Biliyorum çok yanlış ve saçma ama... Ben 32 yaşındayım ve 6 yıllık evliyim. İnşaat mühendisiyim ve özel bir firmada çalışıyorum. Neyse bizim yurtdışında bir projemiz vardı ve kontrol için sahaya gitmemiz gerekiyordu, Kazakistan'da 1 hafta geçirdik ve o 1 haftada patronumla aramda bir yakınlaşma oldu. Kendisi de benden küçük, 30 yaşında bekar bir adam. Kafam çok karışık, ne yapacağım bilmiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Eveet evlisin ve eşini 1 hafta zaman geçirdiğin bir adamla aldattın. Kafanın karışık olduğunu söylüyorsun çünkü yapmaman gereken bir şeyi yaptın. Suçluluk psikolojisi diyoruz biz buna. Oturup sakin kal az da olsa. Bunu neden yaptığını, sebeplerine in. Sonuçta böyle bir şey yaptın ve şu anda bunu nasıl kurtarırım? Sorusunun cevabını aramak istiyorsun kendinde ama bulamadın. Bulamayınca da geldin buraya yazdın. Sana verebileceğim en nadide tavsiye bu olayı kendi içinde hiç yaşanmamış gibi devam etmen. Aksi halde halihazırda olan evliliğini bozacaksın ve hayatın çok daha değişik yerlere sürüklenecek. Eğer içinde pişmanlık duygusu taşıyorsan yap bunu tabii. Yoksa eşini bir daha aldatacaksan adama habire boynuz takmana gerek yok..
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın içgüdüsel zayıflığı onu yeryüzünün en aciz ve en zavallı yaratığı yapıyor, yazdıklarını yaşayanları çok kez gördük ve haberdar olduk, bugün bu aşağılanma yineleniyorsa neden şaşıralım? dün bir çok kez örneğini gördük bunun, bugün de görmeyi sürdürüyoruz ve yarın da görmeye devam edeceğiz, siz insan artıkları ayak altlarında onur ve şerefinizi parça parça ederek katletmeye alışkınsınız, olağan bir döngünün gündelik budalalarından birisin, sözde patron sıfatlı birine kendi değerlerini üç beş kuruşa satıyorsun, bir kez daha kazanamayacak olduğun değerlerini, lağım çukurlarında yaşayanların yazıları orada kokuşarak ve çürüyerek yokolmaktır, senin gibilerinin sonu da bundan pek fazla farklı olmayacaktır.
10 Yorumla
Şunu kocan yapsa 'aldatıldım beni aldattı hemen boşayacağım' diye zırlar ortalıgı yıkarsınız ama siz yapınca 'pişmanım bir anlık oldu' olur. Rezilsinn rezill. 32 yaşamışsın ne yapmam lazım diyosun adamla sevişirken aklın yetiyor sonucuna mıı aklın yetmiyor. Varya allah bildigi gibi eylesin sizi başkasına türlü iflah olmazsınız. Kocanın yerinde olsam seni direk boşardım sorgusuz sualsiz. İlk fırsatta adamı aldatmışsın nasıl yüzüne bakıyosun aynı yataga giriyorsun yemin ederim aklım almıyor. Midesiz.
185 Yorumla- +1 yıl
Bu iğrenç insanlar yuzunden daha tek bir sevgili yapmadim kendime. Yalnız ölmek en iyisi galiba.
- +1 yıl
Haklısın, dilim sürçtü.
- +1 yıl
Benimde sinirlerim...
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın çok yanlış bir daha patronunla bir yere gitme olayı yaşanmamış say ve ileriye gitmesine izin verme.
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
98
Cevap
282Cevap
Nefsinize yenik düşüp büyük bir hataya düşmüşsünüz. Telafisi de açıklaması da savunması da olmayan büyük bir hata. Eğer eşini seviyor ailene saygı duyuyorsan bir an önce hatandan dönüp ailene odaklanmak adına işinden ve patronundan uzak durmalısın. Sonu felaket olan bu hatanın başka bir çözümü yok.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı gerçekten sevseydin ve sende ahlak olsaydı, ne o geziye yabancı bir adamla çıkardın, yani bu duruma zemin hazırlardın, ne de bu soruyu sorardın... İyi ki çocuğun yokmuş, yol yakınken eşine bir iyilik yap ve onu bırak ve sevgili patronunla naneler yemeye devam et, taki sana da aynısını yapana ve kendini sokakta bulana kadar...
80 Yorumla O evlilikten daha hayır gelmez her şeyi açıkça anlat ve yol yakınken karşındakini de daha fazla kandırmadan ayrıl.
90 YorumlaGerçekten kadınlığımdan utanıyorum sizin gibiler yüzünden ben sevgilim varken bile gelen erkek mesajlarına cevap vermiyorum içim rahat etmez ya da ona ihanet etmeyim düşüncesiyle siz kaldıki evlisiniz üstüne üstün sevişmişsin ve bunu burda iyi birşey yapmış gibi sormuşsunuz kocana yazık cidden
73 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Sizin gibileri gördükçe evlilikten soğuyorum. Böyle bir evlilik olamaz. Canın başkasını çekiyor madem, ayrıl boşan ne yapıyorsan yap...50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılEşini boşa bence patronunla ya da başkasıyla aranda yakınlaşma olabiliyorsa o adama karşı ne aşkın, ne sadakatin ne de vicdanın var demektir. Bunlar olmadan yürümez. Eşim haricinde birisini hayalimden bile geçiremiyorum ben böyle bir sevgi ve bağlılık yoksa o evliliğin hic bir önemi yok kağıt üzerinde...
40 Yorumla
+1 yılAllah seni de onu da bildiği gibi yapsın evlilerin zinası daha kötüdür bence biraz gururun varsa bunu eşine anlat ve ondan ayrıl. İşte senin gibi birisi şimdi öldürülmüş olsa sende o masum kadınlar gibi kadın cinayeti erkek şiddeti olursun ama sana ne desem boş sana da bu haltı seninle yiyen adama da yazıklar olsun.
40 YorumlaBu soruları yönetim falan mı soruyor lan, ne hikmetse bu popülere düşen günün sorusu seçilen saplantılı seks fantezisi içeren sorular hep bir gizli pembeliye ait oluyor, gelen görüşlerin hiçbirine de cevap vermemiş oluyor.
Yüzlerce görüş geliyor olmasını da göz ardı etmemeli tabii..30 Yorumla
+1 yılBaska bir erkeğe ilgi duyabiliyor iseniz demek ki evliliginizde yolunda gitmeyen birseyler var. Bu yaptığınıza gelince de eşinize büyük haksizlik eğer ki başkasına ilgili duyup onun ile yakınlaşmak istiyorsaniz evliliginizi bitirip yolunuza o şekil devam edin. Empati yapin aynisini eşiniz yaşasa ne kadar toleransli olabilirdiniz. Hayatinizin gidiş şeklini eleştirmiyorum sadece evlilikte sadakat ilkesini çiğnemeniz üzerine yorum yapıyorum. Eşinize haksızlık etmeyin ve bu durumu sonlandirin
20 YorumlaKocanı sevmene rağmen bu işi yapabildiysen midesizsin kusura bakma. Sen her çekici bulduğun adama yanacaksan fazla dayanmazsın boynuzlarsın eşini. Bence çocuk da yokken boşan yoksa senin sonun iyi olmicak.
70 Yorumla
+1 yılHangi kafayı yaşıyorsunuz cidden anlamıyorum. Ne yapacağını soracağına kocanı boşa ya da işten ayrıl. Evli kadına bakacak kadar seviyesiz bir adamsa kafan neden karışıyor. Gerçi sende karşılık vermişsin. Evlilik kafam karıştı diyebileceğin bir kurum değil. Evli insanların kafası karışamaz. Böyle hissettiğin zaman boşanacaksın.
10 YorumlaYani ne güzel evlisin. İşin de var kocanı sevmiyor musun ki böyle bir şey oldu. Seviyorsan o adama nasıl izin verdin. Evliliğine yazık etme kendini eşinin yerine koy. Patronu boşver bekar onun amacı takılmaktır. Evli olduğunu biliyordur muhtemelen seninle evlenicek değil ya. Kullandırma kendini aklını başına al.
10 Yorumlabir de kafam karıştı diyor ya 😂 sen o adam için masturbasyondan sonra kullanılan peçetesin çok ucuz olduğu için alınan ama asla giyilmeyen kıyafetsin olmasa da olur cümlesinin karşılığısın adam ne yapsın seni almışsın yaşını başını 6 yaş büyüksün adamdan 10 sene sonra senin fabrika kapanıcak yok adam bir de senle evlenmek isticek sanki ne salaklar var be 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük hata. Aynı şeyi eşin yapsaydı asla affetmezsin. Boşan sonra da patronunla istediğin gibi aşk yaşa. Hiç kimse bir şey diyemez o zaman. Patronun için hiç bir sorun yok bugün seninle yakınlaşır yarın sekreteriyle yakınlaşır. 30 yaşında adam , ticaretle de uğraşıyor aynı zamanda. İstediği ile istediği zaman beraber olur. Hiç bir sorumluluğu yok hiç kimseye karşı..
10 Yorumla
+1 yılKadınların neden çalışmaması gerektiğine dair bir örnek.
Alah yardım etsin abla ama sana inanan ve güvenen eşine..94 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun kadınları evdeki hamallar olarak kafanda kodlamışsın heralde.. neymiş kadınlar çalışamazmış hal etmişler bunu söyleyenler erkekler çalışma hayatında hiç mi aldatmıyor o zaman onlar da çalışmasın yazık gerçekten yazık üstelik sende bir kadınsın bin kere yazık..
- +1 yıl
Çalışan kadınlar modern kölelerdir. İş hayatını gördüğüm için söylüyorum kadına uygun değil. Hele ki evli bir kadına göre hiç değil zaruri bir durum yoksa. Sen patrona hizmeti hoş görüyorsun da eşine ailene yaptığın hizmeti neden hamallık olarak algılıyorsun?
- +1 yıl
Benim demek istediğim her şey karşılıklı erkekler nasıl iş hayatına atılıyorsa kadınlarda atılmalı Senin savunduğun şey çok eskilerde kaldı artık bu çağda kadınlarımızın çoğu eskiye nazaran hepsi iş hayatında sana laf anlatmama gerek yok çünkü senin gibi düşüneneler ülkemizde oldukça azaldı ve azınlık çoğunluğun karşısında yok olmaya mahkumdur sende onlardan birisin :)
- +1 yıl
Sorumun cevabını alamadım ama her neyse büyüyüp yorulunca ne demek istediğimi anlarsın. Mutlu günler :)
İnşaat Muhendisiysrn oradakilerin %99'u erkektir. Geçen işsizlikten dönerdi dukkani açan İnşaat Mühendisi görmüştüm. Keşke böyle namuslu insanlar ise alınsa Türkiye'de bu torpil işi bitse de namuslu insanlar evlerine ekmek götürse.
60 YorumlaEvliyim diyorsun kadın yazık değilmi o adama millet eşini çalıştırmıyor boktan sebeplerden köy hayatından çıkamıyor sen 1 haftalığına yurt dışına gitmişsin birde halt yemişsin Aldatmanın hiçbir bahanesi , açıklaması yoktur. Ne kadar kötü biri dahi olsa kimse aldatılmayı haketmez !
00 YorumlaYaptığının çok yanlış olduğunu dusunebiliyorsan bunu yapmaman gerektigini de düşünmelisin.. o adam sana guvenmis ömrünü gecirmek istemiş evlenmiş ve daha 6 aylık evlisiniz sıkılmış olma gibi birşey hile soz konusu olamaz vr sen bunu yapiyorsun empati kur eşin sana yapsaydi nasıl olurdunbunu düşün
00 YorumlaNe yapmalıyım? Soruyu soruyor musun gerçekten? Patronunun senin eşinden ayrılmanı bekleyip ardından da senle evleneceğini de düşünüyorsundur sen şimdi. Eşin ne yapmıştır bilemem ama hiç kimse aldatılmayı hak etmiyor. Bence ilk yapman gereken şey eşinden ayrıl sonra ne yapmak istiyorsan yap
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne sevgiler varmış anasını satayım eşimi seviyorum ama başkasıyla seviştim bu sevgi bu kadar mı basit sevgiyi gectik insanı kocasına evliliğine evime saygisi olur onlarida geçelim kendine saygısı olur insan utanır ar eder kimse bilmesin diye gizlemeye çalışır ama nerede yarın birgün o adam başka şeylerde ister vermeyince de o zaman olanları görürsün
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşine ve varsa kendine olan saygından dolayı ondan hemen ayrıl aynısı senin başına gelse bu kadar hoşgörülü olurmusun çok yazık bu tür olaylar iyice arttı kendine güvenmeyen evlenmesin kimsenin hakkına girmesin
51 Yorumla- +1 yıl
bence eşiyle sorunları var dilek hanım
+1 yılDaha ilerisine gitmedıyseniz bşr an önce son vermelısınız, gıttıysenız bıle konusup sonlandırmanız gerekır. Umarım bunu basarabılırsınız. Gerekırse işinizdende cıkın eger patronunu, hala devam ederse. Allah korusun evlılıgınızde sorun yoksada sorun olabılır ılerde. Zararın neresınden dönersenız kardır.
00 Yorumlaya yeter ua yeter böyle hikayelerle yalanalrla dolanlarla insanların midesini bulandırmayın barız yalan ve dolan ya bir MIMAR OLARAK DIYORUM BARI MUHENDISLIGI KIRLETMEYIN PIS HIKAYELERINIZLE BARIZ FAKE DONME bir HASTA RUHLUNUN BİR HİKAYESI GERCEK DEGILDIR INANMAYIN
00 Yorumla
+1 yılHata yapmışsınız. Nefsinize daha fazla yenik düşmeyin. Evlilik sadakat isteyen bir kurumdur eğer devam etmek istiyorsanız eşinize bunu yapmayin
10 Yorumla
+1 yılEvlisin sen evli kendine gel, madem gönlün başkasına kayıyor kocanı aldatmak yerine ayrılmayı tercih edersen daha iyi olur
13 Yorumla- +1 yıl
@Üyeİptal Trolldür diye çok takmadım aslında, bu tepkim bile en az hali😒
Bence Kocana gidip demeyi dusunme bile ortada bir sey yokken...
Bir daha yapma yapacaksan da duygusal anlamda baglanma sorunsuz devam et iste. hem niye biz bu kadar ozel konuda soz sahibiyiz ki?50 YorumlaUlannnn ne orosplar var beew harbiden kocana yazık cidden:))) iyi tanırım sizin gibi basit insanları parayı ve tipi görünce aynı zamanda güç olunca hemen g. tunuzu bile satarsiniz sizin gibi s. erefsizler nefes almayı hak etmiyor gerçekten f. ahise ruhlu köpek
52 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine karşı duygusal bişeyler hissediyor musun? Eşini gerçekten seviyor musun? Bir daha böyle bir hata yapar mısın? Kendini sorgula. Yaparım, değer vermiyorum diyorsan eşinden ayrıl. Anlık bir hataydı, eşime değer veriyorum, şeytana uydum diyorsan. Unut gitsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvliler bekarlarin aklini karistirmasa olmaz zaten 😂 benim de aklimi evli adamin biri karistirdi ama neyse ki aramizda bir sey yok 😂😂😂
65 Yorumla- +1 yıl
sevgili mi oldunuz
- +1 yıl
@Trakya22mc hayir, olmadik.
- +1 yıl
bende evli komşumdan çok hoşlanıyorum onunla olmak istiyorum bu konuda konuşalım mı yazarmısın bana
- +1 yıl
@Trakya22mc bu konuda soyleyecek bir seyim yok
- +1 yıl
Peki
+1 yılpatronunla yakınlaşma hoş olmmamış, evlisin ve eşine karşı saygısızlık yaptın, eşinin sana böyle bişey yapmasını istermiydiniz? bu hatayı devam ettirmeyiiz, ayrıca sorun yaş değil, ve siz bir süre cinsellik yaşayamayınca haliyle canınız istiyor ve o erkekte size yakınlık gösterince bunu yaşamak istemişsiniz, birdaha yapmayın mesefa koyun, ya da eşinize söyleyin boşanın patronunla evlenin
00 Yorumlaevliyken nasil baska adama bakarsin baska adamin gözlerine bakamazsin birincisi ikincisi ise ya eger mutlu degil isen sakin aldatmaya kalkma bosan eger evliliginde mutlu ise yaptigin samaliga son ver ve sadik kalmaya ogren
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKeşke böyle olmasaymış. Eşini sevmiyor musun? O raddeye nasıl geldiniz ki patronun mu istedi yakınlaşmak? Hayat işte olabiliyor böyle seyler yadırgayanlara bakma herkesin basına gelebilir bence eğer patronuna karşı hissin yoksa isi bırak. çünkü devamı gelir onun. Eşinin hiç suçu yok öyle düşün eğer seviyorsan eşini tövbe et baska bir is bul 😐
00 YorumlaÇakıp birakacak ve patron tam beceriksiz bende 30 yaşında ve bekarım Kazakistan'da gittiğimde kızlarla buluşacak zaman bulamıyorum evli bı kadın benim kucağıma otursa etkilenmek gevşek orspu çocuğunun biri olmasa seninle ilgilenmez istersen Angelina Jolie ol bizim bacimizdir
10 Yorumla
+1 yılHani siz yatan kadınlara namussuz diyorsunuz ya
İşte namussuzluk budur aslında130 Yorumla
+1 yılEsini seviyor musun onu sor kendine once seviyorsan isinden ayril yuvan dagilir ayrilmazsan cunku ilerisi gelir bu durumun ama eger sevmiyorsan esinden ayril kendine eziyet cektirme
13 Yorumla
Soran+1 yılEşimi çok seviyorum, ama niye böyle oldu anlamıyorum 😞
- +1 yıl
Yakınlaşma derken seks mi?
- +1 yıl
En güzel yorum
İşyerinden ayrılmanı tavsiye ederim. Allaha inancın varsa tövbe edip yeniden başlayabilirsin. Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır. Herkes hata yapar önemli olan pişman olup tövbe etmektir diye hadis var. Esenlikle.
10 Yorumla
+1 yılNe oldu şimdi?
Kalbimiz temiz, biz modern,çagdaş insanlsrız diyerek attınızmı mangalda kül bırakmazsınız.
Seni orata gönderen modern,çagdaş ve temiz kalpli kocanada kazakistandan boynuz getirseydin bari.
Kusura bakma seni alkışlsyamam.11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sadece sen degil , Allahın kanunlarını hiçe sayarak seni namahrem bir adamla yurt dışına gönderen kocanda suçludur.
İslami olarak ne yapman gerektigini ögrenmek istiyorsan özel yaz.
+1 yılAdam vurmuş geçmiş :) hiç karışmasın kafan unutun gitsin :)
66 Yorumla- +1 yıl
@ozbeyc bu soruyu soran yanıtlasın 🙈 ben nerden bilcem 🙈
- +1 yıl
aynen olan olmuş ileriye baksın bencede
+1 yılUzak dur yuvan yikilmasin istoyorsan yarin bir gun bunu avantaj olarak kullanır senin yuvani o kendisi bozar zate ve suc sen de ve onda o senin evli oldugunu bilipte sana neden yaklasiyor ve sen neden evli oldugun halde adamla yaklasiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte kadınların çalışması neden uygun görülmüyor nedenlerinden biri tanesi hocalar haklı otur evinde ne işin var senin patronunla yakinlasiyorsn evlisin şeytan araya girdi artık çıkman zor ne zamana unutursun artık bilinmez aklını başına al bu zamandan sonra ne yapacaksn aldatma lütfen sen üzülürsün kimseye bişey olmaz kafan karışık şuanda bence hiç uğraşma unut
10 Yorumla
+1 yılNasıl Ne yapmalıyım.. Yapmışsın zaten yapacağını.. Bundan sonra sana kılavuzluk mu yapacağız.. Troll olmanı umuyorum.. Ancak realist düşününce Türk kadınlarının göründükleri gibi olmadıklarını seziyorum.. Türk kadını için güç büyük zaaf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Bak burada seni yerden yere vuranlar varya Ahlak dersi verenler bir firsatini bulsalar senin yaptiginin yüz katıni yaparlar.. dogrusu ben kiskandim benle olsaydin derdim;) ... şimdi banada saldıracaklar;))
00 Yorumla
+1 yılNe yapacağım diyorsunuz birde yüzsüzce tabi ki eşinize söyleyeceksiniz. Aklı başka bir yerde olan birisine de yol verir umarım eşiniz enayi değilse tabiki.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 945 cevap paylaştı. Yılbaşı yaklaşıyor, noel babanın ölmüş geyiklerinden iki boynuz al ve kocana yılbaşı hediyesi ver, olay çözülür.
32 Yorumla- +1 yıl
Güzel
+1 yılEvlenmekten bu nedenle cekiniyorum. Aldatan aldatana sadik kimse kalmamis mi, yazik...
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen millet korkuyor artık
- +1 yıl
aynen
Kız halimle 27 yaşındayım sizin gibi sapıkları hikayeleri görünce iyiki evlenmedim diyorum yazık söyle kocana herşeyi adamı kandırma bari ve ayrıl nasıl kocanla aynı yatağa gircen nasıl yüzüne bakcan
21 Yorumla- +1 yıl
Bide utanmadan soruyorlar değil mi.
+1 yılİlk önce boşan ve o kocanı senin gibi iğrenç biriyle aynı yastığa baş koymaya devam etmesine izin verme. Bari bu kadar vicdanın olsun.
20 Yorumla
+1 yılcanm açıkçası sana ahlak bekçiliği yapacak değilim kimse dedeğil fakar burda sorman gereken soru şu pişman mısın ve neden oldu?
20 YorumlaÖncelikle sakin ol. Durum biraz karmaşık hale gelmiş ve aklın karışmış. Bir yanda eşin bir yanda işin ve aklının neden kaydığını bilmediğin patronun var.. bana dm at
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. Seven kadın böyle yapıyorsa sevmeyen neler yapar düşünemiyorum. Size kızmıyorum, kınamıyorumda... Ancak 36 yaşında olupta eşini seven akıllı bir kadın bunu nasıl yapar anlam veremiyorum? 🤔
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 603 cevap paylaştı.
+1 yılönemli olan senin için anlamı var mıydı yok muydu eğer yoksa hiç takma bir kabusmuş gibi unut tabii burada önemli olan patronun bunu unuturacak mı çünkü tekrar beraber olmak isteyebilir
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun hatanın tekrarından kaçınmaya çalışıp tövbe etmelisiniz yinede gönlünüz kayıyorsa ya iş değişmelisiniz ya da uzak kalmanın bir yolunu bulmalısınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kocandan ayrıl senin gibi iğrenç birisiyle evli kalmasın yazık adama
30 Yorumla
+1 yılAllah sizi ıslah etsin, sizin gibiler yüzünden evlilikten soğuyorum.
30 Yorumla
+1 yılYerin kulağı vardır sosyal medyanın gücünü hafife alma detaylar vermişsin eşinin kulağına kuşlar söyleyebilir
40 YorumlaAllah uzun ömür versin senin o adamdan hemen boşanacaksın sonra ne halt yiyorsan yemeye devam et işte bu yüzden evlenmiyorum
10 YorumlaAferim sana tebrikler Işten ayrıl yoksa birlikte olursunuz sonra yuvan yıkılır bu durumda patronun da sana yar olmaz ne pirinç kalır ne bulgur
10 Yorumla
+1 yılEşinden ayrıl , adama yazık.
bir kez olmuşsa bir daha olur. içindeki pisliğe dur diyecek karakterin yokmuş demek. yazık.10 YorumlaKshdjdjdj at bir cocuk gobege ondan sonra kocana senden ayagi çek oburunu de tehdit et eger kacarsa fenna
10 Yorumla
+1 yılOha pes yazık! evlilere çok kızıyorum biraz edep yahu
51 Yorumla- Devamını Gör (320)
Devamını Gör(365)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Patronumla aramızda bir şeyler oldu ama ben evliyim. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler