AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Yapacak bir şey yok sende ne oldu senden aldatacaksın ara Beni bul benimle aldat
Bu durumu degerlendirecek kisi sensin, gerekeni yap
Kendi ayaklarının üstünde durmayı öğreneceksin çocuğun yoksa avantajın var
İşn yoksa ve geri kafalı bir ailen varsa neden evlendin?
Bu ikisi bir arada olunca kızın rızası olsada olmasada evlendiriyorlar ne yazık ki.
geçmiş olsun. konus bence karsına al. sorunlarımız sence ne dıye sor. hayatında bırısı oldugunu bılıyorum de. eger bu hatasını kabul edebıleceksen cözum yolları sun. eger yapamam dıyorsan ayrılmak ıstıyorum de dırek
Yol ver gitsin takma kafana gerçekten seven eş olsun sevgili yapmaz dışarda olmaz benim bildiğim evli değilim ama doğrusu o
Öldürme dava aç donuna kadar al kocandan bütün malın zaten yarısı senin ailen kabul etmiyorsa kendi hayatını kurarsın😉
Ne don meraklısı bir arkadaş bu @NutellaPopisi
@BayNutella onun adı pandik :) @PandikParmağı donsuz bir anlamı olmaz:)
Üyeye gelince sakın affetme bir kere affedersen hep aldatılırsın. Sokakta kalacağımı bilsem affetmem
Donsuz bir hayat düşenemiyorum 🤣
Boşan çok üzüldüm bende işsiz bir kadınım seni çok iyi anlıyorum.
haklısınız gururunuz kırılmıs ıstersen ız ıstek atın sıze yrdımcı olmya calısırım cocugunuz vrmı?
Kendinize bir hayat yolu çizin ve boşanarak bu evliliğe son verin zaten bu evlilik ihanet ile bitmiş
Annene söyle. Bir sürü devlet yardımı var boşananlsr için
kendine iş bulacaksın ilk fırsat ve yatağı ayır hemen
2 yılda insan eşinden soğurum arkadaş. Neydi senin günahın. Zorlamı evlendiniz.
kaç kendini kurtar adam korona olmuştur ona koya koya
Bir is bul calis.. bosan. Bu sekilde omur gecmez.
Bozuntuya verme, tum delileri topla, bosan ve tazminat davasi ac ikisine, donuna kadar al!
Akıllı bir adam
Hayatım diye kaydeder mi
Yaw bir git
Baska troll soru bul
Telefonu normalde vermez bana kavga ettik bu yüzden kac kere bugun gizli aldim zaten. Troll olacak bir konu değil. Çok kotuyum bir yardım fikir
Kimse sana yardım edemez..
Otur konuş neden yaptın ne yaptın diye..
Ailesine söyle..
Bu devir iyice b. ktan bir devir oldu
Sakin ol, gerekli delilleri topla, git boşanma davası aç
Kanıtın varsa kanıtla birlikte gidiceksin avukatına güzel bir tazminat davası ondan sonra ayrıl hayatına bak. Senin adına üzüldüm. Umarım benim başıma böyle birşey gelmez.
çok üzüldüm umarım hayırlııs olur senin için :( doğru kararı vermissin bence
Bu yaşta evlenirsen olacağı bu tabi. hizli giden atın b*ku misali... hemen sıkılmış olay bitmiş
abi o sözün tamamını yazar mısın bir
@Ateşşyyıldırım hızlı giden atın b*ku seyrek düşermiş.
sen mi buldun abi bu sözü saıdkasdao süpermiş
@Ateşşyyıldırım yoo bilinen bir söz. Zamanindan once aceleyle yapılan şeylerden hayır gelmeyeceğine laf sokan bir söz işte
süpermiş abi
Mesajın görüntüsünü al belge olarak kopyalarını falan. ver mahkemeye boşa üstüne tazminat iste
kafasına tavayla vur beyin a. cıklaması geçirsin.. Olmazsa sende aldat
Zor bir konu çocuğun varsa bence fedakarlık edip herşeyi zamana bırak zaman herşeyin ilacıdır
Sıkıyorsa aynı duruma düşte alttan al bakalım karın elin adamlarının koynundan çıkmasın ama sen alttan al olur mu? Zamana bırak nasılsa sana geri gelir, biraz empati kurun!!
Haklısın
Boşan bir iş bul yavaş yavaş toparlarsın üzülme değmiyor baksana
Boşan kendi ayakların üzerinde dur daha çok gencsin geriye kalan tüm hayatini zehir etme
Ne yapmalıyım diye soruyor musun cidden?
Lütfen soru troll olsun
Bence aldatılmanın sebebini araştır sonra da al karşına konuş
Boşayacaksın tabiki de ama kanıtları elinde topla..
Vicdansız ve sadakatsiz bir adamla işin olmaz senin.. üstelik aldatan bir mahluk
Ayrıl tabikide eğer çocuğun yoksa güzel bir iş bulmaya bak kendi ayaklarının üzerinde dur. Ve sakin sakin afetme
Bence kocan uyurken yine telefonunu al ve kocan yerine konuşarak onları ayır (eğer kocandan vazgeçmek istemiyorsan)
Çok midesiz insanlar var ya. Özellikle yeni nesil dahada kötüye gidiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin..
Boşanmayı akıl edemeyip buraya soracak kadar basit olman üzdü
Mesajımi beğenmeyen kezban ve aciz kadınlar aşırı komik NZJSKKXKXKCKCK ailen kabul etmezse işe gir ev tut güçlü kadın ol ne bu başkalarının eline bakma istegi?
Sakin ol hayat devam ediyor sende daha fazla ilgi alaka göster eve bağla Siir dertlesmek istersen mesaj at
Ben, bir şiirin ağlattığı, bir gülün râzı ettiği insanlardanım.
Yazmaya o kadar sebebim varki susanlardanim
Bazen içimde kor olsada yazdiklarimi yakip isinanlardanim
Yazdığım siire bakipta göz yaşları ile kağıti islatanlardanim
Anlaşarak ayrilabilirsinz bugn bunu yapanın devami getrmicegini bilemezsiniz
Teşekkürler tesettürlükiz
Üzülmenizi istemem ama zatn basndan beri zatn sizi aldattigi zatn gitcegi yer açıkçası belli etmiş senin yapabileceğin en güzeli boşanıp çocuğun da varsa yanına alıp kadın sığınma evine basvrmk başka bir şey diyemem
O isme kendi numaranı kaydet. :):
Ooo çok iyi en azından durumu farkettiğini hissettirir 👍🏻
Sen çok fenasın 😄😉
@AyçaSe meleğim ben.
@mervems91 farkına varmazsa daha fena.
Kocanız kaç yaşında ve nereli? Yanlış anlamayın lütfen. Bir şey olmaz söyleyebilirsiniz.
Neden dislike yemişim anlamadim. Ben kötü bir şey mi yazmişim? Sadece nereli ve kac yasinda oldugunu merak ettim. Bir kiyaslama yapacaktim sadece
allah versin belasını sen boşanmaya bak kendi hayatını kur
Canım sen bana özelden yazarmısn aynısını bende yaşadım ailem de geri benim biraz
Delil bulman gerekiyor bolca boşanacaksan yardımı olur
neden altdatiyo acaba kendini bir sorgula hata sende olabilir
Ne alaka yani hata kimde olursa olsun aldatılmak kabul edilmez ne kadar bos kafalisiniz
Ne mal adamsın ya
Karın seni aldatırsa kendini sorgula emi😂
aldatmadigina gore bir sikinti yok sizi aldatiyosa esiniz demekki evde mutsuz mutlulugu disarda ariyo
Aldatmadiginu nerden biliyorsun belki cok profesyoneldir senin gibi?
sen biliyomusun aldatmadigini ben eminim
catgril21 mal sensin senin gibi mallar aldatilir
İyi bir avukat tut kesnine ve tazminat açtır boşan zaten 2 yıldır evlisin aç tazminat hiç kıyma
hayir sakin konusma onunla isin ustu acilirsa daha kotu olur 1 hafta falan disiliyini kullan onu ele almaya calis olmuyorsa konus
hicbirsey olmamis gibi davran kocani seviyorsan bosanma sende olmayipta o kadinda ne bulmussa onu arastir kendini o kadina benzet kendine ceki duzen ver
Beni artik sevmiyorsa bunlar bir ise yarar mi
Dinle beni Allahin ismini cek sabr dile 3 defa nefes al ver Allah yardim eder sakinlesirsin
Evet dinle bunu mutlaka yap caktirmadan kocanin yemegine regl kanindan bir kac damla dok ona yedir bunu yaparsan gozu senden baskasina gormez
senin mutlulugunu bozan kimse asla mutlu olamaz sabrli ol butun erkekler oyle bir kac vakitten sonra gecer sabretmek lazim seviyorsansa sabret hepsi boyle sonra geciyor
O kan ne ise yariyo buyu gibi bisey mi
Dinle beni mutlaka hicbirsey olmamis gibi davranmali ve kocanin o kadinda ne buldugunu arastir izini bul kadinin bunuda anca kocanin telefonundan takip edebilirsin ne zaman nerde gorustuklerini arastir (sakin caktirma kocana telefonuna bak omkariyi takip et ) o kadini arastir kocan onu neden sevmis senden iyi guzel farkli nesi var bul ona benzet kendini
evet en guclu buyu o kan
o kadinin izini bul sonra o kadina bir erkek bul onun uzaktan gizli gorustukleri zaman fotograflarini cek sonra kocana gizli o fotograflari gonder o zaman pisman olur o kadin gozunden duser ama asla kocan bilmesin sen gonderdigini baska bir insanin elinden gonder kocan senin gonderdigini bilirse anlar plan oldugunu
Üniversite okumadın mı? Severek mi evlendiniz?
İki yıllık bir bölüm okudum ama oyle kaldi. Evet severek evlenmistim
Ayrıl direk ayrılmazsan kabullenmişsin demektir yani daha çok aldatır seni
Aynen oyle
malum organını kes ver eline
Telefonu kafasına at 🤨🤨😡😡😡
Umarım nafaka alırsın 🙏 Allah yardımcın olsun
Boşan boşan hiç bekleme donuna kadar al
Offf ya Allah kahretsin
Geçmiş olsun kardeşim, çocuk var mı?
konusmayi denesene esinle olmaz mi
Konustum zaten :(
ne dedi
Yazmış ya ''telefonumu niye kurcalıyorsun' demiş herif. Boşanacağım dediğinde de sende o yürek yok demiş. Demek biliyor bir yere gidemeyeceğini böyle aşağılıyor kadını işte nankör.
@cicimod evet guvendigi nokta bu sanirim
Evet maalesef birçok erkek mağdur bıraktığı eşinin gideceği yer olmadığından emin diye kendilerini fazla özgür görüyor.
Git o kadının ağzına sıç
Ekran görüntüsünü al bosanirken lazim olcak
Çocuğunuz yoksa direkt ayrıl o heriften
Erken yaşta evlenmenin dezavantajı bu zaten
Erken yaşta evlenenler de aldatma çok fazla
Allah yardımcın olsun
Basit bosanacaksin aglamakla elinize birsey gecmez
Hadi ya geçmiş olsun yapacak bişey yok eve alma
Bugün evi boşalt işim var de.