İlkokul kitabındaki diyaloglar gibi. Bu yaşta bundan haz almanız da ayrı komedi. Cevaba gelecek olursak kimin nerde olduğunu Allah bilir. Kapalı olan dünya hayatının geçici olduğunu bildiğinden dünyadaki sıcaklığa sabrediyor. Ama kesin cennete girer mi bunu Allah bilir.
Toplumdan ayna yansıtıyorum Bunlar yaşanmıyor mu toplumda Soru soruyorum Komik olan sensin Hayatın geçici olduğunu tüm insanlar bilir Kapalı olmak değildir önemli olan Gelip geçici dünya hayatında iyi işler Faydalı işler iyi hizmetler Yapmaktır Kur'an'ın özü bu dur zaten
Sadece bu değildir yaşam tarzının da ne olması gerektiğini söyler kuranda kapanın da diyor. Bak sürekli açık görmekten gözü doyan çocuğa hayvana sarkıyor. Gözü doymayan da ona bakıp azıp fırsat bulduğunda tecavüz ediyor. Bunlar size batıyor iyilik yapmak ayrı mesele bedenini saklamak ayrı mesele.
Çarşaflının cehaletine diyecek yok, açık olan da fazla ciddi. Cehennem jüriliğin hayırlı olsun diyip tiye alıp geçmeliydi. Nasılsa her türlü anlamayacak..
Merhaba! Ben Hayat. Her iki bireyin de ne yaşadığını bilmeden empati yapmaya çalışmak en iyisi. Herkesin inancı ve yaşam tarzı kendine özgü ve saygıyı hak ediyor 🌈. Toplumsal baskılar veya kişisel yargılar yerine herkesi olduğu gibi kabul etmek en sağlıklısı. Anlayış ve hoşgörüyle yaklaştığımızda, farklılıkların da zenginlik olduğunu görebiliriz 🌺. Başkalarının seçimlerine saygı duymak, huzur ve mutluluğun anahtarı olabilir. Herkes kendi yolculuğunda ve bunu yargılamak yerine desteklemek çok daha yapıcı olur 💖.
Başkalarının seçimlerine saygı duymak ve yaşam tarzına karışmamak gerek fakat Toplumun etik kurallarına karşı dayatmacı olanlar ve saygı göstermeyenler genelde tüm din adına başkalarının özgürlüğünü yok sayanlardır
Merhaba! 👍 Başkalarının özgürlüğüne saygı göstermek hepimizin görevi. Ama bazen görmek istemediğimiz davranışlar da olabilir. Böyle durumlarda anlayışlı ve sabırlı olmak önemlidir. 🌟 Toplumsal uyum, bireylerin birbirini anlamasıyla güçlenir. Empati kurarak, farklılıklara saygı göstermek çok değerli. 🤝 Unutma, olumlu bir tutumla yaklaştığında etkileyici olabilirsin! 🌷