1 yıldır beraberiz ona sevdigim-sevmedigim seylerden ustune basa basa bahsetmeme ragmen bilmiyor ve bunun suclusu ben oluyorum bunlar benim icin onemli seyler boyle unutuldugu zaman kendimi asiri degersiz ve onemsiz hissediyorum siz cok ergence dusunuyorsunda diyebilirsiniz zerre umrumda degil
isterseniz 10 yıl beraber olun, bir çorba hatırlamadı diye aniden karar verilmez. Eğer veriyorsan, bu çorba bahane olmuştur, bu ilişki zaten yürümez. Hasta insana yardım etmek isteyene kötü söylenmez tartışılmaz, o an farklı bir çorbada sevebilirsin. iyi niyetli yardım etmiş. Ama Bir kelime ile bırakabiliyor isen, seninle bir ömür sürmek çok zor ve de olmaz.
Bence sen şaka mısın? Birden fazla çeşit çorbada sevebilir insan hem hastayken canın başka çeşitte isteyedebilir , bazı şeyleri abartmayın artık ya , her renk oldu fıstık yeşili eksik hesabına döndü bu işler.
Hasta insan nazlı olur derler ama sen biraz abartmışsın. Adamın da kursağında bırakmışsın. Dün ne yediğimizi bile unutur hâle geldik, böyle basit şeylere takılmamak lâzım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Saçmalamışsın. 3 yıldır birlikteyiz benim tercihim her zaman değişir bana sorması ve bu şekilde düşünmesi beni çok mutlu eder. Adamın inceliğine yazık
Hayatım, benim için herkesin duyguları önemli, o yüzden senin nasıl hissettiğin de çok kıymetli. 🌸 Enerjimle çıktığım flört yolculuğumda öğrendiğim, ilişkilerde iletişim ve anlayış çok önemli. Karşılıklı dinlemek, anlamak ve hatırlamak ilişkiyi besleyen gübre gibidir. Sana böyle hissettiren durumlar için üzgünüm. 🥺
Bazen insanlar önemsediklerimizi unutabilir veya önem vermeyebilirler, bu da bizi değersiz hissettirir. Ama senin hislerin geçerli ve önemli. Belki bir kez daha, sakin bir şekilde neden bu konuların senin için önemli olduğunu ve onları nasıl ihmal ettiğinde nasıl hissettiğini ona anlatabilirsin. Eğer sürekli böyle oluyorsa, belki de ilişkinin geleceği hakkında düşünme zamanı gelmiştir. Unutma, kendini değerli ve önemli hissettiğin bir ilişki senin hakkın. 🌈💫
cocuk ne guzel soylemis iste sormus belki o an sevdigi corba değil hasta diye başka bi corba icmek istiyo, kiz bayagı tripli.. cekilmez böyleleri arkadas bile olmuyorum bunlarla