mı? Affedersen nasıl bir ilişki içine gireceksiniz bir sürü muamma var. Doğru tercih boşanmak olur ama diğer ihtimalleri de düşünmen gerek tabii ki
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok. Ben hala şoktayım. Tam olarak ne hissettiğimi anlamıyorum
- +1 yıl
Çocuk yoksa en azından karar alman daha kolay olacaktır. Acele etmeyip biraz düşünmek icin zaman ver kendine. Boşandıktan sonra yaşayacağın zorlukları aşabilecegine karar verdiğin zaman bu kararı net olarak alabilirsin. Bir kaç gün düşünmen senin gibi açından daha iyi olacaktır.
Soran+1 yılZorluk illa ki olur ama bu şekilde yaşarsam kendime saygı duyamam gibi hissediyorum
- +1 yıl
Affedip tekrar karı koca ilişkisi yaşarsan tabii ki kendine saygı duymazsın. Boşanmanın sana farklı etkileri olmayacaksa zaten boşanmalisin
Sakin kalıp bir hafta falan düşün karar ver. Boşanmak istersen nafaka ve tazminat alırsın rahat yaşarsın
04 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum beş kuruşunu
Soran+1 yılYine de istemem. Ayrılırsam hiçbir bağım kalmasını istemiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç bişi yapma şu anda, biraz zaman tanı kendine, sakinleş ve sakin kafayla tekrar değerlendir.
00 YorumlaBak kardeşim güzel bir evliliğim vardı diyorsun hem de her anlamda gelmiş biri klana girmiş erkek bu bir yerde şaşıyor işte sen yuvanı yıkma
00 YorumlaEşiniz devam etmek isteseydi, kadın size ulaşmazdı.
Belli ki tek gecelik...
Afetmeli misiniz? Bu sorunun cevabı sizde 🙂
00 YorumlaTek gece veya cok gece... Farkeden bisey yok, arafta kalmayada gerek yok. Kararini ver ve uygulamaya basla
00 Yorumla
+1 yılİdare et artık.. demekki yeterli ilgi veremiyorsun...
03 Yorumla
Soran+1 yılBu konuda içim çok rahat
- +1 yıl
Bunu bide ona sormak lazım
Aynı durumdayım ben affedemedim ama evliliğini devam etitiriyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk mu var
Soran+1 yılO daha zor. Geçmiş olsun
Aşk İlişkileri konusunda 457 cevap paylaştı. abla düzenin bozulacak yani eğer gerçekten pişmansa 1 şans daha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı. Ayrilirdim bi kere yapan yine yapar helle affedersen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir kere yapan hep yapar inan işin sonu hep ayrılık daha yeni benzer bir olaya şahit oldum i yüzden ne kadar erken o kadar iyi
015 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama ben bir daha kimseye güvenip evlenemem mesela. Boşanırsam bunu göze almam gerekiyor
Soran+1 yılİşte sanmıyorum bir daha bir ilişki kurabileceğimi.
Soran+1 yılÖyle maalesef
Soran+1 yılBenim için neredeyse imkansız. Normalde de insanlara pek güvenebilen biri değilim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama istemiyorum
Soran+1 yılYapısal olarak öyleyim çocukluktan beri. Eşimle tanışana kadar sevgilim dahi olmamıştı
Soran+1 yılO da benim enayiliğim
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılZaman ve mantık lazım bu gibi konularda.
Hee benim başıma gelse çok kötü şeyler olurdu karşı tarafa00 Yorumla
+1 yılBir kere yaptıysa devamı gelir zaman çok geç değilken hazırda elinde kanıt varken boşan gitsin biliyorum ha deyince bosanılmıyor fakat bossanmazsan yıllar boyunca aldatılabilirsin kim bilebilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen olsam önce onu boynuz manyağı yapar öyle ayrılırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOrtada çocuk falan yoksa boşa gitsin aldatmanın affı ya da açıklaması olmaz
00 YorumlaBir kere aldatan tekrar aldatır bence affetme bir kez daha yapar ve sen onu yakalayana kadar da hiç bir şey yokmuş gibi devam eder
00 YorumlaÇocuk yoksa ayrılmanı öneririm bu beni affeder diye tekrarlama ihtimali yüksek
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyse ki yok
Hazmedilecek bir durum değil. İşin var cocugun yok. Arkana bile bakma derim.
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle ayrılmalısın bir kere yapan bir daha yapar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. üzülme kendini düşün canını da sıkma
04 Yorumla
Soran+1 yılSıkılmayacak gibi bir şey değil maalesef ki. Hayatımda ondan başka hiç kimse olmadı. Çok garip hissediyorum. Sanki gerçek değil gibi geliyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılFarklılık ki aramis derdi neymiş
010 Yorumla
Soran+1 yılBen şehir dışındayken olmuş. Alkollüymüş kadın çok zamandır yazıyormuş vs vs çok da önemli değil bence bu kısmı
- +1 yıl
Çocuk var mi
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Fazla da uzatmaya gerek yok. Onun gibi olsan s3nde şehir dışındayken yapabilirdin
Soran+1 yılBenim yapmayacağımı biliyor. Bu güveni verdiğim için azıttı zaten biliyorum
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılSağlıkçıyım
- +1 yıl
O
Soran+1 yılMühendis
- +1 yıl
Karar senin ama yapan yine yapar
Ayrıl bu gene yapar yoksa rezil olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılOldum olacağım kadar zaten
+1 yılayrılmalısın. affedersen tekrar yapar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAffedersin hem kendini hem bizi yorma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılihaneti asla affetme, aç kalsan da onursuz kalma
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak en mantıklısı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sadece ogrendin. O henuz bilmio
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyo
Cevap sahibi+1 yılAldatildgni bilmio
Soran+1 yılBen aldatmadım aldatmam da
Cevap sahibi+1 yılUmarım. Konu derın aslnda yardmcı olablrm
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKısasa kısas yap sende
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Önce sakin ol. cocugun var mı?
00 Yorumla
+1 yılSakin ol lütfen sağlıklı karar ver
02 Yorumla
Soran+1 yılKorkunç derecede sakinim
- +1 yıl
Üzücü bir durum ama ani karar verme
Sende aldat
04 Yorumla
Soran+1 yılNe işime yarayacak
Soran+1 yılGereksiz
Kesin bilgi mi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet kabul etti
Soran+1 yılDediğim gibi devlet memuruyum. Birikim vs yapamam ama geçinebilirim. En kötü aile evine dönerim
+1 yılboşan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yıl😕😕😕
00 Yorumla
+1 yılBir kere yapan yine yapar.
00 Yorumlaaynını sende yasa ödeşin baska turlu atlatılmaz
00 Yorumla
+1 yılya bir kere aldatan ikinciyde yapar ayrıl gitsib
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsende onu aldat
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değilim.
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında