Daha önce hiç evlilik yapmadım, böyle bir adamdan aile babası olur mu?
2 ay
Zor. Çünkü geçmişindeki yaşanmışlıklardan dolayı sadâkat ve sevgi olarak eksik olabilir. İlişkide bu konularda yetersiz olabilir. 2 ihtimal var ya çok çapkın birisidir herkesle cinsellik yaşamış biridir, ya da ciddi yola girecek insan bulamamıştır. Kumar gibi ya kazanırsın ya kaybedersin.
En doğrusu risk almamak mı size göre
Yani risk tabikide bu iş. İşin ucunda hpv kapma ihtimalin de var yani cinsel yolla bulaşan hastalık ve direk rahim kanseri yapıyor. O yüzden eğer evlenip boşanmış biri değilsen tamamen unut. Eğer boşanmış biriysen yine de hayatına başka kadınlar girdiği için duygusal anlamda senle uyum sağlaması zor olur. Alışmış artık bir şeylere ve ilişkilere normal gözle baktığı için ciddiyet sonraları olmayabilir.
Haklısınız sağolun ben işsizim o ise çok varlıklı biri sırf bu yüzden evlenmek sizce hata mı olur
Mantık ilişkisi kurmak mantıklı değil. Emin ol varlıklı olması zaten kadınların statü ve kariyer kriter zekasını tetiklediği için de o kadar kadınla ilişki kurma ortamı bulmuştur. Çünkü kadınların çoğu statüsü yüksek varlıklı kişilere dayanamazlar bu beni sahiplenir gibisinden hem duygusal hem de mantıksal olarak maddiyata bakarlar yani güç olarak görüyorlar o erkeği. Kadınların genetiğinde fıtratında var. HPV veya AIDS gibi riskli virüsler varsa rahim kanseri olabilirsin. Yine de iyi karar ver.
Aıds değilmiş öyle söyledi bana tam evlenilecek kişisin onlardan çok farklısın diyor ama aldatılırım diye korkuyorum. Hemde geçmişi içime sinmiyor kafam çok karışık teşekkür ederim yorumunuz için
Bilemezsin ki AIDS olup olmadığını. Bulaşıcı bir hastalık bu. Ve hani kan vermesi gerekiyor sanırım bunun için. Yani evlenilecek kişisin onlardan farklısın demekte aslında seni avucunun içine almaya çalışıyor gibi bir şey. Bunun gibilere pek güvenme çünkü boşandıktan sonra duygusal boşluğa düşüp cinsellik için her türlü yalanı uydurabilen insanlar var. O yüzden bel altına önem veriyorsa, senden cinsellik talep ediyorsa ara sıra o zaman uzaklaş. Amacı ciddi yuva kurmak isteyen insan zaten ciddi yaklaşır ilk başta.
Boşanma yaşamış ve hayatında kadınlı kızlı dönem geçirmiş bir erkekten elbette aile babası olur ama bu her erkek için geçerli değil 💔🙂
Burada önemli olan eski hayatı değil şu anki duruşu. Sorumluluk alabiliyor mu, güven veriyor mu, çocuk istiyor mu, sadakate bakışı ne 🔍
Onun geçmişini değil karakterini, iletişimini ve sana davranışlarını ölç. İçine sinmiyorsa acele etme canım 💕✨
Cevap
6Cevap
Neden evlenilmesin
Olur bence dalgalanıe durulur
Olmaz
Kim bilir belki de uslandı
Hayır.
Olmaz
Neden olmasın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?