Eşim inatla bana küfür eden abisiyle görüşüyor?

Bundan 1 ay önce abisinin eşi beni arayarak bana neden tırnak yapmadın sen beyinsiz misin beynin almıyor mu tarzı cümleler sarf etti bunun üzerine tartıştık ve ben abisini ve yengesini engelledim. Ertesi gün eşimin abisi eşimi görüntülü arayarak görüntülüde bana senin evveliyatını * bekle senin ananı * geliyorum tarzı cümleler kullandı. Eşimle boşanma derecesine geldik yalvar yakar beni geri dönderdi görüşmeyeceğim dedi. Abisinin belli aralıklarla ona mesaj attığının farkındaydım bir kaç kez tartıştık aynı iş yerindeyiz mecbur konuşuyoruz dedi, dün arkadaşımdan borç para almaya gidiyorum dedi telefonunu karıştırdığımda borç aldım dediği arkadaşıyla hiç görüşmediğini gördüm ve galerisinde whatsaptan gelen üç fotoğraf vardı ve bu fotoğraflar abisiyle çalıştığı işyerindendi ve eşimin dışarı çıktığı saatle atılan fotoğrafın saati uyuşuyordu. Sordum inkar etti yalan söyledi arkadaşımla buluştuk ben ondan haftalar önce borç istemiştim dedi ama bir insana vahiy olarak mı inecek ne zaman borcu alacak olduğu inatla yalan söylemeye devaö etti. Dün eve tam bir buçuk saat geç gelmişti sorduğumda borcu aldım arkadaşımla oturduk sohbet ettik demişti ama fark ettim ki meğerse bana küfür eden abisiyle oturmuş. Biraz tartıştık, ben onunla daha fazla bir evlilik sürdürmek istemediğimi akşama kadar düşüneceğimi ve aileme bilet aldıracağımı söyledim (yurtdışındayım) ama ağzını açıp tek bir kelime dahi etmedi. Sizce bu durum normal mi? Abisiyle görüşüyor olmasını ben mi abartıyorum?

Eşim inatla bana küfür eden abisiyle görüşüyor?