AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Ondan intikam almaya uğraşırken kendini yıpratırsın çirkinleşir bazı şeyler hiç uğraşma hayatına bak önünde uzun bir hayat var
Kisacik hayati baskalari icin berbat etmeye deger mi bosa gitsin. Onunla daha fazla zaman kaybetmezdim.
Ben boşanırdım. Allah'a versin hesabını. Çoluk çocuk yoksa da, varsa da kendi ayaklarım üzerinde durana kadar nafakamı alır, sonra da yoluma bakardım.
Sen mutlu ol önüne bak illa pişman olcak ayaklarının üzerınde durman daha iyi belli mi olur hsyırlısı budur karşına naif bir insan çıkar
Eşim beni aldatirsa eğer onu sandalyeye bağlayıp yatagimizda başka kadına kayarim günlerde o eziyet ona yeter
noldu şimdi kocam beni tatmin edemiyo diyince de siz aldatıyosunuz o zaman bişey yok size yapıldıgı zaman aglayıp zırlayıp kıvranıyosunuz hiiç boşuna zırvalama
Benzer şeyleri çok defa söyledim bu sitede azıcık cinsel sorun olsa büyütğrler boşarlar.
Ver yolu gitsin hayatına bak al paranı önüne bak ruhunu yorma sen herşeyden önemlisin bunu unutma 💫
Boşanmak en doğru karardır bence tabi ortada çocuk yoksa.
Ikiside hem bosa hem surundur cocugun varsa velayetini al
Once neden aldattığını sorgula, suçun kökünü bul sonra bakarsın çaresine.
Buna ne gerek var. Sebepi mi olacak bir de
Evet olacak. Bir kere de olsa suçu kendinizde arayın.
He oldu. *ruspuluk yapicaksiniz evlenmeyin. Sende sebepi varsa aldaticakmisin? Mesela cinsellik üzünden?
Çok dar bakıyorsun hayata. Ya da yaşın küçük. Bu seyler bir sey değil.
Yani sen aldatirmiydin? Meraktan soruyorum
Ben büyük konusmam. Ama sırf cinsellik icin aldatmam.
Zaten ayri yasayarak sogutmussnz birbirinjzj keske ayni evde cozseydnzde bu olmasaydi
Bele
Süründürmek ne demek? Ne yapacaksın da süründüreceksin mesela? Ne yapabilirsin ki! Hiç bişey yapamazsın.
Kurtulmak istiyorsan boşanırsın olur biter
Durumu iyi degilse nafaka istemeye gerek yok bence herkes baksın hayatına en güzeli o
Durumun iyi değil aldatmasaydı hiç birsey almazdım
Bosver sende beni al 😀
Gel tanısalım 👍🏻
Bence de hayatına bak paranı al , mutlu oldugunu gördüğünde zaten ona en büyük intikamın olacak
Boşver al paranı bak hayatına öteki dünyaya sakla geri kalanını
Erkek dediğin arada aldatır kizim. Eski kadınlar kocaları aldatsa da sesleri çıkmazdı. Siz de öyle olun biraz
Onu geçiceksin eskiden kadınların eli para tutmuyodu okumuyodu mesleği yoktu her türlü zulme boyun eğiyodu çünkü mecburdu kafan mı güzel senin
Mesleki karıları da görüyoruz. Boşanmayıp göz yuman çok.
Oda aldatsin ozaman. Ne kadar igrencidiniz. Insallah aldatir esiniz. Haberleri görmiyormusun, kadin nasil aldatan esini öldürmüs. Aldatirsan ölmeyi hak ediyorsun
Bide süründürerek mi zaman harcayacağım 😂 zaten vakit kaybıymıs karma çözer işi 🤗
Eğer içinde varsa bir nefret çıkar ondan çıkarki rahatla
Kendi hayatına bakmalısın. İntikam, zamanını daha fazla boşa harcamak demek.
Böyle bir adamla uğraşmaya değmez elini yıka nafakanı al keyfine bak kör şeytanından bulsun...
Aldatma canın istiyor ama bahane arama boşa öyle yap
Nafaka koparmaya bak
Napcan davayı yıllarca uzatıp
Sen de yorulcaksın maddi olarak
Al paranı hayatına bak uğraşma intikam işleriyle boşa yorma kendini
Ayrıl hak etmiyor 3 ayda ayrı kaldın diye boşanmış sayılmazsın
Ben olsam öyle bir giderdim ki yüzümü goremez ömrü boyunca sesimi bile duyamaz. Intikam bence basit insanların işi güçlü olanlar sessizce gider👍
Nafakiyi eiz ne kadar evli kaldiysaniz o kadqr sure icinde alabileceksiniz ama
Protokolde evlenene kadar yazdırdık
Onu bilmem ama onceden bosandiktan sonra hep oduyordu bir erkek bosandigi kisiye nafakayi ama yeni hukumde ne kadar evli kaldiysa
Boşver intikam almayı. Herkes kendi kalitesini belli eder. Sen çizgini bozma ve boşan. Hayatını yaşa.
Süründür tabiki kız parasını ye kendine bakım yap acıma da ne boşanması
Süründürülerek boşanılır bir kere yapan yine yapar
3 temel kuralı uygularsan ıntıkamın alasını alırsın SIMDI SORUYORUM INTIKAM ALMAK ISTIYOR MUSUN?
Bile bile devam edebileceksen et intikam derken ne düşünüyorsun
Onunla kaldığın sürece canın daha çok yanacak sonuçta onun seni sevmediğini artık biliyorsun hem süründürecegim diye sen pişman olursun
Öna bu pis huyu en büyük ceza dır bence yasal haklarınızı alın we kendi hayatınıza bakın intikam tencereye girmez
boşanıp ta ne yapıcan başkasına gitsen oda aldatır boş ve sineye çek gitsinyada sende keyfine bak
Bosanmak o kadar kolay olsa onca kadin halen evli kalmazdi. Tekrar dusunun derim
İnceldiği yerden kopsun bırak al paranı hayatına bak.
ben de olsam aynı şeyi yapardım. Önüne bak kardeşim
Tek celsede boşanılır, o serefsizin yüzünü ne diye görecen kız
kadın olmayı başarabilseydin aldatılmazdın şimdide otur ağla ntikammı alsam paramı koparsam diye
Kadınlık sadece yatakta mı oluyor? Ozamn anlatıyım eşim iktidarsızdı ve ben hiç istekli olamıyodum ona karsı girmesi cıkması 2 dkyı bulmuyordu bende o ne zaman isterse ozmn beraber oluruz üzerine gitmicem diyordum onun psikolojik sorunu cok fazlaydı işini batırdı bankalarada 900 bin borcu var ve ben çalısıp evin kirasını ödüyordum eve yemek getiriyordum yoksa ekmek alıcak parası bile yoktu ben yinede her koşulda yanndaydım şimdi ben mi kadın olmuyorum?
konunun içeriğini bilemediğimiz için ona göre yorum yapıyoruz şimdi sana hak veriyorum rabbim sabır versin sana
Aldatmani sebepi olmaz. Aldatan insanlat ölüm cezasiyla cezalandirilmali
Seni esinde seni aldatir insallah
@hshhajjlslsld eşim yok çok şükür hafta sonu takıldıklarımda hafta sonlarında kalıyor sıkıntı yok ne b.. yerse yesinler sen dert etme yani
@hshhajjlslsld bir konuyu uslub çerçevesinde tartışamıyacak kadar düşük bir zeka kapasiten olduğu için hakaret e sığınıyorsun (:
Senin gibi ler hakaret baska bir sey hak etmiyor. Aldatmayi birde normalmis gibi anlatiyorsun
@hshhajjlslsld ismin cismin kendini belirten bir objen yok millete burda yalandan hakaret ediyosun (:
Gercekler zoruna gidiyor
çoğunuz nafaka için evleniyorsunzu
bırakın bu ayakları
sizden ne eş
ne anne olur
Esin insallah seni aldatir. Nafakayi borak böyle p*cler olmeyi hak ediyor
rusla aldatsa bosama derdim cunku mukemmler. turkiye oylesi bulmak cooook zorrrr. guzellik olarak
Rus seni ne yapsin. Insallah esinde seni aldatir
Ne kadar evli kaldiniz ne zaman evlendınız?
biraz sürünsün sonra da boşa işte
Boşanırım birdaha da kesinlikle onunla konuşmam
Boşver ablacım paranı al yoluna bak.
Bir daha yapan bir çok defa yapar.
Sizin gibiler yüzünden evlenemiyoruz
Neden kendine güveniyorsan hata yapmıcaksan korkun kime?
Soruyu soran arkadaşım, kimine göre aldatma başka biriyle sevişmektir, kimmine göre aldatma burada karşı cinsle yazışmaktır. Bilemezsin. Sonrada mahkemeye veriyip süründürüyüm hayatı boyunca acı çeksin.
Karsi cindke yazismaktir derken? Benimle yazisir diyorsun? Yoksa cinsel anlamda
@hshhajjlslsld cinsel manada olmasinada gerek yok. Evli kadinin baska erkeklerle iletisime gecmeside aldstma sayilabilor kadin oyle disinmrsede
Ne demek ya? Evli erkrkler neden baska kadinlarla yazismasi aldatma sayilmiyor. Oldu canim. Kadin yaptimi aldatma, erkek yaptimi degil
Aldatan koca ölmeli
@hshhajjlslsld ben oyle demedim. Aldatmanin tanimi herkese gore degisir. Mesela kocan seninle bu konuyu yazismandan rahatsiz olur. Ama senin umrundada olmaz.
Bana göre evli erkegin burda isi olmaz.
@hshhajjlslsld evli kadininda olmamali?
Banane yeter artik. Hep erkek aldatiyor birazda kadinlar aldatsin
@hshhajjlslsld sen bilirsin. Baska yapraklar arayisinda isen
Ben aldatmam, beni aldatani öldürürdüm. Ama aldatan kadinlari srviyorum
@hshhajjlslsld bu iste herkes ayni. Aldatmak condiyetten bagimsiz.
Bosan gitsin intikam bos is
Boşanman yeterli bence haklarını da al bırakma
Boşanılır yapan bir daha yapar
Boşaaaaaaamak en mantıklısı uğraşamam
Uğraşmaya bile değmez
Paranı al hayatına bak.
İlk süründür sonra boşan 😅
Intikam ne ya. Hala aşık mısın.
İntikam mı nasıl alacaksın, peki?
Çocuk yoksa boşan derim
Ayrıl gitsin ne uğraşacaksın
Boşanılır. Hiç vakit kaybetbeye gerek yok.