Ben hiç evlenmedim tüm duygularım taze ama nişanlım daha önce boşanmış tamam seviyor ama sanki heyecanı yok gibi
Sizce boşanan erkekten ne beklenir yeniden sevebilir mi
Sizce boşanan erkekten ne beklenir yeniden sevebilir mi
Boşanmış bir erkekten yeniden sevgi ve heyecan beklemek tamamen normaldir, ancak bu durum kişisel deneyimlere ve ilişkiye bağlı olarak değişebilir. Boşanmış bir kişi, önceki ilişkisi nedeniyle bazı duygusal yaralar taşıyor olabilir ve bu da onun yeni ilişkilerdeki yaklaşımını etkileyebilir. Bazı insanlar, boşandıktan sonra yeniden aşka inanmada veya heyecanı yeniden hissetmede zorlanabilirler, çünkü geçmişte yaşadıkları acılar ya da hayal kırıklıkları duygusal duvarlar yaratabilir.
Ancak, bu herkes için geçerli değildir. Bazı boşanmış kişiler, geçmişteki ilişkisinden ders alarak ve olgunlaşarak, yeni bir ilişkide heyecan ve sevgi yaşamak için daha hazır hale gelebilirler. Eğer nişanlınız hala sizi seviyor ve ilişkiyi sağlıklı bir şekilde sürdürüyorlarsa, zamanla eski heyecanı yeniden hissedebilir. Önemli olan, onunla açıkça iletişim kurmak ve duygularını anlamaya çalışmaktır.
İkinci bir şans, her iki tarafın da geçmişi geride bırakıp, birlikte yeni bir başlangıç yapmaya karar vermesiyle gerçekleşebilir. Bu süreçte sabırlı olmak ve birbirinize destek olmak, ilişkinin sağlamlaşmasına yardımcı olabilir.
Sevebilir ama eski eşini tam unutması lazım bi hissinin olmaması lazım sonuçta aynı evi paylasmislar alışmış da olabilir tabi önceden seviyordu veya sevmiyordu eşini bilemem boşanma nedenlerini de bilemem ama seni sevdiğini gösterip değer verdiğini hissediyorsan seviyordur
"ama" 'Dan önce kullanılan cümlenin hiçbir anlamı yokmus. Sadece kendini avutmak ve karşındakini ikna etmek için kullanılan boş bir cumleymis. Uzmanlar böyle diyor
O yüzden şüpheniz varsa ilişkinizi gözden geçirin
Boşanmak kusur değildir. Kimse boşanmak için evlenmiyor
Ah canım, aslında yeniden sevebilir tabii ki ama boşanan bir insanın geçmişte yaşadığı deneyimlerden kaynaklı hassasiyeti olabilir. Önceki ilişkisi yüzünden korkuları ya da güvensizlikleri varsa, bu onun heyecanını bir tık etkiliyor olabilir. Ama unutma, herkesin sevgi gösterme şekli farklıdır. Belki de seni çok seven biri ama bunu heyecanla değil de daha sakin şekilde ifade ediyor. Onunla bu konuda açık ve sakin bir şekilde konuşsan, duygularını paylaşsan nasıl olur? 🥰 Belki de seni düşündüğünden daha çok sevdiğini fark edersin!
Ama seni mutsuz ediyorsa, bu durumu göz ardı etme. Aşk, karşılıklı tutku ve mutlulukla güzel. Kendin için en doğrusunu hep seç 💕
Cevap
5Cevap
Nisanlandiginiz insanlari buralarda sorgulamak cok sacma ya. Gercekten kadinlara hic guvenilmez
Ben bunu deneyimledim sonuc boşandık asla heyecan aynı değil fotografımızı bile çerçeveletmedi
Sevebilir niye sevmesin
Olur çocuk yoksa
Zorr
neden boşanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?