Daha önce biriyle konusuyodum Şu an iki yıllık bir ilişkim var konuştuğum kişiyi sevgilim için bıraktım sevgilim askerden geldi aramız çok bozuldu geçen gün bana beni çok az sevdiğini falan söyledi soğumuş onu çok önemsediğim için barışmak için yalvardım ama soğudum sanki şu an aklım birden ondan önce konuştuğum çocuğa kaydı çünkü bana çok değer veriyodu napmam lazım kafamı toplamam için ya beynimi yedim resmen
Güncellemeler
+1 yıl
Niye kimse bir şey yazmıyor ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senin için en iyizi neyse ona yinel seni sevene git.
Sevgilimi çok seviyorum ya da öyle düşünüyorum takıntı oldu yalvarmaktam yoruldum artık her kız gibi bende değer gördüğüm ilişkide olmak istiyorum o kafamın takıldığı çocukta sevgilimin arkadaşı
Biliyor musun durumun biraz benim ilişki durumuna benziyor , eski ilişki durumuma yanlış bir şey yapma ben çok acı çektim bu mevzulardam uyku uyuyamadım , takıntı oldu , özlem oldu , acı oldu ama en son baktım gördüm ki kız için döktüğüm tek bir damla gözyaşına değmezmiş.
. ona göre bı karar almadan önce düşün
Düşünüyorum ama çıkmazdayım
Yani ben bı şekilde çıktım o çıkmazlar dan umarım sende çıkarsın. İyi ya da kötü bir karar ver ama bence boş ver gitsin yeni insanlar yeni sevgili
Bilmiyorum ya hem sevgilimi çok seviyorum 2 senedir birlikteyiz hemde artık yoruldum aklım karıştı
Yani belki de artık kanal degistirmek gerekiyordur ne dersin :))
Bende kanal degistirmek istiyorum :)
Sabret ve herkesle konuş kafanı dağıtacak şeyler ile ilgilen yaşın kaç
Konusamam aklımın kaldığı sevgilimin arkadaşı bu nasıl kız diceniz ama sevgilime hep yalvaran taraf ben oldum parası yokken bile yanında oldum o ise ona değer verdiğim için benden ayrılmak istiyo
Yol yakınken vazgeçmesi iyi olmuş ileride daha çok üzülürdün
2 yıldır sevgiliyiz ben onu hersesiyle kabul ettim bekledim ettim ama 3 gün önce ayrıldı evine kadar gittim yalvardım ama artık akıllandım değer görmek istiyorum yani
Hiç kimseyi çok sevmeyeceksin bu devirde, sevsen bile belli etmeyeceksin
Gerçekten öyle o beni ilk başta bıraktı bende baska biriyle konuştum çok değer veriyodu bana o yazınca çocuğu engelledim iki senedir hiç aklıma gelmedi ama artık doldum yani kafam bir anda oraya gitti
İkisini de unut ve yeni birisini bul
Daha önce sevgili yapmadım hiç işte bu sevgilim ilk sevgilim o çocuklada konuştum sadece ama aklım onda şu an galiba ilgisilikten yoruldum sevgilim artık seni çok az seviyorum dedi o gün çok üzüldüm ama şimdi duygularım silindi akıllandım sanki
İlk olduğu için zor unutursun yaşın kaç ve her zaman ilgiye muhtaç mısın
19
Unutamam gibi geliyor bana ya bilmiyorum kafam çok karışık
Elini yüzünü yıka şu anda ve bir barsak su iç
Niye,😂
şu an kendini toparlaman için 😊
Ben kendimi toparlıyamiyorum eve girmiyorum 3 gündür arkadaşımda kaldım sonra İzmir'e kuzenimin yanina gittim bugün eve geldim kafa karışıklığı geldi gene
Senin her zaman konuşmaya ihtiyacın var
Oyle çünkü gerçekten 2 yılda çok yiprandim 10 yıl gibi geldi
Her zaman konuşmak ister misin iki dost gibi
Burdan konuşuyoz zaten
Sürekli yorum kısmına girmeyeyim. Uğraştırma beni
Burdan konuşalım istemiyosan sıkıntı yok
Ben sana yardımcı olmak istiyorum ve buradan uğraştırma beni
Sağol bu kadar konuştuğun için yine burdn yazarsan cevap veririm teşekkür ederim
Buradan yazmam normal mesaj atmak bu kadar zor mu be
Sen bilirsin iyi akşamlar
Hayırlı geceler