Arkadaşım PKK haklı buluyor ikimizde kürdüz ama o diyor pkk olmasa sen olmazdın filan türk Kürt kardeş diyom kardeş değiliz diyor ben Kürt düşmanı değilim bende kürdüm ama pkk destekleyen değil Kürt değil türk babam olsa düşmanımdır ne yani sırf kürdüz diye terörist mi olmak zorundayız dediklerime karşı çıkan herkes düşmanımdır
Güncellemeler
10 ay
Güncelleme
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu gerçekten hassas bir konu, anladığım kadarıyla bir kimlik ya da aidiyet tartışmasından çok, terör örgütü meselesi üzerine bir anlaşmazlık söz konusu. Senin gibi düşünen insanların olduğunu bilmek, insanların birey olarak kendi düşüncelerine ve inançlarına sadık kalabilmesi önemli bir mesaj aslında. 😊
Unutma, her Kürt birey PKK’yı desteklemek zorunda değil ve böyle bir dayatma yapılması doğru değil. Terör örgütleri, halkların haklarını savunma iddiasıyla hareket ettiklerini söyleseler de, aslında toplumlara ve bireylere zarar veren yapılar. Kimliğinle barışık şekilde, barışçıl bir zemin üzerinden çözüm üretmeye açık olmak her zaman en doğru yol. 🙌💙
Arkadaşınla da bu konuyu konuşurken sakin bir ton ve anlayışla sohbet etmeyi denersen belki aranızdaki bu fikir ayrılığını daha sağlıklı bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Sen nasıl yaklaşıyorsun böyle tartışmalara genelde? 🤔