Eşimin abisi ne zaman bize gelseler ya da ne zaman onlara gitsek tavırları ve hareketleri hiç hoşuma gitmiyor. Eşim yanımda değilken sürekli iltifat ediyor bakışları bir tuhaf böyle bir şeyi kondurmamıştım şimdiye kadar ama çok rahatsız edici boyutta artık. Sanki sürekli beni izliyor sürekli bir etrafımda. Ne yapabilirim bu durum ile ilgili?
Cevabın nedir?
+1 yılEşine söylemen problem oluşturabilir. Mümkün olduğunca abisiyle aynı ortama girmemeye çalış. Eşin olmadığı müddetçe tek kalmayın. Eşine bağlılığını göstermeye çalış. Abisi evliyse eşine de söyleme. Çünkü kanıtın yok. Yalan söylüyor durumuna düşersin. Kardeşlerin, eşlerin arasını bozmaya çalışan biri konumuna düşersin. kendisiyle konuşabilirsin. Rahatsız olduğunu ve buna devam ederse eşine söylemekle tehdit edebilirsin. Baktın ki hâla devam ediyor kayınbaban veya kaynananla bu durumu konuşmanı tavsiye ederim tüm samimiyetinle.
110 Yorumla
Soran+1 yılBende bu durumdan korkuyorum sonra suçlu ilan edebilirler aralarını bozmak istiyormuş gibi. Eşim mavişim diye seviyor beni gözlerim mavi eşim yokken bana böyle hitap ediyor kazak giysem iltifat ediyor. Uzak duruyorum kısa be soğuk cevaplar veriyorum anlıyordur belki. Ben eşime bağlı olduğumu hep belli ediyorum hareketlerimden. Çok sinirimi bozdu
- +1 yıl
O da baya abartmış ama. Var bir düşüncesi. Sen kendisiyle ciddi bir şekilde konuş. Böyle devam etmeniz hiçbir şeyi çözmez. Sessiz kalman daha büyük bir problem. Adamı korkut anlayacağın. Kardeşine ve eşine söylemekle tehdit etmen onu uzaklaştıracaktır.
Soran+1 yılEşim yanımdayken ona çok aşık olduğumu ona çok bağlı olduğumu belli ediyorum. Eşimin yanımdan ayrılmıyorum zaten ama çok abarttı abisi. Artık söyliycem olmadı tehdit edicem
- +1 yıl
Kesinlikle sessiz kalma zaten. Çok çaresiz kaldıysan psikolojik bir destek alabilirsin. Sadece senin bilmende seni çok yıpratır ve hep bu düşünceyle üzüntüyle yaşaman mutlu olmana engel olur. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılŞimdi bebek düşünüyoruz eşimle. İkide bir daha erken bence yapmayın filan diyor sürekli çocuğumuz olmasını istemiyor
- +1 yıl
Bir erkek bu konu hakkında sana akıl veremez. Ne hadle bunu söylüyor. Mahrem bir konudur bu. Orda haddini bildirebilirdiniz. Kendini sizin özel hayatınızda söz hakkı olan biri olarak görmemeli. Eşiniz veya siz bir uyarıda bulunmadıysanız bir şey den çekinmeyecektir. Ben sizin yerinizde olsan bu konuyu kendisiyle sert bir dille konuşurum. Sizi saf yerine koyuyor sustuğunuz için. Unutmayın bir erkeğin tavrını, muhabbetini bir kadın belirler. Bu öncelikli sizin göreviniz haddini bildirin. Baktınız olmadı annesi ve babasına bildirin. Çünkü bu zihniyette birisi size iftira da atabilir kendisine karşılık vermediginizde. Gecikmeyin konuşmakta.
Soran+1 yılRahat davranıyor büyük eşimin abisi diye bir şey demedim tatsızlık çıkmasın diye artık haddini bilmesi gerektiğini söyliycem. Özel hayatımız ile ilgili bence de yorum yapmamalı
- +1 yıl
Söyleyin Allah yardımcınız olsun...
Soran+1 yılSağolun
- +1 yıl
sizde
En İyi Cevaplar
+1 yılİlk etapta kendini olabildiğince uzak tutmaya çalış, daha az gör, daha resmi ol, ve göz göze gelmemeye çalış. Eğer bu durumu yapmaya hala devam ediyorsa son çare zorda olsa eşini alıp karşına durumu izah etmen gerekicek
03 Yorumla
Soran+1 yılBen uzaklaştıkça sanki o daha çok geliyor gibi bize geliyorlar anlamsızca sürekli
- +1 yıl
Biraz daha bekle bakalım hala devam ederse kocanla konuşmak zorundasın aksi taktirde evliliğiniz zarar görebilir
Soran+1 yılDoğru ne yapacağı de belli olmaz çok sinsi geliyor bir de.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı bir durum. Şimdi bir şey yoksa varmış gibi hareket edip kocanı da cephe aldırırsan sıkıntı çıkar. Ama ciddi ciddi varsa bir durum ve bunu belli etmezsen ileride daha büyük sorun da olabilir 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer tekrar böyle şeyler yaparsa rahatsız olduğumu sert bir tavırla söyliycem
- +1 yıl
Mantıklı. Yapılabilir bu ö
+1 yılMerhaba,
Evet anlatmalısın yoksa iftiraya kurban gidebilirsin. Eşlerin birbirlerinden gizlisi saklısı olmamalı...00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
57
Cevap
117Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin kardeşiyle baş başa kalmamaya çalış eğer hala bu davranışları devam ediyorsa eşinle bu konuyu paylaşmalısın ve mesafe koymalısın.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYanında eşini kucakla öp. Onu çok sevdiğini söyle. Misafirlik işlerinede bir bahane bul sen gitme 3-5 ay.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle davranıyorum eşime yanında onlara da gitmiyoruz fazla artık ama bu sefer onlar geliyor
- +1 yıl
Bahane bul, hastayım de. Gelince ikramı çok yapma. Pilav cacık. Çayla gönder. Daha abartırsa bir bahaneyle abisiyle kavga et küs.
Soran+1 yılAnladım doğru diyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılGadası bence uzak dur sen ondan
00 Yorumla
+1 yılEşine abisinden rahatsız olduğunu onunla aynı ortamlarda bulunmak istemediğini açıkça söylemelisin, eğer eşine bunu anlatamiyor ya da seni yanlış anlayacağını düşünüyorsan zaten evlilik muessesenizi gözden geçirin derim. Kendisi abisi ile görüşmeye devam edebilir ama sen onun ailesi ile görüşmek zorunda değilsin. Yok söyleyemem diyorsan bahaneler uydurarak eşinin abisi ile ayni ortamlarda bulunmaktan kaçın...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor bir durum gerçekten. Mümkün mertebe o geldiğinde mutfakta ol. Odadan her çıkıkması gerektiğinde sen çık. Eşin yokken iltifat ediyorken kendi eşi nerde. O bir şey demiyor mu? Eşli gelmezse sen çıkma hoş geldin güle güle tamam. Özensiz ola giyimine evine ikramına. Çay verilecek bile olsa eşin uzatsın. Eşin yokken yaptığı iltifatı eşinin de duymasını sağla. Bak canım abin kazağı çok beğenmiş sen hiç demedin filan ya da sen de diyordun güzel diye galiba herkes diyo di mi abi. Şöyle mi abi böyle mi abi. Vurgula bu abi işini. Bir de eltini öv sürekli. Senin kazağında çok güzel yenge filan saçın yakışmış... kayınını da eşinin yanında değil doğrudan kendine eleştir. Ya da kayının yaptığı spesifik hareketleri örnek vererek şöyle karaktersiz adamlar var, bu nasıl insan filan hatta eşin varken başkaları üzerinden ona laf sok. Eşin de seni destekler belkş kardeşinin anlayacağından endişe edip kendine çeki düzen verir
20 Yorumla
+1 yılMesafeni koru. Esine söylemen konusunda cok kararsizim. Esin ya kondurmayip sana cephe alacak, ya da ona düsman olup aile faciasi olacak. Ona abi ben hareketlerinden rahatsiz oluyorum de konus bence. Baktin ayyukaya cikardi tehdit et herkese soyler rezil ederim seni de.
224 Yorumla
Soran+1 yılEşim onların yanında çok gerildiğimi fark etti. Kanıtla gidicem eşime o yüzden. İftira atar abisi diye korkuyorum
- +1 yıl
Allah yardimcin olsun. Da kanıt derken ne yapacaksin ki? Sözlü taciz filan var mi ses kaydı alsan.
Soran+1 yılEvet ses kaydı
- +1 yıl
Hmm. anladim. dikkatli ol. Tetikte ol. Baktin yanina geldi hemen kayda al ne derse desin. Sen konusmalarina dikkat et. Sirf onu kayda alcam diye pas verme. Cunku ne olursa olsun ailesine kimse pislik yakistirmaz. Olan sana olmasin. Kendini suclandiracak herseyden kacin. Ama tatlim evvelce ailene çıtlat durumu. Bakalim onlar ne diycek.
Soran+1 yılAnladım. Aileme de söylerim eşimin tepkilerinden korkuyorum. Bana sorgulamadan kızmaz ama abisi inkar edebilir.
- +1 yıl
Edecek tabi
- +1 yıl
Dermi ben bir serefsizim diye.
Soran+1 yılMutlu bir evliliğim var bozulsun istemiyorum
- +1 yıl
Zaten bunu kiskaniyor ya. Sende biraz alimli guzelsen aklinca abisinden boyle intikam alacak. Ah kuzum bu gozler neler gordu neler. Seni cok iyi anliyorum. Ama esin seni kaybetmek istemezse ve anlattiklarinj objektif dusunup algılarsa sorun olmaz. Lakin dangalaksa simdiden gecmis olsun. Ne deyim.
Soran+1 yılRüya gibi birmiş düğünle evlendim. Eşimle çok mutluyum. Kanıtım olmadan gidersem sorun olabilir. Ama kafam çok karışık kanıtlı gidersem de eşim abisine nasıl tepki verir bilmiyorum
- +1 yıl
Yapacak bisey yok sen kaniti toparla git yatıştırırsın nasilsa. Dua et ve inan. Duzelecek.
Soran+1 yılDüzelir umarım korkuyorum ama
- +1 yıl
Korkma sen yanlış birsey yapmadın. Önce ailene anlat. Ve sonra dedigini yap kanit topla. Misal bir mesaj filan gonderse sacma sapan. Onu sakla. Ve ses kaydi al. Butun bunlari o serefsize caktirmadan yapki isler sarpa sarmasin. O tur sapiklardan hersey cikar kuzum
Soran+1 yılÖzelden yazabilir miyim size?
- +1 yıl
Kadın olmak zor bee 😐 hele güzel felansan tümden sıçtın. Bikaç yorumu okudum. Ama @eskisadıkaşk ın yaptıgı yorum en mantıklısı. Ama gerçekten şuna çok dikkat et kesinlikle açık verme. Açılsın diye zarf atma. Kesinlikle en ufak cilveli söz söyleme. Yoksa olay döner dolaşır abimi ayarttına gelir. Çok pis bir durum 😐
- +1 yıl
- +1 yıl
Tatlim tabi ozele gelebilirsin bekliyorum
Soran+1 yılMesaj kutunuz kapalı sanırım
- +1 yıl
Bence onun evine gittiğinde hep açsın kaydı ya da o geldiğinde. Mutlaka yakalar ya da senin dediğin gibi yapsın telefon açsın. Tabi yanında kendi ailesinden biri daha olsun kayda alsın. Desinki abi ben senin tavur ve hareketlerinden hoşlanmıyorum. Bana bu şekilde davranma ben senin kardeşinin karısıyım.
- +1 yıl
Tabi oda diyecek nasıl davranıyorum felan diyecek. Gözün üstümde gibi hissediyorum kimse yokken iltifat ediyorsun bunları yapma dersin. Ya inkar eder ya da zokayı yutup seni çok beģeniyorum arzuluyorum tarzında konuşur. Zokayı yutacağını sanmıyorum. Saçmalama bacım sen öyle hissetmişsin yok öyle bişey felan diyebilir. Sende gözüne çarpan durumları tek tek söyle. İnkar edebilir. İnkar ederse bidaha bu tarz davranma bana de geç ama kaydı silme. Etmezse zaten açık verir. Okey.
- +1 yıl
Bakayim ayarlara bir .
- +1 yıl
Bida bak kuzum pek anlamam bu meletten
- +1 yıl
Mesaj kutusunu acar misin çok az vaktim var kuzum
Oğlum o senin yengen yengen ghgjh neyse ciddi olursak konuşma arasında mesela bir olay uydur sizinle aynı durumda olan. Şey diyebilirsin bir arkadaşımın eşinin kardeşi onu rahatsız ediyormuş bakislariyla gereksiz iltifatlar ediyormuş durduk yere. Ne şerefsiz insanlar var kardeşinin karısına bile yan gözle bakan. İyi ki sizde öyle bir şey yok de. Ama bunu herkes içinde şöyle. Belki ders çıkarır.
13 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir anlar umarım. Çok rahatsız edici tavırları var. Eşim beni mavişim diye sever gözlerim mavi eşim yokken mavişim diyor bana
Soran+1 yılİlk konduramadım ama artık uyarıcam. Bebek istiyoruz şimdi eşimle yapmayın bence daha erken filan diyor sürekli
Yarın olası sıkıntılara gebe olmamak adına şimdiden buna önlem almalısınız. İş çığırından çıkarsa ortada kalıp suçlu olan siz olursunuz. Böyle hadsizlik olamaz.
20 Yorumla
+1 yılşerefsize bak sen pislik ar namus kalmamış üstrlikte evli ya ben böyle şeylere asla dayanamam sinirleniyorum. sen onun yengesisin ya nasıl böyle bir tavırda harekette bulunur delil topla ses kaydı al ondan sonra da uyar kocama söylrim de ayağını denk alsın hı uslu durmuyor eşine söyle bacım en doğrusu bu hemen acele etme elinde delilin kanıtı olsun inanmaz yoksa eşin tam zamanında yakala o pisliği
01 Yorumla
Soran+1 yılElimde kanıt olsun öyle gidicem eşime
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Anlatma adamı kardeş katili mi yapacaksın. Sen de eşinin yanından ayrïlma onunla yalnız kalmamaya çalış.
Hep eşin olsun yanın da
Sen tavrını kendin koymalısın
sana oltifat ettiği zaman bir iki kere tavrını köy bak bakalım yapabiliyor mu yüz verme ciddi ol hic bir şey yapamaz.
esin yokken ne onlara git nede onu eve al sen bir kadın olarak kendin bu işi çözeceksin eşinin başını derde sokmadan çünkü kan kancıktan çıkar. dikkatli ol10 YorumlaUygun bir dille ya ben abine iftira atmak istemiyorum belki benim kalbim kötü ama böyle davranıyor rahatsız oluyorum. Belki iyi niyetle öyle davranıyor ama ben rahatsızım bu durumdan de onu izlemesini iste. Ses kaydı vs kanıt olursa iyi olur. Sonradan sen kötü olacağına baştan önlem almalısın. Sen el kızısın abisi özü dikkatli ol.
00 YorumlaKaç sene evlisin. Eşin sana çok güveniyor mu. abisinin bir pisliğini gördü mu. Bunlarda eminsen direk soyle. ha emin değilse. Yanlız olduğunda o gav*t birşey söyleyecektir. O yüzden sende video ya al. Ya da ses kaydına al. Ben öyle yapardım. Kanitsa tam kanıt olmalı.
00 Yorumla
+1 yılEşine anlatma derim çünkü ortada somut bir şey yok bunun yerine göz göze gelme ve yalnız kalma, bir şey söylediğinde sert çık tersle
00 Yorumla
+1 yılBence eşine düzgünce anlat derim. En iyisi bu olur yoksa kime anlatırsan anlat taraflı olur.
Tabikide kararı sen vericeksin... Zor ya Allah korusun hepimizi bu tarz durumlardan. Sen de bence kıyafetine daha bir dikkat et derim dar sa daha bol açık sa daha kapalı. Allah yardımcın olsun valla.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEşine söyleme, cinayet çıkar, ortalık karışır, ayrıca seni suçlar kobdurmaz. Abisi de inkar eder sen suçlu olursun. Görmezden gel, arayı aç, gidip gelme, onlar gelince de yüz verme, eltinle kadın kadına görüş. Erkeklerle fazla bir araya gelmeyin...
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli abisi bize gelmek istiyor eşim de kabul ediyor ayıp olmasın diye. Ben uzaklaştıkça adam geliyor
- +1 yıl
Eşine tabiki sizin hepinizin bir aile olduğunu, fakat ona evet demeden önce sana uygun olup olmadığını sormasını söyle. Sonra cevap vermesini iste. Eşinle daha çok vakit geçirmek, yalnız kalmak istediğini filan bahane et. Ayrıca her zaman uygun olamayacağını, kafa olarak da beden olarak da, bu yüzden ona evet demeden önce birlikte karar vermemiz gerekiyor diye anlat. Her seferinde de bir bahane bul ve gelseler bile odana çekil hastayım filan de. Özellikle onunla hizmet ederken de göz göze gelme ve ona kendin hizmet etme. Yüz bulamayınca vazgeçecektir eninde sonunda...
Soran+1 yılEvet iyice artık az görüşmeye dikkat edicem. Artık yine aynı şekilde devam ederse kanıtla gidicem eşime
- +1 yıl
Kanıt filan sorun olur ailede. Buna da izin verme ama ondan hoşlanmadığını görüşmek istemediğini söylersin en nihayetinde. En son zorda kalmadıkça kanıt işini de ortaya dökme. Kıyafetlerine de așırı dikkat et. Elinden geldiği kadar özensiz ve kötü giyin. Senden uzaklaşması sağla. Kadınlar isterse başaramayacagi şey yok. Sen halledersin..
Ciddiye alip konussan sen kotu fikirliymisin gibi kivirir. hicbir sey yapmasan bundan guc alir. en iyisi uzak durmak.
Olabildigince ayni ortamda bulunma ozellikle de yalniz...13 Yorumla
Soran+1 yılBulunmamaya çalışıyorum biz gitmedikçe onlar geliyor
Soran+1 yılEvli evet
+1 yılgit direk abi de dikkatimi çekti sen neden sürekli bana bakıp eşim olmadığında bana iltifatlar yapıp beni süzüyorsun ben sevmiyorum öyle şeyleri haberin olsun bu böyle devam ederse eşime söylemek zorunda kalacam diye uyar
12 Yorumla- +1 yıl
@elsaalily evet bencede mantıklı
Eşine söylersen rahatsız olur bu durumdan ya da üstünü kapatabilir ama sen abisine karşı tavırlarından rahatsız olduğunu belli et bir şekilde
21 Yorumla
Soran+1 yılEdiyorum ama daha sert davranıcam artık
+1 yılSenden hoşlaniyo galiba yapabileceğin onunla pek muhattap olma ama zor bir durum eşinin abisi ve evinize geliyo her geldigindede yine ayni hareketlerde bulunucak galiba
04 Yorumla
Soran+1 yılSinirimi bozuyor artık adam evli ve ben kardeşinin eşiyim
- +1 yıl
Eğer eşin anlayişli ise ona anlat
Soran+1 yılEşim anlayışlıdır ama abisi var işin içindeki
- +1 yıl
Zor işin pek yüz verme konuşma kocanin yaninda hep kocana saril öp oda belki soğur
Eşine söylemen, aile içi bölücülük olarak anlaşılacaktır bence.
Umursama ve mümkün olduğunca az görüşün25 Yorumla
Soran+1 yılBiz artık gitmiyoruz nerdeyse ama biz gitmedikçe onlar geliyor
Soran+1 yılBana sorsalar ben kabul etmem eşime soruyor direk
Soran+1 yılEvet böyle dersem eşim anlayış gösterir
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılDurumu eşine anlatırsan olayın nerelere geleceğini az çok tahmin etmelisin bence ya kendini haklar sen ortada kalırsın ya da eşinin başı belaya girer kardeş bile olsa namus meselesi bu bence kendin elini ayağını çek veya herkesin içinde tersle ki çekinir belki bidaha
00 Yorumla Bence, rahatsız olmana gerek yok. Niyeti kötü olmayabilir boşuna günahına girmeyelim. Ancak, gerçekten niyetinin kötü olduğunun farkındaysan güvenli bir yerde (kalabalık bir yerde veya evde eşin varken) bundan rahatsız olduğunu ona uygun bir dille söyleyebilir veya tehdit edebilirsin, o da işe yaramazsa eşine veya polise söyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Eşin anlayışliysa söyle. Ama bazı öküzler var sana inanmiyorum deyip ayriliyolar. Gerci oyle öküzlerden zaten ayrilman gerekir. Yanı bence söyle
18 Yorumla
Soran+1 yılEşim inanmıyorum diye ayrılmaz ama iftira atar diye korkuyorum
Soran+1 yılEşim değil abisi
Soran+1 yılBu sefer o yapmaz etmez denir üstüme suç atılır diye kanıtla gidicem elimem
Soran+1 yılEşime*
Soran+1 yılSes kaydı alıcam dinleticem sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık bir şekilde uyararak söylemelisin. Susutugun da sanki senin de hoşuna gidiyor imajı oluşup daha ileri hal ve hareketlere sebebiyet verebilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılDaha net ve kısa cevaplar veriyorum yokmuş gibi davranıyorum
- +1 yıl
Kesin olarak hoşuna gitmediğini rahatsız olduğunu belirtmelisin.
Soran+1 yılÖyle söyliycem artık
+1 yılÖnce telefonuna ses kaydı yap elinde kanıt olsun sonra abisini ikaz et ikaz ederken de ses kaydı yap tekrar öyle davranmaya devam ederse eşine durumu anlat inanmazsa eger ses kaydını dinletirsin ne biçim abisi varmış ya o seninde abin sayılır
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcaö son çare
Bence söylemelisin şerefsiz mahluk kardeşinin hanımına gözmü dikilir
21 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsunuz ilk başlarda dedim ya öyle değildir filan ama eşinin hanımını kimse mavişim demez ilk bir söyleyince ne diye bir kaldım
+1 yılOndan uzak ol misafirliğe gitme ve sana her iltifat ettiğinde lafı ağzına tıka sana ettiği her sözü ses kaydına al mesafeni koru eşinede ben kimseyi evime istemiyorum de mecbur değilim her gün misafir ağırlamayı söyle ve uzak dur..
00 Yorumlaciddi anlamda rahatsızlık varsa bunu eşinle konuşmalısın yanlış anlaşılmada olabilir... içinden neler geçiyor bilemeyiz tabii... akraba oldunuz sana daha yakın görünmeye çalışıyorda olabilir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yıleşinde fark etse iyi olurdu çok önemli ve diklat edilmesi gereken bir konu, eğer eminsen eşinle bir sakince konuşmalısın kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok gerildiğimi fark etti. Sordu bana bir kere. Kanıt olsun diyorum eşimle
+1 yılAğırlığını tavrını koy. Eşine söylemeden önce sen uyar ben kardeşin ile evliyim bana bu kadar samimi kelimeler kullanma rahatsız oluyorum. Lütfen sınırını bil yoksa eşime bu durumdan bahsedeceğim de.
00 Yorumla
+1 yılEşine tabiki rahatsızlık duyduğun her şeyi anlatacaksın.. o senin hayat arkadaşın.. ayrıca o nasıl bir kardeşmiş ki yengesine bu şekilde bakabiliyor?😠yuh..
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bizden büyük abisi. Eşime anlatıcam ama önce elimde kanıt olsun istiyorum bu sefer suçu üzerime atmasın
Bu durum bir şekilde bir arkadasımada denk gelmişti. Resmen cıkmaza girmişti. Çünkü bunu paylaşabilecegın konusacagın kimse yok
03 Yorumla
Soran+1 yılEğer daha çok devam ederse paylaşıcam eşimle
- +1 yıl
Sen önce kayninla çözmeye calis eşleri karsitirma sonu hoş olmaz
+1 yılÇok sıkıntılı durum ya kocan abisini savunursa? Benim abim yapmaz gibisinden..
21 Yorumla
Soran+1 yılEşim direk yapmaz demez bana güvenir ama olmaz öyle şey belki yanlış anlaşır der abisiyle konuşur abisi üstüme iftira atabilir ondan korkuyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendisine rahatsız olduğunu belirt eşine söylesen de sen suçlu olursun mutemelen sonuna kadar inkar ederler
10 Yorumla
+1 yılDuymamazlikdan gel bakdin anlamiyor eşine onlarla görüşmek istemedini söyle
Allah yardimcin olsun🤗🤗10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. O adamla konuş. Devam edersen eşime anlatacağım her şeyi de. Öncesinde delil topla. Şerefsize bak sen
09 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcam gibi
Soran+1 yıl@Blue4 öyle yapıcam düzelmezse eşime anlatıcam
- +1 yıl
Sen kesinlikle konuşma bence. Ben olsam konuşmam. Çok sert ve ters dururum yanında. Eline önce bir kanit al sonra esine söyle. Ondan sonra görüşmeyi azaltırsınız. Sen konuşursan yuz goz olursun. Aile karışır. Sonuçta kardeş onlar. Atamazsın. Ayda yılda birde olsa bir dugunde cenazede karşılaşacaksın. Ama esin bilirse en azından samimiyeti kesersiniz
Soran+1 yıl@Blue4 elimde bir kanıt olsun öyle eşime gidicem sert bir dille uyarıcam ilk. Çocuk düşünüyoruz ara ara erken filan diye karşı çıkıyor istemiyor karışıyor da
Soran+1 yıl@Blue4 çok sinirim bozuk artık kanıtım olsun eşime gidicem direk
Soran+1 yıl@Blue4 abisinin eşiyle de sıkıntıları var siye biliyorum çok güzel bir düğünümüz oldu çok severek evlendik o yüzden kıskanıyor da olabilir gibi geliyor
Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. Hiç görüşmeyeceksin. Yalbız kalmamaya çalış. Ve durum ciddiyse eşinle konuşmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden böyle düşünmüyordum ama sanırım ciddi artık
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılEşini katil yapma da ne yapıyorsan yap. Eşinizin nasil tepki verecegini az cok bilirsiniz ona göre söyleyin.
10 Yorumla Sanırım güzel bir kızsın ama yinede bu davranışlar hoş değil insan abisinin eşine yan gözle bakmaz rezalet ötesi eşine de anlatamzsın ikinizlede kavga eder ortalık karışır en iyisi sen eşinin yanındam ayrılma abisiyle tek kalma
01 Yorumla
Soran+1 yılKalmıyorum artık onlara da gitmiyoruz ben kabul etmiyorum ama eşime söylerlerse eşim gel abi filan diyor bize geliyorlar sık sık. Kıskanıyor filan da olabilir rüya gibi bir düğünümüz oldu eşimizle çok seviyoruz birbirimizi onun eşiyle arasından sıkıntılar var diye biliyorum
+1 yılKendi ailenden biri uyarmalı. Sosyal medyadan uzman görüşü al mesaj ya da mail at
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Tabiki anat, bizim yozlasmis toplumumuz aile arasinda boyle seyleri örtbas ettiklerinden en cokda aile icinde tacizler ve tecavuzler oluyor..
00 Yorumla
+1 yılbu konu iyice netleşmeden söylenmez. Abisi sonuçta. Lan insan gelinine yapar mı dicem de ne kansızlar var. Gitme çağrma. Uzak dur ortalığı karıştırma derim.
00 Yorumla
+1 yılOnlara gittiginiz zaman veya geldiklerinde esine de ki Abin bana neden mavisim diyor askim hosuma gitmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılİnkar eder diye korkuyorum
- +1 yıl
Kaydet 😆😆
Soran+1 yılÖyle yapıcam artık
- +1 yıl
Ama kesinlikle kayitlari ortaya verme
Kalsin sonra de ki norrmal mi bu davranis
Sonra ailede olay patlarsa dinlettir
+1 yılEşine söyleyeceksin belki aile içi katliam çıkacak ama sende bu olayla yaşamak zorunda değilsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim çok sinirlenir bu sefer de abisi inkar eder suçu üstüme atar diye de korkuyorum eşim inanmaz gerçi ama
- +1 yıl
Sen bu baskıyla nasıl yaşayacaksın? O zaman muhattap olmayacaksınız aynı ortama girmeyeceksiniz.
Soran+1 yılYani yaşayamam biz gitmesek onlar bize geliyor sürekli sanki hep burda olmak istermiş gibi
Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Eşine şunu söyle abinler geldiğinde ve onlara gittiğimizde beni asla yalnız birakma de. Sen de asla o adamla yalnız kalma. Eşine anlatma şimdilik, anlatırsan büyük sorunlar olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız kalmamaya çalışıyorum
Belliki sana yürüyor bence onunla yalnız kalmama özen göster ve tavrını sert bir şekilde belli et
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence söyleme sonra sen suçlu olursun ama illa söylücem dersen kanıtla yap bu işleri mesela telefondan aç ses kaydını kaydet sonra öyle birşey olmaz derse kocan ses kaydını dinletirsin
10 Yorumla
+1 yılYalnız kalma. Birileri geldiğinde de ne diyordun abi az önce anlamadım ben. De imali...
31 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Yalnız kalmamaya dikkat ediyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocana söyleme kendisine de ki seni bizim evde istemiyorum
10 Yorumla
+1 yılBak sana birsey diyeyimmi bende swvgilimin. kardesiyle ayni soruninyasadim. ama ben neredeyse...
10 Yorumla
+1 yılEsinle paylaş yaşlarınız kac ki sen onun eşinden daha güzelsin demekki
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 yaşındayım eşimin abisi 29 yaşında
- +1 yıl
Sen cok acık dekolte falan giyiyorsun galba
Soran+1 yılHayır giymiyorum. Adam boğazlı kazak giysem iltifat ediyor. Ayrıca dekolte filan giysem bile kardeşinin eşine asılmasını gerektirmez
- +1 yıl
Senin Vücudunu beğeniyor bence seninle sevişmek istiyor
Esinle mutlaka konus bu konuyu sonra pisman olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim olsa bile sakat bırakana kadar döverim
👿00 Yorumla Elektrik almıştır senden. Tersle onu sinir felan yap , baktın olmuyor zevk almaya bak 😆
00 Yorumla
+1 yıleşinin yanında sert bir cevap verirsen o da eşinde anlar sende kurtlulrsun
00 YorumlaAh ah bu aşkın sonu nereye gider bilmiyorum insanlar bu kadar haysiyetsiz oldumu ya
00 YorumlaFiili bir durum olmadıkça ispat edilemeyecek durumdaysa sıkıntı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence kocana önce kocana şöyle yarın bir gün adını çeker bu adam önceden kocan bilsin sonra git o adama boyle yapmaması gerektiğini şöyle önce kocana şöyle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşine söylemezsen bu konu uzar, ve uzayıp sonradan ortaya çıktığında ilk suçlu sen olursun.
00 Yorumla bence bunu kendi annene söyle o da eşinin annesine uygun dilde söyler
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimin abisinin tavırlarından hiç hoşlanmıyorum, eşime anlatmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler