Kafam çok karıştı sizce napmalıyım?

Bi karaoke programında biriyle tanıştım şu an sadece arkadaşız. Zamanla birbirimize olan samimiyetimizi arttı hergun konuşuyoruz herseyimizi paylaşıyoruz. instada ekleştik fotoğraflarını vs gördüm kendisi beni daha görmedi. Baya yakışıklı biri ben onun yanına pek yakışacak bi tipe sahip değilim. Beraber zaman geçirmekten sohbet etmekten keyif aliyoruz. Kendisinin dış görünüşe çok önem verdiğini hissediyorum çok belli de etti. Ben fiziksel engelli biriyim skolyoz ve kalp hastasıyım çok zayıf ve kısayım olurumuz hiç yok. Kendimi hiç göstermeden arkadaşça devam mı edeyim yoksa kendimi göstermeden zamanla ondan uzaklaşıyım mi yoksa kendimi gösterip ne olacaksa olsun mu? Beni begenmiyeceginden eminim hiç ona da hayal kırıklığı yaşatmak istemem bende üzülmek istemiyorum. Kendini hiç göstermediğine göre ya çok güzelsin ya da hiç değilsin demişti bende çok çirkinim diyip gülmüştüm. Bana herkesten samimi yaklasiyor ve güveniyor. Ama dış görünüş onu çok etkiler bunun farkindayim. Kafam çok karıştı sizce napmalıyım bu çocukla?
Kafam çok karıştı sizce napmalıyım?