Sevgilim kafam karışık düşünmek istiyorum diyor?

4 aylık ilişkimiz var her şey çok güzel ilerliyor günde sayamıycağım kadar beni arıyor aşırı seviyor hayatımdan hiç çıkma olur mu ben sensiz yaşayamam iyi ki allah senle beni tanıştırmış seni babamın soyadından vazgeçicek kadar seviyorum iyi ki sana o gün yazmışım diyor benle evlilik çocuk hayalleri kuruyor bana çok bağlı bensiz yapamıyor sürekli beni çok sevdiğini söylüyor davranışlarından falan herşeyden beni sevdiği çok belli uzak mesafe ilişkisi yaşamıyoruz fakat bayram için memleketine gitti 10 günlüğüne gitmeden önce benden uzak kalcak diye hüngür hüngür ağladı üzülme sevgilim falan dedim seni çok özlücem falan filan dedi defalarca ama sonda garip bi şekilde memleketine gittikten 3 gün sonra durup dururken ara verelim benim sağlık problemlerim var psikologa gittim kavgalarımızı mutluluklarımızı anlattım bana sinir stresten uzak durman lazım dedi o yüzden yapmak zorundayım dedi bende tamam dedim sonra bana soğuk davrandı o süreçte ben yakın kız arkadaşımla çok samimi oldum sevgili gibiydim buna kızdı sen git onla sevgili ol hayatına alcağını almışsın dedi trip attı sinirlendi işte bende sevgili değilim falan dedim aynen aynen dedi memleketinden geleceğin zaman yeni bir sayfa açalım bu kavga ettiğimiz zor süreçli sayfayı kapatalım dedim geldiğinde yeni sayfa açalım olur mu dedim oda kafama eserse belki dedi neyse işte bu sefer konuşmamaya başladık storysine benle alakalı efkarlı şeyler attı kavga ettiğimiz zaman sildi ben soğuk davranmasından sıkıldım kendisinden çok soğudum böyle devam etmesini istemiyordum artık senle yapamıyorum falan dedim ama seviyordum tabi oda sana hiç bişey demiyorum dedi sonra zamana bıraktık kafamı toparlamam lazım hiç iyi olaylar olmuyor dedi ama baktım ki işler düzelmiyor durduk yere bu sefer yine mesaj attım yüzüğümü geri istiyorum yeter artık problemini anlatmıyorsun ilişkimiz niye şu an bu halde yüzüğü temmuzda geri veriyosun dedim bana sinirlendi Allah cezanı versin yüzsüz falan dedi kavga ettik takipten çıktı annem araya girdi sakinleştirdi anneme kaç gündür oğlunuz yüzünden ağlıyorum uyuyamıyorum gözlerim şişti falan dedi annemde niye ağlıyorsun dedim oda ara verelim dediğim günden beri ağlıyorum dedi resim attı rimelleri akmış ağlamaktan sonra konu bitti yattık ben buna akşam mesaj attım sevgilim o kızla çok samimi olduğum için sana attığım mesajlar için özür dilerim affet dedim çok uzun mesajlar attım şimdide düşünmek istiyorum biraz dedi ne hazirandayız ve temmuzda gelecek ne yapmalıyım iletişim kurmalı mıyım yazayım mı yazmayım mi bu süreçte işlerin yoluna girmesi için ne yapmam lazım ilişkimizin en zor sürecini yaşıyoruz benden uzak ve kavgalı ayrıyız onla istediğim şey temmuzda geldiğinde buluşup yüz yüze yaşadığımız zorlukları konuşmak bu sayfayı kapatmak ve yeni sayfa açmak bu konuşmadığımız iletişim kurmadığımız düşünmek istiyorum kafam karışık dediği süreçte ne yapmalıyım ayrıyız kavgalıyız ve beni takip etmiyor şu an özür dilerim dediğimde affetmedi düşünmek istiyorum dedi yardım

Sevgilim kafam karışık düşünmek istiyorum diyor?