Kadınlar da ilk adımı atan taraf olsaydı ilişkiler, flört dinamikleri ve beklentiler nasıl farklılaşırdı?

Kadınlar da ilk adımı atan taraf olsaydı ilişkiler, flört dinamikleri ve beklentiler nasıl farklılaşırdı?
1 erkek 1 kadın ile iletişime geçtiğinde; kadın hızlı ve sıcak bakarsa kadın kendini basit göreceği düşüncesi var. bu kadınların en büyük paradoxu sanırım. iletişime girmek hiçte sanıldığı kadar kolay değil. karşı taraf hiç tanımadığı erkeği hiç bir belirti olmasa bile sapık, abaza vb gibi yaftalar yapıştırabiliyor. ya en fazla ne olabilir (***) karşılıklı telefon görüşmesi yaparsın, bir tık ilerisi kahve içersin olmazsa dağılır gidersin.
***: istisnalar kaideyi bozar mı?
Kadınlar adım atma da erkekleri solladı pat diye özele gelip numara atanlar var ilginç bir hal almış durum. Adım böyle miydi diye sorguluyorsun :))
Kadınlar atardı
Ya sggafafagahajaj
Rica ederim, çok gülmüştüm 😄
Sence o kural değişmedi mi? Rolleri fazlasıyla değiştiğimizi düşünüyorum.
Doğru söylüyorsun birazcık değişime uğradı galiba
Erillik elden gidiyor..
😄😄😄
Teşekkürler🙏
Rica ederim 🌼
Bence o kural çoktaan değişti bile, sadece herkes farkında değil 😂 Kadınlar daha çok ilk adımı atsa: gereksiz ego savaşları azalır, “ne düşünüyor acaba” krizleri kısalır, daha dürüst ve net iletişim olurdu 💬
Erkekler üzerindeki “hep ben başlatmalıyım” baskısı azalır, kadınlar da reddedilme duygusunu daha iyi anlar, empati artardı 🫶 Sence sen ilk adımı atar mısın, yoksa hâlâ karşı taraftan mı beklersin? 💭💘
Cevap
19Cevap
İlk adımı atan kadın baştacıdır 😀
bir şey olmaz
Ben çok anlayışla karşılardım çünkü erkeklerin bu yanlış anlaşılma baskısıyla hareket etmesi imkânsız gibi bir şey
Basit algıdı var gibi
İşte bu görüşe beğeni atarım
Eski köye yeni adet derim buna
Afallayan çok olur
Fena mı olurdu
İlk adımı atarsak daha çok prenses hissedecekler. Ve kız reddedilirse daha çok üzülür. Kurallar değişmesin en iyisi
Böyle bir kural gereksiz bence. Nedu yani bir kadın bir erkeği beğenmiş ve konuşmak istemesi kötü bir şey değil ki.
İsteyen her kadın zaten ilk adımı atıyor öyle atmıyor vs. geçin bunları yeterki gözüne hoş görün dakikasında mesajı yapıştırıyor
Öyle bir kuralmı var kim koymuş o kuralı ki deyin bakalım kızlar adım atamazmı yasakmı
Değil ama toplumda böyle bir algı var
Bence toplumun ne düşündüğümü çok fazla önemser isek nefesimizi bile alamayız biri derki burundan al diğeri ağzından al diğer burundan al ağızdan ver ona uyalım derken bide baköışız oksijen tüpüne bağlanmışız nefes alamayıp
Zaten artık değişti. Biz atıyoruz ilk adımı
Ben atmaya yeltenecektim de işte
Kadinda atabilir isterse.
Herkes yalnız kalırdı.
O niye
Bazı çöpçatan uygulamaları ve siteleri bu önce erkekler yazar kuralını bozmak için kadınlar mesaj yazmadan erkeklere yazdırmama kararı aldı. Kadınların yazdıkları açılış mesajlarının %90'ının "Selam" ve "." olduğunu ve kimsenin yazışmadığını anlayınca iptal ettiler. Gerçek hayatta da bu böyle.
Aşırı yakışıklı veya zengin olmayan hemcinslerim bir kadına yaklaşmazlarsa hayatlarını bi objeden farksız geçiriyorlar. Bu hayatın bir gerçeği.
Artık öyle olmuş zaten abla prenses olduklarını dile getiriyorlar hep
Her kadın benim gibi açıkça ilk adımı atardı..
Devir değişti artık tam tersi oldu
bence değişiklik olmazdı.
Ne olurdu, kadın mı atardı adımı
Öyle bir kural kaldı mı ya :D
O zaman erkekler kızlar gibi nazlı olurdu
Kadınlar erkeklere tcvz eder olurdu
Kolaylasırdı işte nolcak
Bizim coğrafyada öyle sanki
İnsanlık yok olurdu
😄😄😄
artık çok da uygulandığını düşünmüyorum
Kadınlar musmutlu olurdu 🤣