Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Hem sana küfrediyor hem de gizli gizli hesap açıyor. Yani tabii ki sosyal medya kullanmaya hakkınız var ikinizin de ama ortak karar almışsınız ve o buna uymamış. Gerçekten düşünüyorum da bu adamla omur zaten geçmez. Bence kurtul. Hazır bahanen var kavga ediyorsunuz ipini çek ve bir nefes al. Saçını boyatıp boyatmamak onu alakadar etmez o saç senin çünkü ve bu zaten büyütülecek bir şey değil. Fotoğraf çekip wp duruma atmak da son derece normal. Tanıdık eş dost görüyor sadece ve sevgilin de görebiliyor gizli saklı değil. Kendi suçunu örtmek için debeleniyor. sektir et.
Çok şükür ki bitti
Benim erkek arkadaşım da bırak duruma fotoğraf atamayı pp’ye krndi resmimi atmayı dahi istemiyor kıskanıyor arada pp yapıyorum kızıyor tartışıyoruz ama 6 aydır sevgiliyiz kesinlikle böyle hakaretlerde bulunmadı tek bir küfür dahi duymadım ağzından. Ve bana sevgilin saplantılıymış gibi geldi, tabi ilşkinizin durumunu tam olarak bilmiyorum bu bilgilerle de ne desem yanlış olur. Lakin bu durum da elbetteki sen haklısın senin ona onunda sana saygı duyması gerek bir şeyi istemiyorsanız birbiriniz için vazgeçmeniz fedakarlık yapmanız gerekir. yoksa böyle çatışmalar yaşarsınız, erkek arkadaşının senden habersiz insta açması heleki habersiz açmadı hiç doğru değil ben yaparım sen yapamazsın gibi bişey olmuş çok yanlış ve onur kırıcı bir hareket
Evet işte saplantılı birisi numaramı değiştirdim işten çıktım ve ayrı şehirlerdeyiz zaten ama peşimi bırakmaz sa diye korkuyorum
Ben de diyorum ki nerede yanlış yapıyorum. Demek ki küfür edip tehdit savurmak lazımmış. Yoksa sevgili bulamayacağım galiba. Sana bu kadar küfür ve hakaret eden birisiyle hala berabersen neyle karşılaşırsan normaldir bence. Adam seni egolarına alet ediyor resmen sen hala bir ikilem içindesin. Yol ver gitsin Allah aşkına yaa. Bak o zaman nasıl peşinden koşarak geliyor o zaman görürsün.
Bitirdim ki
böyle küfürlerin hakaretlerin olduğu bir ilişkiyi halen sürdürüyorsanız sizde bir sorun var demektir mutsuzluğunuzun garanti olduğu bir ilişkidesiniz psikiyatrist olarak önerim yol yakınken dönün
Bitirdim
çok isabetli bir karar aldınız. bunun aşk ile uzaktan yakından alakası yok. size tavsiyem ilişkilerde ilerlemeden önce gözlem yapmanız
Kesinlikle haklısınız
psikiyatrist olarak net söylüyorum gözlem yapmayanlar evliliklerinde hep mutsuz hayatınızı iyi yönetmeyi bilmelisiniz esen kalın 🤗
Cevap
19Cevap
Ya böyle okuzle nasıl berabersn? Ne kadar saçma iliski.. Konuşma tarzı terbiyesiz ya.. onami sorucan sac boyasini. Tam köpek. Birisi benle öyle konussa onu silerim engellerim
Bitirdim zaten
Yol ver gitsin o kimde bunları sana söylüyor. Ben daha sevgilimden bir kere bile şu fotoğrafı kaldır dediğini duymadım. Ki duysam yol veririm. Sana değer verenlerle ol
Ayrıldım sonunda
o aranmaya başlamış ama sana müstehak ben seni onunla beraber olduğun için baştan suçlu buldum, çekeceksin tüm saçmalıklarını şikayet etme buradakilerin sorunu değil.
Ayrıldım
Asla yapmam
Bu adam mal kusura bakma kızım bu adamdan sana hayır yok baksana bir bk bildigi yok yag gibi üste çıkip suçunu bastirmak amac ve anca tehdit etmek böyle biriyle ilişki yürümez ayril bu mal oglu maldan seni ayrildigin için tehdit etmeyede kalkarsa polise git ailene söyle bunun gibilere ve tehditlerine gelme papuç bırakma zc ağzına bunun benden tavsiye bunlar sana. ve sen haklısın...
Ortada bir ilişki yok siz neyin tartışmasını yapıyosunuz anlamadım ki. Bir de küfürlü konuşacak kadar aşağılık birisi ile halâ nasıl diyalog kurabiliyorsunuz anlamıyorum valla.
Seni bu kadar ezik görmesini ve hala onunla birlikte olduğun için sen suçlusun
Bitirdim ki
Boyle hanzoları cok arıyormusun Allah askına. Sen en kısa yoldan bundan kurtulmalısın bence
Ayrıldım
Iyı sevindim adınıza. Gecmıs olsun
Aynenbenim kocam Allahim nasil sacma sapan seylerden uste cikmaya calisiyor utanmadan vay be alkislanacak insanlar bunlar
Herif tam bir kıro ayrıca potansiyel bir katil. Böyle insanların yeri kadınların yanı olmamalı.
P*ç kurusuna bak onun kainatını kaydırırım. Ne biçim konuşuyor muhatap bile olma şu haysiyet yoksunu ile
Ayrıldım çok şükürr
Genelde böyle erkekler her boku ama karşsındakini kısıtlar yarın bununla evlenince sana iftira bile atar yol yakınken dön evlenince psikilojik şiddet yerine fiziksele döner bir insan 7 sinde neyse 70 misinde odur
Bitti zaten allaha şükür
Geçmiş olsun kafana takma bende 7 ay önce aldatildim benden gizli her boku yiyen birisydi gerçek bir seven çıkar karşına umarim.
Bu kadar rezil bir adamla hala birlikte değilsindir umarım
Yani sizle bu denli saygısızca konusan bir varlıkla hala hakli haksız muhabbeti. Iliskiyi gözden geçirin derim
Böyle erkeklerle konuşulmaz direk engelle kelimelerine değmez
Adam sıkıntılı kurtul ondan ne var ya iş yerinden foto atsan
Ayrıldım çok şükür
Ve sen de böyle biriyle hâlâ birlikte olduğun için ikinize de müstehak.
Ayrıl elin psikopati yüzünden sana bişey olacak sevgilim var diye hava atamadan gidiceksin
Çok ariyormusunuz böyle ahlaksizlari çok merak ediyorum
Hala neden sevgilisin bu kabadayıyla
Bitirdim
Bitirsen ne olcak bu insan senin peşini bırakır mı gör bak yazıp arayıp duracak başına iş aldın sen böyle birini hayatına alarak
Ya baya aradı zorladı etti ama şimdi numaramı değiştirdim kimseye de vermedim şehirlerimiz de farklı zaten
Gelir şehrine çalıştığın yere
İşten de ayrıldım ki
Yazık oldu bir gereksiz uğruna işsiz oldun
Yok zaten çıkıcaktım üniversitesi sınavına hazırlanıyorum
Sen iyimisin bundan direkman ayrıl
Bitirdim zaten
Ayrılmak için ölmeyi mi bekliyorsun..
Ayrıldım
Cok ariyonuz mu boyle alagavad lari?
Buna kahbe üstesine şuç bastırmak deniyor 😂😂
Suç
Aynen öyle
Çok sinir bozucu ama ya böyle insanları hiç sevmiyorum hani özür dilemek varken ne bu küfürler falan ne kadar çirkin bir tavır
Gereksiz işte
Boşver yoluna bak hayat yanlızda güzel 👍
bırak su salagı yaa valla daha iyisini bulursun
Ayrıl şu maldan bu ne saygısızlık
Niye hayatında tutuyorsun bunu?
Ayrıldım
sen haklısın konuşma tarzı da çok itici ayrıl
sen haksızsın çünkü böyle biriyle birliktesin
Bitirdim ki
O küfür etme hakkını kimden alıyor öyle ya
Sana küfür ettiği için sen
Kadına nazik davranamıyo mu ya bu çok yazık