Evde kalmış demez dul der 1 kocayla bile yapamadi Allah bilir ne kusuru vardı der severek biriyle evlenirsin olmayıp bosanacagin zaman tüm erkekleri elden geçirdi yakında 3. yu alır der. şimdi boşandıda her dışarı çıktığında biriyle cinsellik yasamissin gibi bakar zorbalarlar. Bırak evde kaldı desinler en azından yapmadigin şeylerden yargilanmazsin.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılMilletin dediğine göre hareket edecek biriysen milletin ağzında söz bitmez sana söyleyecek, bu durumda ne yapacaksın hep aman millet bir şey demesin diye mi yaşayacaksın? Evde kalmasın dememeleri için evlenip boşanırsan bu kez dul diyecekler 😄 Yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmuş olacaksın yani... Bizde ki toplumun en büyük sorunu bu zaten "Elalem ne der?" diye yaşamak...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak için eğlenilir mi bu neyin kafası, ayrıca o zamanda boşanmış diyecekler ki evde kalma diye bir şey yoktur ki bunu demeleri boşanmış demelerinden iyidir ki bu da kötü bişey değil, sen asıl milletin lafını boşvermeyi öğren böyle karakulle peşinde olmak yerine, senin gibilerin evlendiği adama yazık
00 Yorumla
+1 yılDul kaldıktan sonra cinsel obje gibi bakacak çoğu erkek bu durumdan rahatsız olacaksın bosadigin kişinin ahı tutacak lanet biriyle sırf yakışıklı diye evlenip ilk eşini mumla arayacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılDemezler o zaman.
00 Yorumla
+1 yılNe gerek var? Bosaninca da dul bu diye dislayacaklar. Hic evlenme daha iyi bence. Egitime, is hayatina odaklan. Cok rahatsizsan cevrenden sehir degisikligi yap.
Temmuzda 30 olacagim, bana hep diyolar mesela ben umursamiyorum...🤠03 Yorumla
Soran+1 yılYok açıkçası bende evlenmek istiyorum ama cinsellik için konuşuyorlar benimle sadece
- +1 yıl
Duzgun birini bulursan ve kafana yatarsa evlen. Onun disinda evlenme
- +1 yıl
👏👏👏
Sırf evde kalmış denmemesi için evlenip sonra boşanmak nasıl bir mantıktır Allah aşkına yaa yapmayın böyle şeyler evlenmiş olmak için evlenmekten vazgeçin artık her şey gibi evlilikte çocuk oyuncağı oldu resmen
05 Yorumla
Soran+1 yılAilem baskı yapmaya başladı artık kafama uyan biride yok
Soran+1 yılKiz belkide boşanmam aşık olurum
Soran+1 yılOlabilir jdjdjehdhehebsb
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Senin bu zihniyetin yüzünden evlenemeyen yüzlerce insan var
Evleniyor 1 ay sonra boşanıyor
Bir yandan nafaka yiyor diğer tarafdan SGK siz çalıyor sevgilisi ile yatıp kalkıyor
Evlendi kişinin hayatınin içine ediyor10 Yorumla
+1 yılheyt be insanların düşündüklerine bak şu söylediğini yapacak kadar karaktersiz ve grursuz olacagıma ömür boyu bekar kalmayı tercih ederim ülke olarak tek en büyük sorunumuz EL ALEM NE DER korkusu ne derse desin :D cokta fifi
10 YorumlaSacma, 1 sene sonra boşandıktan sonra ölene kadar dul muhabbetini çekeceksin. O daha beter, canın çeker istersin diye asılan çok olur. Hatta şarkısı bile var sopar saplarda. Bu dul kadin neden ağlar, sanane pezzeveng
01 Yorumla- +1 yıl
Sizin bu dusunceniz bile hos degil ne demek bu bosananlara kotu gozle bakmak
+1 yılİnsanların ne dediğini umursuyosan hayatının kontrolü sende değildir. Bence aile evinden uzaklaşmalısın. Ekonomik olarak kendini gecindireceksen.
00 Yorumla
+1 yılYaa sen gel benle evlen para çok nasılsa nafaka bağlarım sana sevabına birde çocuk yaparız o iki sene de sene de 1 yani iki tane çocuk yaparız onlara da para gelir 😃
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılO zaman da dul derler arkadaşım milletin ne dediği çok da önemli mi
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka belki sonradan aşık olabildim bide buda var belki bosanmam
- +1 yıl
Evlilik çocuk oyuncağı değil ki? Çalış ye iç gez mis gibi. Aklına yatan biri gelirse de evlenirsin
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin lafına göre yaşama, hangi zaman diliminde boşandığın farketmez cahil insanlar hep konuşur.
00 Yorumla
+1 yılOzamanda başka şey derler bu yüzden kimsenin ne dediğini umursamamak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılYok açıkçası bende evlenmek istiyorum ama adam akıllı erkek yok ya hepsinin derdi cinsellik
- +1 yıl
İşte bu yüzden doğru adamı bekle evet bu zamanede doğru adamı bulmak çok zor ama bekle çünki şöyle düşün sevmediğin ya da önüne gelenle evlensen ne olacağını bilemezsin bu yüzden bekle bence ama tabi sen bilirsin kendi fikrimce 30 yaşına kadar vaktin var
Gizli Üye(25-29)+1 yılDul garı derler o zaman da, milletin ağzına bakıp istemediğin şeyler yaparsan pisliğe batarsın. Kendileri çok ahlaklı çok iyi evlilikli çok namusluymuş gibi ahlak satarlar sana da.
03 Yorumla
Soran+1 yılMilletin ağzına bakıp istemediğin seyler derken
Cevap sahibi+1 yılHayat planında evlilik yoksa mesela elalem için evlenirsen diye diyorum
Soran+1 yılYok bende evlenmek istiyorum aslında da cinsellik için yaklaşıyorlar
O zaman da dul derler. Tekrar evlenirsin "bu da kocaya doymadı" derler.
02 Yorumla
Soran+1 yılAy tövbe. Ha belkide boşanmam nerden biliyorsun aşık olabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet bunu ben de düşünüyorum ve çok mantıklı fikir bence. Yakın zamanda böyle yapıcak gibi duruyorum ben. Tabii sonradan seversem boşanmam ama önceliğim bari evlendi ayrıldı desinler
04 Yorumla
Soran+1 yılYok belki aşık olursun
Cevap sahibi+1 yılAşık olmam bu saatten sonra ama belki severim, kafam uyuşur vs. O zaman boşanmam. Yine de öncelikli olarak boşanmak için evlenirim
Soran+1 yılKanka boşanmayi kafana koyma bence suanlik gerçekten hani seninle tanışma ihtimali erkek varsa iyi biri mi ona bak eğer iyi biriyse gerçekten sevebilirsin
Cevap sahibi+1 yılYavrum şu an hali hazırda biri var iyi de bir çocuk ama şartlarımız pek uymuyor ve ben evlilik insanı olduğumu düşünmüyorum. Yani her gün yanımda bir adamla uyanmak, onunla beraber bir yerlere gidip gezmek ayak uydurmak beni kasıyor, bunalıyorum. Sevgili de olamıyorum kimseyle, sıkılıyorum. Gerçekten sevdiğim biri vardı ama kavuşamadık ondan sonra hiç kimseyi sevemedim. 30 yaşına geldim, bana da çevre koca bulmaya çalışıyor birini bulamıyorum zannediyorlar 😂halbuki çok insanla tanışıyorum ama istemiyorum. Ben de senin gibi düşünüyorum bari evleniyim eğer ısınamazsam boşanırım, ısınırsam da boşanmam tabii ki de pek evliliğe ayak uydurabileceğimi sanmıyorum
dul muamelesi yiyecegime evde kalmis muamelesi yerim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu sefer de dul diyecekler. Elalemin ne dediğini bu kadar umursamayın bence çünkü hep bişeyler derler
12 Yorumla
Soran+1 yılKanka belki sonra aşık olabilirim
Cevap sahibi+1 yılAşık evlenenler bile birbirinden soğuyup boşanıyorlar. kalbinin çarpmadığı birine evlendikten sonra aşık olmak bence mümkün değil
+1 yılHayır evlenmem ee buseferde dul dicekler ne farkı kaldı
00 YorumlaKimin umrunda bu sen kendin için yasa başkası için değil
00 YorumlaMilleti dinleme sevdigin biriyle evlen, bizim cevrede kimse oyle demiyor sukur
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmış demezler belki ama başka bir şey derler
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki sakın yapma öyle bişey gerçekten aşık olduğun biriyle evlenmelisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Dul damgası yersin erkek sinek bile dokunmaz sonra 🤣
05 Yorumla- +1 yıl
Kocası ölmüşe dul denir boşanmışa bekar.
- +1 yıl
Kanun öyle demiyor.
- +1 yıl
Eğer boşanmış kişi dulsa maaş alır onların maaşıda yok ve boşanan kişilerin kimliğinde bekar yazar kız erkek farketmeksizin bilin bunları bir cahil toplum geçti sürdürülmesin.
- +1 yıl
@Canselllqx 👏🏻👏🏻helal olsun
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence hic gerek yok birak kim nederse desin olan karsindaki evlenecegin kisiye olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMillet ne der diye neden yaşıyorsunuz bu sefer de boşanmiş diyecekler jsjsjs
00 Yorumla
+1 yılBu seferde boşanmış dul derler. Yani senin bakışın temelde yanlış.
00 YorumlaSaçmalamayın lütfen evlenmek için evlenmeyin kim ne diyorsa desin. Kendinizi bu duruma düşürmeyin
00 Yorumla
+1 yılGüya beğenerek evleneler de öyle zatem, dewam, ewet
00 Yorumla
+1 yılAyrı eve çık, para biriktirip ev al. evde kalmamış olursun :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Milletin hakkında ne söylediğini neden bu kadar çok umursuyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlllah senin gibilerinden beni, ve sevdiklerimi korusun, senin gibiler düşmanımın başına versin. Resmen
10 Yorumla
+1 yılSakın böyle bişey yapma. Bu sefer de dul demeye başlar millet. Çabucak boşanırsan da yok hamileydi falan laflarına maruz kalırsın. Daha kötü olur
07 Yorumla
Soran+1 yılKanka belki aşık olabilirim
Soran+1 yılE bu seferde bosanmam zaten
- +1 yıl
Ya adam hanzo çıkarsa napcaksın. Boşamam seni ya benimsin ya kara toprağın derse
- +1 yıl
Haftada 1 duş alan ve dişlerini bile fırçalamayan bi adam seninle birlikte olmak isterse o zaman napacaksın
Soran+1 yılKız zaten öyle biri ise evlenmeden karakterini çözerim emin ol
- +1 yıl
Vallahi süpriz yumurta gibi çıkıyorlar. Ben 14 senedir arkadaştım benimkiyle. Evlendikten sonra o kadar değişik huylarını görüyorum ki
Soran+1 yılSürpriz yumurta jsbsbsbsbssb ama şey yani eğer bakımsız bir erkekse bakimli olabilir kanka
+1 yılİnsanların ne söylediklerini önemsersen hiç bir zaman mutlu olamazsın. Önemli olan senin nasıl mutlu olduğun.
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bende evlenmek istiyorum ama cinsellik için yaklaşıyorlar maalesef bu devirde çok zor doğru kişiyi bulmak
- +1 yıl
Aynen öyle zor ama güvenip bir şans vermem gerek.
+1 yılSoru yanlış. Şöyle değiştirelim:
"Sırf evde kalmış denmemesi için hem kendi hayatımı hem de bir başkasınınkini karartabilir miyim?"
Evlilik çocuk oyuncağı değildir.
01 Yorumla- +1 yıl
. mantiksiz
+1 yılNe kadar masraf olacagindan haberin car mi bide cekismeli bosanmaya donerse is yandin 😀
00 Yorumla
+1 yılİyi iyi bir keriz bulursan helal olsun derler
00 Yorumla
+1 yılHayir o nasil is o zaman bastan evelenecegin kisiyi bul evlen daha mantikli
00 YorumlaHayır düzgünce zamanını beklerdim
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah doğru kişiyi bulabilirim
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNeden milletin ne dediği bu kadar önemli?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok açıkçası bende evlenmek istiyorum ama genellikle sadece cinsellik için yaklaşıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖmür boyu nafaka garantisi arıyorsun demek hımm
Erkeklere sesleniyorum bu hukuk sisteminde sakın evlenmeyin
00 Yorumla
+1 yılHayır bu seni yıpratır sadece yazık etme kendine
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama istersen
00 Yorumla
+1 yılYine evde kalıyorsun canlı örneği karşında
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHiç gerek yok
00 Yorumla
+1 yılHayır yaa öyle desinler ne olacak ki
00 YorumlaYok artık, böyle bir şey elbette yapılmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbaşarılı bir hareket olmaz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen zavallı derim, başka kim ne der bilmiyorum.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılBence evde kal bizde evde kalıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılDul karı milletin aklını çeler bu derler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAllah firsat vermesin sana
017 Yorumla
Soran+1 yılAy dua et zengin adam çıksın karşıma
Cevap sahibi+1 yılBadboy ciksin karsina kotu niyetli kari
Cevap sahibi+1 yılAyrica zengin seni ne yapsin la zhzjsjz
Soran+1 yılGüzel kızım cilvede yaparim
Cevap sahibi+1 yılGuzellikle olmaz bu is zenginler ne guzellerle yatiyorlar sadece guzellikle olamaz
Soran+1 yılValla en çirkin erkek güzel kız istiyor aç tavuk kendini buğday ambarında sanır
Cevap sahibi+1 yılBunun zenginlikle alakasi ne? Sen guzel degil cirkinsin dhhdhd
Soran+1 yılYoo gayet güzelim fotomodellik teklifi geldi naberr
Cevap sahibi+1 yılAhhahah kendini kandir
Soran+1 yılAyrıca sen neden benimle laf dalaşına girdin kurugunami bastım en çirkin erkek dediğimde yoksa sen baya cirkin misin kdhshsbshshsksjhshshshshsbshsjshshshshhsbs
Cevap sahibi+1 yılBen degilim konu sensin djdjjdjd hem evde kalmakla ilgili soru sormussun hemde guzelim diyorsun guzel olan kiz evde mi kalir xjdjdjdj
Soran+1 yılValla en çirkin kilolu kizin yakisikli sevgilisi olduğunu gördüm canım
Cevap sahibi+1 yılEn cirkin kisa erkegin yaninda ne tas gibi karilar var sen bu cumleyi hic mi duymadin?
Soran+1 yılBelkide kız evlenmek istemiyorda cevredekiler ısrar ediyor sanane
Soran+1 yılEvet tatlım hani estetikle bile yakisikli olamayacak erkekler dimi djdjdjjdhdbd para için sevgili oluyorlar haberin yok
Soran+1 yılParaları olmasa dermiydin acaba o lafı en çirkin kisa erkeğin yanında ne taş gibi karılar var diye jdjdhdhdhdhdhdhdh
Cevap sahibi+1 yılBak nasilda sinirlendi ya hshdhdh cirkinsin kizim iste istedigin kadar inkar et neyse daha fazla cirkinlerle konusamam hadi by
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn kötü evlilik yalnızlıktan iyidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavrum sen bu akilla iyi yaşadın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu sefer dul derler aptal 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılO zamanda dul derler
024 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalmış demesinlerde
- +1 yıl
Nafaka yemekde tatlı olur dimi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seyma subasi emekli oldu bak dunyayı geziyor senin ne eksikiğin var belki onun kadar güzel değilsin
Soran+1 yılSeymanin estetiklerini bana yap ondan daha güzel olurum canım
Soran+1 yılSavunduğun kız estetik güzeli canım burun dudak göğüs daha sayayım mı?
Soran+1 yılTaklitler aslını yaşatır
- +1 yıl
Belki dedim yukseldin hemen seni bile görmedim gngng
Soran+1 yılSeymanin abartılacak güzelliği yok ki bir fizik var saflar
Soran+1 yılSadece*
Soran+1 yılAsıl sen nafaka yemekte tatlı olur dimi soruna evet yanıtını alınca yükseldin dkjdjdjdjdjd
- +1 yıl
En iyi örnek o bu durumdan sakın fbfbf
Soran+1 yılBir kadinin sirf güzelliği için evlenmek doğruysa o erkeğinde sadece parasına bakmak yeterlidir demiş Marilyn Monroe
- +1 yıl
Güzellik de faydasız ki artık adriana lar Rihanna lar aldatıldı
Soran+1 yılKi profil fotoğrafına baktım sende yakisikli adam değilmişsin zaten
Soran+1 yılEvet cilve daha önemli sanırım ci*sellik
- +1 yıl
Benim iddaam oldu mu ki hnvmvj bana salladın
- +1 yıl
Güzel kadın çok ama çekingen ve özgüvensiz biri tercih edilmiyor genelde
Soran+1 yılBelki seyma kadar güzel değilsin dedin ya o yüzden dedim bunu diyende yakisikli olsa keşke dedim
Soran+1 yılKi seymada çok güzel değil
Soran+1 yılDul eşi ölene den miyor muydu?
- +1 yıl
Ben belki dedim seni gördüm mü hayır kadın acunu tavladı sonuçta belki seymadan güzelsin nerden bileyim fndnfnf
- +1 yıl
Evlilik yapıp ayrılmışa çok saçma tabirde
- +1 yıl
Ve yakın zamanda nafaka parasını sağlam yiyen başkası aklıma gelmedi djdndndndn olayla bağlantılı
+1 yılSen mümkünse oksijen israfı yapma
10 Yorumla
+1 yılYapan var gibi, sonra kafasına göre takılıyor
00 YorumlaDene, tecrübelerini bize de aktar.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanma niye
00 Yorumla
+1 yılSakın o hataya dusme. Kısmetin elbet çıkar.
00 Yorumla
+1 yılZor bir soru
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler