İlk adımı atan taraf genelde kadınlar olsaydı erkekler de kendini naza çeker miydi?

İlk adımı kadının atmaması gerektiğini savunan biriyim. Ama bu biraz kişiden kişiye değişen bir durum kadının kendine olan güvenini ortaya koyduğunu düşünenler için çekici bile gelebilir her insanın olaya bakışı ve yorumlama şekli farklı ve saygı duymak gerekir diye düşünüyorum. Eğer ilk adımı kadın atsaydı ki buna bir kaç kez şahit oldum nedendir bilmiyorum ama bütün çekiciliğini kaybettiriyor gibi geliyor bana kadının kendini ağırdan satması gerekiyor diye bir toplumsal yargı var sanırım bunun erkeklerin üzerin de etkisinden dolayı kadınında kıymeti ve değeri azalırdı diye düşünüyorum.
Zor kadınları çekici bulan bir erkek yorumu tamamen. Diğer türlü kendi ayağıyla geldiğinde uğraştırmadığı için hevesini kaçıyor :)))
Aynen gelip konuşmaya çalışan kadın olunca bir anda hoşuma bile gitse tüm çekiciliği kaçıyor. Biraz zorlaması lazım ☺️
Ben ilk adımı erkekler açmalı fikrine her zaman karşıyım
Her kim karşısındakine dair içinde bir sıcaklık ve hoş duygular hissediyorsa rahatça gidip açılabilmelidir. Önce kadın adam açmış veya erkek adım atmış fark etmemeli
Neden bu algılar sarmış her yeri yok erkek teklif eder kadın evlilik ister tek ben mi tersineyim arkadaş nişanlımla biz flört gibiydik ben söyledim çıkalım diye oda olur dedi öyle sonra 7. ayda filan taktırdı nişan nişan diye nişanlandık oldu bitti :/ şimdide evlilik diyo ama daha değil :/
Kadınlar bunu yapıyor zaten bunda bir sorun yok ama bazı erkeklerin zihniyeti kötü
Cevap
13Cevap
İlla naza çekmeler, reddetmeler, şart koşmalar vs olurdu. Bana hep kızlar teklif etti, gereksiz kasıntı, bekleme yapıyor çoğu.
Bu yaşa gelmişsin kadınların ilk adımı atmadığını mi zannediyorsun
Kadınlar her zaman bu konuda bir adım geridedir. İlk adımı atan kadın yok gibi kesin cümleler kurmadan genel bir soru sordum. Bu yaşa gelmişsin ama bir kadınla nasıl konuşulur adap, usul bilmiyorsun ;) Doğru ve yerinde eleştirilerle gelirsen kapı açık ama boş eleştiri yapacaksan hiç zahmet etme.
Yalandan yalakalara ihtiyacım yok zaten yalakalık yapacak yollarının önü de kapalı. Bahsettiğim şey bir gülüş ya da bir bakış gibi subliminal mesaj değil ama bunu algılayabilmen anlıyorum ki imkansız. Basit bir soru sordum mantıksız saptırıcı çıkarımların sana kalsın ;) Senden öğrenecek bir şeyim olduğuna ihtimal vermiyorum bu kapasite ile.
Basit soruma herhangi bir cevap vermiş olsaydın tartışabilirdik. Soruya soruyla karşılık verdin o da zaten sataşma amaçlı niyet belli yani. Kapasiten iç açıcı olsaydı anlaman bu kadar imkansız değildi aslında ama neyse çok yorma lobları alışık değiller belli 😂😂😂
Sayemde büyüklük yapmayı öğrenmiş oldun ders 1 not et 😎
Devir değişti zaten artik kadınlar atiyo adimlari.😂😂😂
Hic hos olamz bu ya erkeler naz yapamaz da egolari yukselir ama naz yapmaz lar
O zaman ben kesin orspu olurdum yazan her kıza verirdim
Güzelsen veya paran varsa atan kim olsa fark etmez. Aksi geldeysen sakın atma
Zaten Avrupa da kizlar erkeklere teklif ediyormuş 🤣🤣🤣
Vermicem vermicem benim degil mi vermicem 😒 Buzulup , dussede vermicem.
Cok guzel seyler olurdu
İlk adım atan kadınlar da var
Atin ne olmus adim atinca ölüyormusunuz arkadas
Her iki tarafta atmalı bence
Yok çekmezdi.. gundemde olma çabaları
İyi olurdu. 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar