AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
284Cevap
Sizin gibiler yüzünden zaten evlenemesen evlilikten vazgeçtim
evleniyorsunuz sadık kalın be git kocanla yakınlaş.
Eşine sana güveniyor dmi çok yazık ztn hep sizin gibiler seviliyor
İnsan bir mesafeli olur nasıl davrandıysan yakınlaştınız ne gibi öneri yapalım ki ne isityosun. Bizden? Ne basit i insanlar var ya
Senin kocan bir kere koca değil ki iş için seni yurtdışına gonderebiliyor yani demem o ki iyi yapmışsın senin suçun yok burda cidden diyorum
Ey kadınlar cemaati! (Allah yolunda) sadakada bulunun, istiğfarı çok yapın. Zira ben siz kadınların cehennemde çoğunluğu teşkil ettiğini gördüm."
sorumu bu napcan işi bırakacaksın ya da bidaha patronunla o duruma düşmüycen ya da akışına bırakıp kendine yeni yatak arkadaşı buldun demektir
Gecmiş olsun olan oldu yapacak birsey yok devamının gelmemesine dikkat edicen bir olduysa 2-3 de ister
Nasıl bir yakınlaşma a. k şimşek gel sen benim a*ıma çak misali aciz misin abla sen tepki veremiyor musun tepkini ortaya koyamıyor musun bir dişi hayvan bile erkekle çiftleşmeden önce ona sert yapiyor
Kuvvetle ihtimal "vur kaç, hiç sesini çıkarma" operasyonu yapmıştır. Çok güvenme. Durumu incele, olmadı yoluna var git
Hep kendini kullandirip kendini rezil etmisşin hem de aileni yikmisşin. Bu yaptığın duyulursa hem işsiz hem evsiz kalıcaksin. Ne denilebilir ki
aptaldır derim :)
bir is sahibi personelini beceriyorsa kendisine ortak aliyor demektir :)
yani aptal bir patronun var bu net.
Evlisin kafan karışık ne demek. Ayıp be insan olun ln az
(: yap yap pişman ol. Bu hata falan değil istemek isteyerek yapmak dimi..
Sonra kadınlar niye çalışmıyor diyorlar. Al ekonomik özgürlük. Tovbe et o kocana geri dön o işten ayrıl. Patronun dediği n adam için sadece kacamaksin. Sakin sana değer verdiğini dusunupte peşinden gitme
Boşan derim. Bu duyulursa ya da belli olursa başın ağrır. Yol yakındrn boşan.
Geçmiş olsun eyşan oldun ablacım kbakma eşine bunu açıkla vicdan azabından ölürsün gece rahat yatamazsın
Burda yargilayanlara bakma sen ben seni anlayabiliyorum yargilauanlar sanki kendileri çok iyi bklar heee
Allah ıslah etsin diyelim öncelikle. Dön o yoldan. Nefsine hakim ol. Hata yapma.
Cidden mide bulandırıcı tamam insan beşer şaşar diyoruz bazen ama bu... Ne bileyim yani hiç mi düşünmez insan.
Burda bisey olmaz ya da boşver diyen g***zekalilara sesleniyorum g**vat mısınız? aynısını eşiniz size yapsa boşver devam et mi diceksiniz?
Yapıcağın tek şey kocanın suratına bakma layık değilsin sadece utan başka bişey yapma ve eşine daha sadık olmaya çalış
Yazıklar olsun be sizin gibilere 😤😤
Sadakat bunumu gerektirir
Yuh. Nkye karışıkmış kafan. Kocanda bulamayıp onda bulduğun ne. Yazım değil mi kocana kendini onun yerien köy. Madem bu aldatmalarinda kendine güvenin yok kir dizini otur evinde çalışma.
Hiç bişey yokmuş gibi davranman gerek düşünüp kafayı yemenin lüzumu yok
tecrübeli
Patron uçkur derdine düşmüş :) sende kocamdan bosan kadınların adını sizin gibiler karalıyor
Beraber mi oldunuz yani? Evlisin ama uzak dur bence ya, patronunu istiosan eşin den ayrıl
Yapacak bir şey yok, artık olan olmuş, kendi isteğinize göre hareket edeceksiniz. Geri dön vazgeç desek bile hafızanda hep o düşünce yakınlaşma silinmez.
Nasıl bir yakınlaşma oldu? Belki arkadaşça yaklaşımı sen yanlış yorumlamış olabilirsin?
Bişeyler yaşamış olabılırsın peki haz aldın mı o an eğlenmiş oldun mu ve sonrasında ne düşündünüz?
Herkes fazla ileri gidende olmuş bu olay yaşanmış onun için cok fazla söze gerek yok mılletın dedığı değil senin ne hıssettığın onemlı şuan?
Akışına bırak. Su akar yolunu bulur. İçine dert olmasın.
Yapmak istediğin gibi takıl, yani patronunla yaptığın gibi
Büyük konuşmak istemiyorum ama özellikle evliliği ayakta tutan sadakat temelini sarsmak değil yıkmışsın
Kesinlikle
Evlilikte sadakat şart
Zaten eşinin suçu patronla yurt dışına çıkmasına izin vermesi
Yaş doğru mu
mutlaka geçerli bir nedeni vardır bence
Sizin gibi insanları görünce evlilikten ve kadınlardan soğuyorum. Düşüncesi bile iğrenç.
Senin gibiler yüzünden çalışan kadına saygımız kalmıyor. Aferin. 👍
Kendinden utanmalısın o kocanın yüzüne nasıl bakıyorsun bol bol tövbe et ve o işi bırak.
Sen hatayi en basta yapmissin eşini aldatarak zaten
Ya patronunla konuşup son vericeksin. Ya da eşin seni bir odada patronunla basıcak.
Samanlık seyran olmuş sen farklı projede farklı noktaya imza atmışsın.. senddn hızlısı mezarda yatıyo ver yansın
Yanlis yapmissin esini seviyorsan yapmamaliydin Şu an yapacagin sey esinden ayrilmak ya da isinden ayrilmak
Sizin gibiler yüzünden Evlenmiyorum 😠😡 korkuyorum ya beni aldatırsa diye ALLAH kocana SABIR versin elini Pis kanına bulamasın İNŞALLAH 😔😒👎
sen eşine ihanet etmişsin o adama yazık sen eşini sevsen böyle yapmazdın. kocanın neyini beğenmiyirsunda gözlerin dışarda parası iyi de tipini mi begenmiyorsun.
Neden evliler böyle şrefsiz oluyor ki boşan o adam seni haketmiyor
Kafam çok karışık derken? Sen bu durumdan pişmanmısın yoksa değilmisin? Patronunla yattın ve bundan pişmanmısın? Esas sorulması gereken soru bu.
İlişkiye girmedik sadece önsevişme oldu, ben engelledim o da ısrar etmedi zaten. Bu olay 2 ay önce yaşandı ve pstronum 2 aydır hiçbir şey olmamış gibi davranıyor ama benim içim rahat değil... Pişmanım kocamı seviyorum ama patronum da ne bileyim çok çekici bir adam.
"Patronum da ne bileyim çok çekici bir adam." Kocana bu şekilde anlat ve ayrıl, yazık o adama. Kocan da sekreterine kaysa nasıl hissederdin? Şimdi onun yerine koy kendini, canlandır kafanda sekreteri, bu yüzden ayrıl. Bu işin devamı gelir, ön sevişmeyle kalmaz. Çünkü senin ruhun kaşar, patronunda güzel kardeşim evli kadınlara sarkıyor çünkü, bu ülkede sapık çok maalesef. Tabiki patronun hiçbirşey olmamış gibi davranacak, çünkü seni sevilecek bir kadın değil, cinsel ihtiyaç olarak görüyor (kibarını yazdım).
Eşinden ayrıl, patronunla olup olmamak sana kalmış. İkiyüzlülük etme.
Cinayeti meşrulaştırmak istemiyorum ama bunun gibiler yüzünden oluyor acı gerçek yazık...😏🤔
Bana mutlaka ulaşın! Bende inşaat teknikeriyim! Önemli bir konu!
Bu sitede boyle seyler kacinci kez karsima cikti bu neymis ama bekarlar degil evliler durmuyor kizim alti yillik evlisin dile kolay bir anlik bosluk bulmussun hemen baskasi cikmis ayiptir kocana yazıktır bir hatan seni mahfeder
Yakınlaşma derken sarılma öpüşme mi. yoksa direk cinsel ilişki mi. yakınlaşmanın bir sürü çeşidi var
Inşaat müh im bende... ne yapacaksın. Tc de yapmazsın olur biter...
Bu ne anasını satayım 6 yıllık evlisin bide trol soru
Bir daha düşün. Hata yapmış olabilirsin ama eşine yazık bence.
Ayıp ya bide soruyosun ne yapayım git boşan kocandan miden kaldıracak tekrar kocanla yatmaya
Seni doyurduysa devam edeceksin. Ne güzel hem kocan var hem sevgilin.
Sen ne şerefsiz bir adamsin be. Senin yüzüne tüküreyim kardeşim
Ver kurtul zaten vermişsin gerçi vermeye devam et burdanda bir kaç katılımcı bul grup çalışın
Sen yapacağını yapmışsın.
Geri kalan hayatını da kocana zehir etmeden ayrıl.
:D olur öyle şeyler dert etme. bir daha ki saha gezisi ne zaman :D
yapmak istediğini yapmışsın zaten ne olacak çeneni kapatacak ölü taklidi yapacaksın ya da patronunla yoluna devam etmek için boşanacaksin
eşinle aranda sorun var mı peki varsa esinden ayrıl sorun yoksa işinden ayrıl
Hayır eşimle aramda bir sorun yok ve eşimi sevdiğimi düşünüyorum.
peki olay nasıl oldu patronunmu ilk adımı attı senmi o zaman işini bırak baska işe yönel tavsiyem
Kafa karışıklığı derken? Aldatacaksan eşini ayrıl arkadaşım. Ne yardan geçiyorsunuz ne kardan
İlk yapman gerekeni söylüyorum. Eşinin karşısına geçip suratına tükürmesini iste. Sonra da eğer bir gram onurun, gururun varsa adliyeye gidip boşanma işlemlerine başla. Şerefin ve namusun varsa demedim, bu ayrıntıya dikkat et.