Eşimle aramız bozuktu 3 ay kadar ayrı yaşadık ben hayatıma değil gözlerimle bile kimseyi sokmadım araya ama eşim itiraf etti benim midem bulandı bu evlilikten zaten sallantılar içinde yürümeyen bir evlilikti ama ayrılamıyorduk bunu duyunca nafaka tazminat ne varsa istedim ve davamız açıldı Şubat sonu imza atmaya gidicez sizce süründürmelimiyim yoksa alıp paramı hayatıma mı bakmalıyım aklım gönlüm önüne bak diyor ama intikam almakta istemiyor değilim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yani şimdi bu kararı sen bence verdin. sadece destek bekliyorsun. yoksa bu bir internet sitesi. burdaki düşüncelere göre karar almazsın. bu devirde evlenmek zor sürdürebilmek daha da zor anladığım kadarıyla. gizli arkadaşım söylediğin kadarıyla biliyorum. yeterli veriyok. ben genel prensip evliliği kurtarmaya bakarım açıkcası. nasıl kurtarırıma bakarım. ama olur olmaz o ayrı. intikam duygusu da bilmiyorum tabi insan sinirlenir ve karsı tarafa zarar vermek ister. ama maddi zarar vermek sırf kanunlar kadınları korudu diye bir iş değil kanımca. sen bu nafakayı sadece ona zarar vermek için istiyorsun. nafakan kesilmesin diye çalışmazsın bile. yani belki diyorum. cogu kadın bu düşünce de oluyor. ama erkeğe zarar vermenin daha akıllı ca yollarını bulmak lazım. açıkcası kadın değilim hani olsam farklı düşüncem olurdu tabi ama şu an hani ben kadın olsam diyorum. öyle olsa affederdim. ne olcak yani erkek derdim. geri kafalı diyebilirsin şahsı düşüncem bu. bence kadının ve erkeğin aldatması bir değil. tabi kimse kimseyi aldatmasın. sana şunu diyebilirim. iş sadece seks değil erkekte. kadın adamın kalbine girebilmişmi. onda yer edinmiş mi. budur iş. bu oldumu sevişmeselerde o zaten mevcut karısını saymaz. kagıt üzerinde karısı olarak kalır. yoksa sevişmek başkasıyla bir anlık zevk. adamın kalbini calması bence asıl aldatmak. kadın arkadaslar kızıcak. ama bu düşünce toplumda yaygın düşünce. neyse sen son dediğimi salla. insanlar anlamaz bunu zaten. evlenmeyi başarmıssın. onca uzun yol. bu devirde insanlar evlenemiyor. kurtarmaya bakman tamir etmeye bakman lazım. yoksa kır dök kolay ne olcak.
07 Yorumla- +1 yıl
Kadının ve erkeğin aldatması bir değil öyle mi 😂 bu cümleyi okuduktan sonra ne kadar gereksiz bir yorum yaptığını anladım bide ciddi ciddi okuyordum
- +1 yıl
Karşımdaki benim kalbimi kırarsa bende o kalbi kırmaktan hiç çekinmem 😂
- +1 yıl
Amaan nasılsa erkek aldatacak tabii öyle mi? O zaman her erkek aldatsın geçimsizler diye cinsel sorunları var diye. Karı senin kahrını çeksin, evin kahrını çeksin varsa çocuğun kahrını çeksin adam işe gidip gelsin birde karısını aldatsın kadında desin ki amaan erkek sonuçta. Yok ya çok biliyorsunuz siz. Kurtarmaya bakacakmış birde. Öyle evlilik yürütülmez ne kadar boş bir adam olduğun çok açık. Doğru kadın aldatırsa o*rospu erkek aldatırsa elinin kiri. Ondan erkek ve kadının aldatması bir değil. Siz bir geberin ya valla dünya bir temizlensin artık yeter.
- +1 yıl
@Pınar-Günce yorumu okuyunca ürperdim cidden. bu ne hınç. ben kimseyi de aldatmadım. sanki 7 tane cinayet işlemişim gibi. düşünmek şuç mu. fikir ifade etmek. geberin nedir sizin adınıza üzüldüm. çirkinleşmeyin lütfen. burası cazgırlık yeri değil. bir bayana yakışmıyor bu tavırlar. bende kötü sözler söyleyebilirim. ters düşüncede isen yorum kısmına yazarsın. benim yorumuma cevap yazma özgürlüğünü nerden buluyorsunuz. böyle yazınca fikrimiz mi değişiyor. kalp kırmaktan başka birşey değil. bir anlık sinirini boşaltıyorsun. ee sonuç karşı tarafı üzüyorsunuz. haklı herkes kendince pınar hanım. siz kendi evliliğinizde boşanırsınız o zmn aldatılırsanız. inş olmasın tabi masal gıbı ewlılıgınız olsun. ya da damat çapkın olsun. tüm şehri sıradan geçirsin. o sizle onun arasında olan birşey.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ukalalik degil niyetim ama.. evli bir cift 3 ay nasil ayri yasayabilir? Bu resmen erkegi kurda kusa acik hedef haline getirmektir.. erkegin fitrati bellidir , kendimizi kandirmayalim.. bir erkegi morali bozuk sekilde 3 ay boyunca yalniz birakmak acik acik bu riski almaktir.. ha adam hakli midir? Hayir.. ama pek cok insan nefsine soz geciremiyor gunumuzde malum.. siz siz olun erkeginizi badi bos birakmayin.. sozum. dorana degil , herkesedir. Arti.. adami bunca sure basi bos birakip ustune beni aldatti diye surundurmenin mantigi nedir? Bu 3 ay surecinde sen adama karilik / eslik gorevini yerine getirdin mi de beni aldatti surunsun diyorsun? Evli barkli insan hele ki erkek duzenli bir cinsel hayata alismisken adami 3 ay kadinsiz birakirsan bu adam %100 suclu mu olur sence? Bu 3 ayda sen adamin nikahli karisi olarak esinin cinsel ihtiyacini giderdin mi? Bu da senin birincil eslik gorevlerindendi.. evliligin birincil sebeplerinden biri zina olmadan duzenli cinsel hayat arzusudur.. cinsel hayatin bittigi evlilikler de tek celsede bosanma sebebidir.. karsindaki bir erkektir. Kadinlardan en az 5 10 kat daha cinsellige duskun bir canlidir.. tum bunlari hesaba katmalisin.. adamla gercek anlamda ayni yatakta evliyken adam seni aldatsa tamam.. sonina kadar.. ama su durumda olay daha farkli.. adam masum sen suclusun demiyorum. Ikiniz de suclusunuz.. tekrar ediyorum. Erkeginizi asla bu kadar zaman basi bos birakmayin.. bekar bir adamla evli bir adamin cinsel hayati cok farklidir. . Bunlari da degerlendir.. son bir ayrinti.. adam mahkemede dese ki.. esim bana 3 ay boyunca eslik gorevini yerine getirmedi... kanun karsisinda da , Allah huzurunda da verecek cevabin olmaz. Ama biz ayriydiiik.. yok oyle bir dunya ablacim. Flort etmiyorsunuz siz. nikahli kari kocasiniz. Irdelemek sana kalmis. Ben su durumda hatanin en az % 40 ıni sende buluyorum.. evli bir adam 3 ay yatagi bos kalirsa delirir.
53 Yorumla- +1 yıl
3 ayda kadınlardan da aldatan çok oluyor böyle durumlarda yeterki, tahrik edici, teşvik edici, kışkırtıcı durumlar olsun demek ki bu kadına öyle bir durum denk gelmedi.
Soran+1 yılEvet mantıken haklısın ama işte tam detayları bilmiyosunuz o yüzden ben haklıyım ve haksız olsam emin olun evinden barkından olup bana nafaka tazminat ödemezdi.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşma evlilik süresi boyunca edinilen mallar ortaktır ayrıca maddi manevi tazminat ve nafaka gibi bütün maddi isteklerini yerine getirip istediğin parayı alıp yoluna bak 👍 Seni haketmeyen birine boş yere zaman ve enerji harcama manevi tazminat yüksek tutarsan karşı tarafa gerekli cezayı vermiş olursun.. hayatına bir başka kadını sokacaksa süreci uzatmak için anlaşmalı değilde çekişmeli boşanma yoluna gidebilirsin ya da boşanmayıp daha çok süründürebilirsin ;) yani aldattığına bin pişman olsun
30 Yorumla
+1 yılBoşadım şekerim. Sözleşme imzaladı paşa paşa. Kızımı da aldım hayatıma mis gibi devam ediyorum. Uğraşma kendinden gider. Ruhun yorulur. Bırak ne hali varsa görsün
153 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 🙏
- +1 yıl
Helal olsun biz işsiz erkekler şanslıyız nafaka ödemiyoruz çünkü kadınların avı değiliz😂😂
- +1 yıl
Tabii tabii sen herseyi yap her bir cacigi ye ondan sonra biz işsiz erkekler şansliyiz nafaka ödemiyoruz çünkü ""KADINLARIN AVI"" değiliz diyerek etiketlemeye çalış. O naneleri yemeden once dusuneceksin yediysende bir bk paşalar gibi dur arkasinda @wk
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
90
Cevap
110Cevap
+1 yılParanı al hayatına bak..
ondan intikam almak için senin mutlu bir hayat yaşamana ihtiyaç var
arkana bakmak sürekli onunla uğraşmak sadece seni üzer..70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin adam açık sözlüymüş itiraf etmiş, söylemiş böyle bir erkekle evli olduğun için çok şanslı hissetmekisin aslında, söylemeyebilirdi de. Bir de hangi şartlarda, hangi kadınla onlara da bak, o şartların 3 tık üstü sana denk gelse belki sen de aldatacaktın. Hususi kadın arayışına girdiyse tamam, gerçi adam evli olduğu için alışmış dayanamamış piyasa bir kadına para vermiş ihtiyaç gidermiş o da olur. Ha şunu hep derim zaten anlaşamıyorsan yol yakınken ayrıl kadınlar boşanınca her türlü daha avantajlı oluyor ama şimdi burada şartlar var eğer seviyorsan diyecem hiç söz etmemişsin demek ki sevmiyorsun hazır aldatmış da ayrıl o zaman.
00 Yorumla Böyle saçmalıklara başvurmayın, gerçekten basit insanların yapacağı bir hareket olur bu, yanlış anlamayın fakat söylediğimi sizin için konuşmuyorum.. Zor bir durum evet, fakat ne yaparsanız yapın içini rahatlatmaktan ziyade, olayların sürekli olarak daha fazla alevlenip, başka yerlere sıçramasına sebep olursunuz. Sinirle hareket etmeyin, en yakın zamanda bağınızı koparın, pişman olmasını bekleyin. Bu en büyük intikam alma yöntemidir, ne olursa da olsun irtibata geçmeyin kendisiyle, kurtulduğunuz için de zihninizi rahat tutmaya çalışın..
00 Yorumla
+1 yılLütfen seni sevmeyen biriyle hayatını geçirme. Sen daha iyilerine layıksın. O seni hak etmiyor. İllaha hayatında biri olması gerekmiyor. Empati yaptığım zaman çok üzücü bir durum farkındayım. Allah karşına iyilerini çıkarsın. Bu otokontrolsüz herif için de üzme kendini lütfen 🙏🏻 ❤️💋
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatılmak. Bu bir kadın için kaldirilamayacak kadar ağır bişe. Uğraşmaya dil dökmeye kıl kipirdatmaya degmecek biri için yaşamını onunla devam ettirmek asla ama asla tahammül edilebilecek bişe değil bekara koca boşamak kolay diyorlar ama aldatılana da bence koca boşamak kolay olmalı. Kimse kusura bakmasın bir kere yapan yapmam dese de birdaha yapar. Bundan adın soyadın gibi emin ol. Ve kendi hayatını kur. Bu arada intikam asla çözüm değil yaparsın için soğur mu asla sogumaz sonra oturur dusunursun e ben bunu yaptım elime ne geçti diye çünkü eline hicbirsey gecmicek. Hayatına bak ve hep dik dur mutlu ol.. hayat senin hayatın bundan sonra
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Abartma.. Sizin asıl sorununuz aldatilmak değil geçimsizlik. Uyumlu ve seven bir çift olsaydınız bu aldatma olayını kolayca asabilirdiniz. Sevmiyor ve mutlu degilsen ayril ve yeni hayatini yaşa. Nefret ve intikam hissi en çok bunu düşünene zarar verir.
21 Yorumla- +1 yıl
Aldatma olayı aşılabilecek bir durum mu? Komiksin ya. Esim bana boynuzlarımı taktı amaolsun ben seviyorum.😀 Çok mantıksız bir yorum.
+1 yılInsanin aklindan bir intikam alsammi diye geciyo evet ama bence birak gitsin. Aldatmak gibi bir karaktersizligi kendine yakistirarak zaten Allahindan belasini bulmus o merak etme :)) herkes sen degil bigun sert bir kayaya carpar elbet. Senin bisey yapmana gerek yok ilahi adalet var.
Zaten nafaka alcakmissin direkt bosansan bile. Arkana bakma derim. bir an önce unutki yeni bir iliskiye baslayabil mutlu olmak hakkin🤩11 Yorumla- +1 yıl
Birileri beni engellemiş😂😂😂😂 öyle turkiyedeki tum kizlr elimden gecti hepsini aldattim demekle olmuyomus bu isler dimi. Madem oyle bisey iddia ediyosun arkasinda durcaksin erkek gibi ADAM gibi.. engelleyip kacmandan belli erkekliğin 😂😂
Neyin intikamini alacaksın bı sure sonra ona acı vermeye calistigini anladiginda umrunda bile olmazsın ayrıca o sana kumpas kurarsa o sürede elindeki nafakadan da olursun bırak ne hali varsa görsün sende hayatına bak zamanini ona harcayacagina sana yapılan bir haksızlık varsa zaten Allah karşına çıkarır intikam alabileceğin durumu
00 Yorumla
+1 yılHerkes hata yapar hayatta, bir evliligi cikmaza suruklemeden önce kimde ne hata var bunu bulmali insan. 1 kerede evlense 10 kerede evlense her defasinda ayni sonla karsilasmasi kacinilmaz.
Çocuğun da varsa yuvani yıkma. Tabi venim şahsi fikrim.00 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem nafakanı al, dön arkanı git. Yapmak istediğin şeyleri yap. Yurtdışında bir yeri mi görmek istersin git ve gör, spor yap ve sporda kendini geliştir, çevreni geliştir. Biliyorum acın taze , canın yanıyor ve bu dediklerim hemen olmayacak ama olduğun yerde durarak , intikam düşünerek (aldatma olayına sakın tenezzül etme onla aynı seviyeye düşersin) acın geçmez kızım. Eğlen iyicene hayatını yaşamaya bak bir süre sonra unutursun. Yıllar sonra bir bakmışın içinde nefret duygusu bile kalmamış, için rahatlar. Bende bir erkek olarak yaşadım (evli değilim, ihanet olayı). Emin ol varya nefret bile etmediğimi hissedince bir mutlu oldum. Çünkü o yerinde sayıyordu hala
00 YorumlaBoşan bence ten uyumu olmuyor bazen insanlar o yüzden aldatıyor, çok kendine yönelik suç işlenmiş olarak algılama uğraşma doğru kişiyi bulmak kolay değil herkesim düşüncesi hayata bakışı farklı, oda senle uğraşır hayatınızı mahvedersiniz, yoluna devam et sen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İkinizde kafanızda çok önceden evliliği zaten bitirmissiniz. Barissaniz bile başka sorunlar devam edeceğe benziyor. Eşinin aldatması etik değil fakat evli erkekler düzene alışık, düzeni bozulduğunda şeytana daha kolay uyuyorlar. (En azından çoğunluğu böyle) bekarlarda durum farklı, zaten bir düzeni yok. İntikam almak derken aynı seyi yapmak değil sanırım? Öyleyse zaten ondan bir farkın kalmıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Öldürsün gitsin, oda seytana uysun ozaman
- +1 yıl
Aldatan kisi yaşamayi hak etmiyor
+1 yılAh şu kadınlar 😂 Boşanmayıp süründüreceksin öyle mi? Tabii kocan da buna razı olup hayatını yaşamaya ve istediği kızla birlikte olmaya devam etmeyecek. Boş hayaller bunlar. Al nafakanı kendi hayatını yaşa
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Evlilikte hak, boşanmakta.
Ancak o bilmesede olur. Onu affedin ve Allah’a havale edin.
Böylesi sizin için o kadar iyi ki.
Diğer türlü sizde hep rahatsız olacaksınız.
.20 Yorumla Ben Allah'a havale eder ve boşanırdım böyle bir karaktersiz biri için zamanımı daha fazla heba etmezdim herkes hak ettiğini yaşar bu dünyada bu dünyada olmasa da karşılığını ahirette mutlaka alır diye düşünürüm.. 💫
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba bütün hata sadece kocada mı olur ,?🤔🤔🤔belkide aldatulmayi hak eden durum var?, meselaaa aklinca bir sebebp ten dolayı kocasına yatakta uzak duran kadın, onu cezalandırmaya kalkarsa , aptalligina doymasin., Erkek aldatmak ta sonuna kadar haklıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende mutlu bir evliliğim var zannederek yaşıyordum... Taa ki mesajlaşmaları görene dek...
Nafakasız ziynetsiz anlaşmalı olarak boşandık bende aldattı diye söylemedim mahkemeye anası babası haklısın ama aldatma diye açma davayı millete de anlaşamadık deyin dediler zaten bu kız boynumuzu büktü dediler bende uğraşmadım.
Nafakanı verecekse ne hâli varsa görsün ne diyeyim ki?
Çocuk var mıydı?02 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm senin için çocuk yok nafaka ve ziynet esyları istedim mahkemede kabul etti ev eşyalarıda bende şimdi gitsin kendine hayat kursun
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle... Nerede yaşıyorsunuz iş güç falan?
Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Boşan kesinlikle çünkü intikam alsan da şu an ilerde neden o kadar değer verdim deyip gülüp geçiyorsun. Kendisi zaten pişman olacaktır intikam seni yıpratır. Ayrıca uğraşmanı gerektirecek bir adam değilmiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı.
+1 yılçocuk var mı? varsa kaç yaşında? olaylardan çok fazla etkilenecek yaşta ise süründürme falan filan uğraşmayın nafaka vs alın yeter hatta konuşup anlaşın çocuğa düzgün bir dille anlatın durumu
12 Yorumla- +1 yıl
Çocuğun böyle bir aile yapısında büyümesi ne kadar doğru?
- +1 yıl
@Silkroad9898 tekrar okuyun yazdığımı. çocuk küçük ise bağırıp çağırıp ayrılınca psikolojisi bozulur. eşi ile konuşsun çocuğumuza düzgünce ayrılacağımızı anlatalım vs diye konuşsun ve çocuğa düzgün anlatsınlar olayı çocuk çok üzülmesin
Aşk İlişkileri konusunda 762 cevap paylaştı. Sarhoştum , sen sanmıştım denir ve konu kapanır :D
https://www.youtube.com/embed/KtndkePfQWA12 Yorumla- +1 yıl
Ha hay diğeri baldız mı? 😀
Paranı al hayatını yaşa, bir erkek arkadaş edin; ama evlenme ki paran kesilmesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim başımda da var aynı sorun. Ben sadece telefonda biri ile konuştuğunu yakaladım. Küçül yaşta çocugum oldugu için sırf çocugum dan ayrılmamak için boşanmadım. Çocuk küçük olduğu için mahkeme anneye veriyor. şu an hayatım o kadar anlamsız geliyorki bana hergün sırf kızım için katlanıyorum
16 Yorumla- +1 yıl
Boşver bekarlar ne yapsın yakalamışsın zamanında gözün üstğnde olur o da çekşnir artık cesaret edemez.
Cevap sahibi+1 yılBoşverilmiyor be dostum
- +1 yıl
Boşansan dezavantalı olur erkekler, arada azarsın bir kadın dost şeklinde 3 ayda 1 olsun yaptırsa dersin denk gelmez, paralı desen almış başını gitmiş, çocuğun olmasa adı belli full bekar gibi olursun, karının sülalesine çevresine alışmışsındır da yeni evlenecek kadın bulmak çok zor, bulsan düğün, nişan öasraf angarya o kadına alışmak zaman alır belki anlaşamayacaksınız vs kadın olsan bu dertler neredeyse hiç yok. Onun için takılmana bak, cima etmene bak zevk almana bak. Yoksa evlilerden çoğu tam aşık, seviyor falan değil, hatta zoraki gibi çevre baskısıyla emirvaki gibi evlenenlerde var sen iyi kötü kendin seçerek wvlendin her insan hata yapar. Düşünsene zorka sevmediğin kızla evlendşrildiğini.
Cevap sahibi+1 yılMesele bulamamak felan değil. Başına gelen bilir bunu. Zor. Sadece çocugum ayakta tutuyor beni.
- +1 yıl
Biliyorum en önemli mesele çocuk, genel anlamda dedim birazda çocuk olunca katlanıyorsunuz ama çok da salmayın bilmiyorum karınızla genel ilişkiniz nasıl ama çevreden hisseden olmasın pek, çocuk da işkillenebilir de.
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun birazdaha büyümesini bekliyorum zaten
+1 yılO nafaka ona en büyük intikam zaten tıkır tıkır verecek parayı haa bir de aldattığı için alacağın yıpranma tazminatı var al parayı çatır çatır ye o da kendi donunu yıkasın görsün :):)
10 Yorumla
+1 yılİntikam alma bence. Sen o musun? Niye aynı seviyeye düşürüyorsun onunla kendini? Bırak kendi haline. Ciddiye bile alma. Al nafakanı ve önüne bak. Zaten Allah yerine senin intikamını alıyor.
00 Yorumla
+1 yılEn büyük intikam susmaktır. Boşver yaptığıyla o utansın. Sen önüne bak mutlu ol. O elbet pişman olacaktır ✌
10 YorumlaParanı al geç ya, o sonra pişman olur zaten. Ne yapıyor şu an, birini buldu mu vs beynini kemirmeye başlar merak etme. Bilinmezlik hepsinden büyük intikam.
00 Yorumla
+1 yılBoşver utanmaz bir herif için zamanını tüketme. Hayatını güzelleştirmeye bak en kısa zamanda onu unutursan zaten intikam almış olursun. Senin kırılan kalbinin hesabını elbet verecek zaten.
00 YorumlaMaddi olarak alabildiğin kadarını al bir nevi intikam olacaktır çünkü erkeklerin cüzdanına dokunmak canlarını acıtır
40 Yorumla
+1 yılİntikam almak ona zarar vermekten çok senin kendi karakterine zarar vermez mi? Zaten bitmis evliliğiniz, senin için en iyisi boşanman
00 YorumlaBoşanılır. Yapan yine yapar hiç güvenme. Yaptığında da seni suçlu çıkarmak için herşeyi yapar o yüzden sen yoluna o yoluna en iyisi o
00 YorumlaSağlam nafaka al. Yoluna bak. Geçmişi düşünerk gelecegı kuramazsın onla ugrastıgın her an senın hayatından gıden zaman demektır
00 Yorumla
+1 yılNeden bu kadar aşağılık bir insansın? Gururun olsa o parayı alamazsın. Bence aldatmak ile en doğrusunu yapmış
010 Yorumla- +1 yıl
Şimdi aldatılmak suçtur, aldatmak ise karşındakinin yetersiz gelmesi desem iyice linç yiyeceğim.
Evet aldatılmak suçtur. “Senin kadınlığına tüküreyim bir erkeğe yetememişsindir” derim yani.
Ben Ankara’nın 4/3’ünü boynuzladığım zamanlar da oldu. Olmadı değil. Gençliğimde çok çapkın ve yakışıklıydım. bir gün bir kız çıktı geldi hayatıma. Ne yoldan geçen umrumda oluyor ne de “gel beni kaşı” diyen umrumda oluyordu. Tek boynuz yemeyen kız oydu hayatımda.
Sonra kadın kavramım değişti ve hayatımdaki hiç bir kadını aldatmaya ihtiyaç duymadım.
Sen yetersiz gelmişsen suçu başkası neden çeksin? - +1 yıl
boşver ya.
Sen onlara yeterli geliyo musun acaba belki aldatiliyosun haberin yok.
Kaldi ki aldatmak karakter meselesi karsi tarafla uzaktan yakından alakasi yok adriana limanin aldatildigi bir dünya burası onun ne eksigi vardi hepiniz dibine dusuyosunuzya 😂😂 kompleksli bamya senii😂 - +1 yıl
Belki de çok dırdır yapan, sadece tatmin edilmeyi düşünen bir kadındı. Belki erkeği parası ile aşağılamaya çalıştı. Bilemezsin ki.
Aldatan insanın karakter zaafiyeti vardır haklısın. Doyuma ulaştıramamışsındır.
Doyuma ulaşma isteği de aldatmayı tetikler.
Sen s. ktir git evden seni istemiyorum de. Sonra da aldatıldım diye burada ağla.
İlk başta erkeği yakınında ve elinde tutmayı öğren. - +1 yıl
Erkek dedigin sey kimki elimizde tutalim.
Konu sahibini tebrik ediyorum s. git dedigi icin😂😂
Siz bizi elinizde tutun. Ayrica kim hata yaparsa yapsın ister erkek ister kadin.. ADAM gibi boşanırsın sonra ne b. k yersen yersin.. bu kadin icin de boyle erkek icin de böyle aldatan benim gozumde en adi o... cocugudur. Nokta. Net.
Senin gibi dusuncede adamlar anca bosanirken tikir tikir nafakayi odedigiyle kalir. Ha bide kinadigini yasamadan ölmezsin bilmis ol. Böyle devam et kardeş 😅 bela geliyorum diyo. - +1 yıl
@Witch1234567 Ne büyük adammışım be. Aldatılan herkes buraya toplanmış ve benim tezimi çürütmeye çalışıyor :D
Kuyruk acınızı benimle değili aldatıldığınız kişiler ile giderin. Haa bir de sen "adam" seçmesini beceremiyorsan o da seni aldatabilir. Sorun seçememek, elde tutamamak, yetsiz olmak.
@Witch1234567 hayatı boyunca 2 satır okumamış insan gelip 21. YY'ın aşk doktoru olan bu şahsa bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Kendisine de işporta tezgah malı muamelesi yapan ile evleniyor, çünkü kızan, hakaret eden, döven erkeğin seven erkek olduğunu sanıyor. - +1 yıl
İste kendi agzinla soyluyosunya.
Başta rol yapip kendinizi adam saniyosunuz sonra gercek yuzunuz ortaya cikiyo sorun orda. Asıl senin bir kuyruk acin var belli bu kadar kadinlara kinli davrandigina göre.
Ha bu arada benim elimden ne kizlar gecti hepsini aldattim havalarindan da cik yemiyoruz asagilik kompleksli oldugun bir kere bu laflarindan belli 😂 havlayan köpek isirmaz misali anca laftadir hepsi Allah bilir kendin aldatilmissindir 😂 hadi canim hadi pis dusuncelerini kendine sakla dedimya bela geliyorum diyo zaten anlarsin büyüyünce 😅 - +1 yıl
Evet kendi ağzımla söylüyorum. Akdatılan ilk başta güvendiği için suçludur, sonra da o insanı seçtiği için suçludur. Ardından da o insanın aldatmasına zemin hazırladığı için suçludur. Emin ol amacım seni tavlamak olsun 3.5 dakikaya işimi hallederim.
Aldatıldığını biliyor musun diye söylediğim zamanlarda da bana ağzını açıp bir şey diyemiyorlardı. Aldatıldığını bile bile gelip altıma yatıyorlardı. Bu bir hava değil, ayran gönüllüydüm kabul ediyorum peki o ayran gönüllü nasıl olur da bir kız ile tanışıp 2. haftada evlilik konuşmaya başlar, o kızı da düşünceleri, gözleri, hareketleri ile aldatmadan 1 sene aşk yaşar?
Demek ki kadın zayıf, seksi, koca memeli, dik popolu olmuyormuş. Kadın dediğin erkeğini mutlu etmesini bilmeliymiş, erkeğine kıymetini göstermesi gerekiyormuş. Erkek o kadında bulduğu şeyi başka kadınlarda bulamayacağını bilmesi gerekiyormuş.
Seni 3.5 dakikada tavlarım 1 saat içinde de eve atacak kıvama getiririm. Kendini ilah ve ya melek sanma, peri prenses sanma. Benim gözümde meze bile olamacak kadar acizsin! - +1 yıl
Insallah esiniz de sizi aldatir. Hayvan dürtülerini kontrol edemiyorsan evlenme
- +1 yıl
@hshhajjlslsld eğer bir gün ona yetecek erkek olamazsam beni boynuzlasın. Kabulümdür. Her boynuz yiyen beni topa tutuyor. Sizin de atacağınız diss'lerin de umrumda olmadığını söylemek isterim.
Sözüm kimlere batmışsa 2 katını daha söyleyeceğim ama bir gün anne olacaksınız diye sözlerimi özenle seçiyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılİntikam ile uğraşma. İntikam alayım diye işi uzatırsan eline yüzüne bulaşabilir. Sonrasında haklıyken haksız olmak var.
00 Yorumla Sürünsünn bırakma peşini seni mumla arasın inşlh tabi sen bayansan bunları yap erkeksende unut gitsin be kardeşim kadınlarla uğraşılmaz.
00 YorumlaAldatanı aldatmak zevktir ama seveni aldatan şerefsizdir... herkesin hatası var burda madem seviyordun niye 3 ay ayrı kaldınız ki
02 Yorumla- +1 yıl
Ginede aldatamau
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Önüne bak intikammış süründürmekmiş öyle biri için hiç bir şeye değmez.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla her ikisini de yapsan yeridir... Tâbii bunların hiç biri hoş değil...
00 Yorumla Süründürmek sadece senin enerjini yutar, balık baştan kokar bile bile devam etmişsin. Olmamış üzülmüşsün, umursamamalısın.
00 Yorumla
+1 yılBoşan bence uğraşmaya değmez. Daha fazla kendi zamanını harcama öyle pislik adamlar için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Süründürmek ya da intikam almaya çalışmak en büyük hatadır bırakp yoluna bakacaksın
00 Yorumla
+1 yılHem boşan hem süründür :) Zaten aldatmış nasıl süründüreceksen :)) süründüdüğünü sanma da :)
00 YorumlaÇocuk yoksa ayrılabilirsin çocuk varsa biraz daha düşün.
00 Yorumla
+1 yılbir an önce ondan kurtul sonra da kurtulduğuna şükret intikam mintikam ugrasma değmez
00 YorumlaEn büyük intikam boşandıktan sonra güçlü durman mutlu olman ve o hiç yokmuş gibi davranman
00 Yorumla
+1 yıluğraşma boşan, sevgilimin eski arkadaşlarını bile kıskanıyorum sen düşün
00 Yorumla
+1 yılAllah alır ablam intikamını kimsenin ahi kimsede kalmaz boşver önüne bak
00 Yorumla
+1 yılHiç uğraşmam direk yol veririm gereksiz insanlara vaktimi daha fazla harcayamam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatına devam et... Süründürmek çok doğru değil zira senin de giden ömründen oluyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Bence hiç uğraşma, hemen bitsin ve ikiniz de yolunuza bakın artık.
Aynı şeyleri her gün hatırlamak sana fayda sağlama.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ah be güzel insan hayatına bak sen artık küçük bir boşlukta böyle yapıyorsa olan hep sana olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrıymışsınız 3 ay itirafta etmiş söylenese haberin olmayacak seviyorsan bir şans verebilirsin ama yok inrikam alacagıö süründürecegim diyorsan boşan o çirkinleşmiş sende çirkinleşme
20 YorumlaBen olsam direkt ayrılırdım bence sende karaktersizle uğraşma.
00 Yorumla
+1 yılAga surundurmek ne ya adam senin etinden sutunden beslenmeye devam... Hani ceza bosa gitsin bacim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boşanmak mantıklı kimseyi en başta kendini yıpratmaya gerek yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Al tazminatları güzelce ye. Hayatına bak. Sevgili edin
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle bosan kendine yeni bir düzen kur. Intikam alinca eline hicbir sey gecmez zamanini boşa harcamaya değmez
00 Yorumlaİntikam alırsan ondan bir farkın kalırmı? Miden bulandığı bir olayı sende yapmış olmaz mısın? En güzel intikam önüne bakıp umursamamaktır.
00 Yorumla
+1 yılNeden tekrar eşinizi kazanmayı düşünmüyorsunuz niçin aldattıgını hiç sordunuzmu bir erkek evde sexs yapamıyorsa hertürlü aldatır.
031 Yorumla
Soran+1 yılAldatması gereken bendim ama öyle düşünürsek beni memnun etmeyen erken boşalan kendisi
- +1 yıl
Evet bir kadını yatakta buşaltıp mutlu edemiyorsa bir ekek kesinlikle boşanmalı e sen neyaptın memnun edeni buldunmu bende bir ara yaşadım iyi oluyor insan rahatlıyor
- +1 yıl
Nedemek lan bunun sebepi mi olur
- +1 yıl
@hshhajjlslsld aldatmanın sebebi olur tabi eşin seni mutlu etmiyor boşanamıyorsan olur
Soran+1 yıl@hshhajjlslsld valla helal olsun herkese cevap yazmşsın seni tebrik ederim 👏🏻
- +1 yıl
Erinmemiş yazmış valla sayfasının hakkını veriyor
- +1 yıl
Bence tüm haklarını al onun parasıyla çatır çatır ye derim
- +1 yıl
Nasil bosanamiyorsun? O***luk yapicaksaniz, evlenmeyin. Sizin gibi herifler aldatilmayi hak ediyor
- +1 yıl
Temiz kadinlar temiz erkekl er evlrnebili, o***lar o**** erkekleriyle evlenebilir
- +1 yıl
@hshhajjlslsld niye bukadar sinirlendin yaran varsa bizene biz yaşadıklarımızı yazıyoruz
- +1 yıl
Böyle sebep olmaz ama
- +1 yıl
@hshhajjlslsld şimdi sen bayansın evlendin birsüre geçti evliligin üstünden eşin ilk zamanlardaki gibi mutlu tatmin etmiyor ama senide bırakmıyor sana yetersiz geliyor ne yapacaksın eşinden gizli gizli yatakta banyoda tatmin etmeye başlayacaksın bu seni dahada çok sıkıntıya sokacak ve bunun üzerine eşinden şüpelenmeye başladıgında aldatman hız kazanacak bak sana tecrübelerimi anlatıyorum senin yaşın daha küçük evlenmedigini düşünüyorum inşallah evlendiginde herşey hayellerin gibi olur amaaa herzaman bu hayeller biter
- +1 yıl
Öldürürüm onu. Ozaman bende her hafta baskasiyla yaziyim, anyni anda evlilik sürdirim
- +1 yıl
Eşime söylerim beni tatmin etsin diye. Hatta libidom cok yüksek her gün nerdeyse defalqrca mast yapiyorum, ama halen bakireyim. Aldaticagimi sanmiyorum
- +1 yıl
@hshhajjlslsld valle bu düşüncedeysen ve ömür boyu böyle olur diyorsan seni alan erkek ya bulmuş bunamış veya gay olabilir herkes senin gibi istekli olmuyor
- +1 yıl
@hshhajjlslsld zaten evliliklerin bitmesinin enbüyük nedeni eşlerin cinselligi kendi aralarında konuşamamalarıymış sen açık sözlüsün
- +1 yıl
@hshhajjlslsld bakire olmanda eşine ayrı bir gurur verir çünkü kendini ona adamışsın sen enyakın zamanda evlen yoksa nerede yaşıyorsan ateşin orayı yakıp kavurur😊😈
- +1 yıl
Ama bende bakir bir erkek istiyorum. Haha
- +1 yıl
@hshhajjlslsld bak şimdi sende çok şey istedin
- +1 yıl
@hshhajjlslsld bakir erkegi bulmak çok zor çünlü bozulacak bir kızlık zarı yok heleki buzamanda bir erkek bir kadınla yatmamışsa arkadaşları arasında alay edilir çükü kalkmıyor diye😂 senin işin zor isminneydi hitap edeyim sana
- +1 yıl
Inan bana bakir erkek bulmak daha kolay. Bir kadin ellini sallamasi yeterli, her türlü bakireliğii kaybeder. Avrupada bile bakir erkegin sayisi 17%, kafinin ki 7%. Ve vaginal seks haric her türlü sek yapabilirsin, ve halen de zar bozulmadan durur orda. Bunun zarla alakasi yok
- +1 yıl
"bir erkek bir kadınla yatmamışsa arkadaşları arasında alay edilir çükü kalkmıyor diye😂 senin işin zor isminneydi hitap edeyim sana" o nasil oluyor? Bu erkek kendi cinsinle mi yatti? Kadinla yatti, o kadinda artik bakire degil dir
- +1 yıl
Ve zaten tavranişlarindan anlarsin. Bakir erkekler genellikle cinsel iliski pornodaki gibi sanediyor. Cok fazla arastirma yaptigim ve bakir sevgilerimde oldu, cinsellik hakkinda konusurken, ne kadar bilgisiz oldunu anliyorsun
- +1 yıl
@hshhajjlslsld evli kişi için demedim gençler arasında olan muhabbeti kastettim.
- +1 yıl
@hshhajjlslsld kadınların bukadar oldugunu bilmiyordum kusurabakma bende hep kendimi kötü zannediyordum😊
- +1 yıl
@hshhajjlslsld peki senin bu hayatta beklentin tam olarak nedir
- +1 yıl
@hshhajjlslsld aynen bende bekarken 1 saat boşalmadan seks yapılıyor zannediyordum pornodaki gibi saatlerce sürdügünü umuyordum ama hayaller paris gerçekler türkiye. Unutma birşeyleri bildim sanırsın asıl yaşayınca insan ögreniyor gerçwkleri
- +1 yıl
@hshhajjlslsld sustun
- +1 yıl
Asagilik kompleksi kendini kanitlama cabasi bacim..
- +1 yıl
@Witch1234567 kendimi niye size kanıtlama çabasına sokayımki sen kimsin
+1 yılSen sağ ben selamet. Allah'ın adaleti çok büyüktür.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet imtikam alabılırsın uhte olarak kalmaz ben ne yaşadıysam oda yaşasın dıyebılırsın sonrada ayrılabılırsın
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem