Eşimin abisi benle sürekli uğraşıyor ne zaman bir araya gelsek hep alay eder tarzı saçma sapan espriler yapıyor ya zayflamissin kilo almışsın felan her gördüğünde yorum yapıyor en sonda naber görmeyeli yaşlanmışsin felan deyip espri yapıyor yani bana mı takılıyor beni mi gömmek istiyor sürekli laflariyla anlamadım ama sizcede sinir bozucu değil mi? 🙄 Ona ne ki benden yani bı kez yapsa neyse de sürekli sürekli derdi ne anlamadım
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bence tehlikeli bir durum bu kadar sakaya vurma derim bu konuyu
Napabilirm ki
Yaptigi sakalara karsilik verme hatta acik acik rahatsiz oldugunu belli et. Ben kotu amaclidir demiyorum ama herrrr erkek bu durumlarda cogu zaman hata yapabilir. Yani nasil desem kendine hakim olamaz senin verdigin tepkiyi yanlis anlar ( acaba bana mi yaziyor gibi ) sonra sikintili seyler olabilir.
Bende öyle yapıyorum bu soruyu sormanın amacı burda gerçekten adamın dediklerine moralim bozuluyor ugrasmasina benden büyük diye bişey diyemiyorum esimede diyemiyorum yukarda bı akılsız beni suçlamış senin niyetin kötü diye
Ben ne senin ne de onun niyeti kotu demiyorum ama insan bu sasabilir. Esine soyleme bence de kotu seyler olabilir. Bence senin yapacagin sey etkili bir sekilde uyarmak olacaktir. Oyle bir tepki ver ki birdaha saka dahi yapamasin. Bu hem senin hem onun hemde esinin iyiligi icin iyi olur
Teşekkürler görüşün için en son olmadı öyle yapacağım
Rica ederim
Herşeye sinidirini bozma gül geç klasik aile içinde herkez birbiriyle uğraşır
Hep mi. 🙄
senin la baya bir samimi olduğunu sanmış ya abartmış
Her b*ku buraya çekmeyin derim. Her ailede vardır bu tip birisi. Bu ila sizi s*kmek istediği anlamına gelmez. Bana sanki senin bu tarz düşüncelerin varmış gibi geldi. Öyle bir düşüncesi olsa bu tarz espirileri herkesin içinde yapmaz diye düşünüyorum.
Benim düşüncem kendi evlilikleri brz sorunlu olduğu için kıskanç oldukları yönünde ben o tarafa çekmedim dikkat ettiysen arkadaşlar cekmis
Bundan bahsetmemişsin ve ikinci olarak emoji tercihin de kendini ifade edişin kadar kötü. Bir insan kendisini anlatmasını bilmiyorsa hiç anlatmaması daha iyi bence. Konuyu oraya çeken arkadaşların bir kabahati olduğunu sanmıyorum.
Emojiden bunu çıkaran insan ne diyeyim hahahhaha
Bence itiraf et rahatla. Böyle bir şeyi buraya yazmanın çok fazla alternatifi olamaz. Ne olduğu açıkça görünüyor. Sen de aldatan kadın profili olduğu da bariz. Eyleme geçmiştir geçmemiştir bilemem ama düşüncelerine çoktan işlemiş gibi görünüyor. Daha fazla cevap vereceğimi sanmıyorum sana. İyi akşamlar diliyorum hanımefendi.
Hahahshdhhcjc aldatan kadınım diyelim 25 yaşındayım 40 yaşında bir adama neden yazayım istesem çok daha iyisine yazarım bende sende art niyetli bir kadın düşmanı profili görüyorum
Selam, amacı gıcıklık ve rahatsız etmek sizi.
Gıcık oluyorum amacı buysa başarılı oluyor yani
Selam, her ailede var böyle tipler takma kafana sen de takış. Eşin ne diyor?
Bişey demiyor eşim oturuyo öyle bön bön 4 senedir adam benle uğraşıyo yani her gördüğün de eşimde tık yok bende ona alay eder gibi laf söylüyorum ama mlsf aynı ajdjjdjf
Selam, yaşlar kaç?
Aleyküm selam 😄 ben 25 eşimin abisi 40 yaşında koca adam yani
Selam, işin zor altta okudum ortak iş varmış bence kabullen artık.
Kabullenmekten baska şansım kalmadı zaten yapışiyolar bize ya onlar bizde ya biz onlarda
Kendini geri çek biraz
Saçma gerçekten eşine söyle.
Eşimin yanında yapıyor eşim mal mal bakiyo anca
Dediğim gibi görüşme sende.
İşleri ortak gorusmicem desem olay çıkar mecbur kalıyorum
Seni kıskanıyor. Söyle bunları eşine
Kadın olsa kıskanıyor dicem kesinde erkek bide ajsjjs
Dikkatini çekmeye çalışıyor aklı sıra
Gıcık oluyorum
Söyle ona
Nasıl dicem
Uyar güzel dille
Muhattap olma
Gözü sende baş başa kalmayın
Kalmıyorum
Dokunarak şaka yapıyor mu
Yapamaz ki ben uzak duruyorum hatta tokalasmiyorum bile ilk başta sariliyodu hosgeldn falan ben uzak durunca artk yapmiyo
Ha iyi bari yoksa ilerletir
Kocana ima ederek söyle durumu
Diyemem ki asla ucundan desem olay çıkar
Kilomla ilgili yorum yapıyor uyuz oldum de
Gozu var sende gunahini almayakta
Ama niyese beni eziklemeye çalışıyor bu nasıl göz ahsjdjcj
Tavlamaya calisyo dikkatini cekmek istiyo senin onu dusunmeni sagliyo
Açıkçası pek tekin gelmiyor banada ama günahını almak istemiyorum
Yaa dedigim gibi oyle iste yarin yakinlasmaya falan baslar elini tutar dokunur samimilesir
Sende pas verirsen tepki vermezsen malı yen çap çap çap vurur valla😃
Yakında genelde özele geçer
Tövbe
Evet memelere yorum yapmaya başlar
Kocan birsey demiyor mu bu konuya
Malesef
belki senden hoşlanıyor
Uzak aman
yakınlaşmaya çalışıyor
Hakaret felan etmeye çalışarak mi 🙄
bazı erkeklere göre bunlar hakaret değil insandan kadından anlamayanlar böyle davranır
Anlamadığı kesin zaten tam bir hoduk kendi karısını sürekli ezen bir tip
odun işte senin saygını yanlış anlıyor yoksa sen yüzüne gerçekleri konuşabilsen iltifatın öyle olmayacağını anlar
İnsan açık açık bişey de diyemiyor ki sonuçta eşimin abisi mlsf
aynen odun adam halbuki ilgi gösterse iltifat etse hiçbi kadın ilgiye cevapsız kalmaz
Saçmalama eşimin abisi o
neden olmasın ki ben benzer olayı kuzenimle yaşadım
Eşinin abisi sapık
enişteyle delirmece