Peki siz mevcut ilişkinizde ilk adımı atan taraf mısınız, attıran taraf mısınız?

Kadın ya da erkek her ikisi de adım atabilir tabi ki ama bana kalırsa da kadının hareketlerine yansıtması, erkeğin de buna göre adım atması daha cazip sanki.. Keyifli geceler..
İnandığın kişi olursun. Bir canavar olduğuna inanırsan bir canavara dönüşürsün. Gökyüzünün sana ait olduğuna inanırsan ona gerçekten sahip olursun, bir savaşı kazandığına inanırsan kaybetmiş dahi olsan kazanmış olursun. Kimse bunu değiştiremez, binlerce kişi kaybettin dese dahi sen kazandım dediğinde kazanmış olursun.
Umudunu dirilt yeniden.
Bir hayal kurmakla başla.
Senin için umut, başka hayatlar için iyilik olsun içinde.
İlk adımı at ve gayretini giderek çoğalt.
Anlamlı her çabanın bir zaman sonra koca birer çınara, belki de ihtişamlı bir ormana dönüştüğünü fark edeceksin..
Bence kadın atmalı. Kime gönlümü kaptırdıysam alışkanlıkları itibariyle benim tam tersim çıktılar. Ben namazında niyazında adamım. İçki, sigara kullanmam. Ete bayılırım. Gönlümü kaptırdıklarım içki içen, islamı beğenmeyen, vejetaryen kızlar çıkıyor. Kadınlar kendilerine uygun erkeği seçmekte daha başarılı bence. Uygununu seçiyorlar da ne oluyor, sonunda çoğu şikayetçi denilebilir ama onun nedeni başka.
Bir de şu var, ilk adımı kadın attığında bir ilişki yaşanması kuvvetle muhtemel. Erkek çoğu zaman karavana atıyor. Özgüveni boş yere zedelemeye ne gerek var?
Müslüman ülkelerde genellikle erkekler atıyor ama bana göre kimin içinden geliyorsa kimin o zaman ki morali vs ruh hali iyiyse o atmalı erkek kadın atar diye ayrım olmamalı.
Cevap
15Cevap
Duruma göre değişir. Kadının adım atmasını onur kırıcı olarak düşünmüyorum. Gerektiğinde kadın da adım atabilmeli.
👏👏👏
Bana göre kadın erkek farketmez seven sevdiğini söylesin ki ilişki yaşanacaksa yaşansın belki de kadın söyler mi erkek söylesin diye kaç ilişki yaşanacağı varsa da yaşanamıyordur
Karakter ve kişiliğine göre değişir mesela ben hayatımda hiçbir kiza direk hoşlandığımı söyleyerek adım atmadım.
İlişkilerim de adımlar karşı cinsten geldi bu durumdan gayette memnunum.
Erkek ilk adımı atmalıdır ama kadının da ilk adımı atacağı şeyler var tabi. Mesela kavgalı zamanlarda ilk mesajı ondan beklememek gibi.
iki tarafta atabilir ne fark eder hiç atmayıp içimde kalmasındansa ilk adımı atmayı tercih ederim
Kadını erkeği yok kim seviyorsa, önce harekete geçmek istiyorsa o atar
Erkek atabilir. Kız seviyorsa neden olmasın seviyorum der sahip çıkar mutlu olur.
Aradaki dinamige göre değişir ben atarim ilk adım problem değil bence
Değer veren söylesin kimin ilk hareketi yaptığı tefarruat
Erkeğin doğası bu. İlk adım kur vsvs iş başa düşüyor yani.
Aslında iki tarafda atabilir ama bence sağlıklı olan erkeğin atması 🙂
Hoşlanan kişi adım atar bence cinsiyetle alakası yok
Ne fark eder kim olduğu? Atsın işte biri de sevgili olsunlar😁
Kim daha çok seviyorsa o atmıyor mu ya ya da hisseidlen duygunun yoğunluğu her neyse
kim daa çok istiyorsa o atsın
Hoşlandığını belli etsin ben atarım. Bağzı kızlar medyum olduğumuzu düşünüyor vahi mi inecek bize anlamadım. Kendini belli et hoşlanırsam gelirim zaten
Hangi taraf atarsa atsın önemli olan karşılık vermeyi bilmektir bazılar karşılık vermiyor her şeyi karşıdan bekliyor
Aslında iki tarafta atabilir ama kadınlar hep erkeklerden bekler.
kim kendinden ve duygularindan eminse o atmali bence bunun kizi erkegi olmamali
Kadınlar genellikle utangaç ve nazlı oldukları için daha çok erkek atmalı haklı veya haksız
Bence bunun bı farkı yok kim seviyorsa içinde tutmayıp yazmalı
Bunun kızı erkeği yok kim hoşlanıyorsa söylesin fazla gurur yapmaya gerek yok
Ilk adimi cesaretli olan atsın. Cinsiyetin onemi yok.
Ben halâ hoşlandığımı nasıl belli ederim aşamasındayım
Genelde erkekler atar. Tabi ilk adımı atmadan önce kadın bir ışık yakmalı
Bu yeşil ışık nasıl olmalı
Her iki tarafta ata bilir
Bunun ayrımı olmaz hissettiğin an soylemelisin
Erkeğin atmasını beklerim.
Düşüncene tamamen katılıyorum @Maidetta :)
Ne farkeder ki bunun cinsiyeti mı olur?
Kim seviyor ise o atsın.
Seven taraf hangisiyse o.
Ne fark eder ki? Kim istiyorsa o adım atmalı
Kadın atmalı kesinlikle
Farketmez ama erkek atsa daha iyi olur
Erkek.
Fark etmez ben seversem pat diye söylerim
Hisseden atsın
Ne alaka ikisi de atabilir
Fark etmez 🙃
Erkek