Bence erkek sonuçta yapısı itibariyle kadın daja utangaç ve naif
Erkeğe cesurluk yakısır pasifik hoş olmuyr
Bence erkek sonuçta yapısı itibariyle kadın daja utangaç ve naif
Erkeğe cesurluk yakısır pasifik hoş olmuyr
Erkekler ya da kadınlar diye bir şey yoktur bence. İlişki başlamadan, iki tarafında hisleri belliyse şayet bu süreci yöneten kadınlar olur. Evet erkek adım atmalı ya da atacaktır lakin bunu kadın yaptırmalı ve yönetmeli ilerleyen süreçte baskın tarafı ilişki belirler zaten.
Cevap
16Cevap
Nerde gorulmus kizin adim attigi kız belli eder erkek adam atar ama kiz da belli etmesi lazim bakislarsan vs
Nasıl belli edelim mesela jdjdbsbs
Bakarak işte
Bakarak gözlerine mi
Aynen uzun bak
Taamam teşekkür ededim
👍👍❤️
Erkek ilk adım atsa daha hoş olur ama kadın daha cesursa o da atabilir neden olmasın☺️
Öyle olmuyor işte kadın erkeğin çok peşinde kosunca kıymet bilinmiyor denenmiş gbiirisi olarak söylüyorum hemde 5 sene kesinlikle hata erkek kosmalı emek vermeli içsonradında beraber yğrünğr
Ben attım ama açılmadım çünkü ondan adim görmedim dışarı cikip gezemiyorduk anca kahve datesi hep hocanim deyip durdu
Genel kural olarak erkek atmalı, ancak bazı durumlarda akışına göre bayan da ilk adım atabilir davetkar bir hamle yapabilir süreci hızlandırır
Seven insan atmalıdır ki durum netleşsin yok o atsın yok ben kızım o atmalı yok hep biz atıyoruz bir kerede o atsın diyerek yürümez o iş
Ben erkeğin peşine düşüp seni seviyorum diyen kadınların pek değer gördüğünü düşünmüyorum.
Çünkü erkekler onu değersiz hissettirenleri sever senin benim gibi değer vereni de cepte görüyor işte
Ki zaten söylemen lazım ki netleşsin yoluna bak yoksa olcak mı olmicak mı diye kendini heba edersin
Evet o yüzden açıklıktan yana değilim belli ederim sevdiğimi davranıs ile anlarsa adım atar adım atmıyorsa zaten sevmiyordur
Bu erkekler işine gelmeyeni anlamıyorlar direkt söylemen lazım
Evet maalesef jdhdhdj
Erkek o kişiden hoşlanmıyor kadın hoşlanıyorsa ne olacak yine mi erkek adım atacak
Kadın belli eder erkek anlarsa adım atar
Kadının ilk adım atmasından bir sakınca yok dozunda olursa
Kadından bekleyenden ne hayır gelecek
Çok doğru
Cesareti ve fırsatı bulan atsın
Erkek atmalı kadın atarsa kıymeti vilnmiyor sanki erkek bir kusuru mu var acaba diye algı oluşturuyor
Aynı fikirde yim
Adım atınca da uzaklaşıyor
Erkek atar adımı
Katılıyorum
Kadın sadece sinyal verir gerisi erkek te
Çok haklı bir yorum sayınız artar inşallah
Cansın teşekkür ederim. Senin gibilerininde sayıları artsın inşallah
Aminn
Erkekler atınca sapik. oluyo
Hayır bence çok iyi
Aman birini seviyoraaniz atın işte öf
Doğru söze ne denir teşekkürler 🤗.
Öyle olmuyor işte kadın erkeğin çok peşinde kosunca kıymet bilinmiyor denenmiş gbiirisi olarak söylüyorum hemde 5 sene kesinlikle hata erkek kosmalı emek vermeli içsonradında beraber yğrünğr
Ben emek verdim hiçbir şey olmadı. Gittim yüzüne söyledim birde öyle kıvırma filan yok. Seviyorsan söylersin teklif edersin. İçinde bırakmayacaksın. Hayatımda iki kere aşık oldum ikisinide yüzüne söyledim içim çok rahat.
Ben pesinden kos deli divane ol demiyorumki seviyorsan git yüzüne seni seviyorum de diyorum zaten duygulaei varsa devami gelir
Haklısın bende aynı şekilde davranmıştım. Şimdi olsa yine öyle yaparım.
İşte kafaları öyle çalışmıyor bazıları acaba ne kusuru var hiç seveni yok mu gelip açıldı diye düşünüyor
Sonra nasılsa seviyor kafasına girip rahatlık cöküuor erkeklerin kesinlikle kadının sevgisi için cabalaması lazım yoksa başka Türlğ kıymet bilmiyorlar
İşte öyle bir durumda bırakcaksın dahada arkasından gitmeyeceksin.
@Uslanmazboğa evet o yüzden ben belli ederim o gelirse gelir gelmezse keyfi bilir
Öyle bir durumda uğurlar olsun derim acı çeksem bile.😔
Kadın erkeğe ilk adımı artırmalı 😀
Doğru evet ama erkek de seviyorsan tavlamak için ugraşmalı😄
Kadın üstüne düşeni yapsın erkekte yapar fazlasıyla 😀
Artık kadınlar
Ben katılmıyorum
:)) yani kimin arttığı önemli mi tabi erkek centilmen olmalı
Evet sonuçta doğası gereği
Çünkü ben denemiş birisi olarak söylüyorum erkeğin peşinde çok kosunca kıymey bilmiyorum erkek
O daha çok çabalamak var dogasında
Kaçan kovalanır ama. Yaş kaç sizin
Kadın ama gerçekten tavlanmak istiyor erkeğin bir şey yapmasını ilk çaba görmek istiyor gğvrnmrk için
Neden bu sitedeki her erkek yaş soruyor jdjdjdnd
Ben her erkekten değilim :))
Erkek
Kadınlar tabii ki.
Katılmıyorum o zaman kıymet bilmiyor erkekler
Erkeklerin çoğu neyin kıymetini biliyor ki zaten.
Erkek kadın fark etmiyor seven ilk adımı atar
Kadın belli eder erkek adım atar
Seven ilk adımı atmalı cinsiyetle alakası yok
Kadın belli eder erkkek adım atar
Karılar
Katılmıyorum o zaman kıymet bilmiyorlar
Siz çok biliyorsunuz sanki
Herkes için diyemem ama bilenler de var kadınlar sevince tam severler ve sadık olurlar erkeklere göre daha sadıklar hatta
Yalan ya en ufak ilgisizlikte başka adama gidiyorsunuz. Parasızlık ve ilgisizlige dayanamıyorsunuz siz sadece iyi günde seversiniz. Aldatan bu kadar çok kadın niye var
Hepsi için geçerli değil bu söylediğin benim çevremdeki kıxlar böyle değil en azından
Ben çok gördüm duydum. Hepsi değilse de çoğu böyle ilk fırsatta başka erkeğin kucagindalar
Olabilir her kadın aynı değildir
Hepsi aynı dedim mi iyi oku sen? Asıl sen kıymet bilmiyorlar deyip her erkeği aynı yaptın
Sonuç olarak kadınlar ilk adkmı atmamalı erkek de artık erkek gibi davransın prenses olmayın
Erkek gibi erkeklere yıllarca kötü söz söylerken ve siz erkek gibi davranirken dusunecektiniz bunu. Eşitlik istiyorsan sen de yapacaksin
Önyargılı konusuyorsun bunu burada bana değil bu fikre karsı olanlara söyle
Hiç bir zaman eşitliği savunmadım. Erkeğin erkek, kadının kadın kalmasından yanayım. Feminizm amacı kadınlığı öldürmek
Kadınlar kadınlık yapmak dahi istemiyor. Ev hanımı çalışmayan biri bile niye sana yemek yapayım hizmetçi miyim kafasinda
Çünkü, kadınlık yapmayı, ev hanımlıgı olarak gördüğünüz için. Kadın olmak bu değil, kadın olmak yapısal bir şeydir bunun için çaba harcamak zorunda değilsin doğasında vardır, neşeli olmak, yaratıvı olmak, üretken olmak, anaç, gizemli olmak, özgüvenli olmak, bakımlı olmak,( makyaj yapmaktan bahsetmiyorum), bedenine odaklı olmak kadınlıgın verdiği dürtüsel bir şeydir.
Evde bir kadın yemek Yapıyorsa zorunluluk değil, tercihtir.
Erkek ağlamaz, erkek hesap öder erkek güçlü olur diye diye erkekliği bu şekil mecburuiyetlere dayatan sizdiniz. Erkekler hakkında çok konuştunuz çok karsitiniz. Çalışmayan kadının yemek yapması tercihse, hesabı erkeğin ödemesi de tercihtir. Ödemeyince zirlamayacaksiniz
Gerçek bir erkeğin içinden gelir zaten bu tarz şeyler kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. Bir şey zorunluluk olduğunda değil içten geldiğinde değerlidir. Tıpkı kadının yemek yapması gibi.
Yakında erkek çocukta dogursyn demeye de başlarsınız ya da kadın erkeğin hesabını ödesin, gece evine bıraksın falan
Erkek güçlü olur zaten aksini iddia eden naylondur
Kadının da yemek yapmak içinden gelmeli o zaman. Yan gelip yatayım baba koca parası yiyeyim demek asalak bir hayat anlayışı olur.
Erkek bunu kadına bir görev diye dayatmadıgı sürece sıkıntı yok. Kadın çalıssın eve gelsin ev işini yapsın, sonra çocuğu varda çocuğuna baksın. Hatta emziriyorsa dadıya verebilir dimi dadı baksın çocuk yapay mamaları annesinden ayrı kalsın bakımını anne dısında herkes üstlenebilir. Erkek ne yapsın, ile gitsin ama kadına, calısmak zorundasın, çocuğa bakmak zorundasın, evde hizmet etmek zorjndasın gibi algı olustursun.
Ama tüm bunların sonunda olanı söylim sana kadın sacını süpürge etti, erkek sacını süpürge etmeyen hizmet etmeyen kadına gitti.
Bu bir hikaye gibi mi geldi, psikologlara sor sana daha fazlasını anlatırlar.
Çok abartiyorsun çocuk 2 yaşına gelene kadar süt izni var zaten 1 sene de çalışmasın peki sonra niye yan gelip yatıp erkeğin parasını somurecek. Aldatma konusuna gelirsek karısına her türlü fedakarligi yaptığı halde başka adamın koynuna giren kadın da az değil. Kadın biraz ilgisiz kalırsa başka kollara gider
Sizin gibilere prenses erkek diyoruz her türlü sorumluluk dan kaçarsınız tüm yükü ksdına bırkamaya meyilli tırnagı kırılsa ağlayan, askerliği Bedelli yapan tiplerdensiniz.
Kadın calısıp parasını bile yersiniz. Bundan da utanmazsınız ama o kadının parasının yaradıgı tek erkek görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?