Eşimin erkek kardeşinin bana yaptığı saygısızlık değil mi eşim ses çıkarmıyor sizce nasıl karşılık vermeliyim?

Eşimin erkek kardeşi var, 20 yaşında. Sevgilisi var, aynı yaştalar. Kayınvalidemin onun arası daha iyi. Bana sevgiliyken çok fazla şey yapmıştı. Bizi istememişti, sürekli ayırmaya çalışmıştı falan. Bunları inkar ediyor ama öyle. Eşimin erkek kardeşi sevgilisini tutar. Mesela ona bir şey dendiğinde küser, konuşmaz falan. Eşim böyle şeyler yapmıyor, benim bildiğim. Yapmıyor yani. Biz bir ortama girdiğimizde ya da kayınvaliden falan gittiğimizde eşimin erkek kardeşi de sevgilisi de bana asla selam vermez. Eşime selam verip geçiyorlar. Bende eşimle kavga ediyorum sen tepki vermiyorsun diye ben konuştum napıyom döveyim mi diyor. Bende bu durumu 1.5 yıldır hep dile getirdiğim için farkettim ki kaynımında havalanmış durumda. Bu bana yapılmış bir saygısızlık değil mi?

Güncellemeler
7 ay
Arkadaşlar cidden çözüm yolu bulamıyorum takmıyorum diyorum ama aynı ortama girdiğimde bir laf ettiğimde kız direk kayınvalideme bakıyor falan
Güncellemeler
7 ay
He bir de arkadaşlar şey oldu orada bir çocuktan bahsediyorduk bende büyük çocuklar hep öyle nedense evin yükünü yükleniyorlar dedim kayınvalidem hemen atladı ne alakası var Emre de benden para almaz diye (erkek kardeşi) azk o? ros? pusu diğer oğlundan bahseden mi var dicektim de ilte terbiyem elvermedi
Eşimin erkek kardeşinin bana yaptığı saygısızlık değil mi eşim ses çıkarmıyor sizce nasıl karşılık vermeliyim?