Türk toplumunda saçma sapan bir algı var erkek ilk adımı atar diye ama katılmıyorum. Kadın da adım atabilir ki eğer karşı taraf basit olarak görüyorsa bundan dolayı kadını o kadının değil karşıdakinin sorunudur.
İki gözüm oluşsun istiyorsun ya, aklında bi yanlış anlar mı şöyle olur mu böyle olur mu düşüncesi var belli sen bu gelişebilecek durumları kontrol altına alabilecek misin yoksa öyle anlarsa ezilip altında mı kalacaksın
Sen oluşsun istiyorsan beklemek zorunda kalmak istemiyorsan yap, bekleyeceksen hoş geldin kukuman kuşu diyorum. Normalde erkek yapsın diyorum ama kaybetmek isteyen insan da kaybeder yani yapacak bişey yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kim daha girişken davranırsa. Yanı farketmez.
Lutfen kadinda atabilir heba olmasin asklar sende atarsan iliskiyi baslatirsin cnmin ici
Lutfen adim at kaybtme cok mutlu olursunuz kaybetme onu
Türk toplumunda saçma sapan bir algı var erkek ilk adımı atar diye ama katılmıyorum. Kadın da adım atabilir ki eğer karşı taraf basit olarak görüyorsa bundan dolayı kadını o kadının değil karşıdakinin sorunudur.
Kadin kivilcim gosyersin yeterli
Nasıl gösteriyim ki
Yemin ederim odun gibiyim akşama kadar sohbet muhabbet ama belli ettirmiyorum
Ozaman konusmamak iyi oda tam safmis
Saf değil aslında da belki de böyle kalalım istyo
Biraz fikir verir misin nasıl bı tik belli ediyim
Kesin ve kesin erkek atmalı
Niye mesela bunu dedin
Kızlar yapınca biz erkekler aptal saptal düşüncelere giriyor.
Ne gibi mesela
Bende bundan korkuyorum kadın yapınca bı anlamı kalmiyo
Bu benim içime dert bile olsa ben yapmıyorum
Bana böyle yapıyorsa yolludur deniyor mesela kendi özgüvensizliğimizi karşıya yansıtıyoruz hiç bir şey bilmeden
Yok ya benim böyle olmadığımı biliyo hatta şey dedi bana çok safsin diye farkında mısın çok az insan var böyle diye
İşte biraz belli ettiriyim istyorm ama nasıl
Hoşuma gidiyo cümlesini kullan yakaladığın vakit, senin şu tavrında benim hoşuma gidiyo gibisinden
Peki ortak arkadaşımız ile otrurp muhabbet etmemizi nasıl buluyosun
Yani aksi bişey yapmıyoruz ikimzinde arkadaşı dersane dışi otruyoz bazen
Acaba yanlış anlar mi
Mevzu sen emin misin o olduğuna, spontane bile yaşanabilesi zaten böyle durumlar
Harici sen belli ettikten sonra zaten bu kız bana düşmüş durumu olmasın dikkatli olun üzülmeyin sonra
Ben anlamadim şu an ne dediğini
Sıkıntı şu sen bu ilişkiyi nasıl taşıyacaksın, yanlış anlaşılma her zaman olabilecek bir şey
Sen bu ilişki de sevilme ihtiyacı olan kişi misin yoksa bu ilişkiyi oluşturacak devam ettirip yaşayacak kişi misin ona göre adım at
Ortada ilişki yok ki
Tabikide yaşamak istiyorum
Yani artık arkadaş kalmak canımı sıkıyor
İki gözüm oluşsun istiyorsun ya, aklında bi yanlış anlar mı şöyle olur mu böyle olur mu düşüncesi var belli sen bu gelişebilecek durumları kontrol altına alabilecek misin yoksa öyle anlarsa ezilip altında mı kalacaksın
Yani yanlış anlaşılacak bir durum yapmıyorum kendimi biliyorum ama karşı taraf sanki hoslaniyo gibi
Onun da en yakın arkadaşı
Oluşsun istiyorsan bil ki bu onun eline verilecek konu değil sen çıkıp hoşlanıyor musun diye sorabilecek bile kabiliyetin var yapabilirsin bunu
Benden hoşlanan farklı kişiye mi
Sen oluşsun istiyorsan beklemek zorunda kalmak istemiyorsan yap, bekleyeceksen hoş geldin kukuman kuşu diyorum. Normalde erkek yapsın diyorum ama kaybetmek isteyen insan da kaybeder yani yapacak bişey yok
Biz senle özelden konuşsak yaa benim nasıl fikire ihtycm var bilsen
Yok ben asla açılmamam
Beni gören sensin, yardımcı olabilirsem ne mutlu
Kim seviyorsa o atmalı
kim daha cesaretliyse
Ne fark eder kim cesaretini yopluyosa yürüsün
erkek atsın
kim seviyorsa
Erkek
ilk adimi bekleyen öküzler her zaman kaybeder
İki tarafta atnalı fark etmez
Seven taraf atmalı