Arkadaşlar haftalardır aynı şeyi düşünüyorum kafam çok karışık. Sevgilimle 2 senedir beraberiz, başlarda mutluyduk ama git gide ilgisiz oluyor her erkek gibi.. Ama bu aralar hep laf kavgası yapıyoruz paraya düşkün olmaya başladı.. Bazen de oluyor ki bana şirin mesajlar atıyor ya da güzel sözler ediyor.. Ama ilişkimizde hep birşeyler eksik sanki. İki kere ayrıldık şimdiye kadar ilki 1 hafta sürdü, ikincisi 2buçuk ay.. Seviyorum onu ama soğudum..
Gelelim kuzenime.. Bana 1 sene önce aşık olduğunu itiraf etti.. İlk başta çok kızdım, sen benim abimsin ne diyosun ya, felan dedim.. Ama hep msn üzerinde konuşuyoruz ve hala da yazışıyoruz.. O bana her defasına bana aşık olduğunu dile getirmeye çalıştı, ben hep bunu dersen silerim seni dedim. Sonra da hiç bir daha ağzına aşk kelimesini almadı. Dün yine Off bana ne yaptın sen, 24 saat aklımdan çıkmıyorsun, ne kadar istemiyorum desen de elde değil, kızma bana dedi..
Sonra kendime kızmaya başladım hem sevgilin var hem onunla konuşuyorsun dedim kendi kendime.. Ama benim ailem büyük ve bütün kuzenlerimle msn üzerinden görüşüyorum. Ben yurtdışında kalıyorum, onlar Türkiye'de. Bir keresinde ona sen yurtdışı için mi beni sevdiğini, evlenmek istediğini söylüyorsun dedim. Ben seni seviyorum ya gerisi boş, sen nereyi istersen orda kalırız dedi. Türkiye'ye gel istiyorsan, benim için fark etmez dedi..
Kafam karıştı kaç kere, bir daha onunla konuşmayacağım dedim ama kopamıyorum..
Lütfen yardım edin ne yapmalıyım? Ne oluyor bana? Nasıl davranmam lazım?
Gelelim kuzenime.. Bana 1 sene önce aşık olduğunu itiraf etti.. İlk başta çok kızdım, sen benim abimsin ne diyosun ya, felan dedim.. Ama hep msn üzerinde konuşuyoruz ve hala da yazışıyoruz.. O bana her defasına bana aşık olduğunu dile getirmeye çalıştı, ben hep bunu dersen silerim seni dedim. Sonra da hiç bir daha ağzına aşk kelimesini almadı. Dün yine Off bana ne yaptın sen, 24 saat aklımdan çıkmıyorsun, ne kadar istemiyorum desen de elde değil, kızma bana dedi..
Sonra kendime kızmaya başladım hem sevgilin var hem onunla konuşuyorsun dedim kendi kendime.. Ama benim ailem büyük ve bütün kuzenlerimle msn üzerinden görüşüyorum. Ben yurtdışında kalıyorum, onlar Türkiye'de. Bir keresinde ona sen yurtdışı için mi beni sevdiğini, evlenmek istediğini söylüyorsun dedim. Ben seni seviyorum ya gerisi boş, sen nereyi istersen orda kalırız dedi. Türkiye'ye gel istiyorsan, benim için fark etmez dedi..
Kafam karıştı kaç kere, bir daha onunla konuşmayacağım dedim ama kopamıyorum..
Lütfen yardım edin ne yapmalıyım? Ne oluyor bana? Nasıl davranmam lazım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer