Güncellemeler
1 yıl
Ve ben yarın için izin alacaktım izin günlerimiz denk gelmiyor beraber zaman geçirelim diye. Bana dediği şey kuzeni olunca beraber zaman geçiremezmiy mişiz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşim astsubay, ben özel sektörde çalışıyorum sabah 8 akşam 6 pazar günleri izinliyim.
Eşimin kuzeni bulunduğumuz şehire 1 saat uzaklıkta okuyor. Bugün işyerindeyken eşim mesaj attı kuzeni bize gelecekmiş bu akşam ve salı gününe kadar bizde kalacakmış.
Ben pazar günü izinliyim eşim o gün nöbetçi ben çocukla evde tek mi oturacağım.
Zaten bir gün evde kalıyorum dinlenmek istiyorum ve eşim bana sormadan böyle bir plan yapmasına tepki gösterdim diye ben kötü ilan edildim.
Bu durumda kim haklı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen haklısın tabi senin iznini almadan eve yatılı misafir çağıramaz. Üstelik evde baş başa kalacaksınız sıkıntı
Bir iki gece kalsa tamam eşim de evde olsa tamam dicem. Yarın izinli pazar sabah gidecek pazartesi sabah gelecek ben bütün aynı evin içinde napacam çocukla.
Olmaz öyle, kocan bunu düşünemiyor mu? Aklam yatmaya gelsin, gündüz dışarı çıksın
Çıkıp dolaşır belki Pazar günü. Evde ni duracakmis çocuk. Yaşı kaç? Ikiniz de haklısınız
20-21 yaşlarında
Yaşı da varmış. Baska bir çözüm bulunmalı. Yanında gotursun
Çocuk kaç yaşında peki bide ya siizn libido yükselirse neler olacak suçlusu kim
Ne libidosu ya böyle bir adama libidomu yükselir
Eşine değil gelen cocuga demiştim
işte bu gibi sepelerden askerden polisten eş olmaz deniyor
Sen haklsn
Sakıncalı durum
Çocuk yaşı önemli büyük mü
20 ya da 21 yaşında olması lazım
Yani sen bir şey düşünmesende o ergenlikte bir erkek belki sana karşı bir yaklaşımı olacak eşin çekinmiyor mu
2 gün baş başa tek kalacaksınız yani
Ve bunu utanmadan aileme de söylemiş bugün cuma günü diye aradığında annem bile o kocan seni çocukla nasıl aynı evde bırakıp işe gidecek diyor kafayı yicem çocuğu almaya gitti otogara
Sen bunları söyledin mi
Ben bu çocuk ile nasıl yalnız kalıcam dedin mi
Sen sessiz kalırsan tabi o da ister
Söyledim tabiki sen pazar günü yoksun ben napacam evde tek mi kalacağım dedim kardeşim sayılırmış bir günden ne olacakmış
Sence çocuk nasıl biri yani bir şey yapabilecek birisi mi
Haklısın bacım
Son durum ne
Geldi akşam yarım saat oturup yattım şimdi de işe geldim ikisi evde
Yarın evde olacak mı