Kim haklı bi durumda?

Samimi olduğum bi arkadaşım 2 ay önce falan buluşalım mı diye mesaj atmıştı ben de işyerimde sıkıntı olduğunu moralimin çok bozuk olduğunu stresli bi dönemden geçtiğimi söyledim. ama işler çözülünce ben sana yazıcam rahat rahat buluşuruz da dedim.2 aydır çok bişey konuşmadık sadece üni ders kayıtları için bi ara konuştuk 2 defa falan. bi de 1 Eylülde hukuk okuduğumuz için adliyeye gitmiştim ordan bi kendi resmimi atmıştım ona.4 eylülde de üni sınıf grubundan 10 kişi meyhaneye gidelim diye plan yapmak istediler ben de 27 eylülü önermiştim. arkadaşımı aradım okulla alakalı bi şeyi ona hatırlatmak için açmadı ne oldu falan yazdım. benle buluşmadın yazıcam dedin yazmadın gitmişsin 27 eylülü önermişsin ben de zannediyorum ki işlerin daha bitmedi çocuk nelerle uğraşıyor, ama sen tarih önerecek kadar müsaitsin demek ki. üstüne 27 eylülde bizim en yakın ortak arkadaşımız askerde sen hiç onu da mı düşünmüyorsun bu çocuk askerde zaten ekim ortalanmadan gelecek onsuz meyhaneye gidersek nasıl açıklicaz sensiz eğlenmeye gittik mi dicez gelmek istediğini ikimize de söylemişti biz senin gelmeni gerçekten önemserdik sen gerçekten çok bencil bi insansın dedi.

Kim haklı bi durumda?