Evlenip boşanmış biriyle ilişki kurmak, tamamen kişinin değerlerine, hislerine ve duruma bakış açısına bağlıdır. Geçmişteki evlilik ve boşanma deneyimi, kişisel büyüme ve olgunlaşma açısından önemli olabilir. Her birey, geçmişinden öğrenmiş ve yeni bir ilişkiye farklı bir bakış açısıyla yaklaşmış olabilir. Ancak, bu tür bir ilişkiyi kurmadan önce, açık iletişim ve karşılıklı anlayış çok önemlidir. Geçmişteki deneyimlerin, yeni ilişkinizi etkilememesi için sağlıklı bir temele dayanarak ilerlemek gerekir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 307 cevap paylaştı. selam.. neden olmasın pardan !!! şunu sakın unutma verdiğimiz bazı kararlar belki bizim en büyük hatamız olarak geri döne biliyor ve karşın da var olan kişi gün sonun da farlı bir yüz kişilik ya da karakter olarak değişe biliyor bu neden le evlenemk kadar o evliliği son landırmak ta bir seçim oluyor.. bu nedenle hayat hala devam ediyor ve her birey mutlaka bir gün kendine bir başka yol da çize biliyor yani evlenip boşanmış biriyle olmak bu kişinin seçimi oluyor iyi düşün ve dogru adım lar atmak gerek..
00 Yorumla
1 yılBoşanma nedeni ne? İlk sorum bu olur bekar bir kadınım evlenirim , gizli araştırma yaparım neden ve niye boşandığı konusunda eski karısı ile ne gibi bir sorun yüzünden ayrılmışlar bunu öğrendikten sonra evlenirim ya da evlenmem. Maziden ders almak önemli
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılben tercih etmem
09 Yorumla- 1 yıl
neden peki
- 1 yıl
cunku ben evlenmedim hic
- 1 yıl
Evleneceğin insanında öyle olmasını istersin doğal olarak
- 1 yıl
evet
- 1 yıl
yok abi aslinda yirmi kere evlenip bosandim
- 1 yıl
sanane amca
- 1 yıl
@Balkız_097 engelledim bebis bos veer
- 1 yıl
Hakediyooo👌
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki olur, ne güzel olur! 😊 Geçmişte yapılan hatalara veya yaşanan deneyimlere saplanıp kalmak yerine, karşındaki insanın kim olduğuna, sana nasıl hissettirdiğine odaklan. Evlenip boşanmış biri, geçmişinden ders almış, olgunlaşmış bir birey olabilir. Bu bence büyük bir artıdır. 🙌
Önemli olan o kişiyle aranda sağlam bir sevgi ve anlayış köprüsü kurabilmen. İkinizin beklentileri, değerleri uyuyorsa neden olmasın? İlişkiyi önce tanımaya, birbirinizi iyi anlamaya odaklan. Toplumun ne düşündüğünden ziyade kendi mutluluğunu düşün. 🌟 Bazen ikinci şanslar, birinci şanslardan daha kıymetli olur. 😉20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
1 yıl
Evlenmiş boşanmış kendini bilen biri hayattan ne istediğini daha iyi bilir. yani öyle birinin sadece, kara gözüne kara kaşına kanacak kişi değildir. birinden hoşlanıyorsa ondan gerçekten hoşlanır.
hatalarından ders almıştır. evliliğinde yaşadığı ve yaşattığı sorunları tekrar yaşamamak için gereğinden fazla çaba gösterir. üstelik bir ev nasıl çekip çevrilir, bir ilişkide taraflara hangi sorumluklar düşer, geleceğe nasıl ortak gözlerle bakılır iyi bilir. ama belki de en önemlisi sevmeyi de bilir kaybetmeyi de...
yatakta ne istediğini iyi bilir hatta seni de yönlendirir.
ergenler gibi saçma sapan şeyleri problem haline getirmez, gereksiz trip atmaz trip çekmez. öyle her şeye eyvallahı yoktur.
dinlemesini de, içmesini de, şiir okumasını da öğrenmiştir.32 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler o senin güzelliğin
Hersey nasip olabilir de olmayabilirde ama bir tedirgin lik güvensiz lik soru işaretleri de olur. Zaman zaman illaki zihninde yer alır, ama sevgi var sa bunlar zamanla aşılır diye düşünüyorum.
10 YorumlaHer evlenip boşanmış bir değil neden ayrıldığını sorardım ona göre evlenirdim en azından namusu ile ayrilmissa her hangibir kötü bir şey yapmamissa aldatmamisa şiddet yoksa küfür etmemisse bn evlenirdim. peki bir sevgilisi olup vermiş kızla evlenirmiydiniz yoksa namusuyla ayrılan Lami evlenirdiniz
22 Yorumla- 1 yıl
Ayrilan ile tabikide... bir insan boșandi diye lanetlimi yani anlamadim
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlenip boşanmış bi kadınım. Boşanmış kadın değil de boşanmış erkekle evlenmek daha zor olur bence ! Bekar bulursam ne ala bekar biriyle evlenmek isterim. Aynı evde farklı bi kadınla her türlü deneyimi yaşamış biriyle beraber olmak istemem. Kadına gelince kadın evlilik süresince bütün zorlukları görüp üzüldüğü için evlendikten sonra kısa sürede kendini toparlayıp yoluna bakıyorken erkekte tam tersi bence her şey bi an da oldu sanıp kadının evlilik süresince yaşadığı üzüntüyü ayrıldıktan sonra yaşayıp normal hayatına dönmesi daha zor oluyor bence. bekar dediysek bakire bi kadın yokken bakir bi erkek kaldığını düşünmüyorum ama. Erkelerin travması daha uzun sürüyor daha zor atlatıyorlar bence ya sa hiç atlatamıyolar. Şimdi evlenip ayrılmış erketense kadın daha şanslı bence. Kadın duygusal ve mantıklı bi varlık olduğu için evlilikte yaşadığı acı tatlı her yaşanmıslıgı mantık çerçevesine alıp geçmişine sünger çekebilir. Ama erkek ilk arabasıyla ilk karısını unutamazmış. Geçmiş olsun
54 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar oldu ayrılalı?
- 1 yıl
Ben bekarım ve hayatım boyunca hiç sevgili yapmadım neden ön yargılısınız
- 1 yıl
Aynı evde farklı bi kadınl farklı deneyimi yaşamış biriyle beraber olmak istemem yazmışsın. Bekar erkek evli kadını kabul ediyor da her türlü bekar kadın veya ayrılmış kadın ayrılmış erkegı neden kabul etmesin ayrımcılık yapıyorsun. Bu her erkek ıcın gecerlı degıl katılmıyorum. Unutamayands olur unutanda belkı o erkegın evlılıgınde hatalı kadındı. Abim mesela öyle bi muamele görüyorki eşimin aılesınden ve eşinden abimi eziyorlar ben ıkıncı kez evlenmesını isterim. Sevgısınden degıl abım baska nedenlerden bitiremiyor. Yani her erkek hatta her insan bir degıl kadının da kolay atlatanı unutanı olur unutamayanıda. He bak bi erkek eşini cok üzüyor ve boşandılar ben o erkegın evlenmesıne karşıyım becerememişsin zaten
Cevap sahibi1 yılO abinin sorunu, ayrılamıyor olması bu gerçeği değiştirmez. Ayrıca erkekte evlenmiş ayrılmış kadına farklı gözle bakıyor kullanılmış gibi. Bende erkek için bu şekilde düşünüyorum bu kadar basit
1 yıl.
Evlenmiş boşanmış kendini bilen biri hayattan ne istediğini daha iyi bilir. yani öyle birinin sadece, kara gözüne kara kaşına kanacak kişi değildir. birinden hoşlanıyorsa ondan gerçekten hoşlanır.
hatalarından ders almıştır. evliliğinde yaşadığı ve yaşattığı sorunları tekrar yaşamamak için gereğinden fazla çaba gösterir. üstelik bir ev nasıl çekip çevrilir, bir ilişkide taraflara hangi sorumluklar düşer, geleceğe nasıl ortak gözlerle bakılır iyi bilir. ama belki de en önemlisi sevmeyi de bilir kaybetmeyi de...
yatakta ne istediğini iyi bilir hatta seni de yönlendirir.
ergenler gibi saçma sapan şeyleri problem haline getirmez, gereksiz trip atmaz trip çekmez. öyle her şeye eyvallahı yoktur.
dinlemesini de, içmesini de, şiir okumasını da öğrenmiştir.14 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle 🤝
- 1 yıl
🫱🏼🫲🏽🙂
- 1 yıl
Teşekkür ederim o senin güzel görüşün
- Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı.
1 yılAslında kişisel olarak sıkıntı olmaz ama herkes kaldıramaz bunu sonuçta karşı tarafın ilk eşi olmayacaksın sonra çevresel olarak işte baskı olacaktır falan filan böyle tercihler yapan insanlar bakış acısı ve çevresel olaral gelişmiş oluyor herkes yapamaz.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDenklik önemli. Ayrica boşanmiş insanlar maalesef psikolojik olarak travmalı oluyor. Ona veremediği tepkiyi, onda öğrendiği bebcilliği, onun yaşattıği haksızlığın bedelini sana ödetecek. Başkasının suçunun cezasini sen çekersin.
Acemi ve tecrübesiz heyecanlı bir eş ile boşanmış ve bu işlerin kurdu olmuş biri sence bir olur mu?
Kazık yiye yiye kazık atmayı öğrenmiş biriyle saf ve tecrübesizken karşılaşmak ve bir yola çıkmak sence de ürkütücü değil mi?
49 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorumm
- 1 yıl
Kim dengine düşüyoki bu hayatta herkes ya kendınden daha az eğitimli veya aıle olarak daha varlıklı bırı varlıksız oluyor geç bu denklik saçmalıklarını. Ayrılmıs bosanmıs kişi bir daha aynı seylerı yaşamamak için çaba gösterir. Zaten dogru insansa kırmamaya çalışır. Hatalı o olup ayrıldılarsa tabi o kişiden uzak durulmalıdır
- 1 yıl
@Belin35 neden peki
- 1 yıl
@Belin35 Kesinlikle öyle hemfikiriz zaten evlenıp ayrılmıs ınsanlar bırcok kötü seyı deneyımleyıp anladıgı ıcın boşanma noktasına gelırler, yoksa neden hersey yolunda dört dörtlük evlılıgı olan ınsanlar boşansın ki. Bir sonraki kişide ince eleyip sık dokurlar sadece aynı yerden kırılıp üzülmemek için bunuda anlayışla karşılamak lazım. Tabi çokta karşı tarafı yormadan
Cevap sahibi1 yıl@Belin35 Ben çok sayıda gördüğüm boşanmış insanları ve yeni evliliklerini inceleyerek bunları yazdım.
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın hayat bimtiş veya sabıkalı kötü eeg mikrop uzak durulacak veya müşkül vs gibi göründüğü anlamına gelmez ki kim ister boşanmak için evlenmeyi paravan evlilik mi sanki vardır bir hikmeti bemde staj evliliği yaptım herşeyi çok zoomlu şekilde deneyimledim eğer olmasaydı gene aynı düşünürdüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden olmasın bence gayet de güzel olur hatta öyleleri karşısındaki insanın değerini daha çok bilir önceki evliliğinde yaptığı hataları yapmamak için özen gösterir bu yüzden bu yüzden evliliği düşünürsem gerçekten evlenmiş boşanmış birinin tercih ederim
37 Yorumla- 1 yıl
Ailen de böyle düşünür mü sence?
Cevap sahibi1 yılBenim ailem benim mutluluğumu ister seçimlerime karışmaz
- 1 yıl
Peki var mı aday?
Cevap sahibi1 yılOlmamasını ben tercih ediyorum
- 1 yıl
Neden kariyer mi?
Cevap sahibi1 yılNeden yok ben öyle tercih ediyorum kafa dinlemek yalnız kalmak istiyorum
- 1 yıl
Peki tamam biraz daha soru sorarsam beni de dövecek gibisin 😁
1 yılElbette olur evlenip ayrılmak ayıp ya da vebalı gibi görülecek bir durum değil. Ayrılmak için birçok sebebi olabilir insanın ama inan boşanmak için kimse evlenmez. O yüzden onu geçmişteki diğerlerine göre değil, şimdiki değerlerine göre yargıla.. Sana yaklaşımı sevgısı anlayısı nasıl ona bakmalısın nasıl bir düstur içinde yoksa emin ol bu hayatta her şey mümkün..
40 YorumlaNeden olmasın ki
Yani o insanın hak etmiyor mu mutlu olmayı tekrar evlenmeyi, veya tekrar aşık olmak sevmeyi..
Herks ikinci şansı hak ediyor bence..40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı.
1 yılNiye olmasın onu beğenmezsin gider bekar alırsın o daha beter çıkar huzur olmaz bilemeyiz ayrıca kimse böyle olmak istemez bugün ona yarın bana sana ya da kardeşimiz ailemizde olur önyargı güzel değil benim için
10 Yorumla
1 yılBekar olup 50 kişiyle yatıp kalkan erkekle/kadnla oluyorda boşanmışla neden olmasın
55 Yorumla- 1 yıl
Bekarım ve kimseyle ilişkim olmadı..
- 1 yıl
Kendin üstüne alınma o zaman yapanlr alsn
- 1 yıl
Ozman öyle de
- 1 yıl
Ole dedim zaten atlayan üzerine alan sen oldn
- 1 yıl
tamam haklısın özür dilerimm
Boşanma sebebine bağlı ama insanlar bazen hata yapabiliyorlar. Evlenirken uygun olduğunu düşündüğün insan bambaşka çıkabiliyor. Ve bu kişilerin aşkı bulduklarında yeni bir şansı hakediyorlar kesinlikle. Yani neden olmasın😇
60 Yorumlaben sağlık sebebleriyle ilgili boşanmış biri olarak söylüyorum bana karşı açılan bir boşanma davası olayın üstünden 1 sene geçti kız arkadaşım hiç evlenmedi ve şu an tekrar evlenme yolundayım şeytanın işi şeytanlık yapmak herkes bir değil kaderde varsa ne yapsak boş oldurmak isteyen olduruyor.
00 Yorumla
1 yılBunu düşünmek için doğru zamanda değiliz bence kişiliği karakteri sana nasıl davrandığı sana değer vermesi önemli evlenip ayrılması birşeyi değiştirmez bekar olup ta bişey yaşamamış mı var en azından bi kişiyle bi hayat yaşamış ama bekar olup daldan dala gezen çok insan var o daha kötü
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. Kişiliğini incele onun iyice öyle karar ver neden ayrılmış senle aynı sorun olur mu olmaz mı ona bak.. Yoksa neden olmasın oda insan hakkı var çok güzel olanlar var..
00 Yorumlaİki taraf da bunu sorun yapmıyorsa olabilir
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılBoşanma sebebine göre değişir çünkü %99sordugun zaman anlaşamadık boşandık diyor herkes kimse ben aldattım demez sonuçta...
10 Yorumla Eğer sen hiç evlenmediysen ve savaşacak cesaretin yoksa girme bile bu yola
20 YorumlaOlur onlar uzaylı değil sonuçta birini geçmişine göre yargılamak doğru gelmiyor ve hiç kimse masum değil kendimde dahil
00 YorumlaAile kültürüne göre değişir. Bu arada resimdeki filmin adı ne? (Arama kısmında sorunun profilindeki resim).
00 Yorumla
1 yılİlerde bunu sorun etmiceksen tabiki olur. Sevdikten sonra herşeyin önüne geçilebilir. Ama sen yinede ayrılık sebebini öğren
00 YorumlaKarakteri olsun takıldığı iz şeye bakın ve nedense 2nci evlilik her insanın gerçek aşkı oluyor nedense 😂😂
01 Yorumla- 1 yıl
Çünkü. İlk evlilik, daha çok dürtülerle yapılan, mantığın geri planda kalıp, duyguların ağır bastığı evlilik oluyor. İkinci evlilikse, daha çok mantıksal olup, daha az boşanmaya gidiyor
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşındaki kişide kendini tam anlamda buluyorsan ve mutluysan olur. Tabii her zaman birileri gelip neden boşanmış diye bikbik edecektir.
00 YorumlaNeden olmasın ama iyice araştırmak lazım hayatına alacağın kişiyi mesela şiddetten dolayı boşandiysa ben bir sorgularim
01 Yorumla
1 yılHayır, olmaz. Bu kainatta tek bir kural vardır; Bir kere yapan bir daha yapar. Bir sefer boşanan bir daha boşanır. Bu her şeyde böyle bu bilgi bir cevherdir.
01 Yorumla- 1 yıl
katılmıyorum, boşanma var boşanma var bence kişilerin hikayesini dinlemek lazım
Boşanma davası detaylarını e devletinden göstermesini iste
02 Yorumla- 1 yıl
O ne demek
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim ailemin evlenmis bosanmis birine verecegine hayatta ihtimal vermiyorum zaten kendim de evlenmem cunku ister istemez o kadinla gorusmesi gerekecek ilk gelinlikle gordugu ilk alnindan optugu ilk damatlik giydigi , ilk hastalikta saglikta soz verdigi, ilk ailesinin karsisina cikardigi kadin o kadin, ben bu yasanmisliklarla devam edemezdim
10 YorumlaNeden olmasın evlenip boşanmış olanlar insan değil mi 😅
10 YorumlaDul birisiyle olmaz diyemem eğer sorunlu bir kişilik değilse
10 YorumlaNeden boşandığına ve çocuksuz olmasına göre olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlur tabii ki ama önce neden ayrıldığını öğrenmek lazım. Kötü bir şekilde ayrıldıysa o kişiyle olmaz. Boşanmış birisiyle ilişkiye başlamadan önce onun hakkında iyi bir araştırma yapılmalı.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 620 cevap paylaştı. Neden olmasın ki, Evlenmekte boşanmakta haktır.
10 Yorumla
1 yılDaha iyi olur. Eğer aklıı biriyse ilk evlilikte yaptığı hataları bilir ve yapmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbenim annemin bir lafı vardır 1. kadın dayak 2. kadın yaprak yer
44 Yorumla- 1 yıl
Tövbe tövbe 🤣
Cevap sahibi1 yıl@Tadic32fireee Ama doğrudur ilk kadına eziyet ederler boşadılar mı 2. kadına taparlar öyle çok erkek gördüm maalesef :)
- 1 yıl
Aynı eski eşimden bahsetmişsiniz
- 1 yıl
Haklısınız valla
1 yılAnlaşılıp sevgi saygı güven dürüstlük varsa olur
00 Yorumla
1 yılÖnceden olur gözüyle bakıyordum bazılarının psikolojisi bozuk boşananlarin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılİki taraf denkse olur tabii ama ikinci üçüncü evlilikler daha dikkat gerektirir.
00 Yorumla
1 yılOlur tabi ama zaten konu dul olması değil hayatın farkında olan İNSAN olması önemli.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
1 yılYani olamaz, olmaz diyemem ama iyi bir iletişime gerek var...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir de önemli olan sıfırlanıp kendini hazır hissetmesi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Oku neden olmasın. Sevip saygı duyduktan sonra gerisi boş
00 Yorumla
1 yılBende evlenip boşandım hala olmadı çok uzun zaman oldu 10 sene kadar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılÇok zor. Neden boşandığı önemli. Eğer kafama uyarsa belki olur
01 Yorumla cok seviyorsam ben evlenirdim ama neden bosandigini da bilmek isterim
00 Yorumlaİlk evliliğimi partnerimle birlikte deneyimlemeyi tercih ederim. Benden hayır.
00 Yorumla
1 yılOlur tabi canım ne fark eder. Herkesin bir geçmişi var
00 YorumlaTercih meselesi. İnsan seviyorsa ve karşı tarafa eğer güvenilebilirse bu şekilde olabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı. Çocuk varsa zor çocuk yoksa bı ihtimal diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın.
Evlenip boşanmış olunca vebalı mı olunuyor?00 Yorumla
1 yılOlur onunla olan onunla alakalı senle başlayacağı hikaye ise sizinle
00 Yorumla
1 yılEe 40 kişiyle birlikte olmamış işte istikrar göstermiş daha ne istiyorsun?
01 Yorumla- 1 yıl
evlenip aldatan yok zaten dimi ayn
1 yılOlur neden olmasın kafalar aynı olursa sende önemsemezen geçmişini olur. Sadece bende olmaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
u 1 yılOlur olur. Bu devirde aksini bulmak bayağı güç zaten sdhs
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Ne içşn olur ku? Evlenmek için mi sevgili için mi fb için mi..:
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kişinin düzgün olup olmadığına kişiliğine bağlı
Dul olması değil00 Yorumla
1 yılSeninle uyuşuyorsa, dengin olduğuna inanıyorsan neden olmasın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 730 cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın ki insan insandır evlenmiş boşanmış ne fark eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen evliyim boşanıyorum ama sıradan bir boşanma olmicak benimki ama tabi bir daha asla kimseye guvenebilecegimi sanmıyorum
133 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim eksik olmayin
- 1 yıl
😂🤣🤣😂 geçmiş olsun ama yorumu okuyunca aklıma şu replik geldi Bi erkek gidiyor Bi kadını üzüyor sonra bütün erkekler şerefsiz diyor benim ne suçum var ben evde televizyon izliyorum 😂🤣😂🤣
Cevap sahibi1 yıl😂😂😂 evet öyle bir replik vardı
- 1 yıl
😂🤣😂hayatta bazen gülmek mutlu olmak insanın elindedir dimi 😊 bende bugün yorgun ve stresli Bi gün geçirdim ama senin yorumunu okudum 3 4 saat aklıma geldi güldüm 😊😊
Cevap sahibi1 yılBu ara çok az gülüyorum olayları unutmaya çalışıyorum ama bende sizin yorumunuzu gördükten sonra güldüm teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılÇok özür dilerim ama şer... z eşim beni darp etti şiddet uyguladı 🥺 bir haftayı geçti hala heryerim ağrıyor bide dava avukat şu bu derken gına geldi
- 1 yıl
Gülmek ve güldürmek gerçekten çok güzeldir unutulan gülmeyi hatırlatmak güzel oldu açıkçası 😊😊
Özüre gerek yok ne olursa olsun şiddet hoc bir konuda çözüm değildir bu durumu duymak cidden üzüyor insanı her zaman fiziği acı değil ruhsal ve psikolojik darp insanı daha çok üzüyor kırıyor ağlatıyor aslında sizi o dayak acıtmadı sizi eşinin böyle birsey yapması üzdü acıttı kırdı 🥺🥺
Bilmiyorum ise yarar mı veya icindeki ateş öfke sinir soner mi bilmiyorum ama ben onun adına özür dilesem yüzünüzde gülümse oluşur mu acaba 🙏🙏🙏
Bilmiyorum ne kadar işe yarar veya ilginiz vardır Bilmiyorum ama bi kahve icseniz faliniza baksam modunuzu yükseltir mi hayata dair olan yaşama enerjinzi geri gelir mi acaba 🙏🙏🙏🙏🥺
Cevap sahibi1 yılHayır hiçbir özür onun yaptığı bu saygısızlığın üstünü kapatamaz ben onu affetmiyorum canı cehenneme Allah'ın huzuruna cikamasinlar inşallah
- 1 yıl
Güneş batıdan doğsa doğudan batsa bu içindeki ateş asla soğumaz belli ama yinede nezaketten ve kalbin yüreğin bir nebze olsa da yumuşasın diye söyledim yaptığı affedilir değil ama içindeki bu ateş sana zarar versin istemem çünkü öfke ile kalkan zararla oturur ondan dedim 🙏🙏🙏
Cevap sahibi1 yılZarari bilmem ama onunla boşanirken öyle biri hayatımdan çıkıyor diye kârlı çıkacağım kessin
- 1 yıl
Hislerime sezgilerime güvenerek söylüyorum bunu bence boşanmanızdaki sebep daha başka bisey çünkü bu içinizde kin nefret öfke ateş bu kadar yüksek olduğu için söylüyorum bunu evet darp olabilir ama darp dışında başka sebeplerde olduğunu düşünüyorum açıkçası ve sizin için asla üzülmüyorum çünkü kurtulduğunuz için mutlu olmak gerekir..
Cevap sahibi1 yılBende ondan ve ailesinden kurtulduğum için çok mutluyum inşallah tamamen kurtulacam ve bu kabus bitecek
- 1 yıl
Kimine göre kötü haber olabilir ama kimisi içinde güzel haberdir nwrden baktığına göre değişir ama bu kabus bittikten sonra yeni hayatında neler yapacaksın plansız yaşamak mümkün değildir
Cevap sahibi1 yılYeniden üniversite okuyup hayatıma kaldığım yerden devam edecem
- 1 yıl
Güzel plan aslında umarım bu güzel planına kimse mani olmaz ama şunu anlamadım hala sadece darp yüzünden mi içinde bu ateş öfke var
Cevap sahibi1 yılHayır sadece o değil ama en büyük etkenlerden biri o ayrıca bir kadına el KAL KA MAZ
- 1 yıl
Bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum zaten doğru el kaldırmak değil sesini bile yükseltemezsin Çünkü karşındaki insan erkeği dünyaya getiren insanla aynı kategoridedir ama bunu çoğu erkek görmüyor ve Erkek kadından her zaman üstündür gözüyle bakıyor yanlış anlama beni ama galiba Ben de Erkek olduğum bana da kızıyorsun ama haklısın bisey diyemem ki
Cevap sahibi1 yılErkeklere hiç güvenim kalmadı belada okumicam sadece kadınlara değer vermeyen her erkek umarım kadınlara yaşattığıni yaşar ve Allah'ın huzuruna cikamasinlar
- 1 yıl
Bu şekilde Düşünmeniz beni gereğinden çok fazla mutlu etti çünkü Ailem beni bu konu hakkında o kadar güzel narin ve hassas yetiştirdiği için bu konu hakkında kendime çok fazla güveniyorum ve karşı cinsteki olan hiçbir kişiyi üzmediğime adım kadar eminim
Cevap sahibi1 yılİnşallah öyle olursunuz ve gerçekten hayatınıza aldığınız kadını mutlu edersiniz
- 1 yıl
Bu dünyada her zaman İyiler kaybetmek zorundadır diye bir kural var sanki Çünkü ben de karşımdaki insan o kadar iyi sarf temiz davrandım ki karşılığında nankörlük yalan ve sahtekarlık aldım yani Benim de durumum senden alta kalır bir yanı yok🥺🥺🤷♂️
Cevap sahibi1 yılBende aynı şeyi yaşadım ki bana hiç acımadı şer... z
- 1 yıl
Tabii ki senin yaşadıkların da çok zor bir olay ama beni de Aldatıldım kandırıldım ve dayak yedim ama hiçbir zaman karşı cinsi olan güvenimi veya sadakatimi huyumu suyumu değiştirmedim veya mesafe koymadım Çünkü karşı cinste biri bir hata yaptığı zaman Herkese aynı kefeye koymuyorum bence sen de bir düşün bunu
Cevap sahibi1 yılBen güvendim evlendim bir daha nasıl güvenip evlenirim sevgili olunca sıkıntı olmazdı ama evlendim
- 1 yıl
Tamam doğru haklısın ama ömrünün sonuna kadar hep böyle içinde güvensizlik sadakatsizlik hissi ile mi yaşayacaksın nereye kadar bu güven duygusu içinde kalacak
Cevap sahibi1 yılTa ki gerçekten aklımdaki kişiyi bulana kadar
- 1 yıl
Ben de o şekilde düşündüm o altındaki kişiyi bekledim nasibi bende varsa gelir dediler ama zorlamayınca da nasip olmuyor o yüzden tekrardan şans vermeyi öğrendim denemeyi öğrendim Bence daha yeni olduğu için bir şey diyemem ama şans vermeyi ve bu kadar içine kapanmamayı öğrenmelisin
Cevap sahibi1 yılÖğrenirim elbet ama güvenim kalmadı kalbimde kırıldı guvenimde kırıldı
- 1 yıl
Evet herkesin kırılır ama bunun ilacı sadece sensin sen kendi kendine iyi edeceksin kendini
Cevap sahibi1 yılEvet inşallah iyi olacam hemde çok daha iyisi olacam
- 1 yıl
Bu kadar keskin ve net konuşmak aklıma sadece bosaniyorsun ama üzerinde sorumluluk yok galiba çocuk gibi meselaa
Cevap sahibi1 yılEvet çok şükür o pisliğin genini tasicak bir çocugum yok zaten 7 aylık evliydik
- 1 yıl
Özel değilse ve bu kötü günleri hatırlamayacaksan iznin olursa 2 adet soru sorabilir miyim acaba mümkünse tabi 🤔
- Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat